עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

סאבסנטר 2011 - יוצא לדרך (ומקווה שישאר שם)

• הנושא נעול הנושא נעול
344 תגובות לנושא זה

#121 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎15:22

לאן נעלם לכל הרוחות האפשרות לשלוח ההודעות פרטיות ????? איך אפשר לשלוח הודעות פרטיות כאן ?!?!

אין הודעות פרטיות באתר, ואני ספק אם נחזיר זאת

מה אתם גנובים למה אתם לא מחזירים את זה , זה היה אחד הדברים הטובים שהיו באתר הקודם חוץ מלהוריד כתוביות וזה ממש חסר לי למעלה לכל אתר שמכבד
את עצמו יש הודעות פרטיות ... לטורק וHDSUBS ל-Q לאקסטרים לכולם !!! אני לא מבין מה אתם רוצים שנעבור לטורק (טחורק) !?!?! תעשו את האתר מתאים לגולשים ולא מתאים לאינטרסים שלכם !!
יש פה גם כמה מילים של תודה מה שמאוד נחמד אהבתי את היומן של העידכונים של הסדרות אחד הדברים הגאונים שייש באתר הזה !!! והמערכת הרבה יותר נוחה מהקודמת !

הכל יחזור לקדמותו, זה עניין של זמן
והאמת לא ידעתי שכל כך משתמשים בזה חשבתי רק אני חחח

מה ברצינות מה חשבת שלא משתמשים בהודעות פרטיות ... אז הנה רואה כן מתברר שאנשים משתמשים בהודעות פרטיות ... בכל מקרה בכל אתר שמכבד את עצמו יש הודעות פרטיות .
מקווה שהמערכת של ההודעות פרטיות תחזור בהקדם ההאפשרי !!!

תודה רבה על התשובה המהירה !! עוד כמה שיפורים באתר והאתר יהיה פיצוץ ! תוסיף הורדה לעונה שלמה זה מוסיף המון כי תשמע זה מעצבן לעבור פרק פרק ולהוריד כל פרק ויותר נוח להוריד
עונה שלמה שאתה רק לוחץ בלחיצת כפתור וזה יש מוריד לך ! אתה גם יכול להוסיף מערכת חוות דעת של אנשים ...

לאט לאט הכל יסודר ובצורה הטובה ביותר
הורדת כתוביות לעונה שלמה יקח מעט זמן כי זה לא בשיקולים שלנו כרגע למרות הביקוש הרבה, יש לנו סדר עדיפויות

http://www.qsubs.net...mp;#entry497878
מציע לך להציץ בהודעה שכאן.

רשימה למספר שיפורים שנחוצים לדעתי:
  • אני הייתי מציע להעלות את הורדת כתוביות לעונה שלמה בסדר העדיפויות כי זה אחד הדברים הכי חשובים שצריכים להיות באתר כתוביות ונכון יש גם ביקוש רב. לאורך הזמן זה מה שהבדיל אותכם מסרטים, כי אני לא חושב שיש מישהו שרצה להוריד כתוביות לעונה שלמה ועשה את זה בסאבסנטר ע"י כניסה לכל פרק והורדה בנפרד, כולם הלכו לסרטים והורידו משם.
  • הפרופילים של המשתמשים הוא גם חלק מאוד מאוד חשוב מהאתר ואני מקווה שיחזור במהרה...
  • לגבי הצגת שמות המתרגמים לדעתי זה ממש לא בולט ואפפשר בקלות לפספס את זה, לדעתי צריך לשים מתחת לכל גרסאת תרגום את שם המתרגם והמסנכרן, לדוגמא:
    Family.Guy.S09E11.HDTV.XviD-LOL
    תרגום: עדי-בלי-בצל
    סנכרון: ZIPC
    בדף הפרק אני מתכוון, בעמוד הראשי זה טוב.
  • ולהוסיף לפני SRT או IDX/SUB שזה רשום סתם בצד למטה, הייתי מציע לרשום "פורמט הכתוביות: SRT"
  • מונה הורדת הכתוביות נראה לי לא טוב, אני מוריד וסתם כדי לנסות את זה מספר פעמים הורדתי תרגום והוא פשוט לא מוסיף למספר אפילו לא פעם אחת.
  • לגבי החץ הזה ליד כל כותרת קטגוריה שמעלים את כל התוכן של אותה קטגוריה, זה נחמד מאוד, אבל יש גם הרבה קטגוריות שיש את התמונה של החץ הזה אבל אין את האופציה להעלים את התוכן של הקטגוריה, אולי כדאי לסמן את הקטגוריות האלו בתמונה עם סימן שונה כלשהו.
זה הכל בינתיים, בנוסך להצעות שרשמתי אתמול:
  • לגבי השם של הסידרה עונה ופרק, אולי כדאי שתעשו את זה בשורה אחת כמו שהיה בסרטים הישן? לדוגמא: האוס, עונה 7, פרק 13.
    ראיתי ששמתם את העונה ופרק במקום השם של הפרק, לדעתי השם של הפרק מתחת לשם הסידרה עונה X פרק X הוסיף מאוד לתצוגה של הסדרות.
  • לגבי הפוסטרים, תעשו שהפוסטר יוצג מהחלק העליון שלו ולא ממרכז הפוסטר, כי זה לרוב מסתיר חלק חשוב מהפוסטר וגם הוא נראה ריבוע כזה וזה מציק בעין מבחינת ויזואלית.
  • אולי תחשבו על פיתרון מסויים או להוסיף לפוסטר לשים אותו במין מסגרת כזו מלבנית לאורך עם קודקודים מעוגלים, לדעתי זה יראה יותר יפה.
כל אלו דברים שאני הייתי רוצה מאוד לראות באתר החדש ולדעתי הם יוסיפו לו הרבה...

אוקי:

הפרופיל שלי יחזור כנראה בשבוע הבא, לא מאמין שעם ההודעות פרטיות אבל שנסיים זה יעלה
כמות ההורדות לא מתעדכנת ישר כי אנחנו עובדים עם מנגנון קאשינג כי שהאתר ירוץ בצורה טובה מאחר ואנחנו נמצאים בשרת דיי חלש (אם אנשים ימשיכו לתרום אולי נוכל לקנות שרת חזק יותר)
שם הפרק יתווסף בקרוב למטה בשחור היכן שהיה פעם שם הסדרה
התצוגה כרגע ממש טובה לדעתי

הפוסטרים ישארו בגודל הזה מאחר וזה חיתוך אוטומטי לפעמים הוא לא יוצא טוב אך 80 אחוז מהפוסטרים אמורים להיות תקינים

בנוגע לאיך לכתוב SRT או IDX זה החלטתו של מעלה הכתובית הוא יכול גם להוסיף :פורמט כתוביות SRT" זה נתון לשיקולו

בקרוב עדכון משמעותי בנוגע לחצים האלה, והיכן שאי אפשר למזער אז פשוט אי אפשר כי אין צורך למזער זאת.

#122 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎15:23

כרגע נכנסות לי רק 7 סדרות לסדרות שלי.
עשיתי מעקב לכתוביות וזה לא מופיע.
למה היומן האישי לא מוצג גם בדף הסדרות שלי?

תתנתקי מהמערכת ותתחברי מחדש ותוכלי להפעיל יותר מ7 סדרות
היומן שלי מוצג כרגע רק בעמוד הראשי עד לעדכון הבא, אין צורך שבעמוד הסדרות שלי זה יוצג
שם זה כביכול הפאנל ניהול של היומן

#123 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎15:39

הפרופיל שלי יחזור כנראה בשבוע הבא, לא מאמין שעם ההודעות פרטיות אבל שנסיים זה יעלה

אוקיי, תודה

כמות ההורדות לא מתעדכנת ישר כי אנחנו עובדים עם מנגנון קאשינג כי שהאתר ירוץ בצורה טובה מאחר ואנחנו נמצאים בשרת דיי חלש (אם אנשים ימשיכו לתרום אולי נוכל לקנות שרת חזק יותר)

מה זה אומר המילה המודגשת, אין לי ידע גדול בתיכנות..

הפוסטרים ישארו בגודל הזה מאחר וזה חיתוך אוטומטי לפעמים הוא לא יוצא טוב אך 80 אחוז מהפוסטרים אמורים להיות תקינים

95 אחוז מהפוסטרים שראיתי עד עכשיו באתר היו חתוכים בצורה מציקה לעין, לחלקם נחתך הראש של אחת מהדמויות ובמקרים מסויימים יותר ולחלקם השני של הפוסטרים נחתך השם של הסרט כפי שהוא מופיע על הפוסטר.
החיתוך אוטומטי הזה אין לו לפי אלו הגדרות לחתוך את הפוסטר? אני בטוח שכן, אפשר לחתוך אותו בצורה מלבנית ובשלמותו (כאילו פשוט להקטין אותו) כמו שהוא הוצג בסאבסנטר הישן.
גם מציק מאוד שבדף הראשי הפוסטר של הכתוביות הוא X ואז כשאתה לוחץ ונכנס לדף הכתוביות מופיע פוסטר Y.
כאילו אם הפוסטר שמוצג בדף הראשי הוא הפוסטר המעודכן ביותר של הסדרה, הוא גם אמור להופיע בתור הפוסטר בכתוביות האחרונות והמעודכנות ביותר שיצאו לסידרה.

בנוגע לאיך לכתוב SRT או IDX זה החלטתו של מעלה הכתובית הוא יכול גם להוסיף :פורמט כתוביות SRT" זה נתון לשיקולו

אה, אוקיי.
פשוט חשבתי שבדף העלאת הכתוביות של לבחור את הפורמט.

בקרוב עדכון משמעותי בנוגע לחצים האלה, והיכן שאי אפשר למזער אז פשוט אי אפשר כי אין צורך למזער זאת.

לא אמרתי שצריך להוסיף את המזעור הזה איפה שאין, אלא שהקטגוריות שמוצגות עם התמונה של החץ וניתנות למזעור מוצגות אותו דבר עם הקטגוריות שאינן ניתנות למזעור.

אני מאוד רוצה שסאבסנטר יצליח וכל ההערות וההצעות הן תוספות ל-איך לדעתי האתר יראה הכי טוב.
בהצלחה.
תמונה שפורסמה

#124 yohna

yohna

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 109 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎15:44

צריך לסדר את עניין הכפילויות של סדרות בעמוד הסדרות שלי.
ועדיין יש כמה וכמה סדרות שאי אפשר לעקוב אחרי כתוביות חדשות או פרק חדש.

#125 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎15:45

אוקיי, תודה

מה זה אומר המילה המודגשת, אין לי ידע גדול בתיכנות..

95 אחוז מהפוסטרים שראיתי עד עכשיו באתר היו חתוכים בצורה מציקה לעין, לחלקם נחתך הראש של אחת מהדמויות ובמקרים מסויימים יותר ולחלקם השני של הפוסטרים נחתך השם של הסרט כפי שהוא מופיע על הפוסטר.
החיתוך אוטומטי הזה אין לו לפי אלו הגדרות לחתוך את הפוסטר? אני בטוח שכן, אפשר לחתוך אותו בצורה מלבנית ובשלמותו (כאילו פשוט להקטין אותו) כמו שהוא הוצג בסאבסנטר הישן.
גם מציק מאוד שבדף הראשי הפוסטר של הכתוביות הוא X ואז כשאתה לוחץ ונכנס לדף הכתוביות מופיע פוסטר Y.
כאילו אם הפוסטר שמוצג בדף הראשי הוא הפוסטר המעודכן ביותר של הסדרה, הוא גם אמור להופיע בתור הפוסטר בכתוביות האחרונות והמעודכנות ביותר שיצאו לסידרה.

אה, אוקיי.
פשוט חשבתי שבדף העלאת הכתוביות של לבחור את הפורמט.

לא אמרתי שצריך להוסיף את המזעור הזה איפה שאין, אלא שהקטגוריות שמוצגות עם התמונה של החץ וניתנות למזעור מוצגות אותו דבר עם הקטגוריות שאינן ניתנות למזעור.

אני מאוד רוצה שסאבסנטר יצליח וכל ההערות וההצעות הן תוספות ל-איך לדעתי האתר יראה הכי טוב.
בהצלחה.

קאשינג - תריץ חיפוש בגוגל תמצא, בכל אופן בכל כניסה לעמוד הוא לא מבקש את כל הפרטים שוב מחדש אלא שומר פעם אחת וכל כמה זמן מעדכן את אותם פרטים
לכן זה ישאר לך 0 עד שיהיה עדכון של אותו נתון הורדה

נבדוק מה אפשר לעשות עם הפוסטרים מאחר והגודל הנוכחי שלהם הוא קצת בעייתי כי זה בצורה בעייתי, ננסה לעשות כל שביכולתנו לסידור של זה

שים לב שבמערכת הזו לכל סדרה יש פוסטר וגם לכל עונה
בעמוד הראשי (כרגע) מופיע הפוסטר של הסדרה ובדף הפרק מופיע הפוסטר של אותה העונה, אנו צריכים לסדר זאת כמובן שיופיע הפוסטר של אותה עונה ולא של הסדרה

אני מאוד שמח שאתה רוצה שהאתר יצליח וכל התגובות הם ממש טובות ואנחנו נשתדל לסדר את כולם על הצד הטוב ביותר עבור הגולשים
הרי האתר הזה בסופו של דבר הוא לשימושכם ולנוחות שלהם, אני בשביל כתוביות מוריד מטורק :)

#126 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎15:47

אשמח לדעת אחרי אילו סדרות אי אפשר לעקוב???
שלח לי מייד מסודר עם הבעיה וכל מה שצריך ואת הדרך שבה עשית הכל כדי שאשחזר במדויק
shumzone@gmail.com
או דרך עמוד הצור קשר באתר.
תודה רבה.

#127 homer_simpson

homer_simpson

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 395 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎15:55

לאן נעלם לכל הרוחות האפשרות לשלוח ההודעות פרטיות ????? איך אפשר לשלוח הודעות פרטיות כאן ?!?!

אין הודעות פרטיות באתר, ואני ספק אם נחזיר זאת

מה אתם גנובים למה אתם לא מחזירים את זה , זה היה אחד הדברים הטובים שהיו באתר הקודם חוץ מלהוריד כתוביות וזה ממש חסר לי למעלה לכל אתר שמכבד
את עצמו יש הודעות פרטיות ... לטורק וHDSUBS ל-Q לאקסטרים לכולם !!! אני לא מבין מה אתם רוצים שנעבור לטורק (טחורק) !?!?! תעשו את האתר מתאים לגולשים ולא מתאים לאינטרסים שלכם !!
יש פה גם כמה מילים של תודה מה שמאוד נחמד אהבתי את היומן של העידכונים של הסדרות אחד הדברים הגאונים שייש באתר הזה !!! והמערכת הרבה יותר נוחה מהקודמת !

אני חושב שכדאי שתוסיף סימני קריאה מידי פעם, כדי להעביר את המסר טוב יותר,
סתם לא מעניין לקרוא הודעה בלי כמה סימני קריאה טובים..

למשל זה משעמם מאוד לקריאה:
"לטורק וHDSUBS ל-Q לאקסטרים לכולם. אני לא מבין מה אתם רוצים שנעבור לטורק (טחורק) ? תעשו את האתר מתאים לגולשים ולא מתאים לאינטרסים שלכם.
יש פה גם כמה מילים של תודה מה שמאוד נחמד אהבתי את היומן של העידכונים של הסדרות אחד הדברים הגאונים שייש באתר הזה!"

זה כבר הרבה יותר טוב:
"לטורק וHDSUBS ל-Q לאקסטרים לכולם !!! אני לא מבין מה אתם רוצים שנעבור לטורק (טחורק) !?!?! תעשו את האתר מתאים לגולשים ולא מתאים לאינטרסים שלכם !!
יש פה גם כמה מילים של תודה מה שמאוד נחמד אהבתי את היומן של העידכונים של הסדרות אחד הדברים הגאונים שייש באתר הזה !!!"

ולדעתי? הכי טוב ככה:
"לטורק וHDSUBS ל-Q לאקסטרים לכולם !!!!!!!!!!! אני לא מבין מה אתם רוצים שנעבור לטורק (טחורק) !?!?!?!?!?!?!?!?! תעשו את האתר מתאים לגולשים ולא מתאים לאינטרסים שלכם !!!!!!!!!!!
יש פה גם כמה מילים של תודה מה שמאוד נחמד אהבתי את היומן של העידכונים של הסדרות אחד הדברים הגאונים שייש באתר הזה !!!!!!!!"

..... :)

אני רואה שמשעמם לך בחיים אם אתה חוקר את ההודעה שלי ! חחח

#128 yohna

yohna

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 109 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎16:01

אשמח לדעת אחרי אילו סדרות אי אפשר לעקוב???
שלח לי מייד מסודר עם הבעיה וכל מה שצריך ואת הדרך שבה עשית הכל כדי שאשחזר במדויק
shumzone@gmail.com
או דרך עמוד הצור קשר באתר.
תודה רבה.

נשלח.
תודה מראש.

#129 IntelSub

IntelSub

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,149 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎16:19

מספר דברים:
1. לעדכן את השעון באתר כך שיהיה אפשר לדעת בדיוק את שעת הוספת הכתובית לאתר. (נכון לעכשיו השעון בכלל לא מכוון)
2. לאפשר למשתמשים לערוך את פרטי הסדרה... (לדוגמא: אם לא מצוין תאריך שידור שתהיה אפשרות למשתמש לערוך וכו'..)
3. לעשות מרווחים בין כל כתובית חדשה שמתפרסמת בדף הראשי.

וכמובן להמשיך להיות האתר הכתוביות הטוב ביותר :)

מקווה לקבל התייחסות.

#130 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎16:26

אתר נחמד, הגיע הזמן לשינוי.

אבל אם כבר מדברים על אתרי כתוביות, איך לעזאזל אני נמנע מהפרסומות שם? פופ אפ נוראי יש למשל באתר "סרטים"
הכרום לא חוסם את זה לצערי.

#131 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎16:33

אבל אם כבר מדברים על אתרי כתוביות, איך לעזאזל אני נמנע מהפרסומות שם? פופ אפ נוראי יש למשל באתר "סרטים"

פיירפוקס + adblock pop-up addon חוסם את זה מעולה
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#132 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎16:37

לא קיים דבר כזה לכרום נכון? תודה על ההמלצה אבל אני פשוט לא סובל את פיירפוקס.
יש לי ניסיון רע איתה לצערי...

#133 HomerSimpson

HomerSimpson

!Simpsons did it

• מתרגמי רשת
  • 2,149 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎17:01

כרגע ( http://www.subscente...ng-theory/4/17/ )הורדתי כתוביות ולא כתוב את שמות המתרגמים והמסנכרנים... קצת הפריע לי.

שמות המתרגמים והמסנכרנים רשומים למעלה, מעל כל הכתוביות, מתחת לכותרת "צוות Qsubs". מסנכרנים לגרסאות מסויימות בלבד (במקרה הזה ZIPC שסנכרן ל-WEB-DL) ניתן למצוא כתובים מתחת לשם הגרסה שאותה סנכרנו.

תמונה שפורסמה

#134 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎17:37

באג: סדרות מופיעות ב-2 ימים שונים...
תמונה שפורסמה

#135 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎17:52

לא קיים דבר כזה לכרום נכון? תודה על ההמלצה אבל אני פשוט לא סובל את פיירפוקס.
יש לי ניסיון רע איתה לצערי...

Better Pop Up Blocker
https://chrome.google.com/extensions/detail/nmpeeekfhbmikbdhlpjbfmnpgcbeggic?hl=en

חוסם הכל!

"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#136 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎18:12

מספר דברים:
1. לעדכן את השעון באתר כך שיהיה אפשר לדעת בדיוק את שעת הוספת הכתובית לאתר. (נכון לעכשיו השעון בכלל לא מכוון)
2. לאפשר למשתמשים לערוך את פרטי הסדרה... (לדוגמא: אם לא מצוין תאריך שידור שתהיה אפשרות למשתמש לערוך וכו'..)
3. לעשות מרווחים בין כל כתובית חדשה שמתפרסמת בדף הראשי.

וכמובן להמשיך להיות האתר הכתוביות הטוב ביותר :)

מקווה לקבל התייחסות.

שלום, אשמח לענות לך:

1. עדכון השעון יתבצע כמובן זוהי פעולה הכרחית שתיהיה בשעות הקרובות
2. כרגע לא ניתן אשרות למשתמשים לערוך סדרה או תאריכי שידור מאחר וכל הסדרות מתעדכנות אוטומטית בתאריך השידור שלהם ולכן אין צורך ביד אדם בנושא, כמוכן אנחנו בשלבי הקמת צוות מסודר לניהול תוכן האתר ואף נעשה כפתור המלצה ע"י הגולשים על תוכן מסוים שירצו לעלות.
3. מרווחים? אני לא רואה שום בעיית רווח, אתה הראשון שמעלה את זה, האר את עיניי

גולש בסאבסנטר, אתר ללא פרסומות נקי ומהיר ^_^

באג: סדרות מופיעות ב-2 ימים שונים...
תמונה שפורסמה

תתנתק מהמערכת ותתחבר, במידה וזה עדיין מופיע שלח לי מייל בצור קשר על כך או שהיום ב12 בלילה היומן התאפס וזה לא אמור לעשות בעיה בשבוע הבא.

#137 Shlomida

Shlomida

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 44 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎18:20

לא חבל על כל הסוף שבוע שהלך לך על האתר? צא, תנשום אוויר.

#138 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎18:32

די, נמאס ממך. עוד הודעה אחת כזאת שסתם נועדה לעצבן ולהציק, ואתה עף קיבינימט.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#139 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎18:35

אני אומר לך כבר עכשיו...
אני לא סבלני כמו שאר האנשים כאן.
אני לא סובל את העמדת הפנים. לא סובל את ההתחזות.
לא סובל את הדיבור, הטון, ההתנשאות ושאר הדברים שהולכים אצלך בתגובות בפורום.
אתה טרול אינטרנטי מהסוג המכוער ביותר.

#140 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎26/02/2011‏, ‎18:38

תתנתק מהמערכת ותתחבר, במידה וזה עדיין מופיע שלח לי מייל בצור קשר על כך או שהיום ב12 בלילה היומן התאפס וזה לא אמור לעשות בעיה בשבוע הבא.

ניתוק וחיבור לא עזרו. נמתין לחצות ונראה אם יסתדר.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים