עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אתר סאבסנטר - מילים לחוד ומעשים לחוד.

• אנא התחבר בכדי להגיב
193 תגובות לנושא זה

#141 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎01:45

תודה ששיתפת את כולנו בנתוני גופך :)

ד"א, אם תמשיך בדרך שכתבת בסעיף 3. תטיב עם עצמך.

יאללה ל"ט לכולם. אני הולך לישון עם חיוך גדול...

איזה דברים גורמים לך לחיוך גדול. הלוואי עליי. סוף סוף אתה וחברך לוויכוחים חסרי הערך מצאתם מישהו שקל לנצח בוויכוח!
מה קרה, התייאשת לנסות מולי?

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#142 ravit

ravit

q-licker

• חבר של כבוד
  • 3,632 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎01:51

זה קשה להתווכח עם השולף הכי מהיר בשכונה :)
חי, כדאי שתעצור ופשוט תפסיק להגיב, מה שמעניין את רוב הגולשים ולא אלו שמחפשים מריבות, זה שהאתר לא יזלזל במתרגמים, גם כאלו שיש להם 5 הורדות.
אתה מנהל אתר, אתה לא צריך ללכת ראש בראש.

#143 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎01:51

איזה דברים גורמים לך לחיוך גדול. הלוואי עליי. סוף סוף אתה וחברך לוויכוחים חסרי הערך מצאתם מישהו שקל לנצח בוויכוח!

סנדקי, כפי שכבר ציינתי, אפשר שאתה אכן בחור יותר הגון מכפי שסברתי תחילה (ואני שב ומתנצל אם ייחסתי לך בעיני עצמי הגינות פחותה יותר), אכן אתה גם סכנת-נפשות אמיתית של שעמום. אני מכיר רופאים מרדימים שיותר מעניינים ממך! (הם מקצוענים בהרדמה, ואתה עדיין מצליח לגבור עליהם בלא כל קושי באמצעות המרדימונים שלך בלבד!)

אגב, הדוק לא התייאש, הוא פשוט... נרדם! (פשוטו כמשמעו)

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#144 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎02:05

חי, כדאי שתעצור ופשוט תפסיק להגיב, מה שמעניין את רוב הגולשים ולא אלו שמחפשים מריבות, זה שהאתר לא יזלזל במתרגמים, גם כאלו שיש להם 5 הורדות.

הבעיה שלו זה שהוא לא דיפלומט, ופשוט מגיב בחריפות ובעצבים כלפי אנשים מעצבנים. הרי ברור לכל שלא יימחק קרדיט בתרגום הבא של אלמוני (שיגיע אלינו בשלהי 2012) ושלא יילקח קרדיט שקרי, וזה סתם נאמר בלהט הרגע. זה לא מונע מאלמוני לעשות רעש וצלצולים כאילו חי אמר "הייל היטלר". בהיותו אדם עם פיוז קצר, לצערי הסיכויים של חי מול וכחנים מדופלמים כאבי_ד ופלמוני הם נמוכים.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#145 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎02:06

סנדקי, כפי שכבר ציינתי, אפשר שאתה אכן בחור יותר הגון מכפי שסברתי תחילה (ואני שב ומתנצל אם ייחסתי לך בעיני עצמי הגינות פחותה יותר), אכן אתה גם סכנת-נפשות אמיתית של שעמום. אני מכיר רופאים מרדימים שיותר מעניינים ממך! (הם מקצוענים בהרדמה, ואתה עדיין מצליח לגבור עליהם בלא כל קושי באמצעות המרדימונים שלך בלבד!)

אם אני כזה מרדים, אז אולי תלך לישון על האף?

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#146 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎02:08

אני עוד מחכה להתנצלות מעדי-בלי-בצל שטען רק לפני כמה ימים שהתרגום הזה שלי הוא מדומיין.
טוב, אני לא באמת מחכה... אולי בעצם כולנו חיים במין הזיה משותפת, ואנחנו רק מדמיינים את חי,
את מעשיו ואת התגובות שלו פה. יאללה, הגיע הזמן להתעורר מהסיוט.
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#147 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎02:14

באמת שלא צריך להתעצבן. תתנחם בעובדה שיש לפחות אדם אחד שסבור שאתה רב-סרן בתותחנים של שנינויות... גם זה משהו.

#148 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎02:14

הבעיה שלו זה שהוא לא דיפלומט, ופשוט מגיב בחריפות ובעצבים כלפי אנשים מעצבנים. הרי ברור לכל שלא יימחק קרדיט בתרגום הבא של אלמוני (שיגיע אלינו בשלהי 2012) ושלא יילקח קרדיט שקרי, וזה סתם נאמר בלהט הרגע. זה לא מונע מאלמוני לעשות רעש וצלצולים כאילו חי אמר "הייל היטלר". בהיותו אדם עם פיוז קצר, לצערי הסיכויים של חי מול וכחנים מדופלמים כאבי_ד ופלמוני הם נמוכים.

אני נוהג לקחת ברצינות את מה שאומרים לי. יופי ש"כולם יודעים" - ה"כולם" הזה לא כולל אותי.
בעניין התרגום הבא שלי, אתה זוכר מה אומרים על נבואה? שמאז חורבן בית המקדש, הנבואה
ניתנה לשוטים. ההערכה שלי היא (ואני חושב שאני יותר מוסמך ממך להעריך בעניין זה),
שהתרגום הבא שלי יופץ לכל המאוחר תוך שבועיים/שלושה ולא בשלהי 2012.
פרטיות! תודה.

#149 yoyolifa

yoyolifa

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 889 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎02:17

אתה צודק לגמרי, יש הבדל גדול בין 'הורד מאתר סאבסנטר' לתקיעת כתובת האתר ביחד עם שמך.
בנוסף התווית 'לנוחות גולשי סאבסנטר' גם היא מיותרת ומשרה רושם מוטעה.
חבל לי שהרגשת צורך לפרסם את זה במקום לפנות אלי, הייתי מתקן את זה מייד והיה נשאר הרבה פחות טעם רע לכל הצדדים.
אני מעריך את התרגומים שלך ואף הייתי שמח אם היית מעלה אותם לאתרי בעצמך.
מקווה לשיתוף פעולה עתידי ופורה, ואנא תרגיש חופשי לפנות אלי לכל בקשה עתידית.

זאת התגובה שציפיתי לראות חי. אחרי כל הרושם הטוב שהשארת עם כל השידרוגים לאתר, שלוו באוזן קשבת במיוחד ומענה מהיר,
לנחיות הגולשים. קצת צרם לי לראות את ההבדל בין היחס החם לגולשים, והיחס המנוקר משהו שהוצג פה לכמה מתרגמים.
אני כן רוצה להאמין שהדברים שנאמרו פה נאמרו ממקום של כעס או עלבון. אבל זה לא תירוץ.
המתרגמים לא חייבים לך כלום, בטח לא כאלה שלא רוצים שתעלה את התרגום שלהם בכלל!
זאת חוצפה.
אני לא משווה אותך לבילד ואני חושב שאתה רחוק משם. אבל נאמרו פה כמה דברים בכיוון, וצריך להזהר... זה מדרון חלקלק.

אני כמי שכרגע עוד לא סגור בין סרטים לסאבסנטר, מצפה לראות התנצלות (בעיקר על כל האמירות אגב, פחות על המעשה)
וסגירה נקיה של הנושא, אם לא אז ההחלטה הפכה להיות קלה בהרבה. אתה מוזמן כמובן לבטל גם אותי כ-"5 אנשים" (כפי שביטלת את קודמי ואת קהל היעד של תרגומיו של אלמוני)
אבל שים לב שזה לא סתם חמישה אנשים. זה חמישה אנשים שמכירים את הנושא ואת הסצינה.
זה אותם אנשים שמגיבים באשכולות על השידרוגים של האתר, ועוזרים לשפר אותו.
חשוב להבהיר, זה לא איום או אולטימטום. הסיבה שלא נכנסתי לטורק כבר שנים היא כבוד ויחס מינימלי למתרגמים.
אם זה נושא שמתחיל להיות רופף בסאבסנטר (והעדר התנצלות יעיד בדיוק על כך) אז אין לי מה לחפש שם.

אגב למקרה שאתה צודק (תמיד יש ספק בריא) ואלמוני הוא סתם חרא משמיצן, אז שיחקת לו בדיוק לידיים..

כולי תקווה שתקרא ברצינות את התגובה שלי ותתייחס אליה.
היא נכתבה ממקום של אכפתיות. וגם אם משהו שכתבתי עצבן אותך, נסה להשאר עינייני..

נ.ב.
בנוגע לטובת הגולשים בברירת התרגומים, תן לאנשים קצת קרדיט. ניסוי וטעיה של 3 תרגומים והם יחליטו לבד תרגום של מי להוריד.
אם אתה ממש בטוח שהגולשים מטומטמים, אתה יכול לשים איזה תוית "מומלץ" לקבוצה שאתה מעדיף.

#150 neome

neome

כבר זוכרים את השם שלי

• טרולים
  • 364 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎02:22

ליונים יש מעין מנגנון למידה, הן תפחדנה בתחילה, אך ברגע שהן מבינות שאין סכנה אמיתית וממשית מהדיסקים - עסקים כרגיל מבחינתן. לכן היונים הם אחד הזנים הכי מצליחים על כדוה"א.

חן חן על המחמאות, נקווה שתאחזי בהן חזק גם כאשר לחי יעלה אותו השתן לראש כמו לבילד גם לגביכם.

כרגיל, טועה ומטעה.
אין כאן שום עניין של מנגנון למידה.
דיסקים עוזרים לפעמים, אך ורק במקומות ובשעות שמשתקפת בהם השמש וכשהם במסלול התעופה של היונים.
ההשתקפות מונעת מהן להמשיך בדרכן. אצלי התנאים האלו לא מתקיימים ולכן הם לא עוזרים.
מנגנון הלמידה שלהן כל כך מנוון, שלמרות הגישה המאוד לא נוחה למרפסת שלי שגורמת להן להיפגע ולהיחבל שוב ושוב,
הן ממשיכות לנסות לחזור (וחלקן אף מתפגרות בדרך).
אבל העובדות מעולם לא הפריעו לך להציג דברים הפוכים מכפי שהם, אז אין סיבה שזה יקרה גם עכשיו.

#151 drsub

drsub

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 329 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎02:27

קודם כל, למה רמת רחוב? הניק שלה הוא שלגיה, ושלגיה אכלה תפוחים (בעצם אולי רק אחד, אבל בוא לא ניתפס לפרטים).

שנית, היו מן הסתם אנשים שפרשו לגמרי מתרגומים (כמו שקורה בשאר הסצינה, לא כולם מתרגמים לנצח). מעולם (מעולם!) לא עזב את הצוות שלנו אף מתרגם כתוצאה מאי-הסכמה עם דרכי הצוות או הסתכסכות עם חבריו, והמשיך לתרגם לאחר מכן.

ומצחיק שכשאני אומר "כמות" אתם אומרים "איכות", כאילו שאלה מושגים שנוגדים זה את זה. אנחנו פשוט חרוצים יותר, זה הכל.

ושמחת חיים בתרגום והווי פורה זה דבר מעולה ואני שמח שיש לכם את זה. אבל עובדתית הצוות שלכם הפך הרבה פחות רלוונטי ופורה מאז מלחמת החורמה של אבי, וזה בעיניי - ניהול לאבדון.

למה באתי לכבות את המחשב... אוף צריך לענות לך עכשיו.
טוב... בקצרה.

חשבת על זה שאותם אנשים שפרשו מאצלכם ולא המשיכו לתרגם אולי כי הוצאתם להם את חדוות התרגום ואילו מאצלנו הפורשים הפכו לצוות מס' 2 כדברייך?! [משהו לחשוב לפני שתרדם].

לא, אתם לא יותר חרוצים, פשוט יש לכם צוות יותר גדול. לא צריך להיות מתמטיקאי גדול כדי להבין שלצוות גדול יותר היבול גדול יותר. ישנה עוד סברה שאין לכם חיים אז אתם רק מתרגמים, אבל אתן לך להחליט מה מהן.
עובדתית אתה עדיין מתעקש להאשים בודדים בזמן שהפעולה הייתה ע"י צוות. ד"א, מפליא אותי איך אתה כמתרגם שמחשיב את עצמו כאחד הטובים משווה אבדון למצב שלנו.

תנסה את הדברים אי שם בחיים האמיתיים ואז תדע מה גורם לי לחייך. תנסה אני מבטיח לך הנאה מרובה.
לא, לא התייאשתי, פשוט כמו שאבי ציין, פשוט הרדמת אותי.

אני הולך לישון. מבטיח!

#152 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎02:36

נראה לי נשבר שיא חדש.
10 שעות ויש בערך 150 הודעות.

#153 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎02:37

ליונים יש מעין מנגנון למידה, הן תפחדנה בתחילה, אך ברגע שהן מבינות שאין סכנה אמיתית וממשית מהדיסקים - עסקים כרגיל מבחינתן. לכן היונים הם אחד הזנים הכי מצליחים על כדוה"א.

חן חן על המחמאות, נקווה שתאחזי בהן חזק גם כאשר לחי יעלה אותו השתן לראש כמו לבילד גם לגביכם.

כרגיל, טועה ומטעה.
אין כאן שום עניין של מנגנון למידה.
דיסקים עוזרים לפעמים, אך ורק במקומות ובשעות שמשתקפת בהם השמש וכשהם במסלול התעופה של היונים.
ההשתקפות מונעת מהן להמשיך בדרכן. אצלי התנאים האלו לא מתקיימים ולכן הם לא עוזרים.
מנגנון הלמידה שלהן כל כך מנוון, שלמרות הגישה המאוד לא נוחה למרפסת שלי שגורמת להן להיפגע ולהיחבל שוב ושוב,
הן ממשיכות לנסות לחזור (וחלקן אף מתפגרות בדרך).
אבל העובדות מעולם לא הפריעו לך להציג דברים הפוכים מכפי שהם, אז אין סיבה שזה יקרה גם עכשיו.

ואת כל זה למדת מכמה יונים שמחרבנות על דיסקים?!?... עפת קצת רחוק, לא?

#154 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎02:39

ד"ר,
הפרישות של אנשים מאצלנו היו בדומה לפרישות שאני בטוח שהיו אצלכם (אני לא באמת עוקב) ובכל הסצינה. אף אחד לא מתרגם לנצח ולפעמים אנשים מוותרים על התחביב המטורף כדי להתעסק בדברים אחרים.

ולגבי ההגדרות שלי - בעיניי, לקחת X ולהפוך אותו לבקושי שליש ממה שהיה קודם - זה ניהול נוראי. אבדון זה סתם סופרלטיב מוקצן שאני מכניס כדי לפלפל קצת את הודעותיי המרדימות.

אבל מסתבר שאני לא מרדים מספיק כדי לגרום לכם להפסיק לברבר כאן ב-2:30 בלילה. אני אנסה לעבוד על זה.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#155 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎02:50

ד"ר,
הפרישות של אנשים מאצלנו היו בדומה לפרישות שאני בטוח שהיו אצלכם (אני לא באמת עוקב) ובכל הסצינה. אף אחד לא מתרגם לנצח ולפעמים אנשים מוותרים על התחביב המטורף כדי להתעסק בדברים אחרים.

ולגבי ההגדרות שלי - בעיניי, לקחת X ולהפוך אותו לבקושי שליש ממה שהיה קודם - זה ניהול נוראי. אבדון זה סתם סופרלטיב מוקצן שאני מכניס כדי לפלפל קצת את הודעותיי המרדימות.

אבל מסתבר שאני לא מרדים מספיק כדי לגרום לכם להפסיק לברבר כאן ב-2:30 בלילה. אני אנסה לעבוד על זה.

הרדמת אותי מזמן, אני פשוט עונה לך מתוך שינה (ונראה לי שאני גם לא היחיד).

#156 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎02:57

ד"ר,

הרדמת אותי מזמן, אני פשוט עונה לך מתוך שינה (ונראה לי שאני גם לא היחיד).

אתה מצחיק...

(כשאתה ישן).

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#157 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎03:04

אלמוני, לצערי מה שחיפשת ליצור כאן זה רק פיצוץ נגד סאבסנטר ולקבץ יחדיו את כל אוכלי הנבלות שמסתובבים כאן בשפע.
כמו שהבטחתי לך באשכול אחר כמה ימים קודם לכן, שהכתוביות שלך יוצגו כמו שצריך, כמו שאתה רוצה שהן יוצגו ואם יש בעיה או טעות, אתה מוזמן לפנות אליי וכמי שהבטיח לך, אני גם אקיים.
אבל ניסית ליצור כאן מהומה ולא לתקן טעות שנעשתה וזה לדעתי ממש נמוך מצידך. יכולת לבוא כמו בן אדם ולשלוח הודעה דרך דף ה"צור קשר" או לשלוח לי הודעה כאן בפורום, הרי לפני כמה ימים דיברנו והגענו ל"הבנה" שלא באמת הייתה, כנראה.
אבי ד, אתה הגועל בהתגלמותו, אין לי מה להוסיף יותר, זה לא משנה, זה מי שאתה וככה תישאר.
כל התגובות שלך בפורום מיותרות ולא תורמות ואל תשכח לצרף קישור לפורום אקסטרים שיציג את תגובתך האמיתית.

אלמוני וכל שאר מחרחרי הריבים, התרגום שונה וההערות שונו (על ידיי ולא על ידי חי, ככה שלא יקפצו כל המשמיצים למיניהם ויחפשו עוד סיבה איך חי משנה את דעתו, איך חי דומה לבילד וכו'..), מקווה שכרגע זה משביע את רצונך ואם לא, אתה מוזמן לפנות אליי שוב ולהסביר כיצד תרצה שיוצג.

לדעתי מי שהשווה את חי לבילד צריך להתבייש מאוד, זה עוול לצוות Qsubs שסובלים מכל הטרור שבילד עושה לתרגומיהם, לעומת איך שסאבסנטר מתנהל ומכבד את המתרגמים.
חי ענה כמו שצריך כדי להשתיק את כל הנבלות אדם, כי מה לעשות, רק ככה הם מבינים (וכמובן מתענגים על עוד דרך להשמיץ).
לילה טוב לכולם, מקווה שנהנתם.
תמונה שפורסמה

#158 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎03:22

אבי ד, אתה הגועל בהתגלמותו, אין לי מה להוסיף יותר, זה לא משנה, זה מי שאתה וככה תישאר.
כל התגובות שלך בפורום מיותרות ולא תורמות ואל תשכח לצרף קישור לפורום אקסטרים שיציג את תגובתך האמיתית.

ולי דווקא נראה שהתגובות שלך מבחילות לא פחות משל חי בכבודו ובעצמו! לפחות יש לך מודל לחיקוי... לילה טוב, ילד.

#159 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎03:54

חחחחחח אומר לילה טוב וחצי שעה אחרי זה עדיין נשאר צופה באשכול כדי לחכות לתגובה ממני.
ילד? אתה זה שמתנהג כמו ילדה קטנה רכלנית וסכסכנית שכל מה שהיא מחפשת זה אקשן ולחרחר ריבים.
אבל מה? העיקר שנהנית וקיבלת את סיפוק, הרי מה שניסית לעשות מלכתחילה, הצליח... כל הכבוד.
תמונה שפורסמה

#160 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2011‏, ‎04:28

אלמוני, לצערי מה שחיפשת ליצור כאן זה רק פיצוץ נגד סאבסנטר ולקבץ יחדיו את כל אוכלי הנבלות שמסתובבים כאן בשפע.
כמו שהבטחתי לך באשכול אחר כמה ימים קודם לכן, שהכתוביות שלך יוצגו כמו שצריך, כמו שאתה רוצה שהן יוצגו ואם יש בעיה או טעות, אתה מוזמן לפנות אליי וכמי שהבטיח לך, אני גם אקיים.
אבל ניסית ליצור כאן מהומה ולא לתקן טעות שנעשתה וזה לדעתי ממש נמוך מצידך. יכולת לבוא כמו בן אדם ולשלוח הודעה דרך דף ה"צור קשר" או לשלוח לי הודעה כאן בפורום, הרי לפני כמה ימים דיברנו והגענו ל"הבנה" שלא באמת הייתה, כנראה.

אלמוני וכל שאר מחרחרי הריבים, התרגום שונה וההערות שונו (על ידיי ולא על ידי חי, ככה שלא יקפצו כל המשמיצים למיניהם ויחפשו עוד סיבה איך חי משנה את דעתו, איך חי דומה לבילד וכו'..), מקווה שכרגע זה משביע את רצונך ואם לא, אתה מוזמן לפנות אליי שוב ולהסביר כיצד תרצה שיוצג.

לדעתי מי שהשווה את חי לבילד צריך להתבייש מאוד, זה עוול לצוות Qsubs שסובלים מכל הטרור שבילד עושה לתרגומיהם, לעומת איך שסאבסנטר מתנהל ומכבד את המתרגמים.
חי ענה כמו שצריך כדי להשתיק את כל הנבלות אדם, כי מה לעשות, רק ככה הם מבינים (וכמובן מתענגים על עוד דרך להשמיץ).
לילה טוב לכולם, מקווה שנהנתם.

העניין הוא שכבר כמה זמן אני שומע ממספר מתרגמים על "טעויות" כאלה באתר שלכם. אולי אחרי המהומה הזאת אתם תקפידו שה"טעויות" הללו לא תחזורנה.
יש מתרגמים שמתעצבנים על הצורה שאתם מציגים את התרגומים שלהם, אבל לא רוצים לפנות אליכם באופן פרטי על כל תרגום ותרגום מכל מיני סיבות (הסיבה
השכיחה ביותר היא חוסר אמון). אני חושב שעשיתי שירות טוב ל"ציבור" ע"י הפניית הזרקור למה שקורה באתר שלכם, ואם זה יגרום לשינוי מדיניות אצלכם (בלי שכל
מתרגם יצטרך לבקש מכם בנפרד שלא תתעללו בתרגומים שלו), אז השגתי את מה שרציתי.
פרטיות! תודה.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים