KMSpico. עובד לי נפלא. תוריד מ-myDigitalLife
Windows 10, יש רשמים?
נכתב ב- 08/12/2015, 19:37
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 03/02/2016, 10:18
נכתב ב- 03/02/2016, 15:24
אוי ואבוי, איך אני נמנע מזה?
נכתב ב- 03/02/2016, 15:41
אוי ואבוי, איך אני נמנע מזה?
לחץ על הלינק וקרא לקארת הסוף .
נכתב ב- 03/02/2016, 18:28
חחח איזה נוכלים.
למרות שזה לא כזה קריטי כל עוד אשכרה זה לא נוגע לך בשום דבר מהקבצים והתוכנות המותקנות.
-
נכתב ב- 03/02/2016, 18:54
זבל של חברה, שרמוטות.
המערכת הכי גרועה בהיסטוריה, תרדווווווווווו ממני כבר, לא רוצה לשדרג!!!!!!!!!
נכתב ב- 04/02/2016, 01:32
העידכון האוטומטי באמת מפגר,
אבל וינדוס 10 מערכת טובה לגמרי. אני איתה כבר כמה חודשים טובים והיא עובדת מושלם.
-
נכתב ב- 04/02/2016, 14:56
חחחח מה אני אעשה, הייתי חייב להוציא את זה :-)
- RuinSain אוהב את זה
נכתב ב- 08/02/2016, 06:26
מצאתי לא מזמן פיתרון לביטול העדכון האוטומטי.
אני אולי לא אחדש לחלקכם, אבל אם חלקכם באמת ידעתם ולא שיתפתם אתם יצאת ממש זבלים.
בכל מקרה, יש ללחוץ על כפתור ההתחל ולרשום Services, ולהכנס לאפשרות services הראשונה (אפשרות שנייה: יש ללחוץ על כפתור הווינדוס במקלדת + R ויפתח לנו חלון run, שם נקליד services.msc).
לאחר מכן יפתח חלון ה-services בה רשימה ארוכה של שירותים, יש לחפש את windows update, לאחר המצאו, יש ללחוץ עם מקש ימני של העכבר על windows update ויש לבחור ב-properties.
לאחר מכן יפתח חלון קטן, ב-startup type יש לבחור ב-disable במידה ואינכם רוצים שהווינדוס יעדכן אוטומטי, או לבחור ב-manual במידה והנכם מעוניינים לעשות עדכון באופן ידני.
(ראוי לציין שאם בחרתם ב-Disable והנכם מנסים לעדכן את הווינדוס, אתם לא תוכלו לעשות זאת עד שתעבירו את ההגדרה ל-manual או Auto).
מקווה שהייתי ברור מספיק ושעזרתי לכל מי שהיה צריך את השינוי הזה, במידה וחלקכם כבר ידעתם על כך ולא עדכנתם אותנו, אני רוצה לומר לכם שאתם סתם מניאקים.
נכתב ב- 08/02/2016, 07:29
מצאתי לא מזמן פיתרון לביטול העדכון האוטומטי.
אני אולי לא אחדש לחלקכם, אבל אם חלקכם באמת ידעתם ולא שיתפתם אתם יצאת ממש זבלים.
בכל מקרה, יש ללחוץ על כפתור ההתחל ולרשום Services, ולהכנס לאפשרות services הראשונה (אפשרות שנייה: יש ללחוץ על כפתור הווינדוס במקלדת + R ויפתח לנו חלון run, שם נקליד services.msc).
לאחר מכן יפתח חלון ה-services בה רשימה ארוכה של שירותים, יש לחפש את windows update, לאחר המצאו, יש ללחוץ עם מקש ימני של העכבר על windows update ויש לבחור ב-properties.
לאחר מכן יפתח חלון קטן, ב-startup type יש לבחור ב-disable במידה ואינכם רוצים שהווינדוס יעדכן אוטומטי, או לבחור ב-manual במידה והנכם מעוניינים לעשות עדכון באופן ידני.
(ראוי לציין שאם בחרתם ב-Disable והנכם מנסים לעדכן את הווינדוס, אתם לא תוכלו לעשות זאת עד שתעבירו את ההגדרה ל-manual או Auto).
מקווה שהייתי ברור מספיק ושעזרתי לכל מי שהיה צריך את השינוי הזה, במידה וחלקכם כבר ידעתם על כך ולא עדכנתם אותנו, אני רוצה לומר לכם שאתם סתם מניאקים.
http://www.qsubs.net...e=3#entry691670
נכתב ב- 08/02/2016, 14:30
היי, כשמבטלים משם, הווינדוס עדיין מתריע לך בכל פעם שיש עדכון, אני יודע מניסיון עם ההגדרה הזאת.
לדוגמא: שהייתי לפעמים משחק ובשיא של הרגע מסך של Get Updates היה מופיע לי והייתי מתחרפן.
גם שהייתי לוחץ על ESC, הוא הייה פותח חלום נוסף (של ה- windows update) שבו הוא כביכול מחפש עדכון לווינדוס ורק אח"כ הייתי יכול לחזור למשחק.
בהגדרה שאני הבאתי, השירות של עדכון הווינדוס לא קיים כי אנחנו מכבים אותו לחלוטין עד אשר ביום בהיר תרצה לעדכן אז תוכל להגדיר ל-Manual בחזרה.
- ThUnDeR אוהב את זה
נכתב ב- 08/02/2016, 15:36
תודה על המידע מישמיש...
שאלה, האם זה משפיע רק על עדכון הווינדאוס או גם על עדכוני מערכת כאלה ואחרים?
נכתב ב- 08/02/2016, 15:44
תודה על המידע מישמיש...
אתה מכיר מקור אחר?
נכתב ב- 08/02/2016, 17:06
תודה על המידע מישמיש...
אין על מה, חשוב שכולם יהנו וישתפו דברים חדשים שהם מוצאים או מידע שהם מוצאים מהרשת.
בשאלתך, לא כ"כ הבנתי לאיזה עדכוני מערכת אחרים אתה מתייחס.... עד כמה שאני יודע עדכוני מערכת הקיימים הם רק של ה-windows update.
אם אני הבנתי אותך נכון, נניח ויש לך תוכנת adobe acrobat מותקנת על המחשב, כאשר תכנס ל-services אתה תראה Adobe acrobat Update service.
ניתן להכנס ולבטל את חיפושי העדכון האוטומטיים, היות והם עובדים ברקע ואני די סבור שאתה לא רוצה שדברים אחרים יעבדו לך ברקע\ היות ואתה רוצה מקסימום performance מהמחשב שלך (כל מה שעובד ברקע גוזל\אוכל לך את ה-CPU, זה בדיוק מה שאתה לא
רוצה\צריך אם אתה נוהג לשחק משחקים או משחקי רשת במיוחד!!!)
לדוגמא אעלה לפה screenshot כדאי להמחיש זאת: (חחח איזה חלש אני ב-Paint, אני מקווה שזה מספיק ברור)
חשוב להבהיר, ישנם שירותים של הווינדוס שאין לנו בהם צורך, אך יחד עם זאת, אם אינכם מבינים במה שירות ספציפי עושה, אין לגעת בו או שניתן להעשיר את הידע ולחפש מידע על השירות ב-google.
אם יש פה אנשים עם ידע בסיסי, נתקלתי בסרטון הנ"ל שדי יכול לעזור לכם בלבטל דברים שאין לכם בהם שימוש.
- quicki אוהב את זה
נכתב ב- 08/02/2016, 18:49
הבעיה היא שאתה למעשה מבטל את ה-Windows Updates, ככה שאם יש עדכוני מערכת חשובים - אתה לא תוכל להתקין אותם.
לא בטוח שזה פתרון רצוי במיוחד...
נכתב ב- 08/02/2016, 18:55
הבעיה היא שאתה למעשה מבטל את ה-Windows Updates, ככה שאם יש עדכוני מערכת חשובים - אתה לא תוכל להתקין אותם.
אני מבין זאת לגמרי, זו הסיבה שאמרתי שאם רוצים לבצע עדכון אפשר לעשות זאת ידני.
נגשים ל-services ומחליפים את ההגדרה לmanual.
ואז נגשים ל-windows update ומבקשים שיחפש עדכונים.
אני מניח שכל מי שרוצה לעדכן את הווינדוס לא ירצה לעשות זאת על בסיס יומי.
בנוסף, אין לדעת אם מיקרוסופט יוציאו בטעות עדכון (כמו בעבר) שהזיק ולבסוף החליטו להוריד אותו ממדף העדכונים (או שלבסוף לא, לא זוכר אבל אני בטוח שהבנת את כוונתי).
ובטח שאני לא רוצה שבמהלך משחקים הווינדוס יתחיל להוריד ולהתקין לי עדכונים, זה מוריד את חוויית המשחק.
מי שרוצה לבצע עדכון צריך בסה"כ לשנות הגדרה מסויימת וזה נותן לך שליטה מלאה על מתי לעדכן... אני חושב שזה הרבה יותר עדיף (לפחות לי זה עדיף וחשבתי שסביר להניח שאולי אני לא היחיד שחושב כך).
בכל מקרה, למי שזה טוב לו, תהנו.
נכתב ב- 09/02/2016, 07:36
צודק 100%.
כך לדוגמא ב-01/02/2016 היה עדכון של כ-500MB ורק ל-WINDOWS
ואל תשכח שיש גם עידכוני אופיס, אנטיוירוס, עדכוני אבטחה קריטיים כמו למשל של ADOBE FLASH ועוד .....
נכתב ב- 09/02/2016, 15:07
צודק 100%.
כך לדוגמא ב-01/02/2016 היה עדכון של כ-500MB ורק ל-WINDOWS
ואל תשכח שיש גם עידכוני אופיס, אנטיוירוס, עדכוני אבטחה קריטיים כמו למשל של ADOBE FLASH ועוד .....
נו באמת, מה ההבדל אם אתקין את העדכון עכשיו או שבאיחור של שבוע, שבועיים ואפילו אלך רחוק יותר, באיחור של חודש?
לגבי ה-adobe flash, בכלל לא הזכרתי את ה-adobe flash אלא את adobe acrobat שאין לי ספק ש-אם לא 100 אז 99 אחוז מהמשתמשים לא רוצים שהחיפוש עדכונים האוטומטיים שלהם יעבדו ברקע.
חבל שאתם מפספים את הפואנטה, זה שאני מעביר ל-Disable, לא אומר שאם אני ארצה לעדכן את הווינדוס אני לא יוכל.
שוב, השינוי בהגדרה שהבאתי, לא מדובר בהגדרה שאי אפשר לשנות אותה, זו הגדרה שניתן לשנות אותה בכל רגע נתון.
לצורך העניין, אתמול העברתי את ההגדרה ל-ידני, וחיפשתי עדכונים חדשים אם אני לא טועה 3 שבועות אחרי שלא בצעתי עדכונים.
הוא מצא לי בסה"כ 2 עדכונים, הראשון של האנטיוירוס ועוד אחד שאני לא זוכר שקשר לווינדוס.
בנוסף, צריך לקחת בחשבון שאני אעביר את windows update ל-disable, לאחר שכבר ביצעתי את כל העדכונים של הווינדוס ואני יודע שהווינדוס שלי מעודכן לפחות לימים, שבועות או אפילו חודש הקרוב לכל היותר (לא קורה נזק אם לא מעדכנים באותו רגע שיוצא עדכון חדש).
אם לא העובדה שכל המשחקים והתוכנות תומכות יותר במערכת המטופשת הזאת שנקראת ווינדוס, כבר מחר הייתי עובר למאק או לינוקס.
למה אני צריך לקנות מחשב סופר מצויין במחירים מטורפים רק בשביל שחלק מהמשאבים ילכו לי פייפל רק על השירותים של הוינדוס?
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים