סיימתי חינוך מיני (כי אני לא אוהב להשאיר דברים פתוחים). וזה אחת העונות הכי מיותרות שאפשר להוציא. כמה פוליטיקי קורקט.. בקטע מוגזם לפרצוף הכל שמה וקיצוני..
חבל שצפיתי..
ועכשיו אני קולט למה חצי מהקאסט שלהם משחק בברבי :|
נכתב ב- 16/10/2023, 21:48
סיימתי חינוך מיני (כי אני לא אוהב להשאיר דברים פתוחים). וזה אחת העונות הכי מיותרות שאפשר להוציא. כמה פוליטיקי קורקט.. בקטע מוגזם לפרצוף הכל שמה וקיצוני..
חבל שצפיתי..
ועכשיו אני קולט למה חצי מהקאסט שלהם משחק בברבי :|
נכתב ב- 16/10/2023, 23:32
לא, לפי הידוע לי אלו קולות חדשים לגמרי
טוב, אז זה ממש מוזר, או שהשמיעה שלי לא משהו חח
נכתב ב- 17/10/2023, 19:21
עשיתי בינג' לכל העונה של בית אשר, פשוט כי אין לי מה לראות.
לחיוב - שחקנים טובים, העלילה יחסית מקורית והכתיבה כן טובה. ממבט מאקרו הסדרה מאוד מושקעת ובהחלט מגיע לה הקרדיט.
לשלילה - המון קטעים ארטיסטיים ומתאמצים, כאלה שגורמים לגלגול עיניים או מאבדים את הצופה לגמרי. לא ברור בכלל מה פלאנגן חשב לעצמו. הסדרה רק 8 פרקים, אבל כל פרק מרגיש כמו 9 שעות. המון סצנות מיותרות, המון מריחה, המון קטעים מתים. בנוסף, משהו שלי אישית הוריד - דווקא את הדמויות המעניינות הם הרגו בהתחלה, והשאירו אותנו עם אלה המשעממות והסתמיות. זה היה דאונר.
אה, והסדרה לא אימה בשום צורה
נכתב ב- 18/10/2023, 15:09
הפרקים הראשונים של העונה החדשה של תכנית הבוקר היו אחלה, אבל כבר כמה פרקים שהאיכות ממש ירודה. הם מתעקשים פתאום לתת נפח עצום לפן האישי של כל דמות ולעלילת רקע אישית של כל אחת, וזה פשוט לא עובד. לא עובד.
נכתב ב- 18/10/2023, 15:24
הפרקים הראשונים של העונה החדשה של תכנית הבוקר היו אחלה, אבל כבר כמה פרקים שהאיכות ממש ירודה. הם מתעקשים פתאום לתת נפח עצום לפן האישי של כל דמות ולעלילת רקע אישית של כל אחת, וזה פשוט לא עובד. לא עובד.
כן, חיים בסרט, עפו על עצמם יותר מידי, גם ההתעסקות בקורונה (פאקינג 4 שנים אחרי המגיפה, יאללה תתקדמו) ממש מביכה.
אין לי חשק אפילו להמשיך, אבל אחרי שיגמרו לי שאר הסדרות שאני רואה כרגע אני אמשיך בכל זאת.
בנימה אחרת פרק 5 של Gen V היה מעולה, ואיזה כייף שהפרקים לא נמרחים ובסביבות ה-35-40 דקות.
-
נכתב ב- 23/10/2023, 15:50
הפרק הראשון של BODIES היה פרווה, אבל הפרק השני היה מסקרן הרבה יותר
נכתב ב- 23/10/2023, 16:22
התחלתי לראות את הסדרה Upload, ראיתי רק שתי פרקים בעונה הראשונה, תשמעו ממש נחמדה ומסקרנת, וייב חיובי כזה שטיפה מזכיר לי את טד לאסו, ויש ברקע מתח על מה באמת קרה לדמות הראשית למרות שזה נראה די קלאסי וזה לא מחדש אבל בסה"כ תחילת הסדרה נראית חביבה מאוד.
נכתב ב- 23/10/2023, 21:20
סיימתי את נפילתו של בית אשר,
כן אז היא באמת לא מושלמת, ונגררת לפרקים, היא מרגישה כמו מהסדרות האנתולוגיות האלו, שכל פרק יש איזה סיפור אחר, או כל מיני סיפורים שמחוברים לסדרה אחת.
אז במקום כל הבולשיט, היו צריכים לעשות פרקים של 35 דקות, כל פרק = מוות אחד, 7-8 פרקים וגמרנו.
כל פרק פה סביב השעה, יותר מידי.
בכל אופן הסדרה עדיין מומלצת לחובבי הז'אנר, יש פה אחלה רגעים והאווירה קריפית ועשויה נהדר.
ולמה קארלה גוג'ינגו כזאת יפה ואלוהית, כאילו הזמן לא עובד עליה.. סטייל קיאנו ריבס.
