הרב עובדיה יוסף: "תפקיד הגויים – לשרת את היהודים בימות המשיח"
נכתב ב- 24/10/2010, 12:13
אם אין אדם מת וחצי תאוותו בידו, לפחות שתהיה בידו כשהוא עוד חי.
מתוך מיליארדי השנים שהיקום קיים, כל אחד מקבל את הכמה שנים הבודדות שהוא חי. לפחות בשנים האלו שירגיש מה זה לחיות.
נכון, אחרי שאמות אני לא אזכור כלום ואני ארקב שם בקבר ותולעים יאכלו אותי.
לפי מה שאתה אומר, כל החיים אני לא צריך לעשות כלום. כמוך. אתה מנסה לגרור אנשים אחרים לעצב וחוסר התכלית שלך בחיים. אתה וכל המחזירים בתשובה.
אז לפחות אני חי עכשיו ואני יודע מה אני עושה, אני יודע עכשיו שאני עושה דברים שמעניינים אותי ואני אזכור אותם עד יום מותי.
אתה יודע מה חבל? שאחרי שתמות ותולעים יאכלו אותך, לא תוכל לדעת שטעית ובזבזת את החיים שלך על שטויות. כלומר, רגע לפני שתמות אתה עוד תאמין שאתה הולך לאנשהו ורגע אחרי זה, אתה כבר לא תהיה כדי לראות שטעית.
איזה בזבוז, אני מרחם עליך.
נכתב ב- 24/10/2010, 12:38
אני מרחם עליך עד כמה שאתה רואה הכל הפוך.
הדעה שלך הפוכה לגמרי.
אני חי חיים יותר שמחים משלך ומשל כל אחד בפורום הזה .
חוסר התכלית הוא שלך. הרי אתה הולך לאבדון, לא אני.(כך אני מאמין, ופועל לכיוון הזה).
בוא נראה מה אמרת עכשיו."אתה יודע מה חבל? שאחרי שתמות ותולעים יאכלו אותך, לא תוכל לדעת שטעית ובזבזת את החיים שלך על שטויות" זה אתה לא אני, אני זה שפועל לכיוון חיי העולם הבא ע"י לימוד תורה ועשיית מצוות, אתה הוא זה שלא תדע כלום ותירקב ותאבד לנצח.כי אתה חושב שאין כלום אחרי זה, אני כן.
זה שאתה יודע עכשיו, זה לא שווה כלום, כי כמו שאמרת"נכון, אחרי שאמות אני לא אזכור כלום ואני ארקב שם בקבר ותולעים יאכלו אותי."
יוצא כך שמי שעשה מצוות ויש עולם הבא, הרוויח וזה שלא עשה מצוות הפסיד(גיהנום, כף הקלע וכו')
ונאמר שאתה צדקת, הרי לא נדע כלום שתינו ונהיפך לחול ככה ששתינו באותו מצב.
מה שווה יותר ?
נכתב ב- 24/10/2010, 13:04
לא אתה ולא אלוהים בדיוני יקבע מי הוא אדם טוב.
זה שאתה חושב שיש עולם הבא לא הופך את זה לנכון.בוא נראה מה אמרת עכשיו."אתה יודע מה חבל? שאחרי שתמות ותולעים יאכלו אותך, לא תוכל לדעת שטעית ובזבזת את החיים שלך על שטויות" זה אתה לא אני, אני זה שפועל לכיוון חיי העולם הבא ע"י לימוד תורה ועשיית מצוות, אתה הוא זה שלא תדע כלום ותירקב ותאבד לנצח.כי אתה חושב שאין כלום אחרי זה, אני כן.
אתה עדיין תירקב גמו כולם ולא תוכל לדעת שטעית.
אתה חי בסרט. זה מה שאתה חי.אני חי חיים יותר שמחים משלך ומשל כל אחד בפורום הזה .
אחד הטיעונים המטופשים ששמעתי בחיים.יוצא כך שמי שעשה מצוות ויש עולם הבא, הרוויח וזה שלא עשה מצוות הפסיד(גיהנום, כף הקלע וכו')
ונאמר שאתה צדקת, הרי לא נדע כלום שתינו ונהיפך לחול ככה ששתינו באותו מצב.
מה שווה יותר ?
זה כמו שאגיד לך שאם לא תהיה משרת שלי למשך 40 שנה רצוף, תמות לפני גיל 120.
אם תשרת אותי 40 שנה רצוף, תזכה לחיי נצח כאן בעולם הזה.
יוצא כך שאם שירתת אותי 40 שנה הרווחת.
ונאמר שאתה צדקת, הרי לא נדע כלום שתינו ונהפוך לחול ככה ששתינו באותו מצב.
מה שווה יותר?
יופי עכשיו לך תכין לי אמבטיית קצף.
עריכה:
אני עדיין לא מאמין שהשתמש בטיעון הזה. כאילו, כמה בן אדם מוכן להיות עיוור בכוח רק בגלל שאמרו לו משהו.
עריכה 2:
צר לי לומר לך שאני יוצא מהויכוח הזה אז אנא ממך אל תזרוק פצצות לאוויר בידיעה שאני לא מתכוון לענות.
הסיבה שאני יוצא מהויכוח הזה היא כי אני יודע כמה עמוק אתה נמצא בחרא הזה ולי, בתור בן אדם פשוט, קשה להוציא אנשים שתקועים כל כך עמוק בדת אז אני מוותר.
אתה מקרה אבוד ואני משתתף בצערך.
נכתב ב- 24/10/2010, 13:12
לא משנה כמה תגדיל את זה, מה שאמרתי זו אמת לאמיתה, ואתה מעוות את הכל בצורה בלתי הגיונית.
תעדיין שוב פעם בזה ותאמר לי שטעית.
נ.ב
גם אתה וגם אני נירקב, זה הגוף הפיזי, מה עם הנשמה ? מה אתה חושב שאתה גוש בשר מהלך ? ככה סתם ? מה ההבדל בין אדם מת לאדם חי תגיד לי ?
נכתב ב- 24/10/2010, 13:51
תבין, אין דבר כזה נשמה. יש דבר כזה מוח חושב שפועל בעזרת אנרגיה, עצבים ועוד דברים שלא למדתי עלים.
כן, אני גוש בשר מהלך. בשר, עצמות ועוד מיליון סוגי רקמות שונות שיחד עם אנרגיה שהגוף מייצר בעזרת מזון, הואמאפשר לעצמו לנוע ולחשוב. לחשוב שיש אלוהים או דבר כזה שנקרא נשמה.
ההבדל בין אדם מת לאדם חי הוא אנרגיה.
וואו, שיכנעת אותי. צודק במאה אחוז.לא משנה כמה תגדיל את זה, מה שאמרתי זו אמת לאמיתה, ואתה מעוות את הכל בצורה בלתי הגיונית.
ברוך אתה אדוני אלוהינו מלך העולם שיש אלוהים!!! הללויה!!#!@%@#$
מתי המשיח בא? אני צריך להתלבש לכבודו!!!
נכתב ב- 24/10/2010, 14:22
כן, תראה לי את השכל, תראה לי את האנרגיה הזו, תראה לי את האנרגיה הזו ששומרת בתוך גוש בשר את הזיכרון, אהבה, שנאה, דברים כלכך מופשטים ולא מוחשיים, אתה יכול להחזיק אותם? זה איבר? מה זה ? וכל זה בתוך גוש בשר.
והכל כמובן בתיאום מושלם (ברור הפיצוץ הזה היה חכם לאללה), אולי המדע יכול להסביר איך זה עובד(ואני בספק) וזה עדיין לא עושה את הדבר לפחות מנס מהלך. זה רק מראה ומפרט ומדגיש את הניסים שה' עושה איתנו כל שניה בכל יום.
רק מחזק אותי באהבת הקב"ה .
אתה פשוט עיוור מכדי לראות את זה....
נכתב ב- 24/10/2010, 16:18
רק שתראה איזה פרופסורים יש באתר ...
ובקשר לנשמה שלך
נכתב ב- 24/10/2010, 16:47
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 24/10/2010, 16:48
אבל זה עיתון שמאלני שנועד להכפיש את החרדים.תפתחו ידיעות אחרונות, מגזין 24 שעות.
זה לפי גבריאל....
נכתב ב- 24/10/2010, 17:01
נכתב ב- 24/10/2010, 17:03
זה בגלל מה שהרבנים אומרים להם.אגב, איך שהוא גבריאל הגיעה למסקנה שאני שמאלני אין לי מושג מאיפה .. אני ימיני אפשר לומר אפילו קיצוני.
ככה זה, אם אתה נגד הדת אתה חייב להיות שמאלני (לא שאני רואה בזה אישית קללה).
נכתב ב- 24/10/2010, 19:52
פחח פרוספסורים עלק ...
ובקשר לנשמה שלך
על ההתחלה כבר ראיתי שהוא לא יודע על מה הוא מדבר ומתבלבל בעובדות.
הוא טען שלחיות אין נשמה, אבל זה לא אומר שאין להם נפש או רוח.
ולכן הוא יכול לדבר כמה שהוא רוצה והוא יטעה כי נקודת ההנחה שלו היא מוטעית ולא נכונה .
נ.ב
הוא מביא שם דוגמאות מטומטמות שחבל שאתה בכל לוקח אותו ברצינות. אטום ולא יותר .
נכתב ב- 24/10/2010, 20:40
גם עיוור וגם מטומטם ברמה כזאת לא ראיתי הרבה זמן.איזה עלוב אתה .חחחח אנרגיה.
כן, תראה לי את השכל, תראה לי את האנרגיה הזו, תראה לי את האנרגיה הזו ששומרת בתוך גוש בשר את הזיכרון, אהבה, שנאה, דברים כלכך מופשטים ולא מוחשיים, אתה יכול להחזיק אותם? זה איבר? מה זה ? וכל זה בתוך גוש בשר.
והכל כמובן בתיאום מושלם (ברור הפיצוץ הזה היה חכם לאללה), אולי המדע יכול להסביר איך זה עובד(ואני בספק) וזה עדיין לא עושה את הדבר לפחות מנס מהלך. זה רק מראה ומפרט ומדגיש את הניסים שה' עושה איתנו כל שניה בכל יום.
רק מחזק אותי באהבת הקב"ה .
אתה פשוט עיוור מכדי לראות את זה....
אתה חושב שאין אנרגיה? שאין אנרגיה בבני אדם? אז לאן הולך האוכל שאתה אוכל? אולי תפסיק לאכול, אלוהים ישאיר בך אנרגיה.
אני לא טענתי שרגשות הם איברים כך שברור שאני לא יכול להראות לך. רגשות זה כימיקלים שמשתחררים במוח.
מה זאת נשמה? עוד לא ענית לי. מה זה נפש? מה זה רוח? מה זה שכל? אם אתה חושב שכל אלו איברים, כנראה שאחד מהם חסר לך, שכל.
כל הדברים האלו הם הגדרות שהאדם המציא על היצורים החיים.
אתה רוצה שאראה לך את כל הדברים האלה?
זה שאתה בור ועם הארץ ונוצר פער בין הידע שלך לאמת, לא אשמתי. לך תלמד על הדברים האלה ואל תבקש ממשהו חסר אמצעים בפורום להראות לך אותם. זו אטימות. זה עיוורון.
והדוגמאות שלך ממש טובות.הוא מביא שם דוגמאות מטומטמות שחבל שאתה בכל לוקח אותו ברצינות. אטום ולא יותר .
בתור אדם לא מאמין, יכלתי לחשוב על עשרות טיעונים הרבה יותר טובים מאלו שאתה השתמש בהם, אם הייתי בצד שלך.
אתה פשוט טיפש.
כל מה שאני אומר, אתה שואל משהו אחר ומתחמק מלענות.
נכתב ב- 24/10/2010, 22:01
בושה וחרפה לאן שהגענו, זה גם לא בעיה שלך אתה פשוט לא היית קרוב לזה בכלל, גם אני הייתי כופר אטום עד שאמרתי שזה כבר לא הגיוני.....
נכתב ב- 24/10/2010, 22:03
ויש כאלה שהיו במצב שלך ואמרו שזה לא הגיוני וחזרו בשאלה.אם זה מה שאתה עונה לי גם אחרי מה שאמרתי לך אז נגמר הסיפור פה .
בושה וחרפה לאן שהגענו, זה גם לא בעיה שלך אתה פשוט לא היית קרוב לזה בכלל, גם אני הייתי כופר אטום עד שאמרתי שזה כבר לא הגיוני.....
נכתב ב- 24/10/2010, 23:00
כמו שהוא אמר בסירטון, בסופו של דבר כשתיהיה חולה אתה לא תילך לאיזה רופא אלילים שחושב כמוך אלה לרופא אמיתי שלמד תחום במדע.פחח פרוספסורים עלק ...
ובקשר לנשמה שלך
על ההתחלה כבר ראיתי שהוא לא יודע על מה הוא מדבר ומתבלבל בעובדות.
הוא טען שלחיות אין נשמה, אבל זה לא אומר שאין להם נפש או רוח.
ולכן הוא יכול לדבר כמה שהוא רוצה והוא יטעה כי נקודת ההנחה שלו היא מוטעית ולא נכונה .
נ.ב
הוא מביא שם דוגמאות מטומטמות שחבל שאתה בכל לוקח אותו ברצינות. אטום ולא יותר .
אגב, זה שהוא אומר שלחיות אין נשמה לא סותר שמה שום דבר. אתה סתם מחפש סיבות להתחמק מהאמת.
נכתב ב- 25/10/2010, 00:01
את האמת?אם זה מה שאתה עונה לי גם אחרי מה שאמרתי לך אז נגמר הסיפור פה .
אתה כל הזמן מתחמק בניסוחים כגון זה,
או עם "חחחחחחחח אתה מצחיק", " " וכדומה.
לפחות אברהם מבסס את הדברים שלו ויודע לענות כהוגן.
נכתב ב- 25/10/2010, 00:02
זה גם:את האמת?אם זה מה שאתה עונה לי גם אחרי מה שאמרתי לך אז נגמר הסיפור פה .
אתה כל הזמן מתחמק בניסוחים כגון זה,
או עם "חחחחחחחח אתה מצחיק", " " וכדומה.
לפחות אברהם מבסס את הדברים שלו ויודע לענות כהוגן.
"אתה שמאלני"
או
"שום דבר לא ישאר ממך כשתמות"
נכתב ב- 25/10/2010, 15:48
כן, "אני יודע לפתורלפחות אברהם מבסס את הדברים שלו ויודע לענות כהוגן.
X + Y^2 = 5 Y + X^2 = 3
ואתם לא!!! נה נה בננה!"
זה ממש טיעון חזק
נכתב ב- 25/10/2010, 15:55
אחרי קריאה מעמיקה של האשכולות, והסתכלות על תגובותיו המאוד הגיוניות ומעידות על שכל של avrahamcool, הדבר היחיד שיש לי להגיד זה:כן, "אני יודע לפתורלפחות אברהם מבסס את הדברים שלו ויודע לענות כהוגן.
X + Y^2 = 5 Y + X^2 = 3
ואתם לא!!! נה נה בננה!"
זה ממש טיעון חזק
לא, אתה.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים