הפורום שודרג!
נכתב ב- 30/08/2011, 10:30
נכתב ב- 30/08/2011, 13:57
ממש לא מציק. לוקח רק איזה 10 שניות לתקן את זה. כל טעות כתיב בתרגום- לדווח כאן. בטוח יש עוד.שונא להישמע מציק, אבל... בהגדרות ההתראות שבלוח הבקרה:
את*
תוקן.
אז צריך לעבור פורום פורום ולסמן? כי בשביל המערכת כרגע לא קראתי את כל ההודעות מאז ומעולם.
בתחתית העמוד יש לך כפתור: "סמן קהילה כנקראה".
רק דבר אחד (בינתיים): איפה הלחצן של "סמן את כל ההודעות כנקראו"?

נכתב ב- 30/08/2011, 14:16
האם אפשר לעשות משהו דומה גם בגרסא הזו?
נכתב ב- 30/08/2011, 14:19
תלחץ על העיגול הכחול / הכוכב הכחול מצד ימין של כל נושא כדי להגיע לזה.בגרסא הקודמת ליד נושאים שיש בהם הודעות שלא קראת היה ריבוע כתום בולט, שאם לחצת עליו הוא העביר אותך להודעה הראשונה שלא קראת בנושא הזה.
נכתב ב- 30/08/2011, 14:20
בגרסא הקודמת ליד נושאים שיש בהם הודעות שלא קראת היה ריבוע כתום בולט, שאם לחצת עליו הוא העביר אותך להודעה הראשונה שלא קראת בנושא הזה.

נכתב ב- 30/08/2011, 15:46
ועוד שאלה לאן נעלם , ההודעות היוצאות שהיו לי?

משתמש זה הינו גנב. הנהלת האתר אינה אחראית לחפצים אישיים של שאר המשתמשים.
משתמש זה הינו עילג. הנהלת האתר אינה מתחייבת לפצות את קהל הגולשים על הזמן שייאבד בניסיונות להבין הודעות מאת משתמש זה, וכן אינה מתחייבת כי ניסיונות אלו יישאו כל פרי.
נכתב ב- 30/08/2011, 15:54
היא שונתה למערכת שיחות פרטיות (כמו אשכולות בפורום, רק אשכולות בתיבת הדואר).
IPB שידרג מה שהוא יכל ואיך שהוא יכל.
לי הוא שידרג מלא הודעות שמחקתי (וכתב לידם "נמחק") לשיחות.
בכל מקרה, אם אתה לא מוצא הודעה מסויימת, היא כנראה לא הצליחה לעבור בין הגרסאות ואבדה בשדרוג.
לגבי מחיקת הודעות ספציפיות משיחה, אני לא חושב שלמשתמשים רגילים יש את האופצייה. אבדוק אח"כ אם יש הרשאות בנושא.
למחוק שיחה אתה יכול, כמובן. אני חושב שזה מוחק אותה רק אצלך. לא אצל האדם השני איתו דיברת.
נכתב ב- 30/08/2011, 16:07
אני מעוניין למשל למחוק 4 הודעות בו זמניתמערכת ההודעות השתנתה לחלוטין.
היא שונתה למערכת שיחות פרטיות (כמו אשכולות בפורום, רק אשכולות בתיבת הדואר).
IPB שידרג מה שהוא יכל ואיך שהוא יכל.
לי הוא שידרג מלא הודעות שמחקתי (וכתב לידם "נמחק") לשיחות.
בכל מקרה, אם אתה לא מוצא הודעה מסויימת, היא כנראה לא הצליחה לעבור בין הגרסאות ואבדה בשדרוג.
לגבי מחיקת הודעות ספציפיות משיחה, אני לא חושב שלמשתמשים רגילים יש את האופצייה. אבדוק אח"כ אם יש הרשאות בנושא.
למחוק שיחה אתה יכול, כמובן. אני חושב שזה מוחק אותה רק אצלך. לא אצל האדם השני איתו דיברת.
כוונתי לסמן 4 הודעות בלבד , וכל השאר לא למחוק.
את האופציה הזאתי לא ראיתי , בעבר היה ריבוע קטן
ואז היית מסמן מה שאני רוצה למחוק , בשידרוג שלך(בפורום בעיצוב החדש) אין אופציה כזאתי.. נכון ?

משתמש זה הינו גנב. הנהלת האתר אינה אחראית לחפצים אישיים של שאר המשתמשים.
משתמש זה הינו עילג. הנהלת האתר אינה מתחייבת לפצות את קהל הגולשים על הזמן שייאבד בניסיונות להבין הודעות מאת משתמש זה, וכן אינה מתחייבת כי ניסיונות אלו יישאו כל פרי.
נכתב ב- 30/08/2011, 16:24
אבל 4 שיחות ניתן למחוק:

מאוד הגיוני, אם אתה שואל אותך.
שהרי הסבירות שמישהו ירצה למחוק שיחה שלמה נראית לי גבוהה יותר מהסבירות שמישהו ירצה למחוק מספר הודעות מתוך שיחה יחידה (וזה גם ניתן לעשיה, פשוט בלי Vים).
עריכה:
עשיתי עוד כמה בדיקות.
א. מחיקת שיחה אצלי לא מוחקת את השיחה אצל הצד השני.
ב. מחיקת תגובה שלי מתוך השיחה תמחק אותו משני הצדדים (גם אצלי וגם אצל הנמען).
נכתב ב- 30/08/2011, 16:25
סביר להניח שב-IE6 הוא יראה כמו הצרות שלי... אבל בינינו: למי אכפת מ-IE6? אפילו YouTube ו-Facebook לא תומכים בדפדפן הנוסטלגי הזה.
תנקו Cache (זיכרון מטמון של הדפדפן).
נכתב ב- 30/08/2011, 16:38
חוץ מ-cursor: pointer כדי שהסמן יראה כמו שצריך בלינק (שלא הוספת), אני לא רואה אילו התאמות צריך לעשות לIE7, מכיוון שהוא לא תומך בCSS Animations הוא לא יתייחס להגדרות של האנימציות ולכן יעשה את אותו הדבר בלי אנימציה.אגב, חברים... הלוגו עודכן מעט ותוקן עבור IE7 ומעלה (הוא משתלב עם הרקע עכשיו). סביר להניח שב-IE6 הוא יראה כמו הצרות שלי... אבל בינינו: למי אכפת מ-IE6? אפילו YouTube ו-Facebook לא תומכים בדפדפן הנוסטלגי הזה. תנקו Cache (זיכרון מטמון של הדפדפן).
נכתב ב- 30/08/2011, 16:42
ההתאמה הייתה לעשות PNG עם Transparency (שישתלב עם הרקע). עשיתי 32 ביט.חוץ מ-cursor: pointer כדי שהסמן יראה כמו שצריך בלינק (שלא הוספת), אני לא רואה אילו התאמות צריך לעשות לIE7, מכיוון שהוא לא תומך בCSS Animations הוא לא יתייחס להגדרות של האנימציות ולכן יעשה את אותו הדבר בלי אנימציה.אגב, חברים... הלוגו עודכן מעט ותוקן עבור IE7 ומעלה (הוא משתלב עם הרקע עכשיו). סביר להניח שב-IE6 הוא יראה כמו הצרות שלי... אבל בינינו: למי אכפת מ-IE6? אפילו YouTube ו-Facebook לא תומכים בדפדפן הנוסטלגי הזה. תנקו Cache (זיכרון מטמון של הדפדפן).
והמספרים לא לגמרי מדויקים לתמונה ללא הרקע.
שים ל-logoLeft רוחב של 64px רגיל ו-173px ב-hover.
ול-logoRight שים רוחב של 26px ו-background-position בהתאם.
לפני זה, IE7/8 הציגו את ה-PNG עם צבע רקע שלא השתלב עם השאר.
ולמה צריך cursor: pointer;? הוא לא מופיע ב-IE7/8?
ואתה בטוח שהמספרים לא מדוייקים? תנקה את ה-Cache. עדכנתי את זה כמה פעמים עד שזה נראה טוב.
לתמונה החדשה יש טקסט עם מימדים קצת שונים.
אבדוק את הנושא.
נכתב ב- 30/08/2011, 17:00
וכשאני בדקתי הסמן לא משתנה ב-hover על הלוגו ב-IE7.
נכתב ב- 30/08/2011, 17:03
כל הכבוד!
נכתב ב- 30/08/2011, 17:06
טוב, צדקת לגבי הצד הימני. עכשיו יש לו רוחב של 27 פיקסלים ולשמאלי 172 (וביחד יש להם 199; איך לא עשיתי את זה 200, איזה טמבל אני).המספרים מדויקים, הגבת מהר מאוד ולקח לי רגע לטעון את הכל מחדש ולהבין שטעיתי אז ערכתי את ההודעה.
וכשאני בדקתי הסמן לא משתנה ב-hover על הלוגו ב-IE7.
כשהוא סגור, לשמאלי יש רוחב של 63 פיקסלים.
הוספתי גם את ה-Cursor.
תוכל לבדוק ב-IE7? (אחרי ניקוי Cache, כמובן)
נכתב ב- 30/08/2011, 17:14
נכתב ב- 30/08/2011, 17:37
תנקה את ה-Cache וה-Cookies ובדוק שוב.רואים עכשיו נקודה ורודה שהלוגו סגור, צריך להקטין תwidth
הקטע הוא שגם ה-PNG וגם ה-CSS עודכנו, אז אם הדפדפן שמר אחר מהם, תהיה חוסר תאימות.
נבדק ועובד תקין ב-Firefox 6 ב-IE7/8/9 וב-Chrome.
נכתב ב- 30/08/2011, 20:43

נכתב ב- 31/08/2011, 05:40
תתחדשו חברה =]
נכתב ב- 31/08/2011, 14:34
האם אפשר להוסיף לערכות למטה את העיצוב הישן לטובת כל מי שרגיל ורוצה להמשיך לעבוד עם הערכה הישנה בבקשה?
כל הצבעים האלה ממש מעיקים לי על העיניים

0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים