סיימתי את La.Brea
סך הכל סדרה חביבה עם רעיון מעניין, ביצוע ומשחק תחת
ממש מזל שהעונה האחרונה הייתה רק 6 פרקים
נכתב ב- 24/02/2024, 16:13
סיימתי את La.Brea
סך הכל סדרה חביבה עם רעיון מעניין, ביצוע ומשחק תחת
ממש מזל שהעונה האחרונה הייתה רק 6 פרקים
נכתב ב- 24/02/2024, 20:49
House of Ninjas סדרה חדשה יפנית של נטפליקס, ללא ספוילרים מדובר על משפחה של נינג'ות ביפן המודרנית, ראיתי עד כה 3 פרקים, בינתים חמודה מאוד, צריך להתרגל כי בסופו של דבר זה יפנים ויש להם ניואנסים שונים משלנו וקטעים שקצת נראים כאילו זה חוסר מקצועיות או משהו כזה, אבל בינתים חמודה מאוד, יש שם מספר שחקנים/דמויות משעשעות ממש, ובינתים גם העלילה סבבה לגמרי.
בקיצור המלצה בקטנה לא סדרת מופת או סדרה מדהימה אבל על פי שלושת הפרקים הראשונים סדרה חמודה, ובהחלט מסקרנת.
נ.ב. זה נראה לי היפנית הראשונה שאני רואה שהיא לא אנימה, וזה מוזר לראות את כל הקטע שהם צועקים באמיתי ולא בדמויות מצוירות, שפה יפנית נשמעת כל כך זרה, כאילו אני מצפה לרגע שהם דמויות מתוך אנימציה.
סיימתי את הסדרה, ממש משתפרת בפרקים הבאים, והפרק האחרון מצוין כולל סצנות קרב נהדרות.
הסדרה ממש משאירה את הסוף פתוח, אני אמנע מספוילרים למי שיחליט בכל מקרה לצפות בה, אבל בהחלט סדרה שווה.
נכתב ב- 26/02/2024, 21:22
מר וגברת סמית' של דונלד גלובר אדירה
נכתב ב- 27/02/2024, 22:56
3 פרקים בתוך Constellation ואני נורא נהנה ממנה.
אמנם היא מסוג סדרות המסתורין\מד"ב האלה שאי אפשר באמת לדעת אם הם סתם עושים מסתורין לצורך המסתורין או שיצא משהו טוב בסופו של דבר מהעלילה,
אבל עד כה היא איכותית ממש מבחינת הפקה, ויש אחלה קאסט ואווירה ממש טובה של מסתורין ואפלה.
-
נכתב ב- 27/02/2024, 23:16
כולם משווים אותה למשחקי הכס אבל אני רוצה להסתייג מההתלהבות על "שוגון". עשויה מטורף ונחמד לראות קצת את המזרח הרחוק אבל כרגע אין דמויות טובות כמו במשחקי הכס. מקווה שימשיך טוב יותר.
נכתב ב- 28/02/2024, 09:14
מר וגברת סמית' של דונלד גלובר אדירה
החצי השני שלה דווקא פחות טוב. הם עושים הכל מהר מדי וכל בניית הפרקים שלהם מתפרקת. נהיה סלט בלי הצדקה
נכתב ב- 28/02/2024, 09:16
3 פרקים בתוך Constellation ואני נורא נהנה ממנה.
אמנם היא מסוג סדרות המסתורין\מד"ב האלה שאי אפשר באמת לדעת אם הם סתם עושים מסתורין לצורך המסתורין או שיצא משהו טוב בסופו של דבר מהעלילה,
אבל עד כה היא איכותית ממש מבחינת הפקה, ויש אחלה קאסט ואווירה ממש טובה של מסתורין ואפלה.
אהבתי ממש את קו העלילה של החלל ואפילו את החקירה, אבל באמצע פרק 3 הבנתי שאני סובל מהקו של האמא לבד, ונראה שזה חותר לשם תמידית אז הפסקתי. החלל היה מעולה, דפוק מצידם לעשות את זה כעלילה משנית. בזבוז.
נכתב ב- 29/02/2024, 16:59
נכתב ב- 29/02/2024, 17:25
כמה עצוב.. השחקן לואיס מלארי מת
נכתב ב- 01/03/2024, 15:26
ריי דונובן חוזר לטלוויזיה.. הטוויסט? בלי ריי דונובן או מי מהקאסט המקורי.
פאראמאונט+ הזמינה 10 פרקים לסדרה "הדונובנים/משפחת דונובן", סדרה המבוססת קלות על הסדרה המקורית. גיא ריצ'י ישמש בתור מפיק בפועל/במאי.
הסדרה מתרחשת בלונדון ותתמקד במשפחה של "מתקנים/פיקסרים" (כמו שריי היה) שבין לקוחותיהם נמנים חלק מהאנשים החזקים ביותר באירופה.
נכתב ב- 02/03/2024, 11:15
נכתב ב- 03/03/2024, 18:36
נכתב ב- 04/03/2024, 05:22
כנ"ל, פרקי הפתיחה של שוגון היו ממש טובים ועושה רושם שתהיה עונה ממש טובה.
לא יודע לגבי ההשוואה למשחקי הכס, אבל זה זמן יגיד..
-
נכתב ב- 05/03/2024, 06:01
נכתב ב- 05/03/2024, 13:27
נכתב ב- 05/03/2024, 13:29
תודה לאלוהים על שוגון פרק 3 היה מעולה
וואלה יש מצב שאני מנסה גם..
נכתב ב- 05/03/2024, 15:29
כנ"ל, אתחיל את שוגון מתישהו בקרוב, עשיתם לי פומו.
בנושא אחר, מחפש סדרת אנימציה (adult) חדשה (אני יודע שאמורה לצאת X-Men 97).
שמתי לב שסדרות אנימציה לא מאכזבות אותי וחלקן ממש טובות לדעתי, לפחות ממה שראיתי:
Archer, Rick n Morty, Arcane, Vox Machina, Invincible, Blue Eye Samurai
אז, מישהו ראה Castlevania של נטפליקס ויש לו דיס/המלצה? או אולי המלצה לסדרה אחרת?
נכתב ב- 05/03/2024, 21:45
פשוט סדרה פשוטה וכיפית. כאילו הכי לא פשוטה כי ניכר שהושקעו המון כסף ומחשבה וכישרון אבל היא פשוט "סתם" סדרה להמונים טובה ממש. בלי תחכום או פלצנות או אוונגרד.
נכתב ב- 06/03/2024, 00:28
אם כבר שוגון המפתיעה, אז גם טוקיו וייס ממשיכה להיות אחד הדברים הכי טובים על המסך בתקופה האחרונה ובכלל. גם פרק 5 היה מצויין.
מסתבר שממש כייף לראות את השחקנים היפנים, וחלק גדול מהם שחקני טופ על מלא.
אוהב שהם צועקים Ooooi, מקביל ל"הייי" (בקטע רע\מאיים) הישראלי.. אחלה יפנים
-
נכתב ב- 06/03/2024, 18:17
לא מסכים איתך שהיא סדרה להמונים. התרבות הזאת לא מסקרנת לא מעט אנשים, ואלו לא ימי הביניים באנגליה בצירוף פנטזיה שזה פונה לקהל רחב.פשוט סדרה פשוטה וכיפית. כאילו הכי לא פשוטה כי ניכר שהושקעו המון כסף ומחשבה וכישרון אבל היא פשוט "סתם" סדרה להמונים טובה ממש. בלי תחכום או פלצנות או אוונגרד.
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים