נכתב ב- 09/09/2012, 21:32
יוסף...
לא איימתי על מישו במפגש, אמרתי שאילן גבר להגיד שהוא יחנך אותי שהוא בעצמו אמר שהוא דוק תת משקל
(שזה ד"א עונה על השאלה שלך מאיפה הבאתי את זה, הוא כתב פה כמה פעמים)
דבר שני ולא פחות חשוב, לא אכפת לאף אחד מדוד שלך, ושיראה יותר טוב ממני באמת שזה לא מפריע לי.
כל הכבוד לו שהוא בשייטת 13, שישמור על עצמו ושיהיה בריא. אני ציינתי את דוד שלך באשכול האחר כי אתה כתבת דברים לא נכונים
ובגלל שאצלו זה ככה, אתה חושב שזה הוכחה מחקרית, כמובן שהקצנתי את זה, אבל אני כזה, תמיד מקצין.
עוד משו שחשוב לי להדגיש, כנראה שהבעה שלי בכתב לא משו, אבל אני לא בריון ובטח שלא ערס, כל מי שפגש אותי יגיד לך שאני הדבר הכי הפוך מזה,
פשוט יש דברים שמעצבנים אותי, ואני לא מהאנשים שמתביישים להגיד מה שהם חושבים, בטח שלא באינטרנט
אתה יודע כמה אנשים יש שאמרו לי בפרטי או בשיחה של אחד על אחד שהם חושבים כמוני שאילן בוגד מסריח? אני פשוט אומר לו את זה בפנים כי אני שם עליו אלף זין. וגם אל תהיה טמבל, אילן המציא שאני נגר, אין לי מושג למה, למעשה אני לומד הנדסה (לא הנדסי, מהנדס) שהבנאדם עדיין לא סיים בגרות, אבל שיהיה.... אני מוכן להתערב שגם הקב"א שלי בצבא הייתה גבוהה משלו, גם הדפ"ר, גם ציון של מבחן IQ.
פשוט זה שמישהו חושב שאני טיפש לא מפריע לי כמו שמישהו רוצה לחלק את המדינה עם ערבים.
לג'רלט,
אני לא יודע, אם חוסמים אותי צריך לחסום עוד הרבה אחרים, אני לא יודע אם קראת מה שכתבתי ליוסף אבל כתבתי
לפעמים צריך לשחק אותה טיפש, אם חבר צוות יכול לאחל למישהו סרטן, לי מותר להציע לאילן להתאבד.
זה על אותו משקל, רוצים לחסום אותי? בכבוד. אבל תחסמו את כל מי שדיבר כמוני.
חוץ מזה עם מי הויכוחים שלי? עם טמבל כמו אילן? אי פעם היה לי טאקל איתך? עם מישהו ותיק ומוערך? (עדי בלי בצל לדעתי מתרגם ענק, אבל בנאדם לא משו, אתה יכול לשאול אותו אם כל פעם שראיתי תרגום שלו למרות כל הטאקלים, שלחתי לו הודעה פרטית וכתבתי לו תודה)
כנראה שהיה איזה עקיצה, אבל לא משו מעבר.
או-אה, מעניין כמה אנשים הופתעו לראות הודעה כזאת עם הניק הזה בצד.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.