לא ברור לי למה כולכם מאוכזבים, אולי היה פחות התקדמות עם כל מיני לאניסטרים, אבל בסופו של דבר קיבלתם פרק זורם, קיבלתם אקשן, קיבלתם מלחמה עם אפקטים מושקעים מאוד והאמת פשוט פרק מהנה.
לפעמים לא צריך שכל דיאלוג יגרום לך אורגזמה... מותר פעם ב-4 עונות קצת אקשן.
מה זה קשור סרט סדרה או הצגת ילדים? אם שני אנשים נלחמים אם חרב, איזה תקציב בדיוק צריך בשביל שזה לא יראה מגוכך להפליא? 4 שיעורים עם מישהו מקצוען? ארוחת צהריים נכנסת בתקציב הזה.
ברור שמעניין. אלו עוד חבורה של אנשים שטוענים לכתר.
תחשוב מה יקרה אם מאה אלף פראיים יעברו את החומה ויגיעו למעלה המלך או סתם יעברו את החומה ויעשו צרות.
ספוילר לפרק 9 (למרות שאין ממש ספוילרים לפרק הזה)
Spoiler
לגבי הפרק, היה טוב. לא ציפיתי ליותר.
הסוף היה מעפן רצח. שונא את כל תסביך הגיבור של ג'ון סנואו, מה זה פה "פומפיי"?
כל הקטע שלו עם הבחורה ולנסות להציל את היום נראה כמו סרט אסונות זול או איזה דרמה רומנטית.
למה הוא רצה את אוב? הראו אותו לשנייה אחת וזהו.
הממוטות והענקים היו אדירים.
יואל, הרגו לך עוד ג'ינג'ית.
עוד אחד
טוענים לכתר? ממש לא, הם בסה"כ רוצים לברוח מהאנשי קרח, (הם אפילו אמרו את זה) אין להם מלך והם אנשים חופשיים.
אני לא חושב שזה לא מסוכן שהם יעברו, אבל יש משהו שמציק לי יותר, בעונה 2, (בסוף שלה) אנחנו רואים ערימה של הלבנים האלה הולכים לכיוון החומה (זוכרים? רואים את סאם וכו' באמצא של כולם)
עכשיו מאז הפראים הגיעו כולם הגיעו והם עוד לא? מה הם עצרו ב"מנטה" לנח? התבלבלו בדרך?
הקו עלילה לא רציף וזה דברים שמאוד מפריעים לי בסדרה, כאילו היוצר אמר לעצמו, אממ בוא נדפוק סצינה קטלנית לסיום, נעשה את הלבנים ממש קרובים,
שתתחיל עונה 3 נבנה על זה שאנשים ישכחו מזה....
אנחנו אוטוטו בעונה 5!!! והם עוד לא הגיעו, איפה הם!? ואם הם הולכים כזה לאט, אין מה להלחם בהם, אפשר פשוט ללכת למקום אחר...
פייר? התאכזבתי. האקשן בפרק היה סבבה, הזכיר ממש את בלאקווטר, ובאמת שהיו סצנות טובות. אבל כל מה שהכין לפרק הזה היה רע. לא גרמו לנו להרגיש אמפתיה כמו שצריך, לא הכניסו לנו לראש את קאסל בלאק במהלך העונה כמו שצריך. הפרק הזה יכול היה להיות אפי, אם רק היו גורמים לנו לקצת יותר אכפתיות כלפי משמר הלילה.
אני מאמין שבספרים הכינו את הקוראים הרבה יותר טוב לקטע הזה. הנה פאק לא נורמלי בסדרה. שפשוט נכשלו לחלוטין.
מצטער, שניר, אבל הפסקתי לקרוא את ההודעות שלך (אל תיעלב).
אנשים פה מנסים לשכנע אותך משהו שבבירור אתה לא רוצה לשנות. אתה לא נהנה ממנה וזה בסדר.
אנשים, די להתווכח עם שניר!! אתם לא רואים שזה לא מועיל?
בכל מקרה, אגיד מה שאני תמיד אומר: סדרה/סרט/שיר/ספר זה משהו מאוד סובייקטיבי, תמיד יהיה מישהו שלא יאהב ואתם כן וההפך.
זכותו לא לאהוב. די לטחון מים.
אני לא נעלב, זה נראה שאתה נעלב מההודעות שלי (וזה מוזר, אחרי הכל אתה רק אוהב את הסדרה לא יצרת אותה חחח)
אף אחד לא מתווכח איתי, אנשים מביאים טיעונים בהתאם לטיעונים שלי.... זה שאי אפשר לשכנע אותי לאהוב את הסדרה או לשנוא זה די ברור,
רק לפני שאתה מפסיק להגיב לי, כתבתי שאלה מעניינת, איפה ההלכים הלבנים שהיו בסוף העונה השניה????
וסתם בשביל הקטע דודו, תסתכל שמפרק לפרק, אנשים יותר ויותר מסכימים איתי, אם פעם אני היחידי שהיה מגיב סתם פרק וכו', היום יותר ויותר מתחילים לכתוב את זה....
ברור שמעניין. אלו עוד חבורה של אנשים שטוענים לכתר.
תחשוב מה יקרה אם מאה אלף פראיים יעברו את החומה ויגיעו למעלה המלך או סתם יעברו את החומה ויעשו צרות.
ספוילר לפרק 9 (למרות שאין ממש ספוילרים לפרק הזה)
Spoiler
לגבי הפרק, היה טוב. לא ציפיתי ליותר.
הסוף היה מעפן רצח. שונא את כל תסביך הגיבור של ג'ון סנואו, מה זה פה "פומפיי"?
כל הקטע שלו עם הבחורה ולנסות להציל את היום נראה כמו סרט אסונות זול או איזה דרמה רומנטית.
למה הוא רצה את אוב? הראו אותו לשנייה אחת וזהו.
הממוטות והענקים היו אדירים.
יואל, הרגו לך עוד ג'ינג'ית.
עוד אחד
טוענים לכתר? ממש לא, הם בסה"כ רוצים לברוח מהאנשי קרח, (הם אפילו אמרו את זה) אין להם מלך והם אנשים חופשיים.
אני לא חושב שזה לא מסוכן שהם יעברו, אבל יש משהו שמציק לי יותר, בעונה 2, (בסוף שלה) אנחנו רואים ערימה של הלבנים האלה הולכים לכיוון החומה (זוכרים? רואים את סאם וכו' באמצא של כולם)
עכשיו מאז הפראים הגיעו כולם הגיעו והם עוד לא? מה הם עצרו ב"מנטה" לנח? התבלבלו בדרך?
הקו עלילה לא רציף וזה דברים שמאוד מפריעים לי בסדרה, כאילו היוצר אמר לעצמו, אממ בוא נדפוק סצינה קטלנית לסיום, נעשה את הלבנים ממש קרובים,
שתתחיל עונה 3 נבנה על זה שאנשים ישכחו מזה....
אנחנו אוטוטו בעונה 5!!! והם עוד לא הגיעו, איפה הם!? ואם הם הולכים כזה לאט, אין מה להלחם בהם, אפשר פשוט ללכת למקום אחר...
לא יודע, אני אישית לא הכי התחברתי (בלשון המעטה) לקו העלילה הזה של משמר הלילה, מצטער.
וכן, די עיצבן אותי שהקדישו לזה פרק שלם. כל הפרק התעסקתי בטלפון וחיכיתי שיעברו לקו עלילה אחר. לו הייתי יודע שכל הפרק היה על זה, הייתי מוותר על הצפייה וקורא ספויילרים, בחיי.
מי נעלב ממך יא נעל הייתי פה לטובתך שתחשוב מה שאתה רוצה.
רק ציינתי שאתם טוחנים מים וזהו.
ויש להם חור לא רק עם ההלכים הלבנים.
עונה קודמת היו הרבה סצינות עם הקוסמת האדומה (שכחתי את שמה) והעונה אולי סצינה-שתיים, בקושי הראו את בראן והודור, איפה הנפח ההוא (שכחתי גם את שמו) שהיה עם אריה בעונה קודמת ועוד מלא עלילות שנעלמות לאט לאט.
כן, ברור לי שבעונה הבאה יראו אותם כי חייבים לסגור את העלילות האלו אבל שוב, מראים מעט מדי.