----
ראיתי גם את פרק 2 של לוקי, תגידו זה רק אני או שהפרקים ממש אפורים, כאילו פיזית אפורים וחסרי צבע? ראיתי את פרק 2 והייתי בטוח שיש לי איזה תקלה בטלוויזיה שהכל נראה יבש כזה.
הפרק עצמו היה חביב, אבל ציפיתי ליותר בינתיים מהעונה הזאת.
-
נכתב ב- 26/10/2023, 08:25
נכתב ב- 26/10/2023, 16:57
סיימתי את BODIES של נטפליקס שלא מפסיקים לדבר עליה.
אני לא מהאנשים שמתים על הרבה קווי זמן. זה פחות מושך אותי וזה סתם מעייף. הסדרה היחידה שהצליחה ממש בזה הייתה DARK, וכמותה באדיז ממש הולכת על נוסחה דומה.
4 תקופות זמן שונות יש כאן, והעלילה היא בסדר גמור. הם מנתבים יפה, ורואים שהשקיעו בכתיבה שלה. מנגד, היא קצרה מדי. 8 פרקים זה מעט מדי ויש דברים עמוסים בטירוף, ומנגד אין הסברים מספקים לחלק מהשאלות.
אם הייתה עושה כמו DARK, אולי היה פה משהו מיוחד יותר. היא עדיין שווה צפייה אבל.
נכתב ב- 26/10/2023, 22:38
טוב אז למרות שפרק 6 היה טוב, פרק 7 של תוכנית הבוקר המשיך עם קווי העלילה הקרינג'יים, התעסקות בשטויות, מיניות לא קשורה כדי לקדם כנראה קריירות בדעיכה, וכו'.
יש בה רגעים טובים אבל היא פשוט מלאה בכל כך הרבה גארבג'.. חבל, התחילה נהדר ואז הדרדרה.
היא עדיין איכשהו זורמת וסבילה, אבל בקצב הזה אני לא רואה איך היא שורדת מעבר לעונה הנוכחית.
-
נכתב ב- 28/10/2023, 17:31
טוב אז למרות שפרק 6 היה טוב, פרק 7 של תוכנית הבוקר המשיך עם קווי העלילה הקרינג'יים, התעסקות בשטויות, מיניות לא קשורה כדי לקדם כנראה קריירות בדעיכה, וכו'.
יש בה רגעים טובים אבל היא פשוט מלאה בכל כך הרבה גארבג'.. חבל, התחילה נהדר ואז הדרדרה.
היא עדיין איכשהו זורמת וסבילה, אבל בקצב הזה אני לא רואה איך היא שורדת מעבר לעונה הנוכחית.
כבר חודשה לעונה 4
נכתב ב- 29/10/2023, 07:26
מת'יו פרי הלך לעולמו.
Goodbye Chandler Bing
נכתב ב- 01/11/2023, 15:39
לא יודע מי מכם צופה, אבל הפכים סולאריים סדרה מעולה, האחות הפחות מוכרת של ריק ומורטי, אבל מצויינת ממש, בפרק הראשון של העונה הנוכחית עשו סצנה שבה החליפו את הקול של רולנד בשונה מריק ומורטי שהביאו מישהו עם קול ממש דומה.
בכל אופן עכשיו הגיע תרגום לעונה הרביעית (ברמה נמוכה יש לציין, מתעלם שם מהרבה ניואנסים), סדרה ממש טובה.
נכתב ב- 01/11/2023, 16:47
הפרק התשיעי של תכנית הבוקר ממשיך את העונה המזעזעת הזאת (גרמו לי לשנוא אפילו את קורי אליסון יא אללה שלהם). כתיבה ברמה של בית ספר.
מה שכן, 5 הדקות האחרונות, מאולצות ככל שהיו (וזה היה מאולץ נורא), קצת הצליחו לסקרן
נכתב ב- 02/11/2023, 11:10
הפרק התשיעי של תכנית הבוקר ממשיך את העונה המזעזעת הזאת (גרמו לי לשנוא אפילו את קורי אליסון יא אללה שלהם). כתיבה ברמה של בית ספר.
מה שכן, 5 הדקות האחרונות, מאולצות ככל שהיו (וזה היה מאולץ נורא), קצת הצליחו לסקרן
יש טעם להתחיל את העונה החדשה? חחחחח
נכתב ב- 02/11/2023, 11:39
יש טעם להתחיל את העונה החדשה? חחחחח
היא רחוקה מהרמה של העונה הראשונה (שהייתה מצוינת), ואפילו רחוקה מהרמה של השנייה (שהייתה בינונית).
אם אתה אוהב את הדמויות אז אולי תראה, אבל אם אתה אוהב את הכתיבה והחכמה של הסדרה אולי כדאי שלא, זה נהרס בעונה השלישית
נכתב ב- 02/11/2023, 17:17
נכתב ב- 02/11/2023, 20:32
נכתב ב- 03/11/2023, 11:58
דווקא HBO הודיעו בכנס שבית הדרקון חוזרת בתחילת הקיץ של 2024
0 משתמשים, 6 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים