העונה הבאה מגיעה למקום של הספרים לא?

נכתב ב- 09/06/2014, 15:33

נכתב ב- 09/06/2014, 15:45
ברור שמעניין. אלו עוד חבורה של אנשים שטוענים לכתר.
תחשוב מה יקרה אם מאה אלף פראיים יעברו את החומה ויגיעו למעלה המלך או סתם יעברו את החומה ויעשו צרות.
ספוילר לפרק 9 (למרות שאין ממש ספוילרים לפרק הזה)
Spoilerעוד אחד
אנחנו אוטוטו בעונה 5!!! והם עוד לא הגיעו, איפה הם!? ואם הם הולכים כזה לאט, אין מה להלחם בהם, אפשר פשוט ללכת למקום אחר...
חחחח
"החורף הולך וקרב" ... גם הוא עדיין לא הגיע. סבלנות....
נכתב ב- 09/06/2014, 15:45
העונה הזו מסיימת את הספר השלישי.
אבל היו בא חלקים מהרביעי וחמישי.
נכתב ב- 09/06/2014, 15:47
אפשר לשאול בן כמה אתה? לא עשית צבא? אתה לא יודע לקרוא מפה?
(אני יודע שהמקום לא אמיתי, אבל בהנחה שאין חורים בעלילה)
אנחנו רואים את ההלכים הלבנים כגוש הולכים לכיוון כלשהו. (היו שם יותר מאלף!!!, וגם המלך שלהם היה שם)
בסוף עונה 2, בזמן שהם בדרך לטירה של קראסטר (שגם אותה אפשר לראות במפה) הם מותקפים, והיה שם ערימה של הלכים לבנים....
שהולכים לכיוון מסויים, הם לא באו מהחומה זה ברור לכולם, ואם תסתכל במפה אפשר לראות שאין להם כ"כ מאיפה ללכת אלא אם כן הם יודעים להפליג בסירות,
ואז ההנחה שלי שגויה, זה נראה שהם יכולים ללכת רק לכיוון החומה... למה הם עדיין לא הגיעו? עשו פארסה? שכחו משהו בדרך? :X
קודם כל, תכבד את מי שאתה מדבר איתו.
יש דרך לפנות לבן אדם, וזאת לא הדרך.
אני לא זוכר איך זה הוצג בסדרה, אבל המהלכים הלבנים משוטטים בצפון. אין להם כיוון מסוים שהם הולכים אליו (לפחות לא בשלב הזה), הם נמצאים בכל מיני מקומות.
המפה שהבאת בכלל לא נכונה, כי היא מציגה אולי חמישית מהצפון. יש עוד שטחים עצומים לצפון שלא רואים במפה. גם שם יש מהלכים שמשוטטים.
אם אתה רוצה לקבל מושג, תסתכל על המפה הבאה:
נכתב ב- 09/06/2014, 15:49
לא. העונה הזאת אמורה לסגור את ספר 3 בערך.
מרטין כבר כותב את ספר 6 , אם כי ספר 4 ומחצית מספר 5 מתרחשים על אותו ציר זמן, רק המיקוד הוא על דמויות שונות המצויות במיקום אחר.
נכתב ב- 09/06/2014, 15:50
העונה הבאה אני מאמין תהיה שילוב של חלקים מהספר הרביעי וחלקים מהספר החמישי (העלילות מתרחשות במקביל).
כך אחרי סיום העונה החמישית, עדיין הסדרה לא תגיע לספרים. רק אחרי העונה השישית ככל הנראה, ועד אז אני מקווה שהספר הבא ייצא.
נכתב ב- 09/06/2014, 15:55
כן, ברור לי שבעונה הבאה יראו אותם כי חייבים לסגור את העלילות האלו אבל שוב, מראים מעט מדי.
שיעשו כבר יותר מ-10 פרקים.
צודק. לטעמי זאת הטעות הכי גדולה של ההפקה. 10 פרקים זה מעט מדי לסידרה כל כך רחבת יריעה. 13 היה המינימום הנדרש. אבל להפקה יש כנראה שיקולים משלה הקשורים לרייטינג ותנאי שידור שעונה לתרבות הצפייה של הקהל האמריקאי. קטונתי.
נכתב ב- 09/06/2014, 15:56
אנחנו רואים את ההלכים הלבנים כגוש הולכים לכיוון כלשהו. (היו שם יותר מאלף!!!, וגם המלך שלהם היה שם)
בסוף עונה 2, בזמן שהם בדרך לטירה של קראסטר (שגם אותה אפשר לראות במפה) הם מותקפים, והיה שם ערימה של הלכים לבנים....
שהולכים לכיוון מסויים, הם לא באו מהחומה זה ברור לכולם, ואם תסתכל במפה אפשר לראות שאין להם כ"כ מאיפה ללכת אלא אם כן הם יודעים להפליג בסירות,
ואז ההנחה שלי שגויה, זה נראה שהם יכולים ללכת רק לכיוון החומה... למה הם עדיין לא הגיעו? עשו פארסה? שכחו משהו בדרך? :X
אני לא זוכר איך זה הוצג בסדרה, אבל המהלכים הלבנים משוטטים בצפון. אין להם כיוון מסוים שהם הולכים אליו (לפחות לא בשלב הזה), הם נמצאים בכל מיני מקומות.
המפה שהבאת בכלל לא נכונה, כי היא מציגה אולי חמישית מהצפון. יש עוד שטחים עצומים לצפון שלא רואים במפה. גם שם יש מהלכים שמשוטטים.
המפה הזאת זה כמו גוגל מאפ, אם תעשה הרבה זום אין תוכל לראות את הקרב על קאסל בלאק
- ds123 אוהב את זה

נכתב ב- 09/06/2014, 15:57
אני לא רוצה לקרוא שום דבר שכתוב פה בדיון מחשש לספויילרים,
רק רציתי לדעת אם יש התפתחות בכיוון של טיריון? או שדחו את זה לפרק הסיום. (ב-ה"פ. תודה)
עריכה: קיבלתי תשובה
-
נכתב ב- 09/06/2014, 15:58
אין עלילות שנעלמות חבר'ה.
עוד הפעם אתם רוצים שאני אזכיר שהעונה השלישית והרביעית מבוססות על אותו ספר? יש המשך אתם יודעים...
נכתב ב- 09/06/2014, 15:59
רק רציתי לדעת אם יש התפתחות בכיוון של טיריון? או שדחו את זה לפרק הסיום. (ב-ה"פ. תודה)
לא יותר פשוט לראות את הפרק?
נכתב ב- 09/06/2014, 16:00
הבאת בערך אותו מפה, זה לא שולל את מה שאמרתי, גם אם יש אין סוף מקום שם, אנחנו רואים אותם בין החומה לקראסטר....
אם נפעת ממה שכתבתי אני מצטער, אבל אמרת מה הקשר למפה ששמתי, והסברתי את הקשר בהודעה, שאלתי אם אתה לא יודע לקרוא מפה, (זה היה נראה ככה כי לא הבנת את הקשר)
אני קצת קיצוני מצטער אם נפגעת, טעות שלי אחי.
- ds123 אוהב את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 09/06/2014, 16:00
שלחתי לך הודעה מינימאלית ביותר בפרטי.
נכתב ב- 09/06/2014, 16:02
תאמינו לי...
אם שניר היה מנסה להיות מיליונר באותה השקעה כמו שהוא מלכלך על משחקי הכס, הוא כבר היה רוכש את תנובה במקום הסינים.
- אבי ד, Pyrophoenix ו mad_clown אוהבים את זה
נכתב ב- 09/06/2014, 16:06
הבאת בערך אותו מפה, זה לא שולל את מה שאמרתי, גם אם יש אין סוף מקום שם, אנחנו רואים אותם בין החומה לקראסטר....
אם נפעת ממה שכתבתי אני מצטער, אבל אמרת מה הקשר למפה ששמתי, והסברתי את הקשר בהודעה, שאלתי אם אתה לא יודע לקרוא מפה, (זה היה נראה ככה כי לא הבנת את הקשר)
מקבל את ההתנצלות
כנראה העניין עם המהלכים לא הובהר כהלכה בסדרה.
עד כמה שהבנתי מהספרים, ואולי אני טועה ו mad clown יתקן אותי- המהלכים לא נמצאים כולם יחדיו והולכים לחומה.
הם מפוזרים בכל רחבי הצפון, חלקם באיזורים שקרובים לחומה וחלקם באיזור ה - The Land of Always Winter, המאוד מרוחק מהחומה.
- CLIPSE ו mad_clown אוהבים את זה
נכתב ב- 09/06/2014, 16:06
שניר... המהלכים הלבנים קשורים לחורף. תזכור שגם בסידרה אומרים שרק שיש קרה אמיתית הם מגיעים.
"החורף הולך וקרב" (אימרת בית סטארק ) לשבע הממלכות, אבל הוא עדיין לא הגיע והוא בטח לא בעיצומו. המהלכים לא יכולים ללכת לחומה, כי מבחינתם עדיין "חמים" שם יחסית....
- CLIPSE ו ds123 אוהבים את זה
נכתב ב- 09/06/2014, 16:11
טוב אני אגיב בנושא באשכול הספרים.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 09/06/2014, 16:13
שניר אכלת אותה, ג'ורג' מרטין גאון, אין חורים אצלו :-)
- ds123 אוהב את זה
נכתב ב- 09/06/2014, 16:13
יואל, זה מובן שהעלילה בסדרה היא במקביל לספרים ויש דמויות שמקבלות יותר זמן מסך ויש כאלה שפחות.
אבל להראות שלוש סצינות של בראן ואז רק בעונה הבאה להמשיך זה קצת מרגיז.
אם הם כבר משלבים את ספרים 4-5 מה הבעיה בלעשות עוד שילובים של דמויות?
ואיך לא הגבת לי על הג'ינג'ית???
וואו כמו ספין-אופים של הסדרה אפשר לעשות!
ולגבי כמות הפרקים, זה עבד יופי עם שובר שורות ועם מלא סדרות קצרות אחרות.
לפחות 12-13 פרקים לעונה. מאמין שהרייטינג לא יפגע.
פאק מה לחכות עכשיו שנה
נכתב ב- 09/06/2014, 16:21
ברור שמעניין. אלו עוד חבורה של אנשים שטוענים לכתר.
תחשוב מה יקרה אם מאה אלף פראיים יעברו את החומה ויגיעו למעלה המלך או סתם יעברו את החומה ויעשו צרות.
ספוילר לפרק 9 (למרות שאין ממש ספוילרים לפרק הזה)
Spoilerעוד אחד
טוענים לכתר? ממש לא, הם בסה"כ רוצים לברוח מהאנשי קרח, (הם אפילו אמרו את זה) אין להם מלך והם אנשים חופשיים.
אני לא חושב שזה לא מסוכן שהם יעברו, אבל יש משהו שמציק לי יותר, בעונה 2, (בסוף שלה) אנחנו רואים ערימה של הלבנים האלה הולכים לכיוון החומה (זוכרים? רואים את סאם וכו' באמצא של כולם)
עכשיו מאז הפראים הגיעו כולם הגיעו והם עוד לא? מה הם עצרו ב"מנטה" לנח? התבלבלו בדרך?
הקו עלילה לא רציף וזה דברים שמאוד מפריעים לי בסדרה, כאילו היוצר אמר לעצמו, אממ בוא נדפוק סצינה קטלנית לסיום, נעשה את הלבנים ממש קרובים,
שתתחיל עונה 3 נבנה על זה שאנשים ישכחו מזה....
אנחנו אוטוטו בעונה 5!!! והם עוד לא הגיעו, איפה הם!? ואם הם הולכים כזה לאט, אין מה להלחם בהם, אפשר פשוט ללכת למקום אחר...
קו-העלילה דווקא מאד רציף ואתה מאד טועה באשר למטרת הסצינה שאליה התייחסת - הכוונה, לדעתי, לא היתה להכין אותנו למתקפה מיידית של ההלכים הלבנים על החומה, אלא הוכחה חד-משמעית לעצם קיומם, שכן היו עדים שונים ועדויות שונות שההלכים-הלבנים שבו לשוטט בצפון (כך הסדרה גם נפתחת, אם אתה זוכר, בעדות של השומר שברח ונד סטארק עורף את ראשו בתור עונש), אלא שרבים התייחסו אליהן בביטול - הוסף לכך את העובדה שמתברר שיש להם גם תוכנית שטנית כלשהי, והם מתרבים באמצעות המרה של תינוקות אנושיים, והנה מתברר שיש אויב ישן-חדש ורב-עצמה מכל האויבים האחרים גם יחד (שכן אותם ניתן להשמיד רק באמצעות נשק מאד מיוחד).
שים לב לכך שגם בפרק הזה ישנה התכחשות ליסודות הפנטסטיים בסדרה מצד חלק מהדמויות : "ענקים? הם לא קיימים, אלה רק אגדות שמספרים לילדים." אומר מפקד המשמר הקרח, גם כאשר ההוכחה ניצבת לנגד עיניו ממש.
היתה סיבה מעולה לכך שבנו את החומה העצומה והגבוהה בצפון - והציבו עליה את המשמר, שבראשיתו הורכב מהלוחמים המובחרים ביותר, שכן אם הצפון ייפול, כל הארץ וכל הממלכות האחרות ייפלו בזו אחר זו גם כן. אלא שחלפו מאות בשנים ודבר לא קרה, ההלכים-הלבנים לא ניצפו, והם הפכו לשמועה, ולאחר מכן לאגדה נשכחת. גם המשמר וגם החומה הפכו לאתר שימור שמהווה מעין ברירת-מחדל, שרק פראי הצפון שניסו פעם אחר פעם לתקוף אותו, המשיכו להוות הצדקה כלשהי לקיומם ובאיוש מאסיבי של חיילים שאינם חיילים כלל, אלא פושעים שלא ניתנה להם ברירה, אלא להצטרף לאחוות-המשמר - אולם שיבת ההלכים-הלבנים משנה את התמונה מן היסוד. ברגע שהם ייתקפו, המתקפה הנוכחית של שבטי-הצפון תראה כמו תרגיל אימון לבני נוער בצופים.
ואגב, הסכנה הכי גדולה עבורך היא, שההתעקשות שלך שלא להנות מהסדרה עלולה להתברר כנבואה שמגשימה את עצמה. ועדיין, הבחירה כולה שלך.
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים