נכון אולי בעתיד נכניס פרסומות, אבל זה יהיה רק כדי להחזיק את האתר באוויר ולממן את כל שאר ההוצאות, עם מינימום נזק לגולש הפשוט.
ובקשר לאלקסה הזה - סתם שטויות, כל הכבוד לכם, אתם נמצאים גבוה למעלה, מי באמת מתייחס לזה?
עכשיו שלב התגובות להודעות שלכם:
אתה לא מצפה לתגובה אמיתית על דבר כזה...כל החרא שקופץ על אמא שלך אולי.
![]()
הורדות נט זה בן זונה של אתר !
לא אמרנו שאנחנו מקודדים הכי טוב והכי איכותי, תמיד יש לאן להשתפר ויש יותר טובים, אבל אני חושב אחרי שראיתי הרבה מאוד תוכן מקודד של הורדות.נט ואידאון שאנחנו לא פחות טובים ואפילו יותר(נכון שחלק יודעים לקודד, אבל יש המון קידודים שבהם התרגום קטן מאוד ולא קריא...טוב אחי, אתם מקודדים הכי טוב ואיכותי ברשת.
יש המון קידודים שהאיכות ממש גרועה, למרות שהמקור הרבה יותר טוב...
הצוות הפשוט(לפי איך שאני רואה את זה) לא יודע לקודד וחבל...
תקרא מה שרשמתי למעלה בפתיחאני לא גולש בDDL, מעצבן אותי האתרים שחשים את עצמם

ריק מבחינת תוכן?אל תזיינו את השכל
איידאון יש להם את האיכות הכי טובה בקידודים
לDDL יש אתר ריק מבחינת פרסומות אבל גם דיי ריק מבחינת התוכן שלו.
לכם ולאידאון יש יותר תוכן בגלל זמן, אבל אני חושב שאנחנו מעלים הרבה תוכן, עם צוות לא גדול במיוחד, ומשתדלים לכסות את כל הפינות, נכון לא תמיד מצליח אבל עדיין אין לנו את כל המשאבים שיש לשאר האתרים עם כל הפרסומות שהורגות את הגולש הפשוט.
יש אנשים שרוצים לצפות בסרט/סדרה מקודדים ב-DVD עם כתוביות מובנות כי:לא מבין את האינטרס להוריד קבצי וידאו שעברו קידוד.
מה הבעיה להוריד קבצים בלי תרגום מובנה?
א. אולי ה-DVD שלהם לא קורא את הכתוביות בעברית...
ב. הגודל של הכתוביות ב-DVD קטן ולא נוח...
ג. לא כולם רוצים/אוהבים/מעדיפים לראות במחשב סרטים וסדרות, מעדיפים ב-TV... עם עוד אנשים...
לא ראיתי חוק שאוסר להיכנס לפרטי-פרטים.יעני אתם ממש מכניסים פרט פרט להראות איזה אתר יותר טוב.
אשקרה בזכות האשכול הזה אתם מוציאים את מה שרצתים להוציא במשך הרבה זמן...
זה מה שיפה בפורום הזה תמיד ימצאו כאן וויכוחים ודעות שונות ובחיים אבל בחיים! לא יקשיבו אחד לשני אפילו עם יעלו
70000 טיעונים נכונים ואין פלא, האתרים מתחרים, כל אחד שומר על התחת שלו וזהו...
לא רואה סיבה לקודד סרט בקונטיינר מטרוסקה...כולם מקודדים גרוע כי אף אחד לא יודע לקודד עם סקריפט ו\או קודק X264,
תלמדו לקודד x264 נדבר.
מצרפים את הכתוביות ושבת שלום, כל נגן שיודע להפעיל את זה, יפעיל את הכתוביות גם-כן, אין שום סיבה לקודד אותו ולהוריד מהאיכות שלו.