בחודש הבא יפתח יס פלנט בראשל"צ
נכתב ב- 24/07/2012, 19:09
נכתב ב- 24/07/2012, 21:17
סינמה סיטי ישיק בראשל"צ אולם קולנוע עם רצפת זכוכית
בתחילת אוגוסט ישיק סינמה סיטי את אולם רצפת הזכוכית, שאותו היה אמור לפתוח כבר לפני יותר משנה וחצי.
אולם הזכוכית שונה מיתר אולמות הקולנוע: מתחת למושבים נפרס מסך נפרד, שתחילתו בקצהו של המסך הראשי והוא נמשך מתחת למושבים. המסך התחתון מופעל לסירוגין במהלך הסרט בהתאם לאפקטים המיוחדים, וכשהוא מופעל נוצרת תחושה שהצופה נמצא ממש בתוך הסרט עצמו. מדובר בפטנט עליו אחראי ליאון אדרי, מבעלי הקולנוע.
התאמת הסרטים לפורמט הזכוכית מתבצעת על-ידי מתכנתי סינמה סיטי ולא על-ידי מפיקי הכותרים המוקרנים בו. מחיר הכרטיס לא נקבע סופית, אך ינוע סביב 45 שקל.
http://www.globes.co...?did=1000768612
אני חושב שהייתי מספר פעמים באולם הזה... אבל כמובן שלא היה מוקרן כלום בזכוכית
זה האולם בסוף בסוף שם, יודעים על מה אני מדבר?
כן, אולם 25. לא הבנתי מה מיוחד באולם הזה חוץ משאפשר להישען עם הרגליים חחח
נכתב ב- 25/07/2012, 01:23
בתחילת אוגוסט ישיק סינמה סיטי את אולם רצפת הזכוכית, שאותו היה אמור לפתוח כבר לפני יותר משנה וחצי.
אולם הזכוכית שונה מיתר אולמות הקולנוע: מתחת למושבים נפרס מסך נפרד, שתחילתו בקצהו של המסך הראשי והוא נמשך מתחת למושבים. המסך התחתון מופעל לסירוגין במהלך הסרט בהתאם לאפקטים המיוחדים, וכשהוא מופעל נוצרת תחושה שהצופה נמצא ממש בתוך הסרט עצמו. מדובר בפטנט עליו אחראי ליאון אדרי, מבעלי הקולנוע.
התאמת הסרטים לפורמט הזכוכית מתבצעת על-ידי מתכנתי סינמה סיטי ולא על-ידי מפיקי הכותרים המוקרנים בו. מחיר הכרטיס לא נקבע סופית, אך ינוע סביב 45 שקל.
כן, אולם 25. לא הבנתי מה מיוחד באולם הזה חוץ משאפשר להישען עם הרגליים חחח
חחחח כן אבל זה גבולי כזה... אחרי חצי סרט כבר לא נוח לך, טוב, אלא אם כן יש לך רגליים דיי ארוכות
נכתב ב- 25/07/2012, 07:36
אני מניח שזה תהליך שהחל מזמן ולכן שמו, כהתחלה, את הזכוכית והתאימו את האולם לטכנולוגיה (אפשר לקרוא לזה כך?) הזו. מאוד מעניין הנושא, אני מקווה שתהיה לי הזדמנות ללכת.
נכתב ב- 25/07/2012, 08:37
נכתב ב- 25/07/2012, 11:27
בשנה שעברה...ועדיין הפתיחה מתעקבת. הכל פה קורה איזי איזי במדינת החלם שלנו אנחנו רחוקים שנות
אור מלהיות מדינה תרבותית עם שלל אטרקציות, אילת העיר הכי מבוזבזת בארץ, אם היו מפתחים את אילת כמו שצריך
אילת יכלה להיות בקלות לאס וגאס של ישראל ומלא תיירים היו באים לישראל. צריכים לבנות קזינו, עוד מלונות בסדר גודל חדשני כמו
בלאס וגאס, אטרקציות חדשות וחדשניות גם כן, לבנות מערך של תחבורה ציבורית נורמלית (מטרו,רכבת קלה,אוטובוסים,מוניות).
אם היו יודעים לנצל את אילת כמו שצריך אילת הייתה העיר של ישראל עכשיו ירדן מפתחת את עקבה להיות תיירותית מתמיד והולכת להיות לאס וגאס
של המזרח התיכון עם אטרקציות מדהימות ובנייה של מלונות חדשים. מה אנחנו עשינו ב10 שנים האחרונות באילת
(עיר המלכים,המצפה התת ימי, הדולפינריום,פארק הקרח שמתעקב להיפתח, Darkness וה-IMAX המיושן. ) ... עוד בתכנון העברת נמל התעופה של אילת
לתמנע ,ובניית נמל התעופה בינלאומי חדש לאילת ופיתוח האזור של פארק תמנע כולל הקמת רכבת לנמל התעופה ולאילת.
יכול להיות שהיו מצלמים את "בדרך לחתונה עוצרים בדימונה" או היו אומרים "מה שקורה באילת נשאר באילת" אבל זה בחיים לא יקרה אלא אם
יקרה פה משהו במדינה ויקחו יוזמה לפתח את אילת כעיר תיירותית שמכניסה מליארדים בשנה כמו לאס וגאס אני מביא לכם דוגמא לשר שבאמת עשה רבות
לטובת הציבור ששמו השר משה כחלון שר התקשורת שבא והוריד לנו פלאים במחירים בכל העינין שקשור בדמי קישוריות ועכשיו יותר חבילות אטרקטיביות
לטובת הצרכן, אני מציע שצריך לעשות משהו כזה גם בקולנוע לגבי מחיר הכרטיסים ולגבי האוכל והשתייה.
נכתב ב- 25/07/2012, 11:46
ואחרי שיסיימו לבנות את האצטדיון של חיפה החדש אצטדיון רמת גן יהרס ויבנה אצטדיון לאומי חדש עם 65 אלף מקומות ישיבה .
ויש גם לציין את האצטדיונים החדשים שכבר נבנו האצטדיון בנתניה ובפ"ת . ישראל בדרך הנכונה לארח את גמר ליגת האלופות,מונדיאל,יורו ואפילו גם אולימפיאדה.
מה שיכניס לישראל הרבה כסף למרות שיצטרכו לבזבז לא מעט אבל שווה את ההשקעה, ככה אנחנו נהנה מבנייה חדשה ומתשתיות טובות יותר !
נכתב ב- 25/07/2012, 12:56
העלויות הישירות של האולימפיאדה היו 12 מיליארד דולר / אירו / ליש"ט והעלויות של המסביב אולי עוד 20 מיליארד. ישראל נמצאת בגירעון על איזה אולימפיאדה אתה מדבר. אולימפיאדה זה עסק רחוק מרווחי. החזרת עלויות? תספר את זה לוונקובר שאירחה את אולימפיאדת החורף הלפני אחרונה ושכל הכפר האולימפי שלהם הוא עיר רפאים.
נכתב ב- 25/07/2012, 14:07

נכתב ב- 25/07/2012, 20:00
homer_simpson, צריכים לבנות באילת דחוף עוד מלונות ולהוריד את המחירים המטורפיםםםםםםם שיש שם (טיסה לחו"ל בדרך כלל יותר זולה מנסיעה לאילת!!). כשהמחירים יהיו נורמליים, יותר אנשים מהארץ ומחו"ל יבחרו להגיע לאילת. כמובן שצריך לבנות מתחתמי בידור גדולים באילת כמו קניון ענק עם אולמות קולנוע, הרחבת אטרקציות המים, הרחבת אופציות הבידור כמו באולינג מתקדם, קריוקי וכן גם קזינו עם הגבלת הימורים לאזרחי ישראל או שהם יעבדו באותו מודל כמו מפעל הפיס שחלק מההכנסות עוברות להשקעה בחינוך ובספורט.
העלויות הישירות של האולימפיאדה היו 12 מיליארד דולר / אירו / ליש"ט והעלויות של המסביב אולי עוד 20 מיליארד. ישראל נמצאת בגירעון על איזה אולימפיאדה אתה מדבר. אולימפיאדה זה עסק רחוק מרווחי. החזרת עלויות? תספר את זה לוונקובר שאירחה את אולימפיאדת החורף הלפני אחרונה ושכל הכפר האולימפי שלהם הוא עיר רפאים.
אני איתך בכל העיניין של קזינו שיפעל ע"י זיכיון של מפעל הפייס יכול להיות ענק שכל הכסף הולך לחינוך וספורט כי המדינה משקיעה
את מירב כספה בביטחון לצערנו במקום במקומות אחרים ת'אמת היא לא מזרימה כספים למקומות הנכונים ולא משקיעה במקומות הנכונים
אולי בזכות זה הפייס ירוויח וישקיע יותר בספורט וחינוך אחלה עיסקה. צריך גם לבנות אולמות כנסים ומופעים כמו בלאס ווגאס שמופעים שם אומנים
ואתה צודק שכרגע ישראל בגירעון אבל אל תשכח שארה"ב מזרימה מדי שנה כמה מיליארדי דולרים לישראל וגם עכשיו מעלים את המע"מ באחוז וזה יכניס 5 מליארד ש"ח בשנה !!
אז יש מצב שבעתיד הרחוק אנחנו מדברים על שנת 2024 שישראל דרך אגב רוצה להתמודד על האירוח באותה השנה של האולימפידה .
מה שחשוב המצב במדינה מבחינת תשתיות ישתפר פלאים ומה שלא עשינו ב-40 נעשה ב-5-6 שנים !! ומה עם פארק הקרח באילת אתם יודעים מתי הוא יפתח?
נכתב ב- 25/07/2012, 20:30
של הימורים, מכירת משקאות חריפים בלי הפסקה ושירותי מין וכמובן המשטרה שם עובדת 24 שעות יש להם הרבה עבודה חחח האקלים בלאס וגאס הוא
כמו האקלים באילת בקיץ . אני מעריך שאיזה ראש ממשלה בעוד 10 יתעורר ויקום ויעשה זאת ברור שזה יעלה מליארדים אבל שווה כל שקל, כי היום אין יותר מדי מה
לעשות באילת וזה יעורר תיירות מכל העולם וישראל רק תרוויח מזה היא תרוויח מליארדים והיא תכסה את ההשקעה אני מעדיף שהכל יבנה בשיטת BOT ואחר כך יעבור לידי המדינה.
אבל תהיה התנגדות מצד הדתיים אבל בסוף ננצח גם אותם. וכל הזונות מת"א יעברו לאילת לפחות שם זה יהיה להן מסודר חחחח
כנראה שגם הסודנים יעברו לשם ומשם מחזירים אותם ישר לסודן ככה כולם מרוכזים במקום אחד. עיר החטאים של ישראל נשמע אחלה מקום אולי אפילו יותר טוב מלאס וגאס.
כרגע רק אפשר לחלום... אולי זה יהפוך למציאות למרות שהסיכויים קלושים במדינת החלם שלנו.
- d1f2 אוהב את זה
נכתב ב- 25/07/2012, 21:10
- King James אוהב את זה
נכתב ב- 25/07/2012, 21:21
- HomerSimpson אוהב את זה
נכתב ב- 25/07/2012, 21:30
ואיך הגענו מדיון על בית קולנוע חדש לעיר החטאים הדמיונית של ישראל?דרך אגב אתם יודעים שמי שפיתח את לאס וגאס בראשית דרכה היו יהודים , בגלל המוח היהודי לאס וגאס הפכה לאימפרייה
של הימורים, מכירת משקאות חריפים בלי הפסקה ושירותי מין וכמובן המשטרה שם עובדת 24 שעות יש להם הרבה עבודה חחח האקלים בלאס וגאס הוא
כמו האקלים באילת בקיץ . אני מעריך שאיזה ראש ממשלה בעוד 10 יתעורר ויקום ויעשה זאת ברור שזה יעלה מליארדים אבל שווה כל שקל, כי היום אין יותר מדי מה
לעשות באילת וזה יעורר תיירות מכל העולם וישראל רק תרוויח מזה היא תרוויח מליארדים והיא תכסה את ההשקעה אני מעדיף שהכל יבנה בשיטת BOT ואחר כך יעבור לידי המדינה.
אבל תהיה התנגדות מצד הדתיים אבל בסוף ננצח גם אותם. וכל הזונות מת"א יעברו לאילת לפחות שם זה יהיה להן מסודר חחחח
כנראה שגם הסודנים יעברו לשם ומשם מחזירים אותם ישר לסודן ככה כולם מרוכזים במקום אחד. עיר החטאים של ישראל נשמע אחלה מקום אולי אפילו יותר טוב מלאס וגאס.
כרגע רק אפשר לחלום... אולי זה יהפוך למציאות למרות שהסיכויים קלושים במדינת החלם שלנו.
נכתב ב- 25/07/2012, 21:52
- d1f2 אוהב את זה

נכתב ב- 26/07/2012, 13:03
אני יודע אחי הייתי שם ואני אומר שעם הזמן ועם השנים אילת יכולה גם להיות מעיין לאס וגאס של המזרח התיכוןיותר גדול מלאס וגאס? אחי אתה רציני אתה יודע איזה חיי לילה מטורפים יש בלאס וגאס? הייתי שם כמה פעמים וכל פעם היה אדיר רק להסתכל על המלונות שיש שם ועל המחירים שלהם זה גורם לי בחילה שאתה מזכיר אותם יחד עם מלונות בישראל... המלון הכי גרוע באילת עולה כמו הבלג'יו שהוא המלון הכי מפואר בלאס וגאס
צריך דחוף להרוס את המלונות הישנים ולבנות חדשים. אנחנו רק צריכים ראש ממשלה ושרים צעירים בממשלה עם ראש פתוח שיסכימו לפתח
את אילת והערבה כמו שלא פיתחו אותה בחיים! כי זה באסה שלעיר יש פוטנצייל ענק והיום היא נראת כמו עיר פח שלא משקיעים
בה כל כך, אני ממצא את הכיף והנופש אחרי 3-2 ימים ועל זה אני משלם מלא כסף, עדיף כבר לנסוע לחו"ל מאשר לבלות באילת עם הקצת שהיא מציעה.
חבל שאין עוד אטרקציות ומלונות חדשים ,חיי לילה ,פאבים ,מועדונים, תחבורה נגישה,
אולמות כנסים ומופעים וקזינואים באילת אם כל זה היה הייתי נשאר שם שבוע כי היה מה לעשות.
וגם ישראלים לא היו צריכים לטוס בשביל זה, אם כל זה היה בארץ היינו נשארים בישראל ... זה דברים שישראלים נורא רוצים שיהיה פה בארץולצערנו עדיין אין את זה באילת (אולי הכי קרובה להיות כזאת היא תל-אביב רק צריך לפתוח שם קזינו ועוד מלונות ואנחנו מסודרים, באסה שהכל צפוף שם אז בגלל זה עדיף אילת).
אז רגע אף אחד לא יודע מה קורה עם הפתיחה של פארק הקרח באילת?
כי אם הוא נפתח אני ישר הולך לראות ! זה אמור להיות אטרקצייה מעניינת ביותר .
- d1f2 אוהב את זה
נכתב ב- 26/07/2012, 21:44
http://www.mako.co.i...3973&Partner=mw
כנראה הקשיבו לי או ראו את הפירסומים בפוסט.
נכתב ב- 26/07/2012, 21:52
נכתב ב- 26/07/2012, 21:55

נכתב ב- 26/07/2012, 22:04
אם יכולתי לשנות את השם הייתי משנה...לא ידעתי בהתחלה שייש עוד הומר סימפסון
תזכרו אבל שאני זה עם הקו למטה (החיקוי חחח)
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים