עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

נקסוס 5 אחרי שנים עם אייפון

• אנא התחבר בכדי להגיב
195 תגובות לנושא זה

#101 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎14:27

תמונות אתה יכל לגבות, אפליקציות אתה יכל לגבות אם תעשה רוט ותתקין טיטניום באקאפ

תמונה שפורסמה

#102 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎14:41

צ'ארג' לא מתווכח אבל נראה לי שאתה טועה, אצלי בONE זה עושה גיבוי לבד פעם ביום בלילה (בתנאי שהוא מחובר לחשמל ורשת אלחוטית)

והוא זוכר את האפליקציות שלי,

אם אני מפרמט או איך שלא קוראים לזה שאני מדליק ומתחבר לחשבון שלי הוא שואל אם להוריד את כל מה שהיה פעם וזה משחזר... |:

אין לי רוט, נראה לי מיותר לגמרי, זה גם מאבד אחריות....

יש משהו מאוד שימושי שזה נותן? הפלאפון פתוח גם ככה להכל כמעט.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#103 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎14:45

גוגל עשתה לי RMA על מכשיר עם רוט+בוטלואדר פתוח, לא יודע איך זה עם HTC

שניר זה פיצר של HTC, אם אתה מתקין את הגרסה של גוגל אתה מוחק הכל על הפלאפון כדי לקבל חוויה נקייה של גוגל, אין יותר את הפיצר הזה, בסטוק אנדרואיד יש גיבוי של אפליקציות אבל בלי הDATA שלהם.

צריך רוט לxposed שכמה שכבר אמרתי זה העתיד, לא משתמשים ברומים יותר, רק מודלים של xposed.

תמונה שפורסמה

#104 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎15:03

ספיריט, יצא לי לבחון את המכשיר לא מעט, הוא טוב מאוד.

וזה אומר לך אחד שלא אוהב את המכשירים של סמסונג, דווקא ממנו התרשמתי.

אז תתחדש, ואל תעשה רוט ותחליף רומים, זה עיסוק מיותר, וברוב המקרים תקבל ביצועים פח.

תהנה ממנו אח שלי :)

• Spirit אוהב את זה

#105 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎15:21

ספיריט, יצא לי לבחון את המכשיר לא מעט, הוא טוב מאוד.

וזה אומר לך אחד שלא אוהב את המכשירים של סמסונג, דווקא ממנו התרשמתי.

אז תתחדש, ואל תעשה רוט ותחליף רומים, זה עיסוק מיותר, וברוב המקרים תקבל ביצועים פח.

תהנה ממנו אח שלי :)

אל תקשיב לו וכן תקשיב לו.

רומים זה מיותר, להתקין את הרום של גוגל כשיצא זה חובה, הדבר הזה שסמסונג שמים על המכשיר זה לא אנדרואיד, אם אתה אוהב את זה אז בסדר ותהנה אבל אני שונא שאנשים מנסים מכשיר כמו גלאקסי אומרים שאנדרואיד זה חרא וחוזרים לאיפון והם בכלל לא ניסו אנדרואיד.

תמונה שפורסמה

#106 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎15:31

מה היתרון של גירסא נקיה? לא הרבה, תשאיר את זה רק לנקסוס ולאנשים שאוהבים להתעסק בזה.

אתה ממליץ לו לעשות דברים שהוא לא צריך, תן לבנאדם להתרשם בעצמו.

גם בגלקסי 5 יש אפליקציות ותכונות יחודיות, איזה תחליף תמצא להן בגוגל פליי?

אפליקצית המצלמה, סריקת האצבע, של הבריאות, וכו וכו...אתה מסרס לו את המכשיר.

ספיריט, עזוב אותך מהמלצות שלו, אני לעומת צ'ארג חויתי מכשירים, הוא רק צופה בהם ביוטיוב.

#107 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎15:41

מה ההיתרון? שזה אנדרואיד, אני משאיר את זה למי שאומר שהוא רוצה לנסות אנדרואיד.

הוא לא צריך לדעתך, כבר הבנו שאתה מפליץ דברים שאין לך מושג עליהם ואני יכל לתת פה מספיק הוכחות בהרבה נושאים שונים שאתה מדבר שטויותץ

עד שנה שעברה לא הייתה תמיכה בIR BLASTER באנדרואיד, אבל שהם עבדו על הGPE של הS4/HTC ONE M7 הם הוסיפו תמיכה בIR לאנדרואיד הנקי כדי לא לאבד פיצרים, לדעתי זאת הסיבה שהM8 GPE כבר בחוץ משל הS5 לא, הם עובדים על הכנסת הקוד של סריקת אצבע ומדד דופק לקוד המקור של אנדרואיד. בנוסף גוגל משחררת בI/O את האפליקצית בריאות שלה, אז אתה לא מאבד שום פיצרים, הדבר היחידי שאתה מאבד זה האפליקצית מצלמה, שאם אני לא טועה בS4 עשו לה פורט שתעבוד על הGPE אבל אני לא בטוח.

תפסיק לזיין פה בשכל קליפס, יש לך תחומים שאתה מבין בהם ויש תחומים שאתה לא, ואתה עדיין חושב שאתה מבין בהם. 

תמונה שפורסמה

#108 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎15:44

אתה מבטל את לו את הדופק ואת הטביעת אצבע קליפס צודק,

גם את האופציות של המצלמה, בזמנו חשבתי לעשות את זה לONE, אבל הבנתי שאני אאבד את הZOE, משהו שלא הייתי מוכן בחיים.

צ'ארג' בגדול מה ההבדל בין ROM לEXPOSED הזה?

ROM זה יענו הממשק? נגיד הROM שלי זה SENSE?

אפשר בגדול ובשפה פשוטה לאנשים שפחות מבינים,

קליפס, הS5 זוועה, אני לא מאמין לך שהתעסקת איתו, מה טוב במכשיר הזה,להוציא שיחה לוקח זמן ויש לו דיליי נוראי (אולי למישהו שבא מאייפון לא ישים לב)

הבניה שלו על הפנים, פלסטיקה מכוערת, והוא לא מרגיש / נראה כמו מכשיר יוקרה,

לי אישית חשוב שאם שילמתי 3000 (2600 נו די) על מכשיר, שירגיש טוב ביד ולא ירגיש כמו נוקיה סנייק,

עזוב את זה שסמסונג נוטשת מכשירים כאילו לא יודע מה, הS3 לא מקבל יותר עדכונים,

הONE שלי על 4.2.2 כבר חודשים, ואוטוטו אני גם אהיה על 4.2.3 (אני לא עשיתי רוט או משהו, ישירות מהענן, למרות שזה כי אני חכם ולקחתי דגם שמתעדכן הרבה  יותר מהר מאחרים)

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#109 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎15:45

שהפיצ'רים האלה יהיו קיימים בגירסא הנקייה, תמליץ לו, לא עכשיו - אתה זה שאין לו מושג.

#110 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎15:47

אתה מבטל את לו את הדופק ואת הטביעת אצבע קליפס צודק,

גם את האופציות של המצלמה, בזמנו חשבתי לעשות את זה לONE, אבל הבנתי שאני אאבד את הZOE, משהו שלא הייתי מוכן בחיים.

צ'ארג' בגדול מה ההבדל בין ROM לEXPOSED הזה?

ROM זה יענו הממשק? נגיד הROM שלי זה SENSE?

אפשר בגדול ובשפה פשוטה לאנשים שפחות מבינים,

קליפס, הS5 זוועה, אני לא מאמין לך שהתעסקת איתו, מה טוב במכשיר הזה,להוציא שיחה לוקח זמן ויש לו דיליי נוראי (אולי למישהו שבא מאייפון לא ישים לב)

הבניה שלו על הפנים, פלסטיקה מכוערת, והוא לא מרגיש / נראה כמו מכשיר יוקרה,

לי אישית חשוב שאם שילמתי 3000 (2600 נו די) על מכשיר, שירגיש טוב ביד ולא ירגיש כמו נוקיה סנייק,

עזוב את זה שסמסונג נוטשת מכשירים כאילו לא יודע מה, הS3 לא מקבל יותר עדכונים,

הONE שלי על 4.2.2 כבר חודשים, ואוטוטו אני גם אהיה על 4.2.3 (אני לא עשיתי רוט או משהו, ישירות מהענן, למרות שזה כי אני חכם ולקחתי דגם שמתעדכן הרבה  יותר מהר מאחרים)

זה מה שאנשים אמרו על הIR BLASTER שנה שעברה, למה יצא כבר GPE לM8 ולS5 לא? כי לS5 היה צריך להוסיף קוד כדי שיתמוך בהם.

היה לך איפון לא? xposed זה כמו טוויקים.

הSKIN שלך זה SENSE, יש רומים עם SKIN של סנס וכאלה בלי.

תמונה שפורסמה

#111 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎15:50

שהפיצ'רים האלה יהיו קיימים בגירסא הנקייה, תמליץ לו, לא עכשיו - אתה זה שאין לו מושג.

אולי התלבלתי בספירה אבל זה מה שהבנתי בריפרוף קצר 

וויגדט דינמי - יש את זה כבר כמעט שנה, היה לי את זה עוד בנקסוס 4 עם אפליקציה ששכחתי את שמה.

המד שאומר כמה RAM יש  - יש מודול כזה בXPOSED. (תיקון זה לא פיצר שהוא הדגים, אני דיברתי על זה שאפשר לראות RAM במסך של המולטי טאסקינג הוא דיבר על ראם בהגדרות של כל אפליקציה או משהו כזה)

השילוב של הWIFI וה4G? אין בכלל 4G בארץ

מה פיספסתי שם? 

עריכה: ראיתי גם את המצב חוסך סוללה, התקנתי משהו דומה בS1 לפני כמה שנים טובות, אני בטוח שיש גם גרסה שעובדת על הS5.

תמונה שפורסמה

#112 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎15:55

ועשית בשכל שניר, לוותר על היחודיות של המכשיר בשביל גירסא נקייה ומסורסת, זה להיות דביל.

זה כמו שעכשיו אני אתקין את הגירסא הזו על ה-Z1 שלי ואשתמש באפליקצית מצלמה של גוגל, אני אוציא חרא תמונות.

זאת אפליקציה מותאמת במיוחד ליכולות המצלמה, אין לה מתחרים, תחפש בכל גוגל פליי לא תמצא.

וכן, אהבתי את הגלקסי, כשאני בחנתי אותו, לא הרגשתי לאגים, למעשה הוא מפתיע לטובה, כל הפעולות מהירות, ביצועים טובים.

איכות הבנייה זה משהו אחר, אני לא מת על העיצוב שלהם, וגם לא על איכות הבנייה.

אבל דווקא ב-5 זה לא תופס, מצאתי אותו סבבה לגמרי.

#113 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎15:59

יש כמה הבדלים, הגרסה של הSENSE לא גרועה כמו הטאץוויז, היא עדיין לא לטעמי אבל היא הרבה פחות גרועה מהטאץוויז.

יש הבדל בין האפליקציה של המצלמה של סוני  שהיא מעולה לשל סמסונג שהיא סבירה, והמצלמה של הS5 מספיק טובה כדי להוציא תמונות מעולות גם עם אפליקצית המצלמה של גוגל, בנוסף אם אני לא טועה עידן אמר שהוא בקושי משתמש במצלמה, או שאולי זה היה מישהו אחר אבל נראלי זה הוא.

איכות הבניה של הS5 סבבה לגמרי? אין ביקורת אחת שלא אומרת שהאיכות בניה שלו גרועה רצח ובין החסרונות הגדולים של המכשיר.

תמונה שפורסמה

#114 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎16:22

אתה מבין את ההבדל בניינו? אתה קורא ביקורות, אני חווה אותם אצלי ביד.

אי אפשר להוציא תמונות מעולות עם האפליקציה של גוגל מהסיבה הפשוטה - הכל על אוטומט, אי אפשר לעשות שום דבר ידני.

אולי במצלמה אצלך, בנקסוס...תוציא תמונות סבירות עם 8 מגה פיקסל, לא עם 16, וכמו במקרה שלי 20.7.

ולהזכיר לך, זה לא רק התמונות, זה המצבי וידאו, סגנונות צילום שלא קיימים בסטוק של גוגל.

לנקסוס 5 אין שום יחודיות, וגם לא למערכת ההפעלה הנקייה.

אתה עושה רוט, משנה רומים...בשביל להכניס קצת פלפל, אנחנו לא צריכים.

#115 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎16:29

"אתה מבין את ההבדל בניינו? אתה קורא ביקורות, אני חווה אותם אצלי ביד."

לא, אני עושה גם וגם, שומע דעות של אחרים וחווה בעצמי.

"אי אפשר להוציא תמונות מעולות עם האפליקציה של גוגל מהסיבה הפשוטה - הכל על אוטומט, אי אפשר לעשות שום דבר ידני."

לא נכון, באפליקציה החדשה של המצלמה אפשר לשלוט על רוב הדברים, זה שהאפליקציה הישנה הייתה חרא זה לא אומר שזה המצב עכשיו + אתה יכל לראות השוואות בין המצלמה של גוגל לשל סמסונג על הS4 ולראות שאין כמעט הבדל, ודי בטוח שעידן הוא לא מהאנשים שמתעסקים ב341515 הגדרות לפני שהם מצלמים תמונה, ומה זה קשור כמה פיקסל יש למצלמה ולאיכות התמונה שהיא מפיקה? המצלמה של הסוני מעולה אבל לא בגלל שיש לה יותר פיקסלים.

לנקסוס 5 אין שום יחודיות באיזה קטע? יש עוד חברה שמוציאה רום נקי? מה יחודי בS5 אם זה מותקן על כל שאר המכשירים של סמסונג? ומה אתה היפסטר? רק אם זה ייחודי זה טוב? אה אופס שכחתי אם מי אני מדבר

תמונה שפורסמה

#116 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎16:46

שאני אעשה לך שיעור בחשיבות הפיקסלים ברמת הפירוט של התמונה?

על חשיבות הרזולוציה? על החדות שאני אקבל ואתה לא? על לוקסוס לעשות זום דיגיטלי ושהתמונה לא תצא באיכות מחורבנת? אמממ בסדר, בכיף, רק תגיד.

#117 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎17:00

שאתה תעשה לי שיעור? טוב ממש, אותו בנאדם שאומר שהוא לא רואה הבדל בין 30FPS ל60FPS ? 

לא מדברים פה על זום דיגיטלי, מדברים פה על איכות של התמונה, לא דיברתי על הגודל שלה, המצלמה של הסוני מעולה בגלל החיישן המעולה שלה, לא בגלל שיש לה פי 2 יותר פיקסלים מהנקסוס, לא אמרתי שהמצלמה של הנקסוס טובה, היא סבירה וזה מספיק לי כי אני לא משתמש בה כמעט,

מגה פיקסל זה לא הסיבה למה המצלמה X טובה ממצלמה Y, ושוב אתה מערבב דברים שלא קשורים, עידן לא נראלי כחובב צילום שמשתמש באתרים שמאפשרים לעלות תמונות בגודל המקסימלי שלהם, FACEBOOK, טוויטר, וואטסאפ, ואפילו GOOGLE PLUS כולם מגבילים את גודל התמונה שאתה יכל לעלות, אתה חושב שכולם כמוך ומה שמתאים לך מתאים לכולם. 20 מגה פיקסל לרוב האנשים לא ישנו בכלל, האיכות של החיישן והעדשה חשובים הרבה יותר.

אז שוב תפסיק לזיין פה בשכל כאילו אתה מבין משהו מהחיים שלך, להזכיר לך שאתה ממליץ פה לאנשים לקנות מוצרים בגלל החברה? שאתה בעצם לא מבין כלום מהחיים שלך אבל מנסה להצטייר בפורום כמבין במשהו אז אתה דוחף את הדעות הלא מבוססות שלך לכל מקום שאתה יכל?

כבר כמה פעמים חשבתי אם לפתוח אשכול אחד שירכז את כל הפעמים שדיברת שטויות, הכנתי פעם אשכול כזה ובסוף מחקתי כי אמרתי בשביל מה, אבל אתה כל פעם ממשיך עם השטויות שלך ואתה חושב שאתה באמת מבין במשהו? אז אל תשכח להגיד שאתה בא למפגש הבא ואז תמציא תירוץ, אה רגע אתה טס לחול, בניתי לך תירוץ לטווח הרחוק הפעם, אז תפסיק לזיין בשכל לאנשים ואל תגיב בדברים שאתה לא מבין בהם.

תמונה שפורסמה

#118 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎17:04

בטח יותר חשוב, ראית שאמרתי שלא?

אתה ביטלת את הפיקסלים, כלומר שלדעתך אין לזה בכלל חשיבות...אז הייתי מוכן להסביר לך את הבורות, זאת לא בושה, כמו שאמרתי - אלמד אותך בכיף.

#119 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎17:11

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא ביטלתי את הפיקסלים, הפיקסלים לא אחראים לאיכות התמונה, הם אחראים לגודל שלה, כשיש יותר גודל אתה יכל לדחוס יותר מידע, זה לא אומר שהתמונה טובה יותר בגלל שיש יותר פיקסלים. 

וזה אני מצחיק אותי שכמו בכל דיון אחר אתה כל פעם עונה אתה הנקודה הכי פחות חשובה ומתחמק מכל שאר הדברים שעניתי לך, אולי זה בגלל שהבנת שטעית? לא, אתה לא מספיק חכם כדי לדעת מתי אתה טועה, זה בגלל שזאת הדרך שלך לנסות ולהראות שאתה כן מבין משהו, חבל שזה לא מצליח לך.

תמונה שפורסמה

#120 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2014‏, ‎17:19

אתה צוחק ממבוכה?

אתה חזק בגוגל, תבדוק שוב את מה שאמרת ותחזור אליי.

מה גם, אתה כותב דברים שלא אמרתי בכלל, יש לך פיצול אישיות או מה?

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים