מלחמה?
נכתב ב- 28/01/2009, 01:10
למי יש פיצוחים?
נכתב ב- 28/01/2009, 01:55

נכתב ב- 28/01/2009, 02:01
נכתב ב- 28/01/2009, 02:21
גם וגםמה אתה מעדיף, קבוקים או אבטיח?

נכתב ב- 28/01/2009, 07:58
תיכנס לסרטים, תגנוב עוד קצת כולל סיקורים והרי לך פוסט.היי חברים,
אשמח לקבל הצעות מכם על אילו נושאים לכתוב בטורק בלוג. אני רוצה להחיות אותו קצת
בגלל מפרסם, שהבטחתי לו, ואני רוצה לכתוב פוסטים אמיתיים (לא חייב ארוכים) כדי שגולשים
ייכנסו, יתעדכנו.. כמו עדכונים על סדרות. העניין הוא שאני כבר לא מעודכן בזה כל כך,
ואם למישהו יש עדכון עם קישור למקור לגבי סדרות פופולאריות או סרטים, אשמח לקבל קישור,
אפילו לתרגם את המידע ולהפיצו בטורק בלוג כמו שעשינו בעבר.
אודה לכל עזרה בהודעה פרטית או במייל admin@torec.net
תודה מראש,
בילד
אתה רוצה לומר לי שעוד מפרסמים אצלך? אה כן, בגלל זה אי אפשר להיכנס לאתר הקופצני שלך, גועל נפש.
וכל תומכי האתר תורמים למסכן כסף. לא מספיק מאות הפרסומות שיש לו שם. אה, שכחתי... להחזיק את השרת
של טורק עולה 10,000 דולר בחודש סליחה.
נכתב ב- 28/01/2009, 09:38
נכתב ב- 28/01/2009, 09:54
שאלה לגל פיניש: יש שני סרטים של פליני ("שמונה וחצי" ו"ג'ולייטה של
הרוחות") שנתקעתי עם התרגום שלהם. האם תוכל בבקשה לתרגם אותם
במקומי? זה יהיה מאוד נחמד מצדך. אני חושב שאני אוכל לשכנע את בת
הזוג שלי לחיים להשאיר לך לפחות 10 תגובות תודה מפורטות ומנומקות
באתר "סרטים", כמובן תחת יוזרים שונים.
תשובה לאלמוני פלוני:
תודה על ההצעה, אבל אני מסרב. תגובות לא מעניינות אותי, אם עוד לא למדת להכיר אותי.
1,000 התגובות של "תודה אחי" שכולן העתק/הדבק מעניינות לי את ה** השמאלית, גם אם
כולן ממשתמשים ייחודיים.
בת זוגי לחיים תשמח אם תתרגם אתה את הסרטים הנ"ל, ותמיד נשמח לראות את פלא העולם השמיני -
מתרגם עצמאי שכל תרגומים בלעדיים לטורק.
צוות IDXfree
נכתב ב- 28/01/2009, 10:13
אתה הורס את שמך הטוב כאדם, סתם.
ולחלק השני של ההודעה שלך:
לא רוצה להיות זה או אחד מאותם אנשים שיאמרו לך בעתיד "אמרתי לך".
לבוא לאנשים כאן(במיוחד לגל, אריאל ועמית) שהם מחלוצי הסצינה בכלל וגל בפרט,
שהם אלו שהורסים את הסצינה, זה עלבון.
מי אתה חושב הפיץ ראשון לכלל הקהילה למשל סרטי ילדים מדובבים?
מי היו אלו שאיפשרו לאלפי אנשים(וגם לכמה נוכלים לעשות מזה כסף) לצפות בסרט עם כתובית
בעיברית, מימין לשמאל, בפונט סביר וכו'?
אף אחד לא מושלם. גם לא האנשים פה. אני יודע שיש לך חילוקי דיעות הן בתפיסה של הסצינה
וגם בהתנהוגתם כצוות. אבל אף אחד פה לא איים עליך וגם לא תקף אותך. ההפך הוא הנכון.
אני עדיין דבק בעמדה שלי, בילד בהתנהלות שלו - הוא האויב מספר אחד של קהילת השיתוף בארץ.
וכמו בפרסומת ההיא של הטוטו, אם אתה תומך בו אתה שותף.
נכתב ב- 28/01/2009, 10:57
(וכן... אני מדבר על פלמוני ובילד)
נכתב ב- 28/01/2009, 10:57
אם לא ניכנס איך נוכל לספר לכם מה קורה שם.הרי מאשימים שם את הגולשים שהם מגלים לכם את כל סודות המדינהקטסטרופה להיכנס לאתר עם כל הפירסומות הקופצות,שלא לדבר שאם נכנסים לפורום צריך כל רגע לרענן את הדף.
אז אל תכנסו!!
נכתב ב- 28/01/2009, 11:33
חצוף ברמות.היי חברים,
אשמח לקבל הצעות מכם על אילו נושאים לכתוב בטורק בלוג. אני רוצה להחיות אותו קצת
בגלל מפרסם, שהבטחתי לו, ואני רוצה לכתוב פוסטים אמיתיים (לא חייב ארוכים) כדי שגולשים
ייכנסו, יתעדכנו.. כמו עדכונים על סדרות. העניין הוא שאני כבר לא מעודכן בזה כל כך,
ואם למישהו יש עדכון עם קישור למקור לגבי סדרות פופולאריות או סרטים, אשמח לקבל קישור,
אפילו לתרגם את המידע ולהפיצו בטורק בלוג כמו שעשינו בעבר.
אודה לכל עזרה בהודעה פרטית או במייל admin@torec.net
תודה מראש,
בילד
נכתב ב- 28/01/2009, 13:45
בילד, עם כל הכבוד
ואל תיעלב, לא מעניין אותי, הגולש ה"הדיוט " ואף נמאס לי כל הריבים בינכם, המתרגמים אז חלאס, אל תערב אותנו יותר בזה. ואני בטוח שאני מייצג מס. לא קטן של גולשים ובינהם גם גולשים תורמים.
אז בבקשה קח זאת לתשומת ליבך. ושוב, אל תיעלב, זה לא אישי...
נכתב ע"י BuildHome:
אין בעיה
באמת שאין בעיה ואני לא נעלב ג'וקר.
אני הודעתי כאן כדי לעדכן את תומכי האתר לפני גולשי האתר מהערכה אליכם, זה הכל.
לא דרשתי מאף אחד ולא מכריח אף אחד לתמוך בי או באחרים או בכלל להשתתף בזה.
בנוסף, תמיכות מתומכי אתר כבר קיבלתי בהודעות פרטיות אז זה מאוד מספק אותי
אני פשוט חשבתי שכדאי ליידע את תומכי האתר בטוב וברע...ולא הכל טוב אלא יש גם רע
אז אין לי בעיה פשוט לא לפרסם כלום...שלא תחשבו שהכל טוב ויפה (כי לא תרצו שאפרסם רע).
לא אשלה אף אחד בטעות או בכוונה.
בכל אופן, המסר הועבר, לא נפגעתי, לא נעלבתי וקיבלתי את תגובתך בכיף
מובן לגמרי.
יום נפלא,
בילד
נכתב ב- 28/01/2009, 14:10
קיצר, אם אתה לוקח כזה דבר עד כדי כך ברצינות ומאיים ברצח של מישהו, אתה פשוט פסיכופת, לך לפסיכיאטר כי לפסיכולוג אין אישור למכות חשמל.
טורק אולי טוב בתור אינדקס הורדות לתרגומים מכל הקבוצות (וגם זה סרטים מוביל, ואל תזבל בשכל שמו הורדת אותו מגוגל), אבל טורק בתור קבוצת תרגום זה אסון טבע (לפחות בחלק). אני רואה תרגומים של "יש לח בררה אכרט?" (במקור: יש לך ברירה אחרת?).
אם אתה מאיים ברצח של ילדים של מישהי, או ברצח של אדם בכלל רק בגלל אתר אינטרנט:
אתה פסיכופת
חוץ מזה, הסרטון שהוצג פה אמיתי ונבדק...
אני לא ארחיב על הטמטום שלך בילד.
אין האדם הלא יכול, יש האדם הלא רוצה.
מקווה להיות מתרגם פה D:
נכתב ב- 28/01/2009, 14:39
אני מסכים עם ג'וקר, ובנוסף...
אני חושב (ונראה לי שהרבה גולשים ותורמים חושבים כמוני) שזה קצת מבאס לתרום לאתר כתוביות שיש בו מלחמה בין המתרגמים לבין עצמם - דוגמא קיצונית אך אקטואלית - הבאסה שבתרומת כספים לרצועת עזה כשברקע עדיין מתנהלת מלחמה. כמובן שזה לא אותו הדבר וזו רק דוגמא, אבל אני חושב שהמסר מובן. אני חושב שאני מדבר בשם תורמים רבים כשאני אומר - אל תחפשו אשמים במשבר הזה, זה לא משנה, אני מקווה פשוט שכולכם, מ"טורק" ומ"קיו-סאבס" תתעשתו על עצמכם ותפתרו את זה, זה הזוי לחלוטין שבארץ יש בקושי אתר אחד שמוקדש כולו לכתוביות בעברית, ואפילו בתוכו יש תחרויות ו...הכרזות מלחמה?! נו, באמת... PEACE, אנשים.
נכתב ב- 28/01/2009, 14:42
ועוד יותר בורות שחושבים שרק טורק קיים... "סרטים" הוא בכלל אלטרנטיבה יותר טובה... תפתחו תעיניים.
נ.ב
מי אתה "טורק מעפן 2"?
נכתב ב- 28/01/2009, 15:21
אתם קולטים?? הגולש/תורם הזה חושב שצוות Q שייך לטורק. והוא גם חושב שיש רק אתר כתוביות אחד.נכתב ע"י Cornelius:
אני מסכים עם ג'וקר, ובנוסף...
אני חושב (ונראה לי שהרבה גולשים ותורמים חושבים כמוני) שזה קצת מבאס לתרום לאתר כתוביות שיש בו מלחמה בין המתרגמים לבין עצמם - דוגמא קיצונית אך אקטואלית - הבאסה שבתרומת כספים לרצועת עזה כשברקע עדיין מתנהלת מלחמה. כמובן שזה לא אותו הדבר וזו רק דוגמא, אבל אני חושב שהמסר מובן. אני חושב שאני מדבר בשם תורמים רבים כשאני אומר - אל תחפשו אשמים במשבר הזה, זה לא משנה, אני מקווה פשוט שכולכם, מ"טורק" ומ"קיו-סאבס" תתעשתו על עצמכם ותפתרו את זה, זה הזוי לחלוטין שבארץ יש בקושי אתר אחד שמוקדש כולו לכתוביות בעברית, ואפילו בתוכו יש תחרויות ו...הכרזות מלחמה?! נו, באמת... PEACE, אנשים.
תתעורר, ידידי, טורק הוא האתר כתוביות הגרוע ביותר, יש אחרים טובים יותר, ואנחנו לא שייכים אליו!
נכתב ב- 28/01/2009, 16:29
נכתב ב- 28/01/2009, 16:51
פאק ובשביל זה אנשים תורמים?
פחחחח פדיחה לתרום לאתר שהדף הראשי שלו עולה תוך 40 שניות.
10 אלף שקל לשרת, שלא מחזיק 230 גולשים בו זמנית(ע"פ המידע באתר טורק) בדיחה רעה. (לא יודע אם זה הסכום, לא ראיתי את זה כתוב בטורק, מישהו כתב פה...)
קיצר עבודה בעניים על כל התורמים.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים