http://www.huffingto...r=Entertainment
חניבעל
נכתב ב- 13/07/2014, 17:25
מישהו ראה את הפרק הראשון של "הנותרים"?
-
נכתב ב- 13/07/2014, 17:48
כתבתי את הדעה שלי עליו באשכול של הסדרה:
איזה זבלון. רק חשפו ה-מ-ו-ן קווי עלילה חסרי כל הסברים או היגיון. לא הייתה שום התקדמות מתחילת הפרק, רק הוסיפו עוד ועוד דברים לא ברורים. דמיאן לינדלוף לא יודע לכתוב, נקודה. לא ברור לי איך קיבל אישור מ-HBO לסדרה הזאת.
לא המשכתי הלאה.
נכתב ב- 15/07/2014, 20:45
מישהו ניסה את The Strain?
היו בפרק כמה קטעים קלישאתיים מאוד מאוד (במיוחד הקטע של ה"אהבה"), אבל בסופו של דבר די נהניתי. היו כמה הקפצות טובות וקטעי מתח טובים, עלילה די טובה וגם הדמויות נראות אחלה. מקווה שימשיכו ככה.
נכתב ב- 16/07/2014, 01:47
חייב לציין שהעונה הנוכחית של השמיים נופלים היא הטובה ביותר עד כה.
אגב, THE STRAIN סדרה מפחידה? כי זה משויך בIMDB תחת קטגוריית HORROR.
נכתב ב- 16/07/2014, 09:42
דווקא עד הפרק האחרון העונה לא הייתה משהו, אבל הסוף של הפרק(השמיים נופלים כן?) היה באמת מגניב. נקווה שימשיכו בדרך הזאת.
yarivito
נכתב ב- 16/07/2014, 10:15
דווקא עד הפרק האחרון העונה לא הייתה משהו, אבל הסוף של הפרק(השמיים נופלים כן?) היה באמת מגניב. נקווה שימשיכו בדרך הזאת.
אתה מתכוון לפרק 4 או 3? כי שניהם היו מעולים (ראיתי ביס).
גם קרוסבונס נחמד, קצת מרדים אבל נחמד, אבל אני לא מבין למה מראים את שחור הזקן עם זקן לבן וקטנטן ולא עם הזקן השחור פרא?
נכתב ב- 16/07/2014, 15:16
לגדל את הופ עונה 4 פרק 7 הוא פרק מעולה. מעין פארודיה על הסרט 'חלון אחורי' שגם הוא מעולה ועל סרטים נוספים של היצ'קוק.
That's the way the cookie crumbles
נכתב ב- 19/07/2014, 18:48
שני דברים על The Strain:
1. במה לעזאזל צפיתי עכשיו?
2. זה היה פאקינג מעולה.
נכתב ב- 19/07/2014, 18:50
בית הקלפים מעולה מומלצת ביותר!! מחכה כבר לעונה השלישית!!
התרגום קצת לוקה בחסר, המון שגיאות הבנה ומרגיש לפעמים כמו תרגום גוגל, אבל סביל.
(קמתי על הצד החופר שלי היום)
נכתב ב- 19/07/2014, 18:53
אז למה לא ראית עם אנגלי? :/
נכתב ב- 19/07/2014, 18:58
אני מעדיף לא לראות עם תרגום בכלל מאשר עם אנגלי....כי אני קורא דיי לאט אנגלית, וזה היה מפריע לי לחווית הצפיה.
עדיף עברית עם שגיאות קלות מאשר באנגלית. את התיקון של השגיאה אני מבין לבד.....
אני רואה עם תרגום בעברית למקרה שלא שמעתי טוב את המילה. בגדול אני לא צריך.... כשאני צופה בסדרות אני לא מחכה לתרגום אפילו למשחקי הכס, יש לי אנגלית מאוד טובה משמיעה.
נכתב ב- 19/07/2014, 19:09
אני מעדיף לא לראות עם תרגום בכלל מאשר עם אנגלי....כי אני קורא דיי לאט אנגלית, וזה היה מפריע לי לחווית הצפיה.
עדיף עברית עם שגיאות קלות מאשר באנגלית. את התיקון של השגיאה אני מבין לבד.....
אני רואה עם תרגום בעברית למקרה שלא שמעתי טוב את המילה. בגדול אני לא צריך.... כשאני צופה בסדרות אני לא מחכה לתרגום אפילו למשחקי הכס, יש לי אנגלית מאוד טובה משמיעה.
אם אתה צריך כתוביות רק כדי לא לפספס מילים, למה שלא תשתמש באנגלי? אם תתחיל להשתמש באנגלי מהירות הקריאה שלך תשתפר פלאים.
נכתב ב- 19/07/2014, 23:19
שני דברים על The Strain:
1. במה לעזאזל צפיתי עכשיו?
2. זה היה פאקינג מעולה.
תרחיב קצת אם אפשר אחי..
עד כמה זה מפחיד? קריפי? אני שונא דברים הזוים
או שזה וולקינג דד כזה?
נכתב ב- 20/07/2014, 04:02
זה לא המתים המהלכים.
מפחיד זה לא ממש (לדעתי), קריפי זה כן. הרבה דברים לא מובנים ומוזרים.
ראית פני דרדפול? רמת מיסתורין דומה. אני נהנתי מאוד מרמת המתח שלה.
תראה, אין שם משהו מוגדר שאפשר לומר לך "זומבים", "ערפדים" וכו'.
ממליץ לך להוריד ולראות. מפחיד לך אל תמשיך.
וכן, תצפה למשהו הזוי.
נכתב ב- 20/07/2014, 19:04
מה אתם אומרים לראות,בית הקלפים או ההריגה?(עדיף מי שראה את שניהם).
ולגביי ההריגה,הבנתי שהשתי עונות ראשונות זה סיפור אחד וההמשך זה כבר דמויות אחרות וסיפור אחר,נכון?
נכתב ב- 20/07/2014, 19:15
אלו סדרות שונות לגמרי, אין ממש מה להשוות. "בית הקלפים" דרמה מעולה (גם למי שלא מתעניין כל כך בפוליטיקה) ו"ההריגה" זאת דרמת-מתח משטרה אדירה. אני חושב שבסופו של דבר נהניתי יותר מ"בית הקלפים", אבל "ההריגה" טובה לא פחות.
כן, שתי העונות הראשונות של "ההריגה" על אותו מקרה, ובעונה השלישית אותם השוטרים עובדים על מקרה אחר.
נכתב ב- 20/07/2014, 21:20
איך הסדרה ברוכים הבאים לשוודיה
נכתב ב- 20/07/2014, 22:33
סיימתי עכשיו את פארגו, סדרה אדירה.
תהיה לה עונה 2? (לפי IMDB כן) כי חשבתי שזה בסה"כ 10 פרקים שמבוססים על סרט.. (אם תהיה, מה צפוי להיות בה הרי העלילה דיי נגמרה)
יש המלצות למשהו חדש ואיכותי?
תקופתיות, אקשן, מד"ב, דרמה, פנטזיה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים