פרק הספיישל של דוקטור הו היה אחד הטובים של הסדרה!
Spoilerתקשיב אני ממש הופתעתי לטובה, כי חטפתי את הספויילר הגדול ביותר של הפרק בגלל YNET המטומטמים וחשבתי שזה כל ההייליט של הפרק
אבל מסתבר שטעיתי, והספיישל היה מאוד מוצלח בלי קשר אליו. כל הופעות האורח של הקומפניוס והדוקטורים הקודמים והעלילה עצמה היה ממש מעולה!
וכמובן, הספוילר הגדול שחטפתי - דיוייד שלנו. מן הסתם זה יהיה רק לפרק הספיישל של 60 השנה והדוקטור הרשמי הבא יהיה אחרי זה.
הבעיה היחידה שלי עם הפרק הזה הוא העובדה שבעצם הפרידה של הדוקטור הנוכחית הייתה די חלשה. די ציפיתי שהיא תנשק את יאז או משהו. הרי הבחורה מאוהבת בה קשות. ועכשיו כנראה ידברו כל הזמן רק על החזרה של דייויד מאשר הפרידה של השחקנית( ג'ודי? שכחתי..)
בקיצור, מצפה לספיישל!
Spoilerבקשר לדיויד, זה לא ממש ספוילר. הרי הוכרז ממזמן שהוא ודונה יחזרו לשלושה פרקי ספיישל לחגיגות 60 שנה. כן הפתיע שהוא חזר עכשיו. ואגב, אני גם לא ציפית לזה וראיתי ספויילרים באתרי סדרות שונים. אבל בקטנה.
מה שכן מפתיע זה שדיויד יהיה הדוקטור ה14 והחדש יהיה ה15. שזה מעניין בפני עצמו.
בקשר למה שאמרת לגבי הדוקטור ויאז. זה בחיים לא יקרה.
הרי הדוקטור הוא/היא א-מיני. זה הודגש לא מעט פעמים במהלך כל שנות הסדרה (הישנה והחדשה). היא לא פתאום תנשק אותה.
הדוקטור מתאהב בכולם ובאף אחד בו זמנית.
אבל תמיד אמרו ותמיד דיברו על זה שמבחינתו זה תמיד יהיה אפלטוני.
אז לא מפתיע.
Spoilerאממ, ריבר? רוז?
Spoilerרוז הייתה בת זוג שלו? לא... וריבר אמנם הייתה אשתו אבל בוא, הם לא באמת היו נשואים או שהייתה להם מערכת יחסים שאנחנו מכירים.
טוב טוב נסכים שלא להסכים.
אבל אתה יודע מה יכל להיות אפילו יותר טוב מהחזרה של דייויד טננט?
פאקינג חזרה של אקסלטון, הדוקטור התשיעי! כמובן שזה לא יקרה לעולם כי ראסל טי דייויס הוא השואוראנר עכשיו, אבל אפשר רק לקוות..