כפיים לבית"ר! קמו יפה מאירועי תחילת עונה.
אצילי הזה שחקן משוגע.. שנה הבאה במכבי? חחח
נכתב ב- 09/11/2015, 11:16
כפיים לבית"ר! קמו יפה מאירועי תחילת עונה.
אצילי הזה שחקן משוגע.. שנה הבאה במכבי? חחח
נכתב ב- 09/11/2015, 11:44
לטביב יש את העין הכי טובה לשחקני כדורגל בארץ.
נכתב ב- 09/11/2015, 21:25
אצילי לאירופה ישר, קשה לי להאמין שהוא ילך לחמם ספסל אצלכם, אצלנו המקום שלו מובטח הוא בונה את עצמו.
מה שגם יש לו דרכון רומני. רוקאביצה אצלכם אוטוטו, יש לו סעיף יציעה של 450 אלף יורו.
מהיר מידי לליגה הזאת, עוד קצת זמן פה והוא יהרס, (במשחק נגד מכבי רץ 10 קילומטר והוחלף בדקה 70) זה ממוצע של שחקן אירופאי לכל דבר.
אורפז, לא היה ממה לקום, סתם התקשורת ריסקה אותנו, כולה קצת (הרבה) אבוקות,
סגל חסר ופציעות, הקבוצה עם כשרון (עדיין חלשה מהקבוצה של שנה שעברה לדעתי.)
היה המון מזל לבית"ר, חיפה שיחקה טוב יותר, (החוכמה לדעת לנצח גם משחקים כאלה מסכים.)
המאמן והעמידה על המגרש מגוכחים.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 23/11/2015, 11:49
שניר עד כמה אתה בעננים מ-1 עד אלי טביב עוזב את בית"ר?
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 23/11/2015, 16:36
שניר עד כמה אתה בעננים מ-1 עד אלי טביב עוזב את בית"ר?
4.
אני אוהב את הקבוצה וכיף לי שהיא מנצחת,
אבל פייר, סתם תחת של טביב. הקבוצה לא הולכת לשום מקום, וגם אם נסיים מקום שלישי הוא ימכור את כולם, ואז מה? נקווה לשוב ליגה חלשה ולעקוץ פליאוף?
אם אנחנו רוצים אליפות, אנחנו חייבים להשאיר את השלד החזק ולחזק אותו, לא למכור את אצילי ורוקאביצה קליימן פריירה ואייבינדר.
ביתר של שנה שעברה הייתה מגיעה לאותו הישג בדיוק לדעתי (עם גיא לוי) בית"ר של שנה שעברה עם חיזוק ועונה חלשה של הליגה יכולה לגנוב מקום שני.
פייר אנחנו קבוצה טובה לליגה, למשחק בודד, לעונה? לא כ"כ. ספסל וקשר אחורי מביאים אליפות. לדעתי הקישור שלנו מפחיד (ביחס לליגה) ספסל לא משהו.
תוסיף את זה שהמאמן הזה כזה גרוע אין עמידה במגרש הכל מקרי ויש לו תחת יותר גדול משל גרנט, תוסיף את התחת של טביב (בית"ר מצליחה מהרגע שהתחילה המחאה חחח)
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 23/11/2015, 19:26
עם כל הכבוד, איזה אליפות בראש שלך? הפערים בין מכבי וב"ש לבין בית"ר הם עצומים לדעתי. גם אם אתם יכולים לתת פייט במשחק בודד, לאורך עונה שלמה זה לא יעבוד.
אם מכבי וגם ב"ש לא יסיימו בלפחות עשר נק' הפרש מהמקום השלישי אני מאוד אתפלא.
ואני בכלל לא מוריד מבית"ר שעד עכשיו מאוד מפתיעה. המאכזבות הן פ"ת שפתחה מדהים ומאז חושך וגם ק"ש שנעלמה העונה.
נכתב ב- 24/11/2015, 00:03
עם כל הכבוד, איזה אליפות בראש שלך? הפערים בין מכבי וב"ש לבין בית"ר הם עצומים לדעתי. גם אם אתם יכולים לתת פייט במשחק בודד, לאורך עונה שלמה זה לא יעבוד.
אם מכבי וגם ב"ש לא יסיימו בלפחות עשר נק' הפרש מהמקום השלישי אני מאוד אתפלא.
ואני בכלל לא מוריד מבית"ר שעד עכשיו מאוד מפתיעה. המאכזבות הן פ"ת שפתחה מדהים ומאז חושך וגם ק"ש שנעלמה העונה.
איפה כתבתי שלוקחים אליפות, אמרתי את מה שאתה אומר, שלאורך עונה זה לא עובד, בגלל זה לעונה הבאה צריך להשאיר את השלד הטוב ולחזק את החלש, לא למכור הכל ולהביא 3 נקודות חזקות.
זה למה כתבתי גם רק 4 בכמה שאני מבסוט, ניצחנו, מזל, תחת וכו', לעונה זה לא מחזיק, אני רוצה שהקבוצה שלי גם תיקח אליפיות ואם אתה חושב שמכבי בכדורגל זה כמו בכדורסל זה ממש לא ככה, יש לכם אין סוף כסף, אבל אתם חלשים בזרים, אם טביב לא קמצן ומשקיע 20 מיליון שקל יותר כמו שהוא יודע אפשר לקחת אליפות בליגה פח הזאת.
ואני גם חולק עליך במשהו, מכבי תסיים ב10 הפרש ממקום שלישי אני מסכים, ב"ש בחיים לא, סתם לוזרים, שנה שעברה הם הפסידו את המקום השני בסוף.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 24/11/2015, 00:24
הצחיק אותי שאחרי 3 או 4 ניצחונות פתאום עולה המילה אליפות. איך שאני רואה את זה אתם רחוקים שנות אור מאליפות, והדבר היחיד שיכול לאיים על מכבי (שהיא בהחלט כל-כך חלשה השנה) זה רק הצ'מפיונס וגם לזה נשאר עוד שבועיים בקושי. אנחנו מקום ראשון ואין שום סיבה שהקבוצה לא תתחיל להיראות כמו קבוצה.
לדעתי גם עם עוד 20 מיליון לא הייתם מאיימים על אליפות. ראה ערך ב"ש שאתה יורד עליהם בלי סוף אבל יש להם סגל משוגע ועדיין לא שוברים את הליגה. על חיפה אין מה לדבר. אז נכון, טביב קוסם אבל הוא גם הוריד את כפ"ס ליגה והרס את הפועל. ההצלחה של הפועל לדעתי היא ממש לא תוצאה של הניהול של טביב. סבבה, יש לו עין לשחקנים אין ספק, והוא עשה בבית"ר כמה מהלכים יפים אבל אתה מתעלם מהליגה פח שיש פה. יש לך את מכבי, הפועל, חיפה, קש, ביתר וב"ש שהם עם תקציבים גבוהים, כל השאר (8 קבוצות) בעלות תקציבים זעומים, ככה שבית"ר על הנייר אמורה להיות עדיפה. מוכן להמר עכשיו שתסיימו במקום 3? כי אני אומר שלא.
נכתב ב- 24/11/2015, 00:50
הצחיק אותי שאחרי 3 או 4 ניצחונות פתאום עולה המילה אליפות. איך שאני רואה את זה אתם רחוקים שנות אור מאליפות, והדבר היחיד שיכול לאיים על מכבי (שהיא בהחלט כל-כך חלשה השנה) זה רק הצ'מפיונס וגם לזה נשאר עוד שבועיים בקושי. אנחנו מקום ראשון ואין שום סיבה שהקבוצה לא תתחיל להיראות כמו קבוצה.
לדעתי גם עם עוד 20 מיליון לא הייתם מאיימים על אליפות. ראה ערך ב"ש שאתה יורד עליהם בלי סוף אבל יש להם סגל משוגע ועדיין לא שוברים את הליגה. על חיפה אין מה לדבר. אז נכון, טביב קוסם אבל הוא גם הוריד את כפ"ס ליגה והרס את הפועל. ההצלחה של הפועל לדעתי היא ממש לא תוצאה של הניהול של טביב. סבבה, יש לו עין לשחקנים אין ספק, והוא עשה בבית"ר כמה מהלכים יפים אבל אתה מתעלם מהליגה פח שיש פה. יש לך את מכבי, הפועל, חיפה, קש, ביתר וב"ש שהם עם תקציבים גבוהים, כל השאר (8 קבוצות) בעלות תקציבים זעומים, ככה שבית"ר על הנייר אמורה להיות עדיפה. מוכן להמר עכשיו שתסיימו במקום 3? כי אני אומר שלא.
אחי לב"ש אין אופי לכלום, קבוצה פח, כל דור יש קבוצה פח שהיא טובה, עכשיו זה תור ב"ש, זהו, אין להם את זה בDNA,
אורפז תבדוק עובדות, ביתר תקציב שחקנים מקום שלישי בליגה מהסוף, ו10 מיליון תוריד מהתקציב לכיסוי הלוואות,
שוב לא דיברתי על אליפות השנה ואני מסכים שאנחנו רחוקים מזה, (לא שנות אור.)
תקרא מה שאני כותב, אנחנו כותבים בדיוק את אותם דברים, לגבי הליגה החלשה תקציבים וגם לגבי זה שטביב יעשה פה טירור שיעזוב.
ומשהו אחרון, אני לא מתערב על ביתר בחיים, זה פשוט הימור לא צפוי בעליל, לך תדע מחר יקום ילד LF ישרוף את טדי קבוצה במשבר, בית"ר בדיוק כמו הקהל שלה, עכשיו הוא בסדר,
(נושא חשוב לדיון, מה אתם אומרים על הערבי הבן זונה שאמר שאוהדי בית"ר תקפו אותו ואז הודה שזה לא נכון ואז אמר שרק איימו ואז אמר שהתעלף בסוף ביטל את התלונה?)
אם משהו יקרה, ותמיד קורה, אנחנו יכולים גם לרדת ליגה, תסתכל בהימורים בעמוד הראשון נראה לי הימרתי שביתר יורדת, אז על מקום שלישי אני לא אהמר.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 24/11/2015, 10:14
חחחח איזה פסימי אתה אני מת על זה
אני בספק שאתם תקציב שלישי מהסוף בלגה כשיש את בני יהודה, עכו, נתניה, רעננה וגם את הפועל חיפה. עד כמה שידוע לי העמדתם תקציב יפה העונה יחסית.
נכתב ב- 24/11/2015, 14:28
חחחח איזה פסימי אתה אני מת על זה
אני בספק שאתם תקציב שלישי מהסוף בלגה כשיש את בני יהודה, עכו, נתניה, רעננה וגם את הפועל חיפה. עד כמה שידוע לי העמדתם תקציב יפה העונה יחסית.
12 מיליון שקל לכיסוי חובות, אני לא אתפלא אם חלק מזה מנופח גם להלבנה,
אני לא מוצא את הכתבה, אבל אני כמעט בטוח שתקציב השחקנים שנה שעברה היה 9 מיליון שקל.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 29/11/2015, 23:15
מאוהב בדסה
נכתב ב- 30/11/2015, 00:17
כן הוא מדהים. ממש משדרג את צד ימין ועדיף בכל כך הרבה רמות על שפונגין, וגם על ייני, עם כל האהבה אליו.
מה שכן בני יהודה חלשים מאוד. לא הגיעו למצב אחד כל המשחק, לדעתי אפילו לא בעטו לכיוון השער שלנו.
נכתב ב- 30/11/2015, 02:12
לגמרי, והוא רק בן 22, הוא עוד יתפתח, יש לו אחלה פוטנציאל.
גם אזולאי נתן משחק טוב, חייב להמשיך לרוץ בהרכב על חשבון מיטרוביץ'.
וכן, בני יהודה חלשים, אבל ככה כל הליגה, כבר אמרתי שזה מספיק בשביל לקחת אליפות, במיוחד אם יעשו חיזוק נכון בינואר.
אבל תכלס, בלי זהבי קשה לי להאמין שהיינו במקום שאנחנו נמצאים עכשיו, הוא מדהים, באמת... הישראלי הכי טוב שראיתי מאז שאני אוהד כדורגל, לא מגזים.
נכתב ב- 30/11/2015, 15:02
חחח קליפס כתב מה אנחנו צריכים את דסה בזמנו
חברה, כמה דקות יש לאזולאי על המגרש? הבית של הבנאדם זה בדשא.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 30/11/2015, 15:59
חחחח בגלל האדום ההזוי שהוא קיבל נגד שרלרואה.
גם בזמנו שפונגין היה בסדר גמור, אבל עכשיו אין מה לדבר, רמה אחרת.
נכתב ב- 30/11/2015, 18:35
חחח קליפס כתב מה אנחנו צריכים את דסה בזמנו
חברה, כמה דקות יש לאזולאי על המגרש? הבית של הבנאדם זה בדשא.
הגיע פצוע קלות וללא כושר משחק. היה אמור להיכנס באחד המשחקים בליגה ונפצע בחימום, עכשיו לאט לאט מתחיל להיכנס לרוטציה ונקווה שיהיה לגיטמי וישחק כי ברור שהוא עדיף על מיטרוביץ'. יוקאנוביץ' מחזיק ממנו וגם שיבח אותו אתמול אחרי המשחק.
נכתב ב- 30/11/2015, 19:23
אזלואי עדיף על מיטרוביץ בהשתתפות במשחק ההתקפה, אני מאוד מקווה שיש לו גם יכולת לקרוא משחק כמו מיטרו ולתת צ'יפים או פסים חותכי הגנה.
אתמול ראינו ניצוצות של היכולת הזו שלו, אבל זה לא חוכמה מול בני יהודה. נחכה להמשך, כרגע זה נראה מבטיח.
דסה ענק, הוא ממשיך בזינוק המטאורי שלו, מרגישים את השיפור משבוע לשבוע. רק שילמד להרים, רבאק.
וזהבי... אין מילים. 101 שערים ב-145 הופעות בכל המסגרות.
אין מה להוסיף.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 30/11/2015, 19:28
דסה מרים מצוין יחסית למגנים בליגה. ברור שהרמה המצופה ממנו היא גבוהה הרבה יותר אבל סה"כ יש לו אחלה כדורים. נראה לי שיש לו כבר איזה 2 בישולים אצלנו. ורמוט מדהים אותי איך כולם אוהבים אותו. הבנאדם כמעט שנה במכבי ולא עשה פשוט כלום. בישול אחד, שגם אז הפסדנו. פשוט חושך.
נכתב ב- 30/11/2015, 19:47
הבעיה של ורמוט היתה גם בהפועל, פה ושם פעולות טובות, אבל נעלם רוב המשחק.
הוא הדריבליסט הכי טוב בקבוצה ביחד עם יצחקי, אבל עד עכשיו זה לא מתבטא בבישולים או בגולים.
אם כבר הזכרתי את יצחקי...
קצת מרגיז שהוא נותן משחק אחד טוב ונפצע למחרת, רגעי קסם והכל, אבל הוא דיי שחקן גמור בקטע הזה.
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים