אני יודע שאולי מה שאני כותב הוא קצת לא במקום, אך אני לא יכול להתאפק, אז אני מתנצל מראש על-כך. וחשוב שתדעי שאין שום כוונה להעליב אותך או לפגוע בך.אבי דניאלי ועל זה בדיוק אני מדברת!
חי לא בחור רע מיסודו, להיפך, אבל ישנן אמירות שגורמות לו לשלוף ולא תמיד עם מחשבה מקדימה.
אתה לא מפספס אף הזדמנות כדי לעקוץ ולגרום לו לשלוף, גם כשזה ממש לא נחוץ.
אז בבקשה ממך, תפסיק לנסות להציג את עצמך כמושיע הסצינה כשאתה לא מפסיק לחרחר ריב.
ורק לידיעתך, לא הפחד הניע את חי לפרסם את הודעתו, אלא ההכרה שהוא נגרר למקומות לא רצויים,
עשה דברים שהוא בעצמו מאמין כי הם פסולים וההתנצלות שלו באה ממקום כן ואמיתי.
להבנה הזו הוא הגיע, לא בעקבות השתלחויות בפורומים ומפגני כוח של מי חזק יותר,
אלא שיחות פרטיות עם אנשים שבאמת אכפת להם, ועושים עבודה שקטה מאחורי הקלעים.
בן-אדם הוא יצור מורכב מאוד, אני לא יודע מה מקצועך בחיים האמיתיים אך אני מניח שהוא לא פסיכולוגית.
אני לא מבין למה את חושבת שאת יודעת מדיוק מה עבר לחי בראש כשהוא כתב ההודעה הזו. נכון, יכול מאוד להיות שאת צודקת ,אך מצד שני יכולות להיות עוד מליון סיבות אחרות.
את לא חושבת שיכול להיות שחי מודע לכך שבלי Q האתר שלו לא שווה כלום ועכשיו שאפילו הסנדק אמר כבר משהו מולו (גם +1 נחשב מבחינתי) הוא הבין שאם הוא ימשיך ככה מקור היתרון שלו מול אתרים אחרים יעלם?
את לא חושבת שיכול להיות שפשוט נגמר לו הכח להגיב אז הוא החליט פשוט להוציא את כולם שמחים ולברוח?
גם אני לא יודע את התשובה לכך, ומנסיון העבר אני גם לא אאמין אם חי ינסה לענות. אף אחד לא יכול לדעת מה עובד לכל אחד מאיתנו בראש.
אני שוב מצטער על כך שאני נכנס לוויכוח הלא חשוב הזה, אך אני חייב להבין על סמך מה את אומרת מה גרם לחי לכתוב את ההודעה? איך את יכולה להיות כל-כך בטוחה בעצמך שזו הסיבה? איך את יכולה לדעת שמה שהוא כתב בא מכוונה טובה או סתם כדי לא להסתבך עם Q?
דרך אגב, אני היחיד ששם לב שחי לא התנצל אפילו למתרגמים שנפגעו בהודעה שלו?
בקשר לתחילת ההודעה היא ללא תגובה
וחשוב לציין שאף אחד לא תופס אותי בביצים גם לא צוות Q והם מודעים לכך לטוב ולרע
דבר שני אני לא אתנצל בפני אנשים שמשמיצים אותי אישית ואת אתרי בפורום שלהם, אני מתנצל בפני אנשים שההתנצלות שווה
אני לא פגעתי בהם אישית, אולי פגעתי בעבודתם אך לא בהם אישית כבני אדם לעומת מה שהם עושים כלפיי וזה חבל מאוד
אני מפריד בין הרשת לבין המציאות , אחרת כבר מזמן אנשים היו תלויים על העצים.. אני לא משחק משחקים בדרך כלל... מספר אנשים שמכירים אותי כאן יכולים להעיד על כך