נכתב ב- 09/06/2014, 20:01
- Shai10 ו mad_clown אוהבים את זה
נכתב ב- 09/06/2014, 20:08
נו מה נסגר איתכם?
מילה שאם עוד מישהו כותב כאן משהו מהספר גם אם זה הכי קטן שיש אני דואג לו להרחקה.
די כבר יא עלוקות.
- cRaZy-BoY, Sparkles ו charge אוהבים את זה
נכתב ב- 09/06/2014, 20:15
שמע בתכלס קליפס,
כל הציפיות שבנית לנו לפני שהתחילה העונה, אני חושב שאני לא היחיד שיגיד שהעונה לא עמדה בהם,
פרק 2 ו-8 היו פגז, כל האחרים באמצע פרווה פצצות, והיום היה אקשן והכל אבל בתכלס, פרווה, לא מעניין הסיפור הזה וגם לא היה הרבה פואנטה מהפרק בתכלס,
הרגו אותם, וזהו נגמר חח ג'ון הלך לשחק אותה גיבור אבל בעיקרון כלום.
אני מקווה שבפרק האחרון לפחות יהיה קצת סוף בובסטי לעונה הבאה.
נכתב ב- 09/06/2014, 20:19
נו מה נסגר איתכם?
מילה שאם עוד מישהו כותב כאן משהו מהספר גם אם זה הכי קטן שיש אני דואג לו להרחקה.
די כבר יא עלוקות.
אל תזכיר לאתה-יודע-מי את המלה "עלוקות"!!!
נכתב ב- 09/06/2014, 20:20
בחירת המילים הייתה מכוונת.
- אבי ד אוהב את זה
נכתב ב- 09/06/2014, 21:05
חחח אני לא יודע אם לוצ'י שם את זה כבר פה, אבל קבלו אחד החזקים חח חבל שאין כאלה בארץ,
זה עם ספויילרים לפרק 8
נכתב ב- 09/06/2014, 21:10
שמע בתכלס קליפס,
כל הציפיות שבנית לנו לפני שהתחילה העונה, אני חושב שאני לא היחיד שיגיד שהעונה לא עמדה בהם,
פרק 2 ו-8 היו פגז, כל האחרים באמצע פרווה פצצות, והיום היה אקשן והכל אבל בתכלס, פרווה, לא מעניין הסיפור הזה וגם לא היה הרבה פואנטה מהפרק בתכלס,
ספיריט, גם אני הייתי שותף להתלהבות של קליפס לפני פתיחת העונה.
ראשית, אני חייב לציין שלדעתי העונה טובה מאוד מכל בחינה. אולם אני מסכים איתך שהצבנו רף ציפיות מאוד גבוה.
אני אישית לא מסכים עם היוצרים בחלק מההחלטות שהם לקחו בעונה הזאת.
לדוגמה, הגילוי שפיטר בייליש אחראי על הרבה מההתרחשויות החשובות בתחילת הסדרה והנפילה של לייסה ארין. שני הדברים הללו עברו לצופים מעל הראש. בספר הם היו אירועים מאוד דרמטיים ומשמעותיים.
דבר שני, אני מרגיש ששמרו יותר מידי חומר לפרק האחרון. אני לא רוצה להרחיב יותר מידי, אבל מצפה לכם פרק אחרון אדיר ועמוס באירועים.
אני חושב שמוטב היה אם יוצרי הסדרה היו מעבירים חלק מההתרחשויות לפרקים קודמים, אבל יכול להיות שהם רצו פשוט לעשות פרק סיום מטורף.
בסופו של יום, ללא ספק מדובר באחת הסדרות האיכותיות והטובות ביותר בטלוויזיה בשנים האחרונות.
- אבי ד ו CHiPoPo אוהבים את זה
נכתב ב- 09/06/2014, 21:19
בפרק האחרון לא רק שהולך להיות מטורף
הגילוי של פיטר והנפילה של ליסה היה אמור להיות בפרק האחרון ככה שהפרק האחרון אמור היה להיות עמוס ביותר
שבאמת חבל שהם העבירו את זה כאילו כלום
לחשוב שכל המלחמה הזאת בגלל פייטר ושליסה היא זאת שהרגה את ג'ון ארין זה שוק רציני
- אבי ד ו ds123 אוהבים את זה
נכתב ב- 09/06/2014, 21:27
בפרק האחרון לא רק שהולך להיות מטורף
הגילוי של פיטר והנפילה של ליסה היה אמור להיות בפרק האחרון ככה שהפרק האחרון אמור היה להיות עמוס ביותר
שבאמת חבל שהם העבירו את זה כאילו כלום
לחשוב שכל המלחמה הזאת בגלל פייטר ושליסה היא זאת שהרגה את ג'ון ארין זה שוק רציני
כתיבה תסריטאית רעה , אין דרך אחרת לתאר את זה.
דיברתי עם אנשים אחרי אותו פרק של הגילוי, והם לא ידעו על מה מדובר. פשוט לא זכרו את הסצינה הזאת והופתעו שהסברתי להם את חשיבות הדבר.
גם כאן בפורום זה היה כך, אם אני זוכר נכון.
זה מאוד הרגיז אותי, כי הגילוי בעצם חושף הרבה מאוד מהאינטרסים והנפשות הפועלות מאחורי הקלעים.
נכתב ב- 09/06/2014, 21:35
זאת אחת הנפילות של העונה
Dֵ&D הם כותבים מעולים אבל בקטע הזה הם פישלו בענק, ג'ורג' בדוק לא היה בעד הקטע הזה
זה גם יכולה להיות בעיה שעברו 4 שנים מאז שבעצם המלחמה החלה (הרי הגילוי הזה קשור ישירות לעונה הראשונה)
ואני בטוח שאין פה אחד שיודע מי זה ג'ון ארין
נכתב ב- 09/06/2014, 22:04
בום!!
נכתב ב- 09/06/2014, 22:54
האמת שהיה פרק בינוני...
אין לי כוח להתחיל ולפרט פשוט לא נהנתי מהפרק.
בעיקר כי לא סיימו את מה שהתחילו בפרק הקודם, לא קראתי מה כולם כתבו אבל אני בטוח שהרבה יסכימו איתי.
יהיה ממש מגעיל מצדם להשאיר את העונה "פתוחה" בעניין טריון.
נכתב ב- 09/06/2014, 23:02
לללללללאאאאאאא!!!
כבר בתחילת הפרק אמרתי לעצמי "רק שלא יקחו לי את ייגריט", וסעמק הרגו אותה.
סה"כ פרק פושר, לא ממש עם פואנטה. סתם אקשן אקשן אקשן, אבל עדיין מהנה לא מעט.
נכתב ב- 09/06/2014, 23:04
ייגריט/איגריט/עיגריט/היגריט דומה לעיט.
נכתב ב- 09/06/2014, 23:07
ג'ון ארין היה הרבה יותר מימין המלך או זה שטיפח את נד ורוברט.... הוא היה "המוח" מאחורי הפלת שושלת המלוכה של בית טארגאריין ( הדרקונים להזכירכם )
הוא תכנן למעשה מאחורי הקלעים את רעידת האדמה הכי גדולה בווסטרוז מאז הכיבוש מבחוץ של הארץ ע"י הטארגאריינים (שמקום בכלל מואלריה הממוקמת ביבשת אחרת )
המעשה הערמומי של "אצבעון" שהפעיל את ליסה לרצח למעשה החל את הכאוס הגדול ביותר מאז רעידת האדמה הקודמת. ואני מסכים שהדבר כל כך לא הודגש, עד שרוב הצופים פיספסו את הדבר החשוב ביותר שנאמר בעונה הזאת. מכאן התחילו "משחקי הכס" למעשה.
בכלל הציפייה פה היא לסידרה בסגנון "ספרטקוס" - אקשן, דם ,מכות.... אז זה ממש לא. תתחילו לשים לב לדיאלוגים. שם התחכום והאקשן האמיתי. אני מסכים שסצינות "הוליוודיות" קיטשיות פוגמות בתחכום שמאחורי הדברים, אבל שוב... שימו לב בעיקר לדיאלוגים.
ואגב אם למישהו זה מזכיר משהו משיעורי היסטוריה על וילהאם הכובש שהגיע מצרפת (כובש חיצוני ) וכבש את האי הבריטי ושנים לאחר מכן הפלת השלטון הנורמני ומלחמות השושנים.... אז כן יש טיפל'ה הקבלה.
- אבי ד, CLIPSE, DannyG ו-1 אחר אוהבים את זה
נכתב ב- 09/06/2014, 23:28
שמע בתכלס קליפס,
תחכה קצת עם הסיכומים...
דבר איתי שבוע הבא, אני מאמין שתחשוב אחרת :-)
- mad_clown אוהב את זה
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים