יכול להיות שכן.. הוא עדיין לא ניסה לפי מה שהבנתי.אוקיי... באסה. ואם יוני עצמו יבקש, בילד לא יסכים?

IDX או למה אני צריך לסבול?
נכתב ב- 29/12/2011, 18:01
נכתב ב- 29/12/2011, 18:33
- yoni054 אוהב את זה
נכתב ב- 30/12/2011, 07:05
צוות IDXfree
נכתב ב- 31/12/2011, 00:47
אז זהו! שאתה כן יכול להשתמש בזה! אם מאוד דחוף לך לראות איזה פרק ואתה לא יכול לחכות, אז תוותר קצת על הנוחות שלך ובמקום לראות בספה בסלון על מסך גדול, תראה בכיסא מול המחשב על מסך קצת יותר קטן.אף אחד לא עובד אצלי.
אין לי זכות להתלונן.
שני אלה נכונים.
כל עוד הפורמט הזה קיים, אני לא מקבל כלום, אין לי איך להשתמש בזה. זה כמו שתיתן לי קופסא עם הרבה ממתקים, אבל אני לא יכול לפתוח אותה. מה קיבלתי? כלום.
הייתי מבין אותך אם Q בכלל לא היו מוציאים תרגומים בגלל עניין הקרדיטים, דחוף לך לראות פרק אבל בלי תרגום לא תבין על מה מדברים, במקרה כזה זה היה הגיוני להתעצבן על Q.
אבל זה לא המצב, המצב הוא ש-Q משקיעים שעות על תרגומים ורק מבקשים ממך קצת פחות נוחות כדי לראות את הפרק, ושל-Q יישאר הקרדיט.
אבל לא, מצידך ש-Q יילכו לעזאזל והעיקר שתוכל לראות את הפרק על הספה בסלון, ומי סופר את הקרדיט של Q, כי הרי הנוחות שלך הרבה יותר חשובה מהדבר היחיד (!) ש-Q מבקשים תמורת כל השעות שהם יושבים על התרגומים.
נכתב ב- 31/12/2011, 04:29
צוות IDXfree
נכתב ב- 31/12/2011, 09:29
נכתב ב- 31/12/2011, 09:51
הכי נוח להסיר את הסנכרונים שלך מטורק ואז לכולם יהיה SRT.הכי נוח וזמין, זה לקחת את הנייד, לחבר למסך הטיוי ולצפות במחשב דרך ה42 אינטש.
- yoni054 אוהב את זה
נכתב ב- 31/12/2011, 13:39

נכתב ב- 31/12/2011, 14:14
אז למה שלא תשמש לי דוגמא ותעשה זאת?הכי נוח להתבגר, יהיה לך קצת קשה ZIPC, אבל לאחר מעשה מאוד תהנה
נכתב ב- 31/12/2011, 14:25
אמר הגנב, לאחר שלקח ליוצר את עבודתו, פרסם אותה בתור שלו, והוא כל-כך מבסוט מעצמו על הגניבה,הכי נוח להתבגר, יהיה לך קצת קשה ZIPC, אבל לאחר מעשה מאוד תהנה
שמאז הוא רק מסביר לכל העולם למה הוא לא צריך להחזיר את הגניבה לבעליה, ולמה כל מי שחושב שכן, הוא תינוק.
אם אלה אמות המוסר שלך כבן אדם בוגר, אנחנו מעדיפים להישאר "תינוקות",
ולא להתבגר ולהתדרדר לשפלות המוסרית והנבזיות המאפיינים את "הבגרות" שלך.
נכתב ב- 31/12/2011, 14:41
אתם בתחרות מי פולט יותר הזיות?
כיף לכם לענות גולשים, העיקר שכולם ידעו ממה אתם "סובלים"?
יאללא פתאטיים תרחמו על הבחור ותנו לו ליהנות ממשהו כמו בנאדם.
וחלאס לבוא אלי בטענות יצורים, הסבירו לכם מה קרה מספיק פעמים.
נכתב ב- 31/12/2011, 14:47
אם לך היה כל כך אכפת מהגולשים, היית דואג שהגנבות שלך היו כבר נמחקות.
ואני אבוא אליך בטעות כמה שבא לי, אתה לקחת משהו שאני עבדתי עליו יותר זמן משאתה עבדת על כל הסנכרונים שלך אי פעם כפול מיליון (אני יודע שזה יוצא בערך 5 דקות, אבל אין לי כוח לכתוב פה מספר יותר גדול), עשית העתק הדבק ומחקת לי את הקרדיט. אתה לא יודע איך זה מרגיש כי בחיים לא השקעת במשהו יותר מ-10 שניות, אבל לא אכפת לי.
- King James ו eladfo אוהבים את זה
נכתב ב- 31/12/2011, 17:19
אני לא יודע למי הסבירו, אבל קראתי על הויכוח הזה כבר הרבה מאוד הודעות ולא מצאתי ולו מקום אחד שבו אתה או בילד מסבירים מדוע אתם כל כך מתעקשים לא לתת קרדיט לאנשים שעבדו קשה על הכתובית. מצאתי רק התחמקויות וכל מיני קריאות להם לוותר על הזכות הזאת ולמה הם מתעקשים על זה, ולמה הם עושים עניין. אז אולי באמת תסביר פעם אחת לטובת כל מי שלא מצליח להבין את ההתעקשות שלכם, למה אתם לא מוכנים לתקן את הקרדיט?אויי ואיי גיוועאלד א-זוכמיר
אתם בתחרות מי פולט יותר הזיות?
כיף לכם לענות גולשים, העיקר שכולם ידעו ממה אתם "סובלים"?
יאללא פתאטיים תרחמו על הבחור ותנו לו ליהנות ממשהו כמו בנאדם.
וחלאס לבוא אלי בטענות יצורים, הסבירו לכם מה קרה מספיק פעמים.
- Murdock, King James ו Superb אוהבים את זה
נכתב ב- 31/12/2011, 18:52
הפיתרון עובד רק על Xtreamer, לי יש Tvix, אם יש לך פתרון לTvix, אני אשמח לשמוע
קודם כתבת:
כי אנחנו צופים בסטרימר ובסטרימרים הוא לא עובד
כלומר יצרת את הרושם כאילו בשום סטרימר לא עובד, למרות שאני מכיר לפחות שניים שכן (למעשה, עכשיו שלושה).
האם טרחת לבדוק כאן שרשורים בנושא? אני מהמר שלא.
עכשיו כתבת שזה עובד "רק ב Xtreamer", והנה, אומרים לך שגם זה לא נכון.
המסקנה שלי היא פשוטה.
הגולשים צריכים להשקיע קצת יותר מאמץ בלהתמודד עם הפורמט הזה בדרכים הטכניות, מאשר בדרך הישראלית הטיפוסית של לצעוק על מי שנראה להם הגורם החלש. (על בילד הם לא מעזים לצעוק).
צוות IDXfree
נכתב ב- 31/12/2011, 20:55
אני גם כועס עליכם.
למה אתם עונים לחלאות האלה בכלל ??!?!
נכתב ב- 01/01/2012, 18:20
נכתב ב- 02/01/2012, 03:19
תאמינו לי Q....אתם מאכזבים אותי.
אני גם כועס עליכם.
למה אתם עונים לחלאות האלה בכלל ??!?!
שלום לך חלאה קטנה ותמימה.
אם כשרשמת חלאה, התכוונת למוחקי קרדיטים אמיתיים
בטח לא ידעת שסאבסנטר וסרטים מוחקים קרדיטים סדרתיים... תשאל את שלגייה,
רק שבQ לא דואגים באמת לקרדיטים, אלא מעוניינים ללבות אש כנגד טורק, בגלל הגירושין המכוערים.
וברצינות, תתבגרו. כי מתגובה לתגובה אתם יוצאים באמת פתאטיים.
נכתב ב- 02/01/2012, 03:22
אמר הבחור שמחק קרדיט, אבל עדיין מתעקש לא לענות על השאלה הפשוטה:רק שבQ לא דואגים באמת לקרדיטים, אלא מעוניינים ללבות אש כנגד טורק, בגלל הגירושין המכוערים.
"מדוע אינך מבקש מ-BuildHome למחוק את הסנכרונים הללו?"
אני מתחיל לחשוב שאתה הוא זה שמנסה ללבות את האש...
נכתב ב- 02/01/2012, 04:00
חפרתי על הנושא עם הסנדק כבר בעבר. הקרדיט הוחלף ולא נמחק בכוונה, פניתי לבילד, ולדעתיאמר הבחור שמחק קרדיט, אבל עדיין מתעקש לא לענות על השאלה הפשוטה:רק שבQ לא דואגים באמת לקרדיטים, אלא מעוניינים ללבות אש כנגד טורק, בגלל הגירושין המכוערים.
"מדוע אינך מבקש מ-BuildHome למחוק את הסנכרונים הללו?"
אני מתחיל לחשוב שאתה הוא זה שמנסה ללבות את האש...
ואחרי העלהום שנעשה פה, עוד לפני שמישהו פנה לבילד או אלי, בילד מסרב להוריד את הסנכרונים.
מה גם שהיו עוד בקשות נילוות לבקשת מחיקת קרדיטים, ועניינם שינוי הכללים הרגילים בסצינה,
ולא זה המקום ולא אני הכתובת לנושא הזה. אבל להעמיד פני תמימים כאילו בילד המציא את סיפור מחיקת קרדיטים?
חלאס לשטויות. אתם לא שונים. אני רוצה לראות אותכם נלחמים בשביל הקרדיטים שנמחקו לשלגיה
ואם שוב תענו כמו ילדים, אתה לא מכיר אותה, היא סכסכנית וכו', מה שענו פה באיזה פוסט לגביה,
זה רק מוכיח שלא בילד המציא את סיפור מחיקת הקרדיטים, ואתם גם חוטאים ותומכים בזה כשלכם יש אינטרס זהה.
ושוב, הקרדיט אצלי לא נמחק בכוונה,נקודה, אין לי עניין אישי נגד מי שנמחק לו הסנכרון, אין לי מושג מיהו בכלל וחלאס לחפור על זה.
הייתי מוריד ומחליף חזרה וכו' רק שזה לא בידיי. ואחרי העליהום שעשיתם פה, כניראה אין אינטרס בטורק להענות לבקשתכם.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים