הליגה האנגלית! 2011/2012
נכתב ב- 31/08/2011, 00:23
נכתב ב- 10/09/2011, 12:12
נכתב ב- 10/09/2011, 12:28
זה בספורט 1
אצלי זה נובה ספורט 3 (: שדרים אנגליים תענוג
נכתב ב- 10/09/2011, 15:01
נכתב ב- 10/09/2011, 22:39
- rotembal אוהב את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 11/09/2011, 06:23
נכתב ב- 11/09/2011, 10:00
כבר מהמחזור הקרוב מול צ'לסי אנחנו נראה קרב שקול.
נקווה שננצח

נכתב ב- 11/09/2011, 12:54
מה שכן, היא הקבוצה שנראית הכי טוב בעולם נכון לרגע זה.
נכתב ב- 11/09/2011, 14:58
כן, אבל פה יש שני הבדלים לא קטנים לדעתי:אם אני לא טועה גם צ'לסי התחילה את העונה שעברה עם עם נצחונות של 5-0 ו6-0 וכולנו יודעים בסוף מה קרה כך שלא הייתי ממהר להכתיר מלכים.
מה שכן, היא הקבוצה שנראית הכי טוב בעולם נכון לרגע זה.
א. צ'לסי קבוצה זקנה יותר ממנצ'סטר של העונה שהיא אחת הצעירות בעולם. לצעירים יש המון מוטיבציה ורצון להמשיך לשחק כמו שהם שיחקו עד עכשיו.
ב. פרגי.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 11/09/2011, 15:06
נכתב ב- 11/09/2011, 15:15
עם כל הכבוד להרננדז למשל, וירטואוז הוא לא, הוא שחקן שיודע להתמקם מצוין ולדחוק את הכדור משני מטר, כל השערים שלו הם כאלה, אני מחזיק יותר מוולבק.
נכתב ב- 11/09/2011, 15:19
לרוני באמת אין תחליף, הוא בכושר עילאי מפתיחת העונה, מפחיד.
אגב, תראה את הגולים של הרננדז בנבחרת מקסיקו, שם רובם דווקא לא מדחיקות.
אני לא אומר שמנצ'סטר תראה כמו שהיא כל הזמן, ברור שתהיה ירידה מתישהו, אבל שלא כמו צ'לסי, היא תצליח לעלות בחזרה.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 11/09/2011, 15:30
אני הימרתי עליהם עוד לפני שהתחילה העונה (אם כי הייתי רוצה לראות קבוצה אחרת זוכה בשביל הריענון), ואני חושב בדיוק כמוך.כן יש תלות בנאני ורוני, בשביל זה הביאו את יאנג, ואל תשכח את ולנסיה שעדיין לא חזר מהפציעה בקופה אמריקה.
לרוני באמת אין תחליף, הוא בכושר עילאי מפתיחת העונה, מפחיד.
אגב, תראה את הגולים של הרננדז בנבחרת מקסיקו, שם רובם דווקא לא מדחיקות.
אני לא אומר שמנצ'סטר תראה כמו שהיא כל הזמן, ברור שתהיה ירידה מתישהו, אבל שלא כמו צ'לסי, היא תצליח לעלות בחזרה.
רוני, למרות שאני לא מסמפט אותו, לא נופל מרונאלדו ומסי לדעתי, ובכושר הנוכחי הוא אף יותר טוב.
והרננדז בנבחרת מקסיקו משחק נגד נגרים מצפון אמריקה.
נכתב ב- 17/09/2011, 15:36
מה לעזאזל עושה דג'ורו בארסנל? שחקן דרג ג' בקושי! איפה המגן הימני שפתח נגד ליברפול?!?! למה הוא לא נכנס כמחליף?!
המגן השמאלי החדש, סאנטוס, הוא המגן הכי לא חכם שיש וגם בברזיל ראינו כמה הוא טיפש.
לגבי ג'רביניו - צריכים להעיף אותו בחזרה לליל, נראה שליל עשתה עלינו כסף - שחקן כזה יבש שלא תורם לכלום.
ההגנה לא מאורגנת כמו שצריך, שחקני ההתקפה לא יודעים מה הם צריכים לעשות.
על כל הדברים האלה עובדים באימונים, ולצערי, לא נראה לי שונגר עובד על זה, כי כמה אפשר לתת להם זמן?!
חבל מאוד על המועדון הזה, לדעתי, המדיניות של ונגר בשנים האחרונות עשתה טוב למועדון רק מבחינה הכלכלית!
מה שווה מדיניות של צעירים אם בכל שנה מוכרים ומחליפים שחקנים, ועד שנותנים להם להתאקלם, כבר נגמרת השנה ושוב הגלגל חוזר על עצמו.
מוריניו אמר שהוא רוצה לחזור לאנגליה, ואני מאמין שהוא יחזור בשנה-שנתיים הבאות. אני מאוד מקווה שפרגוסון לא יפרוש, ושבואש יישאר בצ'לסי,
וארסנל תפנה לו מקום.
נכתב ב- 17/09/2011, 15:40
סאנטוס עשה רושם טוב, למרות שהרס לנו מלכודת נבדל בגול הראשון. הוא יתחבר.
על מה אתה מדבר ? 90 אחוז מהדברים שג'רביניו עושה הם טובים, איפה אתה חיי תגיד לי ?
2 גולים עצמיים ועוד גול מנבדל. איזה הספק נהדר.
נכתב ב- 17/09/2011, 15:49
חח אתה פשוט קורע אותי, "עשתה עלינו כסף", למה אתה שילמת עליו?לא מבין, לא מבין הרבה דברים בארסנל ובהחלטות של ונגר.
מה לעזאזל עושה דג'ורו בארסנל? שחקן דרג ג' בקושי! איפה המגן הימני שפתח נגד ליברפול?!?! למה הוא לא נכנס כמחליף?!
המגן השמאלי החדש, סאנטוס, הוא המגן הכי לא חכם שיש וגם בברזיל ראינו כמה הוא טיפש.
לגבי ג'רביניו - צריכים להעיף אותו בחזרה לליל, נראה שליל עשתה עלינו כסף - שחקן כזה יבש שלא תורם לכלום.
ההגנה לא מאורגנת כמו שצריך, שחקני ההתקפה לא יודעים מה הם צריכים לעשות.
על כל הדברים האלה עובדים באימונים, ולצערי, לא נראה לי שונגר עובד על זה, כי כמה אפשר לתת להם זמן?!
חבל מאוד על המועדון הזה, לדעתי, המדיניות של ונגר בשנים האחרונות עשתה טוב למועדון רק מבחינה הכלכלית!
מה שווה מדיניות של צעירים אם בכל שנה מוכרים ומחליפים שחקנים, ועד שנותנים להם להתאקלם, כבר נגמרת השנה ושוב הגלגל חוזר על עצמו.
מוריניו אמר שהוא רוצה לחזור לאנגליה, ואני מאמין שהוא יחזור בשנה-שנתיים הבאות. אני מאוד מקווה שפרגוסון לא יפרוש, ושבואש יישאר בצ'לסי,
וארסנל תפנה לו מקום.
נכתב ב- 17/09/2011, 15:54
נכתב ב- 17/09/2011, 15:55
חח אתה פשוט קורע אותי, "עשתה עלינו כסף", למה אתה שילמת עליו?
שתחרררר....
על מה אתה מדבר ? 90 אחוז מהדברים שג'רביניו עושה הם טובים, איפה אתה חיי תגיד לי ?
2 גולים עצמיים ועוד גול מנבדל. איזה הספק נהדר.
איפה אתה חי? הוא לא שחקן...
דברים פשוטים הוא לא מצליח לעשות, סליחה על ההתנשאות, אבל יש דברים שאני רואה ואתה לא...
לדוגמא: הם יצאו למתפרצת, שחקן אחד על ג'רביניו, וארשבין לגמרי פנוי צד שני. מה עושה השחקן החכם שלך?
מעביר לארשבין את הכדור בגובה במקום לשלוח פס אלכסוני. אפילו עם הכדור היה מגיע בצורה טובה לארשבין, והוא היה מצליח
להשתלט עליו, שחקני ההגנה כבר היו חוזרים.
דברים כאלה לא תראה במתרפצות של ריאל, ברצלונה, ויונייטד, אלו דברים שיכולים לגמור משחק.
היה עוד משהו אגואיסטי שהוא עושה, שאת זה בטוח ראית, שהוא לא מסר לואן פרסי וניסה לבעוט בעצמו.
נכתב ב- 17/09/2011, 15:58
מי היה מאמין שארסנל תפסיד לקבוצה הזאת? זאת פשוט ליגה שכל קבוצה יכולה להפתיע

לא פלא למה אני שונא את הליגה הספרדית והאיטלקית.
נכתב ב- 17/09/2011, 16:02
רואים למה אני אוהב כל כך את הליגה והאנגלית ולמה לטעמי היא הליגה הטובה בעולם?
מי היה מאמין שארסנל תפסיד לקבוצה הזאת? זאת פשוט ליגה שכל קבוצה יכולה להפתיע
לא פלא למה אני שונא את הליגה הספרדית והאיטלקית.
אין ספק שהיא הטובה בעולם.
אבל, אל תיקח את ארסנל כדוגמא.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים