עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

NBA

• אנא התחבר בכדי להגיב
415 תגובות לנושא זה

#121 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2011‏, ‎08:15

דוראל נראה לי עכשיו אתה תשמח:

כרמלו אנתוני עבר לניו יורק ניקס וחבר לאמארה סטודמאייר, בנוסף גם צ'ונסי בילאפס עבר לניקס והם יצרו שם טריו חזק מאוד...
הם מועמדים גדולים לאליפות, המזרח הפך להיות מפלצתי!!
חחחח לא יכל לעשות את זה לפני האולסטאר???
תמונה שפורסמה

#122 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2011‏, ‎17:10

דוראל נראה לי עכשיו אתה תשמח:

כרמלו אנתוני עבר לניו יורק ניקס וחבר לאמארה סטודמאייר, בנוסף גם צ'ונסי בילאפס עבר לניקס והם יצרו שם טריו חזק מאוד...
הם מועמדים גדולים לאליפות, המזרח הפך להיות מפלצתי!!
חחחח לא יכל לעשות את זה לפני האולסטאר???

בראסמי דעותיי חלוקות. אנתנוני הוא סופרסטאר אין ספק, אבל אני לא אוהב אותו כשחקן ולא כבנאדם. הוא לא אתלטי כמו לברון, וגם אגואיסט ושחצן, וההשוואה ביניהם אז הייתה כ"כ פטתית. חוץ מזה ויתרו כאן על שלושה שחקני חמישייה טובים בשביל שחקן שיכלו להביא בסוף העונה בלי טרייד, ועוד שחקן שדי מבוגר כדי לתת כמה שנים ולמעשה באמצע העונה בנו קבוצה חדשה לגמרי, ועד שבילאפס ואנתוני יתחברו בקבוצה הם עשויים לאבד את המקום בפלייאוף השנה. מה שכן, לטווח הארוך זה עשוי להיות מצוין וגם יש שמועות שכריס פול יעבור בסוף החוזה שלו ב-2012, ולמעשה בילאפס שכבר מבוגר הוא פתרון זמני עד שהמהלך יצא לפועל.

#123 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2011‏, ‎20:06

דרון וויליאמס עבר לניו ג'רזי :q:

#124 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎04/03/2011‏, ‎07:28

אין למיאמי שום סיכוי לקחת אליפות לצערי, ספק אם הם בכלל יגיעו לגמר האיזורי...
פתחו את המשחק הביתי מול אורלנדו בצורה מצויינת ובאמצע הרבע השלישי הובילו כבר ב24 הפרש, אז אורלנדו התחילו לחזור למשחק עם מטר שלשות (16) בכמעט 60 אחוז מהשלוש...
לברון ו-וויד נעלמו לגמרי במחצית השניה, במחצית הראשונה הם קלעו ביחד כמעט 50 נקודות!!!
ובמחצית השניה קלעו ביחד פחות מ10 נקודות..
אין להם גם עומק בסגל אין להם שחקנים שמסוגלים לעשות נקודות כשהם לא על המגרש וזה מה שיכריע את האליפות וגם את מעבר כל סיבוב, אם זה הולך להיראות ככה הם גם לא יעברו את החצי גמר האיזורי...
הם צריכים סנטר דחוףףףףףףףף הייתי רוצה לראות את אל ג'פרסון במיאמי. וגם חייבים רכז יותר טוב מצ'אלמרס ויותר טוב ממייק ביבי שהביאו לפני כמה ימים..
אני ממש מאוכזב, הם כל כך לוזרים העונה...
אני כבר לא יכול לספור את מספר הפעמים שהם הובילו במעל 20 הפרש ואז איבדו אותו ואו שניצחו ממשש בשיניים או שהם הפססידו כמו שקרה היום, זה פשוט ביזיוןןןןןןןן.
הם חכמים על הקבוצות החלשות לנצח במספרים גבוהים, אבל מול החזקות אין להם אופי בכלל!!!
תמונה שפורסמה

#125 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎04/03/2011‏, ‎07:46

העריכה שלי הסתיימה אז אל תתייחסו להודעה שמעל אלא תעברו ישר לקרוא את זאת, הוספתי הרבה:

אין למיאמי שום סיכוי לקחת אליפות לצערי, ספק אם הם בכלל יגיעו לגמר האיזורי...
פתחו את המשחק הביתי מול אורלנדו בצורה מצויינת ובאמצע הרבע השלישי הובילו כבר ב24 הפרש, אז אורלנדו התחילו לחזור למשחק עם מטר שלשות (16) בכמעט 60 אחוז מהשלוש...
לברון ו-וויד נעלמו לגמרי במחצית השניה, במחצית הראשונה הם קלעו ביחד כמעט 50 נקודות!!!
ובמחצית השניה קלעו ביחד פחות מ10 נקודות..
אין להם גם עומק בסגל אין להם שחקנים שמסוגלים לעשות נקודות כשהם לא על המגרש וזה מה שיכריע את האליפות וגם את מעבר כל סיבוב, אם זה הולך להיראות ככה הם גם לא יעברו את החצי גמר האיזורי...
הם צריכים סנטר דחוףףףףףףףף הייתי רוצה לראות את אל ג'פרסון או אל הורפורד במיאמי. וגם חייבים רכז יותר טוב מצ'אלמרס ויותר טוב ממייק ביבי שהביאו לפני כמה ימים, כמו למשל חוזה קלדרון או ריימונד פלטון (יהיה נחמד מאוודדדד (!!!) אם סטיב נאש אולי יסיים את הקריירה במיאמי :) )...
הם חייבים להעמיק את הסגל לפני סוף העונה, שהחמישייה השנייה שלהם תיראה כמו קבוצה טובה בפני עצמה, זאק רנדולף יכול להיות מחליף טוב לכריס בוש ואפילו יותר טוב ממנו.
אני ממש מאוכזב, הם כל כך לוזרים העונה...
אני כבר לא יכול לספור את מספר הפעמים שהם הובילו במעל 20 הפרש ואז איבדו אותו ואו שניצחו ממשש בשיניים או שהם הפססידו כמו שקרה היום, זה פשוט ביזיוןןןןןןןן.
הם חכמים על הקבוצות החלשות לנצח במספרים גבוהים, אבל מול החזקות אין להם אופי בכלל!!!
תמונה שפורסמה

#126 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎04/03/2011‏, ‎13:05

אני מסכים איתך, משהו לא עובד במיאמי ויש קבוצות טובות מהן, אבל עצם העובדה שיש להם את וויד ולברון יכול לשחק לטובתם במאני טיים, כששניהם טובים לאורך כל המשחק קשה לעצור אותם.

#127 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎04/03/2011‏, ‎17:10

אני מסכים איתך, משהו לא עובד במיאמי ויש קבוצות טובות מהן, אבל עצם העובדה שיש להם את וויד ולברון יכול לשחק לטובתם במאני טיים, כששניהם טובים לאורך כל המשחק קשה לעצור אותם.

לברון ומאני טיים? נשמע מוזר... :)

#128 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎04/03/2011‏, ‎17:57

לברון ומאני טיים? נשמע מוזר... :)

כשעכשיו יש לידו שחקן כמו ווייד זה יכול לבוא לידי ביטוי, יהיה לו יותר ביטחון במשחקי הפלייאוף, בקליבלנד הוא היה לבד ושחקן לבד לא יכול לזכות באליפות.

#129 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎05/03/2011‏, ‎07:03

מיאמי משחקים בצורה ביזיונית, הקבוצה הזאת לא שווה כלום חוץ מלברון ו-וויד, חוץ מהטריו, שאר הקבוצה קולעת לרגע זה 3 דקות לסיום המשחק 20 נקודות בלבד, בעוד ש8 שחקנים בסאן אנטוניו מסיימים עם דאבל פיגרס...
הם לא יעברו את הסיבוב הראשון של הפלייאוף חבל להם על הזמן.
גם המאמן של מיאמי על הפנים הלוואי הלוואי אני מתפלל שפט ריילי יעיף אותו ויקח את המושכות.
כריס בוש גם כן, כזה גרועעעע.... לא יכלו לקחת סופרסטאר אחר לטריו? אחד שיודע מה זה הגנה?
סאן אנטוניו לוקחת אליפות 99 אחוז!! אי אפשר לעצור אותם, ג'יינובילי חיה רעה.
עזבו שמיאמי משחקת גרוע, סאן אנטוניו בלתי ניתנת לעצירה, הם קולעים שלשות בכמויות חולניותתתתתת 17 שלשות מ28 ניסיון (דקה לסיום) פאקינג 61 אחוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.
אין קבוצה שיכולה להתמודד עם כמות של שלשות כאלה, בטח כזאת שלא קולעות שלשות מהצד השני.
עכשיו גם שיקאגו עקפה את מיאמי בטבלת המזרח אחרי הניצחון שלה היום על אורלנדו, כמו שזה נראה עכשיו ואם המקומות ישארו ככה, מיאמי יפגשו בסיבוב הראשון את ניו יורק וזה הולך להיות אתגר גדול...

עריכה:
תוצאת משחק סופית:
125-95 לסאן אנטוניו בעעעעע 30 הפרש.
תמונה שפורסמה

#130 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎05/03/2011‏, ‎13:48

מגיע להם.
חשבו שאפשר לבנות קבוצה רק מסביב ל3 שחקנים.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#131 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎05/03/2011‏, ‎14:01

הימור שלי לשנה הזאת: גמר המערב: סן אנטוניו נגד לייקרס, סן אנטוניו עולה. גמר המזרח: שיקגו נגד בוסטון שיקגו עולה, בגמר סן אנטוניו מפרקים את שיקגו.

#132 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎05/03/2011‏, ‎15:21

הימור שלי לשנה הזאת: גמר המערב: סן אנטוניו נגד לייקרס, סן אנטוניו עולה. גמר המזרח: שיקגו נגד בוסטון שיקגו עולה, בגמר סן אנטוניו מפרקים את שיקגו.

++1111111
תמונה שפורסמה

#133 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎05/03/2011‏, ‎16:03

יהיה טרי-פיט של הלייקרס...

#134 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎05/03/2011‏, ‎16:35

יהיה טרי-פיט של הלייקרס...

השנה אני מוכן לשים כסף שלייקרס לא זוכים, השנה לא יהיה להם כנראה יתרון ביתיות ובלי יתרון הביתיות אין להם מה למכור נגד סן אנטוניו, ראינו שנה שעברה נגד בוסטון שיתרון הביתיות הכריעה בגמר עם ניצחון בשיניים 4-3, אם יתרון הביתיות היה של בוסטון הם היו זוכים, גם השנה זה יהיה כך, לייקרס יפרדו מהתואר כבר בגמר המערב לקבוצה עם יתרון הביתיות (סן אנטוניו).
סן אנטוניו-לייקרס-בוסטון -כל הקבוצות האלה פחות או יותר באותה רמה עם יתרון ממש קל ומינורי ללייקרס, אבל זה לא יספיק בלי יתרון ביתיות, ובמזרח אגב יש את שיקגו שהיא קבוצת הגנה מרשימה ויש לי תחושה שהיא תגיע לגמר על חשבון בוסטון.

#135 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎05/03/2011‏, ‎17:00

מיאמי עם יכולת כזאת לא עוברת את ניו יורק...
מה שמשאיר לי תקווה זה שהם סופרסטארים (ווייד ולברון) והם יכולים לשנות מה שהם רוצים ויכול להיות שבפלייאוף לא יהיה ניתן לעצור אותם...
אני מקווה שמחר מול שיקאגו נראה שיפור של מיאמי והם יראו ששיקאגו לא תוכל לנצח אותם.
תמונה שפורסמה

#136 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎06/03/2011‏, ‎22:55

מיאמי הקבוצה הכי לוזרית שראיתי בחיים שלי. אין לה מה למכור בפלייאוף נגד שיקגו, בוסטון ואולי אפילו אורלנדו, עדיף בשבילם שלא יופיעו בכלל. איזה טעות עשה לברון שעבר לשם, היה חייב לעבור לניקס, אפילו הישארות בקליבלנד הייתה עדיפה בשבילו, הוא ווייד לא מתאימים לשחק ביחד, הם שניהם סופרסטארים גדולים מדי כדי לשחק ביחד, בוש הוא בלון מנופח ובינתיים כל הפרשנים טוענים שהוא בכלל לא סופרסטאר והסטטיסטיקה שלו הייתה מרשימה רק בגלל שהוא שיחק בקבוצה בינונית מינוס כמו טורונטו, שאר השחקנים פחי זבל. כרגע, אני לא רואה מצב שלברון ישיג את הטבעת המיוחלת במיאמי, ואני לא מדבר רק על השנה.

בתור אוהד ניו יורק ניקס, אם המצב ישאר כך ומיאמי וניו יורק יפגשו בסיבוב הראשון של הפלייאוף במזרח, אני אופטימי ומאמין שאפשר לעבור.

התגובה אגב , באה בעקבות ההפסד הנוסף לשיקגו 87-86

#137 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎07/03/2011‏, ‎01:23

מאכזב מאוד, אני פשוט שבור מלראות את המשחקים...
לברון היה צריך לעבור לניו יורק או לשיקאגו דגש על שיקאגו כי תראו איזה חומר של שחקנים יש שם זה פשוט מטורף, עם דירק רוז בתפקיד סקוטי פיפן ליד לברון זה היה חלומי, אבל כך גם חשבנו על המעבר של לברון למיאמי שזה יהיה חלומי עם ווייד ובוש..
התקרת שכר שלה מעל ומעבר והם חייבים לפנות מקום (להוריד מהשכר, להעיף שחקנים/טריידים להשיג שחקנים חדשים וטובים יותר או לקנות ולחרוג מהתקרה עוד יותר) הם חייבים סנטר חזק ולא הבדיחות האלו בשם איליגאוסקאס, דאמפייר, אנתוני וכן, גם בוש הוא בדיחה מהלכת למרות שהוא פאוור פורוורד.
לא יכול להיות ששאר הקבוצה חות מהטריו לא קולעים מעל 20 נקודות ביחד (!!) איך הם מתכוונים לנצח במשחקים ככה? במיוחד בפלייאוף..
כמה הכוכבים כבר יכולים לקלוע בלי עזרה (בכלל), הם חייבים חיזוק ועוד יותר דחוף (טוב, בעצם לא יותר דחוף) להעיף את הטירון, הבדיחה המהלכת הזאת שקראו לה מאמן בשם אריק ספולסטרה, אין לו תוכנית משחק בכלל, היה רעיון לפני כמה חודשים עם בכירים במיאמי היט והם אמרו שכל מה שהמאמן אומר במשחק זה "לברון/ דוויין מה אתם מתכוונים לעשות?", "כן לברון, כן דוויין" וכו'...
אמרתי לפני כמה תגובות שאני הייתי שמח לראות את אל ג'פרסון מגיע לקבוצה ועוד כמה שחקנים כמו אל הורפורד, חוזה קלדרון, ריימונד פלטון, זאק רנדולף ויש עוד כמה שמות טובים.
וזה לא אפשרויות הזויות, הם שחקנים משלימים מושלמיםםםםם וזה גם דיי אפשרי לעשות טריידים עם הקבוצות השונות על השחקנים האלו.
הם חייבים גבוהים פיזיים שיעשו נקודות בצבע, הם מקום 28!!!!!!! מתוך 30 בליגה בנקודות בצבע! וגם שיקחו ריבאונדים, מיאמי גם אחת הקבוצות עם הכי פחות ריבאונדים!
צריכים קווין לאב כזה שכל משחק מעל 20 ריבאונדים.

בקיצור אכזבה גדולה, אם הם לא יגיעו רחוק השנה ולא יקחו אליפות שנה הבאה, אני מצפה מלברון שיעזוב וינסה להיפטר מהחוזה שלו ויעבור לקבוצה עם סגל משלים יותר טוב, בקבוצה שהוא המנהיג היחיד שיהיה, אפילו ניו ג'רזי מתאימה לו שדרון ווילייאמס נמצא שם.
אני פשוט מבואס תחת מהמצב של מיאמי...
תמונה שפורסמה

#138 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎10/03/2011‏, ‎21:18

היום בלילה הלייקרס נגד מיאמי, אין שידור לצערנו.
אני חושב שהכי טוב לצופי הNBA לקנות את הNBA LEAGUE PASS:
https://ilp.nba.com/...re/registerform

שידורים של כל המשחקים באיכות טובה, אפשר לצפות בהם במחשב, בטלוויזיה דרך סטרימרים וגם באייפונים.
זה עולה 60 דולר לשאר העונה (215 שקל בערך), לא בשמיים, אני חושב שאוהדי הNBA הארץ חייבים את זה.

#139 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎10/03/2011‏, ‎22:12

היום בלילה הלייקרס נגד מיאמי, אין שידור לצערנו.
אני חושב שהכי טוב לצופי הNBA לקנות את הNBA LEAGUE PASS:
https://ilp.nba.com/...re/registerform

שידורים של כל המשחקים באיכות טובה, אפשר לצפות בהם במחשב, בטלוויזיה דרך סטרימרים וגם באייפונים.
זה עולה 60 דולר לשאר העונה (215 שקל בערך), לא בשמיים, אני חושב שאוהדי הNBA הארץ חייבים את זה.

תודה על המידע.

אני צופה היום תבוסה ביתית למיאמי.

#140 subbie

subbie

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• Q-Fame
  • 2,488 הודעות

נכתב ב- ‎10/03/2011‏, ‎22:58

אני דווקא חושב ומקווה שתהיה התאוששות בצורת התפוצצות על הלייקרס.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים