ראיתי את הסרטון עכשיו. פשוט מחריד. צריך להעיף אותו מהליגה לצמיתות. שינסה את מזלו בארץ אחרת.

ליגת העל (ווינר) 2013-2014
נכתב ב- 09/03/2014, 23:36
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 10/03/2014, 01:52
ממש לא מצדיק את מה שראיוס עשה, אבל אומרים שדהן הוא אחד השחקנים הכי מגעילים בליגה, אחד שתמיד מחפש לתקל והקארמה פשוט נכנסה בו.
נכתב ב- 10/03/2014, 08:24
אחי הוא קשר הורס זה בדיוק התפקיד שלו, לתקל ולעצבן את השחקנים של היריבה. שום קארמה לא מצדיקה כניסה כזאת...
נכתב ב- 10/03/2014, 10:05
אנשים מגזימים, שלא ישחק יותר לעולם, מגיע לו עונש חמור...
אחרי שראיתי כמה הוא בכה ואיך הוא היה עצוב קשה לי להאמין שהוא תכנן לשבור לו את הרגל,
הוא רצה לעשות עליו פאול, אבל לא כזה קשה. (לדעתי.)
בכל מקרה, אם זה הגיע לפציעה, מסכים עם העונש שלא ישחק עד שהשני לא יחלים.
- charge אוהב את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 10/03/2014, 10:07
שניר אל תהיה תמים. זה שהוא בוכה לא אומר שהוא לא התכוון, הוא בוכה על עצמו בעיקר.
אני אוהד חיפה, ואין מקום לדברים כאלה בקבוצה, וגם לא בליגה. אני לא רוצה שחקן כזה אצלי, נקודה.
לך תראה את הסרטון עוד כמה פעמים, ותגיד לי אם זה לא בכוונה. מבחינתי שלא ישחק בליגה לעולם.
נכתב ב- 10/03/2014, 10:50
אני ממש לא תמים, זה לא שהוא ערס עם כיפה ואני קונה את זה,
הוא נכנס ללהט של המשחק, אחרי הכל היה 2-1, דקה 84, הוא כבר עייף.
אמרתי שלא צריך סה"כ לאחל לו את הרוע שאנשים אומרים שיגורש מהארץ,
בסופו של דבר תראה שכתבתי שאני מסכים שהוא לא צריך לשחק יותר כל העונה (כי זה לפחות הזמן שיקח לרפי דהן להחלים.)
לגרש אתו לתמיד זה לא בסדר.
גם בן חיים ריסק את צ'ך.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 10/03/2014, 11:38
התקשורת המגעילה של הארץ גמרה לראיוס את הקריירה.
אין ספק בכלל שמגיע לו עונש כבד מאוד - אבל מפה עד שלא ישחק לעולם? איזה אנשים מטופשים יש בארץ הזאת.
ראיוס בא במטרה לפגוע, להכאיב - לא לשבור רגל. אם הוא לא יישחק עד סיום העונה זה יהיה עונש מוצדק אבל לא יותר מזה.
- charge אוהב את זה
נכתב ב- 10/03/2014, 11:40
אתם מתעלמים לגמרי מהעובדה שדהן חיפש את הרגליים של ראיוס ועזרא כל המשחק, ולא היה רחוק מלהוריד אחד מהם על אלונקה.
שונא כשעושים משחקן קדוש מעונה. ושוב, אני לא מגן על ראיוס, פשוט תלמדו להסתכל לשני הצדדים.
- BeBest, liverpool ו charge אוהבים את זה
נכתב ב- 10/03/2014, 12:43
נתחיל מזה שאני אוהד חיפה.
אין ספק, שהפגיעה היא קשה מאוד מאוד, והיה לי כואב לראות אותה, ואין ספק בכלל שמגיע לראיוס עונש רציני,
אבל ביזיון התגובות שבתקשורת, של שחקנים, באמת בושה, אני רוצה לראות תגובות כאלה לשחקן ישראלי שהוא אחד מהחברים שלי,
קל להגיב ככה נגד שחקן זר, ושוב אין ספק שהפגיעה היא מכוערת ושמגיע עונש,
למשל תגובה כזאת כמו של עגייב, שרק לפני כמה שבועות שבר רגל לכחלון
ויש איזו כתבה בוואלה עם תגובות של שחקנים, פשוט בושה.
כשעגייב שבר לכחלון את הרגל, אף אחד מכם אפילו לא יודע את זה כי שחקן ישראלי לא יעשו עליו כזה עליהום.
ושוב, עבירה אחת המכוערות שראיתי, ומגיע לו עונש קשה,
אבל בואו לא נסחף. תגובות של אנשי ספורט "לגרש אותו מהארץ", נסחפו קצת הייתי אומר...
- liverpool אוהב את זה
נכתב ב- 10/03/2014, 12:48
אני לא מאחל לו רע, וזה ממש לא מעניין אותי אם הוא ישראלי או לא.... גם אם היה ישראלי הייתי מגיב אותו דבר...
אני אמתן את התגובה שלי: אני לא מעוניין לראותו אותו במכבי חיפה, ולא מעוניין שהוא יילבש את הסמל שאני אוהב מגיל 0. הוא לא ראוי.
נכתב ב- 10/03/2014, 12:52
אני מבין את הדעה שלך באמת,
אבל עדיין לא יודע קשה לי להגיד שאני לא רוצה לראות אותו לובש יותר,
כי יש שחקנים שאתה יודע שהם אנשים חראות ושכל המשחק שלהם הוא משחק מגעיל,
לעומת זאת ראיוס, עם כל הפאול הזה, הוא באמת בן אדם טוב, ברור שאני לא מכיר אותו אישית חח, אבל פייסבוק, אינסטגרם, התנהגות כללית, ראיונות לאוהדים,
רואים עליו שהוא בחור טוב ושבאמת אני בטוח באלף אחוז, שההתנצלות שלו אחרי המשחק בתקשורת היא באמת באמת מכל הלב, ולא כמו סתם לצורך העניין, פפה שיבקש סליחה אחרי פאול חח
בגלל זה כואב לי מה שעושים לו, כי מגיע לו אין ספק, אבל לא מגיע לו בעוצמה הזאת.
נכתב ב- 10/03/2014, 12:59
נכתב ב- 10/03/2014, 13:00
נכתב ב- 10/03/2014, 13:30
מפתיע שבסוף לא היה שבר, אבל גם קריעת רצועות זה טרגי.
נכתב ב- 10/03/2014, 15:17
אחי הוא קשר הורס זה בדיוק התפקיד שלו, לתקל ולעצבן את השחקנים של היריבה. שום קארמה לא מצדיקה כניסה כזאת...
הוא כבר שבר רגליים לשחקנים. לא אומר שמגיע לו להיפצע קשה, אבל הוא אחד השחקנים המלוכלכים. כשיובל נעים היה המאמן שלו (בפ"ת אם אני לא טועה) הוא זרק אותו מהקבוצה אחרי שהוא גמר לשחקן אחר את העונה בכניסה פראית באימון. גם רק במזל ראיוס עצמו לא שבר רגל אחרי תיקול של קדוסי בתחילת המשחק וקדוסי לא קיבל אפילו צהוב ואף אחד לא מתייחס לזה. השופט נתן את הטון למשחק אגרסיבי++
מגיע עונש כבד, 5-6 משחקים בחוץ. כששחקן ישראלי שובר לשחקן אחר רגל אף אחד לא עושה רעש (כמו עגייב לתמיר כחלון רק לפני שלושה חודשים). אף אחד לא מתייחס גם לעובדה שדהאן כל המשחק נכנס ברגליים של עזרא וראיוס. ראיוס לא ירד בכלל לתיקול עד היום מאז שהגיע לארץ ופתאום הוא נכנס ככה? דהאן רחוק מלהיות תמים פה.
- BeBest אוהב את זה
נכתב ב- 10/03/2014, 16:31
תגיד לי מה אתה מדבר שטויות? אם אני מביא למישהו כמה כאפות זה נותן לו לגיטמציה לירות לי בראש? וגם אם עגייב שבר לכחלון את הרגל, אני בספק שזה היה בכניסה כזאת. שאני אהיה ברור - לא מעניין אותי בכלל מה קרה לדהן, אני אפילו מקווה שזה יסתיים במכה שטחית למרות שמן הסתם אין סיכוי, העניין פה זה הכניסה החריפה של ראיוס. גם אם זה הגליץ' הראשון שלו בחיים, זה עדיין גליץ' מכוער. בנאדם שהולך עם שני הרגליים קדימה ועוד באוויר לא צריך לשחק כדורגל.
נכתב ב- 10/03/2014, 19:04
אורפז אחי אתה מדבר קצת שטויות. כדורגל זה משחק פרובוקטיבי, הוא עשה מה שעשה והוא יענש על זה. לא צריך לשחק? בחייאת דינאק שחקנים עשו דברים פי כמה יותר חמורים, ואף אחד לא חשב אפילו על להגיד את המשפט הזה. הוא יקבל את העונש שלו. הוא יורחק ויקנס וזהו קיבינימאט הוא לא הרג בנאדם, קרו דברים הרבה יותר קשים.
- Sparkles אוהב את זה
נכתב ב- 10/03/2014, 19:09
נסכים לא להסכים אחי, מה אני אגיד לך... מבחינתי זו כניסה שלא שייכת לכדורגל, זה לא גליץ' לכדור זה אשכרה גליץ' לפרוק את כל העצבים ולשבור רגל. אממה הוא לא רק שבר רגל הוא קרע רצועה שזו הפציעה הכי קשה ששחקן יכול לעבור.
אחלה ראיוס
נכתב ב- 10/03/2014, 19:17
עוד רגע פותחים פה מועדון הנסחפייה.
ראיוס הגזים, יצא אפס, ועשה מעשה שלא יעשה, אבל מפה ועד גירוש (?!?) זו הגזמה פרועה.
זו לא פעם ראשונה שמשהו כזה קורה, היו כבר פציעות עוד יותר קשות וכניסות יותר מגעילות, ותמיד השחקנים הפוגעים חזרו לשחק אחרי תקופת השעייה.
ובכלל, אנשים כמו אמיר עגייב יוצאים בעיניי עוד יותר רע ממנו, כי להם היה את כל הזמן בעולם לעצור לרגע, לנשום, ולהגיב כמו שצריך.
תנשמו.
העונש הכי ראוי הוא הרחקה מהמגרשים עד שדהן יחזור לשחק, אבל כמובן שזה לא יקרה, אז הרחקה עד סוף העונה תהיה מוצדקת (11 משחקים אם אני זוכר נכון).
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים