אחת הסיבות שטורק חייב לשרוד
נכתב ב- 27/03/2011, 11:38

נכתב ב- 27/03/2011, 16:32
נכתב ב- 27/03/2011, 17:10
אני מאוכזב מכולם פה שרק לי מפריעה ההשוואה הישירה בין סאבסנטר לטורק...
אין בכלל מקום להשוואה.
אלה שעושים אותה, באים עם אג'נדה מאד מאד ברורה.
צוות IDXfree
נכתב ב- 27/03/2011, 17:16
ברצוני רק להבהיר נקודה עקרונית. כאשר אני מדבר על פעולה של המתרגמים כנגד אתר פוגעני, אין כוונתי שיש להביא לסגירתו של אותו אתר, כי אם להביא לביטול אותן פעולות שפוגעות במתרגמים. אם בעל האתר אינו שועה לאזהרות, הרי שהוא זה שפוגע באתרו ולא המתרגמים.
נעזוב לרגע את חי בצד. בילד יודע מהם התנאים לסיום מצב הסכסוך בינו לבין קיו ובכלל. הוא בחר שלא להענות להם. כתוצאה מכך אתר טורק סופג נזקים. אולם מיהו זה שפוגע באתר - המתרגמים או מנהל-האתר? נראה לי שבהכרח מנהל-האתר הוא שפוגע באתרו, כיוון שאין בהענות לתנאים של קיו כל פגיעה או נזק לאתר טורק.
די בדוגמא זו גם כדי להמחיש שאין לסמוך על "השכל-הישר" של מנהל האתר, לא כל שכן להיות תלוי, כמתרגם, במידת התבונה של החלטותיו.
drsub, אם אתה כבר כאן, תקרא מה כותב חברך לשעבר לצוות לגבי מה שמתרגמים צריכים לעשות נגד אתר פוגעני.
האם אתם מתכוונים לרדת מהגדר?
צוות IDXfree
נכתב ב- 27/03/2011, 18:15
בילד וחי, התגובות שלכם נאציות.
לפגוע בתרגום של אחרים, להפלות בין תרגומים, ולנסות להשתיק אנשים בפורומים, גועל נפש.
שונא את העובדה שסרטים הפך יותר לפורטל מאשר אתר כתוביות, לא נורא, לא מגיע לך שיסתכלו באתר שלך.
תודה על התרגום לפיראטים מארץ הסיליקון, מוריד מסרטים.
נכתב ב- 27/03/2011, 19:32
נאציות?אין לי תגובה חכמה וארוכה לכתוב.
תראה גם אני חולק על אנשים בסצינה וגם על אלו שהזכרת אבל לא זכור לי שאיש מהם תכנן "פיתרון סופי" או משהו המזכיר רצח סידרתי של בני אדם או אפילו איש אחד.
ברור לי שלא התכוונת ממש לכך, אבל כדאי להגביל את השימוש במילה "נאצי" לאנשים כמו היטלר, הימלר, היידריך, בורמן, אייכמן ועוד רבים ורעים אחרים.
במידה רבה גם אותי מקומם לראות דברים רבים בסצינה, אבל בוא נזכור שעדיין מדובר רק בפגיעה בעבודת מתרגמים ולא בפשעים כנגד האנושות.
נכתב ב- 27/03/2011, 19:43
<br /><br /><br /><br />
<br /><b>נאציות?</b> <br />תראה גם אני חולק על אנשים בסצינה וגם על אלו שהזכרת אבל לא זכור לי שאיש מהם תכנן "פיתרון סופי" או משהו המזכיר רצח סידרתי של בני אדם או אפילו איש אחד.<br /><u>ברור לי שלא התכוונת ממש לכך,</u> אבל כדאי להגביל את השימוש במילה "נאצי" לאנשים כמו היטלר, הימלר, היידריך, בורמן, אייכמן ועוד רבים ורעים אחרים.<br />במידה רבה גם אותי מקומם לראות דברים רבים בסצינה, אבל בוא נזכור שעדיין מדובר רק בפגיעה בעבודת מתרגמים ולא בפשעים כנגד האנושות.<br />אין לי תגובה חכמה וארוכה לכתוב.<br />בילד וחי, התגובות שלכם נאציות.
+1
נכתב ב- 27/03/2011, 19:48
אני מאוכזב מכולם פה שרק לי מפריעה ההשוואה הישירה בין סאבסנטר לטורק...
אין בכלל מקום להשוואה.
אלה שעושים אותה, באים עם אג'נדה מאד מאד ברורה.
מה הקשר להשוואה? הדבר היחיד שיש לשאול הוא האם אותו אתר פוגע במתרגמים וכיצד. היה והתשובה היא כן יש להביא לביטול הפגיעה.
אם יש אתר שגונב תרגומים, למשל, ובמקביל יש אתר אחר שמשבש קרדיטים, יש לפעול כנגד שניהם. אם יש קושי לעשות זאת במקביל, אזי יש לרכז מאמץ תחילה באתר שאחראי לפגיעה היותר קשה, אך אין זה אומר שהאתר האחר ראוי שייצא פטור בלא כלום.
נכתב ב- 27/03/2011, 19:49
ברצוני רק להבהיר נקודה עקרונית. כאשר אני מדבר על פעולה של המתרגמים כנגד אתר פוגעני, אין כוונתי שיש להביא לסגירתו של אותו אתר, כי אם להביא לביטול אותן פעולות שפוגעות במתרגמים. אם בעל האתר אינו שועה לאזהרות, הרי שהוא זה שפוגע באתרו ולא המתרגמים.
נעזוב לרגע את חי בצד. בילד יודע מהם התנאים לסיום מצב הסכסוך בינו לבין קיו ובכלל. הוא בחר שלא להענות להם. כתוצאה מכך אתר טורק סופג נזקים. אולם מיהו זה שפוגע באתר - המתרגמים או מנהל-האתר? נראה לי שבהכרח מנהל-האתר הוא שפוגע באתרו, כיוון שאין בהענות לתנאים של קיו כל פגיעה או נזק לאתר טורק.
די בדוגמא זו גם כדי להמחיש שאין לסמוך על "השכל-הישר" של מנהל האתר, לא כל שכן להיות תלוי, כמתרגם, במידת התבונה של החלטותיו.
drsub, אם אתה כבר כאן, תקרא מה כותב חברך לשעבר לצוות לגבי מה שמתרגמים צריכים לעשות נגד אתר פוגעני.
האם אתם מתכוונים לרדת מהגדר?
גל, ידידי. אין כאן שום עניין של "לרדת מהגדר". יש כאן עניין של עקרונות, בדיוק כמו שיש לכם.
אין לי צורך לקרוא את דברי אבי כאן מאחר ואני יודע בדיוק מהם. לי ולאבי הייתה שיחה מאוד ארוכה בנושא, בה הבעתי הסכמה לדברים
ואף הצהרנו על כך.
לדאבוני, אין בהנהלתכם כיום אנשים כמותך וכמו טובים אחרים כדוגמת: עמית יקיר, אריאל יהלום וסקורפיון שהיה אפשר להתדיין
איתם בצורה אנושית והגיונית נטולת אינטרסים ותסביכי נפוליאון כדוגמת פה-הג'ורה שהגיב כאן לפני כן.
מעולם כצוות לא סירבנו להתדיינות מכל סוג וההיסטוריה בין הצוותים מוכיחה זאת, גם אם בסופו של דבר לא הגענו לעמק השווה.
אבל כאשר מנגד נמצאים לך אנשים כדוגמת המטנף הלאומי שלא בוחלים בשום אמצעי מילולי [ולא רק כלפינו] ועוד לפני שפונים אלינו
לשיחה מפליאים בנו את מרכולתם [הרקובה יש לומר] בריש גלי. אתה מצפה שאפרוש את ידיי וארוץ לעברכם עם חיוך גדול?
נכתב ב- 27/03/2011, 20:00
אני לא משווה אותו להיטלר, אבל מעצבן אותי הדיקטטורה הזאת שבגלל שהאתר שלו אז הוא יעשה איפה ואיפה.נאציות?אין לי תגובה חכמה וארוכה לכתוב.
תראה גם אני חולק על אנשים בסצינה וגם על אלו שהזכרת אבל לא זכור לי שאיש מהם תכנן "פיתרון סופי" או משהו המזכיר רצח סידרתי של בני אדם או אפילו איש אחד.
ברור לי שלא התכוונת ממש לכך, אבל כדאי להגביל את השימוש במילה "נאצי" לאנשים כמו היטלר, הימלר, היידריך, בורמן, אייכמן ועוד רבים ורעים אחרים.
במידה רבה גם אותי מקומם לראות דברים רבים בסצינה, אבל בוא נזכור שעדיין מדובר רק בפגיעה בעבודת מתרגמים ולא בפשעים כנגד האנושות.
די להיות כאלה יפי נפש, כשאתם יושבים עם חברים אני בטוח שגם אתם מקללים ולא מתחילים לחשוב שעה לפני.
כמו שעדי בלי בצל לא מתכוון שכל אדם שמוריד מטורק ימות בייסורים מסרטן אותו דבר...קיצר הבנתם O.ם, וגם הבנתם לפני התגובה הזאת למה התכוונתי קודם.
נכתב ב- 27/03/2011, 20:01
נכתב ב- 27/03/2011, 20:10
אני שמח שבחסות עקרונות ההגינות והסולידריות שלנו פינינו את אקסטרים לחזור לנהל את האורגיה שלהם עם בילד. חבר'ה, אל תשכחו קונדום.
עב"בוש, אני מבין שתם החופש הגדול.

נכתב ב- 27/03/2011, 20:16
אני לא משווה אותו להיטלר, אבל מעצבן אותי הדיקטטורה הזאת שבגלל שהאתר שלו אז הוא יעשה איפה ואיפה.נאציות?אין לי תגובה חכמה וארוכה לכתוב.
די להיות כאלה יפי נפש, כשאתם יושבים עם חברים אני בטוח שגם אתם מקללים ולא מתחילים לחשוב שעה לפני.
כמו שעדי בלי בצל לא מתכוון שכל אדם שמוריד מטורק ימות בייסורים מסרטן אותו דבר...קיצר הבנתם O.ם, וגם הבנתם לפני התגובה הזאת למה התכוונתי קודם.
אני שותף לתחושות שלך, אך ההשוואה לנאצים וצוררים אחרים אינה במקום. בכוחם של המתרגמים עצמם להביא למיגור התופעה הבזויה הזאת, אם רק יצליחו לשים בצד את המחלוקות ביניהם ואת שיקולי התועלתנות צרת-האופק, ויפעלו במשותף כנגד גילוייה, ובלי משוא-פנים (כלומר, מתוך הבנה שאין לאפשר אותה כלפי אף מתרגם).
נכתב ב- 27/03/2011, 20:24
בעצם, כשאני חושב על זה, לא כדאי לשלוח את עב"בוש לניהול שיחות עם אף אחד.

יודע מה, נראה שגם עדיף לקחת ממנו בכלל את המיקרופון. שיתעסק בתרגום, בזה הוא טוב.
נכתב ב- 27/03/2011, 20:38
נוכחתי לדעת שחי הרס אותו לגמרי .
עכשיו אעבור להוריד שוב מסרטים.
נכתב ב- 27/03/2011, 21:59
הייתי בטוח שהתכוונת למשהו מלשון נאצה...אני לא משווה אותו להיטלר, אבל מעצבן אותי הדיקטטורה הזאת שבגלל שהאתר שלו אז הוא יעשה איפה ואיפה.נאציות?אין לי תגובה חכמה וארוכה לכתוב.
נכתב ב- 27/03/2011, 22:59
אבי, לך צריך לתת מקרופון ולשלוח אותך לקאמל קומדי.גל, באמת לא כדאי לשלוח את עב"בוש לניהול שיחות עם אקסטרים.
בעצם, כשאני חושב על זה, לא כדאי לשלוח את עב"בוש לניהול שיחות עם אף אחד.
יודע מה, נראה שגם עדיף לקחת ממנו בכלל את המיקרופון. שיתעסק בתרגום, בזה הוא טוב.
נכתב ב- 27/03/2011, 23:32
ד"ר צב, אם פיניש הוא המנהל היחיד שאותו אתה אינך פוסל ברמה האישית, אני בטוח שהוא יהיה נכון לדבר איתך, במקום שתבוא לכאן להפגין את דעתך הבלתי רלוונטית על מנהלי צוות אחר, או לפתוח כאן סניף של הדאחקיה שלכם.
נכתב ב- 28/03/2011, 00:57
נכתב ב- 28/03/2011, 03:58
קיו, אם תקראו את המפה נכון, אתם תזהו שיש תנודות מורגשות בסצינה. והן אינן לטובת טורק.
באמת התפלאתי על חוסר ההתעניינות המוחלט שלהם בקשר למה שאתה מדבר עליו...
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים