עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

דקסטר - עונה 8

Dexter

• אנא התחבר בכדי להגיב
139 תגובות לנושא זה

#121 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎26/09/2013‏, ‎22:35

אני חושב שהמסקנה של דקסטר בסופו של דבר הייתה מתבקשת, ולדעתי נכון היה לסיים את הסדרה ככה. דב וריטה מתו בגללו, הוא לא רוצה שזה יקרה להריסון או להאנה. הבעיה היא שזה לא נבנה מספיק טוב. משפט וחצי של ווייס אובר זה פשוט לא מספיק, לא שנייה אחרי שהיית להוט במשך כמה ימים לנסוע לארגנטינה.

הסדרה הזאת איבדה את הכיוון שלה מזמן ואין ספק שזה נטל הרבה מהחשיבות של הפינאלה והתחושות שלנו. יש לא מעט סדרות שנגמרו הרבה הרבה אחרי שהן "קפצו מעל הכריש", ותמיד בפינאלה יש אותה תחושה מוזרה של "פעם הדמויות האלה ממש עניינו אותי".

אז דב מתה, דמות שללא ספק אהבתי, אבל זה לא עשה לי הרבה. בכלל, הקטע של להרוג דמויות בפרק האחרון הרגיש מאולץ. הרי הסדרה מעולם לא הייתה בנויה כמקשה אחת (כמו למשל שובר שורות - לאורך כל הסדרה ישנו סיפור מסוים וקווי עלילה שלא תמיד חופפים עם סידור העונות). לכאורה לעונה הזו היו המאפיינים שיש בכל עונה - מרדף אחרי רוצח סדרתי כלשהו, בשלב מסוים זה הופך להיות אישי, ובפרק האחרון דקסטר הורג את הרוצח + גילוי על דברים מהעבר של דקסטר + שימוש מסיבי של דברה ב-F word. בעקבות כך, לעונה לא היה טון סיום סדרה של ממש, זה פשוט הרגיש כמו מנה נוספת של משהו שכבר אכלנו. היא הרגישה כמו עוד עונה רגילה, ואקורד הסיום שהוכנס לפרקים האחרונים הרגיש מאולץ מאוד.

אני לא יודע איזה שינויים עברו על צוות הכותבים החל מהעונה החמישית, אבל זה פשוט זוועה. העונות הראשונות הצליחו לעשות פלאים עם קווי עלילה לא כאלה וואו, ודווקא האירוע עם הפוטנציאל הכי גדול בסדרה (דברה מגלה שדקסטר רוצח) טופל בצורה כושלת ולא מעניינת. היו צריכים לסיים אותה לפני כמה שנים טובות, ואני מניח שצריך להודות על העובדה שסיימו עכשיו ולא עשו עוד עונות.

ביוש, דקסטר.

נ"ב - אני לא יודע עם מי שכבה השחקנית ששיחקה את הבת של מאסוקה כדי שיכתבו לה את הדמות הזאת, אבל בעיניי זה קו העלילה הכי מיותר בהיסטוריה של היקום הטלוויזיוני. כל פעם שהראו אותה תהיתי מה יהיה הקטע שלה, ובסוף זה נראה כמו קו עלילה ששאול מ"השיר שלנו". כל הכבוד.

• quicki, מישמיש, ZIPC ו-4 אחרים אוהבים את זה

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#122 IntelSub

IntelSub

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,149 הודעות

נכתב ב- ‎28/09/2013‏, ‎14:43

סיום מסריח ביותר,אבל סדרה מעולה אין מה להגיד

#123 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎29/09/2013‏, ‎00:54

כן, מה עם הבת של מסוקה? חשבתי שיהיה איתה משהו,

אמרתי לעצמי אין מצב שהם הביאו שחקנית לעונה האחרונה, וחשבתי שיהיה איתה משהו מיוחד.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#124 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,899 הודעות

נכתב ב- ‎29/09/2013‏, ‎06:34

כן, מה עם הבת של מסוקה? חשבתי שיהיה איתה משהו,

אמרתי לעצמי אין מצב שהם הביאו שחקנית לעונה האחרונה, וחשבתי שיהיה איתה משהו מיוחד.

BOOBS.

אגב, סיום סדרה בזיוני!

• King James ו orelzor אוהבים את זה

-

תמונה שפורסמה

#125 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎01/10/2013‏, ‎00:45

אני חושב שהמסקנה של דקסטר בסופו של דבר הייתה מתבקשת, ולדעתי נכון היה לסיים את הסדרה ככה. דב וריטה מתו בגללו, הוא לא רוצה שזה יקרה להריסון או להאנה. הבעיה היא שזה לא נבנה מספיק טוב. משפט וחצי של ווייס אובר זה פשוט לא מספיק, לא שנייה אחרי שהיית להוט במשך כמה ימים לנסוע לארגנטינה.

הסדרה הזאת איבדה את הכיוון שלה מזמן ואין ספק שזה נטל הרבה מהחשיבות של הפינאלה והתחושות שלנו. יש לא מעט סדרות שנגמרו הרבה הרבה אחרי שהן "קפצו מעל הכריש", ותמיד בפינאלה יש אותה תחושה מוזרה של "פעם הדמויות האלה ממש עניינו אותי".

אז דב מתה, דמות שללא ספק אהבתי, אבל זה לא עשה לי הרבה. בכלל, הקטע של להרוג דמויות בפרק האחרון הרגיש מאולץ. הרי הסדרה מעולם לא הייתה בנויה כמקשה אחת (כמו למשל שובר שורות - לאורך כל הסדרה ישנו סיפור מסוים וקווי עלילה שלא תמיד חופפים עם סידור העונות). לכאורה לעונה הזו היו המאפיינים שיש בכל עונה - מרדף אחרי רוצח סדרתי כלשהו, בשלב מסוים זה הופך להיות אישי, ובפרק האחרון דקסטר הורג את הרוצח + גילוי על דברים מהעבר של דקסטר + שימוש מסיבי של דברה ב-F word. בעקבות כך, לעונה לא היה טון סיום סדרה של ממש, זה פשוט הרגיש כמו מנה נוספת של משהו שכבר אכלנו. היא הרגישה כמו עוד עונה רגילה, ואקורד הסיום שהוכנס לפרקים האחרונים הרגיש מאולץ מאוד.

אני לא יודע איזה שינויים עברו על צוות הכותבים החל מהעונה החמישית, אבל זה פשוט זוועה. העונות הראשונות הצליחו לעשות פלאים עם קווי עלילה לא כאלה וואו, ודווקא האירוע עם הפוטנציאל הכי גדול בסדרה (דברה מגלה שדקסטר רוצח) טופל בצורה כושלת ולא מעניינת. היו צריכים לסיים אותה לפני כמה שנים טובות, ואני מניח שצריך להודות על העובדה שסיימו עכשיו ולא עשו עוד עונות.

ביוש, דקסטר.

נ"ב - אני לא יודע עם מי שכבה השחקנית ששיחקה את הבת של מאסוקה כדי שיכתבו לה את הדמות הזאת, אבל בעיניי זה קו העלילה הכי מיותר בהיסטוריה של היקום הטלוויזיוני. כל פעם שהראו אותה תהיתי מה יהיה הקטע שלה, ובסוף זה נראה כמו קו עלילה ששאול מ"השיר שלנו". כל הכבוד.

רק עכשיו סיימתי לראות את הפרק.

ה"אהבתי" שלי לתגובתך הוא לא לגבי כל התגובה, אבל חלק גדול מהתגובה אני מזדהה.

אני מאוד מזדהה עם זה שבאמת הסדרה הרגישה לי באופן אישי כ-"נטל", לא הרגשתי את הצורך לראות כבר את הפרק הבא, למשל לא הייתה לי את אותה ההרגשה כשיצא הפרק של שובר שורות ושאני חייב להוריד מהר.

אני חושב שהעונה הכי פחות טובה היא העונה ה-6. (בעונה שדב תופסת את דקסטר) גם מהעונה הזו בסופו של דבר נהנתי, למרות שפחות התחברתי לעובדה שהוא הוזה באותה עונה.

אולי אני רגיש מידי, הפרק האחרון ריגש אותי מאוד, אף זלגה דימעה בעיני, במיוחד בחלק בו נודע לדקסטר שדברה איננה, וכאשר הוא משליך אותה מהסירה ועוד חלקים קטנים.  

זה מאוד הפתיע אותי.

לגבי דקסטר אולי הייתה לי קצת הרגשה שיקרה איתו משהו, לא עלה בדעתי כשכך זה יגמר.. זה הפתיע אותי שהוא נשאר בחיים ודברה איננה.

אין לי בעיה עם הסוף הזה, אני גם חושב שכך הייתה צריכה להסתיים הסדרה, אותי באופן אישי זה מאוד הפתיע וריגש.

ראיתי תגובות של אנשים פה, תגובות לא מחמיאות כלל לפינאלה, אשמח לשמוע את דעתם ולמה הם חושבים שהפינאלה לא מוצלח?

#126 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎06/10/2013‏, ‎23:40

חחח אני לא מפסיק לצחוק מהסיום המושפע הזה.
כאילו הם חשבו על הסוף הכי גרןע שיכול לעשות ועשו אותו.

#127 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎07/10/2013‏, ‎00:13

לא נכון.. יכל להיות סוף יותר גרוע..

שדקסטר מתעורר ומתברר לו שעד עכשיו הכל היה חלום.

כן , כן , מלכים אין רק באגדות...

1411724.png

#128 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎07/10/2013‏, ‎00:45

לא נכון.. יכל להיות סוף יותר גרוע..

שדקסטר מתעורר ומתברר לו שעד עכשיו הכל היה חלום.

חחחחחח זה היה יותר הגיוני....

דקסטר חולם חלומות אפלים זה השם של הספר לא?
חחחחח היה עדיף ככה מההוריקן המעפן הזה

• orelzor אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#129 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎07/10/2013‏, ‎00:59

כן, נראה לי שזה השם של הספר הראשון..

כן , כן , מלכים אין רק באגדות...

1411724.png

#130 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎07/10/2013‏, ‎04:18

איך קיוויתי שהוא יתפס בעונה הזאת והסיום יהיה המשפט שלו...

תמונה שפורסמה

#131 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎07/10/2013‏, ‎16:16

עוד שני דברים מהסיום שהפריעו לי (והם היו טיפה בים אז שכחתי לציין אותם בהודעה הראשונה):

1. יש חפץ חשוד בשדה התעופה עד כדי כך שמקרקעים את הטיסות. אף אחד לא בודק במצלמות האבטחה מי הניח את התיק שם ורואה את דקסטר? בחייכם. גם אם לא יעצרו אותו באותו רגע, זה צריך היה להגיע אליו די מהר.

2. 99% מהאנשים שהיו מתבקשים לתאר את האנה מקיי היו פותחים את התיאור במילה "בלונדינית". האחוז הנוסף היו אומרים בלונדה. בסוד העניינים איתה היו דקסטר, דברה, והיא עצמה כמובן. כלומר, רוצח סדרתי מתוחכם שמתחמק מהרשויות במשך שנים ושוטר בעל יכולות אנליטיות נשגבות + שוטרת חכמה + רוצחת ופורעת-חוק סדרתית - אף אחד מהם לא העלה בדעתו שלצבוע את הפאקינג שיער שלה לשחור היה יכול, אולי אולי אולי, להועיל קצת בכל הקטע של הלהתחבא מהמשטרה ולברוח מהארץ? Seriously? (אפילו פאה הייתה מספקת אותי)

ובמשפט שמסכם את הכל - הקורבנות האחרונים של דקסטר הם הסדרה ואנחנו.

• avrahamcool, אורפז., Sparkles ו-1 אחר אוהבים את זה

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#132 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎13/10/2013‏, ‎01:20

הפינאלה הכי עלוב שראיתי אי פעם.

וזה מגיע מאחד שסוגד ל4 העונות הראשונות.

ביזיון.

• King James, kob317, Android ו-1 אחר אוהבים את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#133 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎13/10/2013‏, ‎01:50

ספארק רק עכשיו ראית?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#134 kob317

kob317

• רשומים
  • 2,004 הודעות

נכתב ב- ‎13/10/2013‏, ‎15:29

עבר כמעט שלושה שבועות,וגם אני עדיין לא נרגעתי מהסוף העלוב הזה.

אני פשוט לא אסלח להם.

#135 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎13/10/2013‏, ‎17:48

ספארק רק עכשיו ראית?

כן, פשוט לא היה לי חשק לראות דקסטר.

עד כדי כך הסדרה התדרדרה...

- סטיבן רייט.

#136 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎13/10/2013‏, ‎19:32

ד"א, ראיתי 4 פרקים ברצף. היה קשה להחזיק את עצמי...

- סטיבן רייט.

#137 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎29/01/2014‏, ‎21:58

אתמול ראיתי את הסיום. בהחלט סוף עלוב לסדרה כזאת.

ספוילר בלבן:

סתם משהו שהרגשתי: בסוף כשהמצלמה התמקדה על דקסטר, זה מאוד הזכיר לי את שובר שורות.

#138 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,424 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2014‏, ‎00:05

חחח עלק ספויילר.

• avrahamcool אוהב את זה

#139 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2014‏, ‎00:10

מממ... הסוף יכול להיגמר בזה שהוא בכלל ימות, אז אני מניח שזה סוג של ספויילר.

#140 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,424 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2014‏, ‎09:41

אחי, הסדרה נגמרה כבר לפני איזה שנה.
אין אחד שלא יודע על הסוף הבזוי הזה.
ואין לך מה לסמן בספויילר, כל הדפים האחרונים הם ספוייילר.
  • avrahamcool ו Pyrophoenix אוהבים את זה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים