עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ילד פלסטיני נהרג על ידי ישראל כל 3 ימים

• אנא התחבר בכדי להגיב
462 תגובות לנושא זה

#121 nir1001

nir1001

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 150 הודעות

נכתב ב- ‎06/07/2014‏, ‎17:25

בקיצר אדוני המנהל אסור לי להגיב בנושא הזה עם הדעה שלי נוגדת את שלך?

נתתי פתרון שנראה לי הכי יעיל, ולא אמרתי בואו נעשה אמבוש על גני ילדים.

לא מיתמם ולא כלום, איך אפשר להיתמם אם באותה הודעה אני כותב שלא אכפת לי עם כולם ימותו.

תחזור על זה כמה שאתה רוצה, לא שכנעתי אנשים ללכת ולרצוח, סה"כ אמרתי שזה לא מזיז לי, ואני אמשיך להגיד את זה.

מזיז לך ש"חדיר" מת? לך לשכונה שלו, תשב שבעה, תשתה קפה תציע להם את התוכנית שלך ותסביר להם שאנחנו לא בסדר, אה ותראה להם גם שאתה מנהל בפורום אינטרנט בעל יכולות חסימה ושליטה על דעות של אנשים, הם בטוח יעופו עליך.

יש את חוקי הפורום בכל עמוד בפורום בתחתית העמוד בצד שמאל. מותר לך להגיב כל עוד אתה לא מסית לאלימות ופוגע בכבודם של אחרים בפורום על דעתם ששונה ממך. קצת מודעות עצמית זה הכל.  (:

#122 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎06/07/2014‏, ‎19:11

אני שמח שלא מגיבים לי לתגובה, כנראה או שזה מהתעלמות כי האמת כואבת, או שאין יותר מידי למה לתת קונטרה.

אני לא מבין חלק מן הדברים שנאמרו פה.

אפילו שאני אנני מכיר את שלושת החטופים הימים שעברו שלאחר שנודע שהם נרצחו היו שחורים ועברו לי ברע.

ההרגשה בכל רגע הכתה בי ואני בטוח שגם בחלק מכם אבל אני לא יכול לומר זאת על כולכם לפי התגובות של חלקכם.

אני רואה תגובה שאסור לנו לאבד צלם אנוש, נכון בהחלט, אך למה אנחנו צריכים כל הזמן להמשיך ולחטוף את הכאב הזה?

הכאב שלי הוא לא קמצוץ מכאבם של המשפחות אשר איבדו את יקיריהם, אז אני שואל, עד מתי?

עד מתי אנחנו נמשיך לספוג את המכות הללו ונמשיך לחרוק את השיניים? הרי זה ידוע שזה משהו שיתפרץ ביום מן הימים שהטרור חוגג בעזה ומסתלבט על ישראל בימים האחרונים על כך שהוא 

מפציץ חולות ועוזר למחבלים בחפירת הבורות להטמעת הקאסמים באותו המקום או בקירבה.

אנחנו מדינה, יש לנו חיילים, המורל של כולנו יורד, וכשהמורל יורד ומאבדים אמון במערכת הביטחון, זה מגיע, המעשה הנפשע של אותו יהודי שרצח את הפלסטיני רק בשביל הנקמה ו"העלת המורל".

אבל עוד פעם, הפלסטיני הוא בכלל לא האישיו.

למה שלי דדון נרצחה? למה המשפחה שלה צריכה לסבול ואנחנו נמשיך להיות יפי נפש ונגיד שאנחנו לא צריכים לאבד צלם אנוש?

למה כתובות הנאצה לא מסוקרת בתקשורת? התקשורת כולה איננה אובייקטיבית, ראו ערך ארד ניר, ראו ערך עיתונאים ישראלים שמנצלים את הכח התקשורתי שלהם בשביל לחזק את עמדתם ודעתם.

במזה"ת כשאתה מפגין חולשה, תצפה לקבל "הפתעות".

אז כן, אני בהחלט מסכים עם זה שלא צריך להגיב ברצח של חפים מפשע, אך השאלה הפשוטה שלי היא: מה הפתרון שאתם מציעים הפעם? עוד פעם להבליג ולחפש את השקט ולא להכנס למערכה ולחכות לחטוף או לרצח הבא?

מה? לא מספיק עברנו בכדי להבין שתמיד ששקט מאוד אז מגיעה הסערה הגדולה?

אנחנו במלחמה, בכל יום של שקט קיימת מלחמה מאחורי הקלעים שהיא מתפרצת כל כמה חודשים.

התמימות של חלקכם פה קיימת גם אצל אנשי תקשורת, אני לא אתפלא אם היא גם הגיעה מהם וזו הסיבה שנחרטה בראשכם דעה שהנכם חושבים שהיא שלכם אך אתם לא זוכרים שזו דעה של מישהו מהטלויזיה שהצליח לשכנע אתכם והטמעתם זאת בזכרונכם מבלי לשים לב.

למה מחבלים שנתפסו והוכנסו לכלא, אוכלים יותר טוב מאנשים שאני מכיר שאין להם איך לסיים את החודש? או מניצולי שואה שחיים בצורה זוועתית? המחבלים יוצאים משכילים יותר מכל סטודנט שמתקשה להוציא תואר כי הוא משלב עבודה ולימודים יחד.

אל תתאמצו לענות אני אעשה זאת בשבילכם:

כי אנחנו צריכים להיות הומניים כי אחד הרוצחים מתכוון לשבות רעב ואז אנחנו חייבים שלא לאבד את צלם האנוש שלנו ולשחרר אותו כי אז הוא יגווע מרעב, ימות ואז התקשורת תחגוג, יסקרו את זה בכל כלי התקשורת בעולם על כך שישראל לא שיחררה את הרוצח ששבת רעב.

זה מתחיל בכך שישראל בצורה לגיטימית ביותר כולאת מחבלים כמו כל מדינה אחרת: ארה"ב, רוסיה, גרמניה, רק שבישראל מערכת המשפט לא שווה כלום כי מחר אותו מחבל יכול למצוא את עצמו מחוץ לכלא אם יהיה לו קצת כח רצון ויתאפק מעט על מנת לא לאכול כמה ימים או שבועות.

אף אחד מאיתנו לא מרגיש את הכאב שהמשפחות שעד היום איבדו את יקיריהם מרגישות, גם אם אתם או אפילו אני יודעים כמה, אז אני אומר לכם שאתם כולל אני לא יכולים בכלל לתאר.

המדינה חייבת לבצע מהלך, מהלך הרתעתי, מוות למחבלים, מוות למתכנני פיגוע, חייבת להיות חוקה במדינה הזו (גם אם חוקית אנחנו לא יכולים תמיד ניתן לשנות את החוקים).

אני באמת מנסה להסביר על מנת שתוכלו להגיע לסף דעתי אבל אחרי קריאה של מה שרשמתי אני חושב שעדיין לא הצלחתי, בכל זאת אולי מישהו יבין. 

רק תשימו לב לתג מחיר שפרסמתי אתמול פה באשכול, אם אלו היו מתנחלים שהיו מרססים תג מחיר על המגזר הערבי, בתקשורת (בארץ כמובן) היו מסקרים זאת כמה שעות לפחות.

• obeh ו rotembal אוהבים את זה

#123 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎06/07/2014‏, ‎19:31

מישמיש אתה צודק,

יש כאן אנשים שיותר כואב להם על הנער הערבי שנרצח מאשר על שלושת הישראלים.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#124 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎06/07/2014‏, ‎19:57

מישמיש, הדרישה שלך מהמדינה להגיב בדרך כלשהי זו בקשה לגיטימית לחלוטין. חובתו של השלטון לתת לכל אדם במדינה להרגיש בטוח ומוגן.

עם זאת, חובה להדגיש שוב שזהו תפקידו של השלטון הריבוני במדינה, ולא של פורעים עצמאיים.

אני חש בושה גדולה כשאנשים מהעם שלי חוטפים נער כנקמה, ומעלים אותו באש בעודו בחיים. מדהים אותי זה שיהודים מעלים בני עם אחר באש, הרבה יותר ממה שמדהים אותי שיורים בשלושה נערים. למה? כי אני מצפה שתהיה לנו מוסריות גבוהה יותר. ברור שלא עצוב לי יותר על הילד שלהם, אבל אני נדהם יותר מזה שהוא נרצח.

מה נהיה מאיתנו? הידרדרנו לרמה המוסרית של אויבינו? למה אנחנו צריכים לתת למשוגעים שלנו ושלהם להחליט על כללי המשחק? יש ממשלה והתפקיד שלה הוא לקחת אחריות על התנהלות העניינים, לא לחבורות של פורעים.

• liverpool, morinia, Sparkles ו-3 אחרים אוהבים את זה

1h9roi.gif

#125 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎06/07/2014‏, ‎20:53

הממשלה לא עושה כלום שנים, אתה באמת מופתע שמישהו לקח את החוק לידיים?

זאת לא הפעם הראשונה (ברוך גולדשטיין) וכנראה שגם לא תהיה הפעם האחרונה,

אני מסכים שהממשלה צריכה להיות זאת שמטפלת בזה, אבל לא בצורה חאפרית, כח יענה בכח.

אבל שהממשלה לא עושה כלום שנים על גבי שנים, אותי זה לא מפתיע ולא מעציב שאזרחים לקחו חוק לידיים.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#126 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎06/07/2014‏, ‎21:38

מישמיש, הדרישה שלך מהמדינה להגיב בדרך כלשהי זו בקשה לגיטימית לחלוטין. חובתו של השלטון לתת לכל אדם במדינה להרגיש בטוח ומוגן.

עם זאת, חובה להדגיש שוב שזהו תפקידו של השלטון הריבוני במדינה, ולא של פורעים עצמאיים.

אני חש בושה גדולה כשאנשים מהעם שלי חוטפים נער כנקמה, ומעלים אותו באש בעודו בחיים. מדהים אותי זה שיהודים מעלים בני עם אחר באש, הרבה יותר ממה שמדהים אותי שיורים בשלושה נערים. למה? כי אני מצפה שתהיה לנו מוסריות גבוהה יותר. ברור שלא עצוב לי יותר על הילד שלהם, אבל אני נדהם יותר מזה שהוא נרצח.

מה נהיה מאיתנו? הידרדרנו לרמה המוסרית של אויבינו? למה אנחנו צריכים לתת למשוגעים שלנו ושלהם להחליט על כללי המשחק? יש ממשלה והתפקיד שלה הוא לקחת אחריות על התנהלות העניינים, לא לחבורות של פורעים.

רגע!

אתה התעלמת משאר הדברים שנאמרו.

רשמתי בפוסט הקודם מה הגורם לדעתי לרצח של הנער מהמגזר הערבי.

ההד ברצח שלושת הנערים הוא הד גדול שאני לא זוכר כמותו, למעט אולי גלעד שליט ואולי הסיפור של חטיפת 3 הנערים אפילו גדול מזה כי כל סיפור החטיפה הסתיימה לבסוף בטרגדיה.

אתה לא התייחסת לשאר הדברים, אתה טוען שהדרישה שלי כאזרח מדינת ישראל היא לגיטימית כשאני קורא למדינה שלי להגיב, אך העולם לא רואה את זה שדרישת אזרח ישראלי שנמצא תחת מתקפה יומיומית או תחת מתקפות חטיפה זקוק למישהו שיגן עליו?

אני לא מאשים את העולם, ההרס העצמי בעיקר מגיע מאנשים שחיים בתוך מדינתנו.

הזכרתי את זה בפוסט הקודם.

אנשים שיש להם כח תקשורתי, כשהם ידועים בקרב אנשי הציבור מכיוון שהם בתפקיד זמן רב והם מנצלים זאת להרעת מצבה הביטחוני של המדינה דרך התקשורת.

ראינו מספר פעמים שהתבצע תג מחיר, זה לא מוזכר בתקשורת בכלל או שבאותה המידה שהיא מוזכרת כשמתנחלים פורעי חוק מבצעים פעולת תג מחיר.

אם מתנחלים שעוברים על החוק מבצעים פעולת תג מחיר זה ידווח בחדשות בסיקור נרחב.

קח, זה מהיום:

סתם בשביל הפרוטוקול כי הכל מתקשר איכשהות אם אתה או כל אדם אחר פה בפורום חשב שהיה או יש תקווה לשלום אז יש לך את כל ההוכחות הנדרשות על מנך לקבל "סטירה בפרצוף" כי אם לצורך העניין בעיני אחמד טיבי הישראלי נחשב לגזען אך נחשבים ערביי המגזר?

סופר ניאו נאצים!

כנראה הם התגעגעו לשורשים ורוצים לחזור, אתה שואל את עצמך למה אני מתכוון? בבקשה!

http://rotter.net/Us...ec6515539b1.jpg

http://rotter.net/Us...ec6515539b2.jpg

"בפרוטה שהיהודי מרוויח ממך הוא קונה את אדמתך."

אחת הכרזות שהפיצו אנשי המופתי בא"י בשיתוף הנאצים.

http://www.maraah-ma...Heil Hitler.JPG

מכונית הקונסוליה הנאצית מוקפת אוהדים ערבים - א''י 1938

http://rotter.net/Us...ac355cb2686.jpg

ישראל אזוקה, הטיפול הכירורגי (כמובן עם מניעת נפגעים חפים מפשע מהצד השני) אותה היא צריכה ויכולה לעשות לא מתבצעת מהסיבה שאנחנו מפחדים מתגובות העולם.

לממשלה יש חלק בזה, אבל גם התקשורת בעולם ובארץ מבוססת על שונאי ישראל ויפי נפש רבים, כי בעיני העולם אנחנו מעצמה במזה"ת וזו גם עוד אחת מהסיבות לכך.

כמו שאמרתי באשכול הזה באחד הפוסטים הקודמים, למגזר הערבי לא איכפת מישראלים, אלא יהודים הם אלו אשר מעניינים אותם יותר מכל.

זה הכל מלחמת דת בעיני המגזר הערבי.

היות ואני התעייפתי מהאשכול נראה לי שאפרוש כעט.

תודה על הדיון. 

עריכה: אין לי כח לבצע דקדוק במידה והיה הצורך לכך, כך שאם יש משהו לא מובן אז כבר לא משנה.

#127 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎06/07/2014‏, ‎23:30

רק שתבינו שחלאות יש גם אצלינו:

wv5y2kdmqy5n.jpg

#128 YoRt3m

YoRt3m

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,464 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2014‏, ‎00:38

wv5y2kdmqy5n.jpg

זו אלירז פיין, ידוע שהיא חסרת מוח. היא לא משקפת אפילו 0.01% מהאוכולוסיה היהודית בארץ..

That's the way the cookie crumbles

#129 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2014‏, ‎03:38

wv5y2kdmqy5n.jpg

זו אלירז פיין, ידוע שהיא חסרת מוח. היא לא משקפת אפילו 0.01% מהאוכולוסיה היהודית בארץ..

אני יודע מי היא, אחרי שלרצוח חיילי צה"ל זה "קטן" עליה, אין כבר גבול לטינופת האנושית הזאת. לגבי התמיכה בטרור יהודי בקרב האוכלוסיה בארץ, לצערי אתה טועה. אתה יכול לראות דפים שלמים בפייסבוק שמלקטים גזענות, תמיכה ברצח וקריאות "מוות לערבים".  משתמש קבוע בפורום הזה אמר על המקרה "טוב שהרגו אותו". כולנו מקווים שהמחבלים היהודים הם מיעוט שולי וזניח, אך לצערי יש להם בסיס תמיכה גדול מהמצופה.

• morinia אוהב את זה

#130 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2014‏, ‎05:43

10533529_10152621107064374_974166322_n.j

#131 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2014‏, ‎10:15

10533529_10152621107064374_974166322_n.j

הסמרטוט הזה היה עסוק בלתת הוראות לחפש את הרוצחים של חדיר.

הוא חושב שבגלל שהוא מצא את הרוצחים של חדיר, יביאו לו את הרוצחים של הילדים  שלנו.

אייי ביבי ביבי, איך איבדת את הדרך בשביל כח. :(

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#132 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2014‏, ‎10:36

אני לא מבין דבר אחד.

כל אלה ש"מצדיקים" את הרצח של הנער הערבי וירי על גני ילדים שמסתתרים בהם מחבלים - תנסו שניה לשים את עצמכם בנעליים שלהם. 

תחשבו רגע שאתם נולדים פלסטינים ומהבניין שאתם גרים בו היו יורים רקטות. אתם לא רוצים שירו רקטות מהבניין שלכם אבל מה אתם יכולים לעשות מול ארגון חמוש ששם עליכם זין והחליט לירות דוקא מהבניין שלכם?

עכשיו יש 2 אפשרויות: או שצה"ל פשוט יוריד פצצה של טון על הבניין ויסגור את הסיפור (תוך הריגה של המחבלים כמובן אבל גם לא מעט חפים מפשע שכל חטאם הוא שהשתלטו להם מחבלים על הבניין) או שצה"ל יתאמץ קצת לאתר את המיקום הספציפי שממנו יורים ויוריד עליו פצצה מדוייקת שתפגע כמה שפחות באזורים הסמוכים ותסכן כמה שפחות בלתי מעורבים.

אם אני הייתי בצד השני - הייתי מצפה שינהגו בי בצורה מוסרית - קרי האופציה השניה, ולכן, כשאני בעמדת הכוח, חובתי המוסרית היא לנסות כמה שיותר ללכת בדרך השניה.

• liverpool ו morinia אוהבים את זה

#133 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2014‏, ‎11:01

אני לא מבין דבר אחד.

כל אלה ש"מצדיקים" את הרצח של הנער הערבי וירי על גני ילדים שמסתתרים בהם מחבלים - תנסו שניה לשים את עצמכם בנעליים שלהם. 

תחשבו רגע שאתם נולדים פלסטינים ומהבניין שאתם גרים בו היו יורים רקטות. אתם לא רוצים שירו רקטות מהבניין שלכם אבל מה אתם יכולים לעשות מול ארגון חמוש ששם עליכם זין והחליט לירות דוקא מהבניין שלכם?

עכשיו יש 2 אפשרויות: או שצה"ל פשוט יוריד פצצה של טון על הבניין ויסגור את הסיפור (תוך הריגה של המחבלים כמובן אבל גם לא מעט חפים מפשע שכל חטאם הוא שהשתלטו להם מחבלים על הבניין) או שצה"ל יתאמץ קצת לאתר את המיקום הספציפי שממנו יורים ויוריד עליו פצצה מדוייקת שתפגע כמה שפחות באזורים הסמוכים ותסכן כמה שפחות בלתי מעורבים.

אם אני הייתי בצד השני - הייתי מצפה שינהגו בי בצורה מוסרית - קרי האופציה השניה, ולכן, כשאני בעמדת הכוח, חובתי המוסרית היא לנסות כמה שיותר ללכת בדרך השניה.

אתה מתאר את זה כאילו כניסה קרקעית למקום הכי צפוף בעולם תוך כדי סיכון חיי החיילים וסיכויי הצלחה נמוכים של המשימה, ובמצב שאתה יכול בכל רגע נתון להיקלע למארב של אנשי החמאס והכל יכול להשתבש ברגע, זו אופציה טובה.

#134 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2014‏, ‎11:05

האמת שזה מצחיק לראות ימנים תוקפים את ביבי.

• morinia אוהב את זה

#135 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2014‏, ‎11:09

ואתה מציג את זה כאילו עד עכשיו תמיד בחרנו באופציה הראשונה,

האופציה השניה לא עובדת, ואי אפשר לסכן כ"כ הרבה חיי אדם שלנו בשבילם.

עד עכשיו בחרנו באופציה השניה, צריך לעבור לראשונה

ועוד משהו, להזכיר לך שהערבים האלה שאמרת שאין להם מה לעשות נגד ארגון ששם עליהם זין מתקוממים נגדנו, במקום להתקומם נגד חמאס,

אם באמת 98% ערבים טובים שנגד מלחמה למה הם לא מתקוממים נגד חמאס? מצלמים אותם פורצים לגנים ויורים משם?

שיתקוממו נגד חמאס, יצליחו להכניע אותם, ויראו שהם רוצים שלום יתנהגו כמו בני אדם ולא כמו חיות ואני בעד. כן, אפילו אני בעד.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#136 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2014‏, ‎11:09

אני לא מבין דבר אחד.

אתה מתאר את זה כאילו כניסה קרקעית למקום הכי צפוף בעולם תוך כדי סיכון חיי החיילים וסיכויי הצלחה נמוכים של המשימה, ובמצב שאתה יכול בכל רגע נתון להיקלע למארב של אנשי החמאס והכל יכול להשתבש ברגע, זו אופציה טובה.

איפה ראית שדיברתי על כניסה קרקעית?

איפה דיברתי על סיכון חיי חיילים?

דיברתי על שתי אופציות לתקיפה אווירית - אחת שלא מתחשבת בהרג חפים מפשע והשניה שכן.

• liverpool ו morinia אוהבים את זה

#137 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2014‏, ‎11:18

ואתה מציג את זה כאילו עד עכשיו תמיד בחרנו באופציה הראשונה,

האופציה השניה לא עובדת, ואי אפשר לסכן כ"כ הרבה חיי אדם שלנו בשבילם.

עד עכשיו בחרנו באופציה השניה, צריך לעבור לראשונה

ועוד משהו, להזכיר לך שהערבים האלה שאמרת שאין להם מה לעשות נגד ארגון ששם עליהם זין מתקוממים נגדנו, במקום להתקומם נגד חמאס,

אם באמת 98% ערבים טובים שנגד מלחמה למה הם לא מתקוממים נגד חמאס? מצלמים אותם פורצים לגנים ויורים משם?

שיתקוממו נגד חמאס, יצליחו להכניע אותם, ויראו שהם רוצים שלום יתנהגו כמו בני אדם ולא כמו חיות ואני בעד. כן, אפילו אני בעד.

הבעיה היא שהחמאס שם זין על האזרחים שלו. אני גאה להגיד שאנחנו מתחשבים בהם הרבה יותר ממה שחמאס מתחשב בהם. נראה לך שתושב עזה יכול להתקומם נגד החמאס?

ולגבי שימוש באופציה הראשונה - בוא נניח שעד עכשיו השתמשנו באופציה שניה. חיסלנו נקודתית ירי רקטות. עכשיו אתה רוצה שעם כל רקטה שיורים יורידו גם בניין? יהרגו עוד 30-40 איש סתם? מה זה בדיוק יתרום חוץ מעוד שנאה, עוד לחץ בינלאומי על ישראל ולא ישיג שום מטרה שהירי הנקודתי לא השיג?

אתה נוטה "להאשים" את הפלסטינים החפים מפשע בעצם ההמצאות שלהם תחת שלטון החמאס ובעצם אומר שאם זה המצב אז דמם בראשם אבל המצב ממש לא כזה... עבורם המצב מסובך מאוד והם נמצאים בין הפטיש לסדן (כמובן שחלקם תומכים ומסייעים לטרור אבל יש גם כאלה שבסך הכל רוצים לחיות בשקט).

בשורה התחתונה - אנחנו צריכים לשמור על רמת המוסר שלנו, בדיוק כמו שהיינו רוצים שינהגו בנו אם אנחנו היינו בצד השני. 

#138 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2014‏, ‎14:18

ראיתם שמאשימים את לה פמייליה בזה?

גם אם זה הם, זה לא משנה, כאילו אם הרוצח היה אוהד כל קבוצה אחרת היו שואלים אותו "איזה קבוצה אתה אוהד???"

ההתאחדות עוד מסוגלת להביא לביתר עונש על זה ^^

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#139 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2014‏, ‎14:53

ראיתם שמאשימים את לה פמייליה בזה?

גם אם זה הם, זה לא משנה, כאילו אם הרוצח היה אוהד כל קבוצה אחרת היו שואלים אותו "איזה קבוצה אתה אוהד???"

ההתאחדות עוד מסוגלת להביא לביתר עונש על זה ^^

אמנם לה פמילייה מוכרים בעיקר בזכות השירים היפים שלהם ביציע המזרחי, כגון "לשרוף ת'ערבים", "מוחמד חזיר", "אחמד טיבי מת" ועוד שירה מרנינה שכזו, אבל החשודים שנעצרו פעלו לבד ללא מסגרת היררכית כלשהי.  אלה ילדים גזענים, לאומנים ומשוגעים שהחליטו לחקות את בני דודינו ולהיות מחבלים יהודים, שזה דבר נתעב עוד יותר.  אם יש מישהו להאשים, זה את אלו שיצרו את האטומספירה המסיתה הזו, ובמיוחד אנשי ימין קיצוני כמו מיכאל בן ארי, בנצי גופשטיין ודומיהם. אני מקווה שהצדק יעשה עם המחבלים היהודים, וראוי לפוצץ להם את הבתים כפי שעשו למחבלים הפלסטינים שרצחו את הנערים.

#140 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2014‏, ‎15:15

אם אתה מתעקש להגיב לי למרות שביקשתי, לפחות אל תרשום שטויות,

אין שיר כזה "לשרוף ת'ערבים" "מוחמד חזיר". פשוט אין.

אחמד טיבי מת, זה לא שיר, זה קריאת עידוד, שקיימת על הקבוצות ללא קשר לגזענות, כמו שחיפה שרה לנימני שהוא מת, מכבי שרה על סלים, שרו את זה גם על הסמל שלהם, קורונפיין.

החברה מLA FAMILIA לא המציאו אותה תהיה בטוח.

יש שיר על מוחמד והשורה הקשה ביותר והגזענית ביותר בשיר היא "מוחמד מת" לפחות על זה אין לנו ויכוח, הוא באמת מת.

אה גם מוסיפים שהוא הומו ובן זונה, אבל שוב זה יש על כל שחקן ששווה משהו.

המילים של כל השיר:

Spoiler

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

0 משתמשים קוראים נושא זה