אם לומר את האמת, דיי הופתעתי שהם ניצחו בסוף.
כי פרשתי מהמשחק אחרי הרבע השלישי, לא חשבתי שיש להם סיכוי.
נכתב ב- 17/05/2014, 11:37
אם לומר את האמת, דיי הופתעתי שהם ניצחו בסוף.
כי פרשתי מהמשחק אחרי הרבע השלישי, לא חשבתי שיש להם סיכוי.
נכתב ב- 17/05/2014, 11:46
אני ראיתי רק את הסוף, ממש את ה13 האחרונות, אבא שלי אמר הסיכוי היחידי של מכבי זה עברה, ולקוות שאחד הם יפספסו ואז לקלוע מהר שלשה,
אז אני אומר לו אבא אל תדאג הרוסי הזה מאבד את הכדור בדוק, איך שסיימתי קרה כל המהלך...
תגיד לי מה אתה אוהד הפועל? סתם שונא מכבי? מה זה קשור שיש 4 זרים בכל רגע נתון?
פעם אחרונה שבדקתי במפה ת"א הייתה בישראל, נציגות ישראלית.
לך תקרא טור של אורי שמאי.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 17/05/2014, 12:07
אל תתלהם ידידי. אנחנו לא במגרש כדורגל. מי שמספיק מבוגר זוכר את מכבי ת"א של פעם שבה היו יותר ישראלים על המגרש ואז באמת כל המדינה הייתה מרותקת כל ימי חמישי כדי לראות
מה קורה איתה. היום אני יכול לומר בוודאות שלהרבה אנשים כבר ירדה ההתלהבות מהקבוצה הזאת דווקא בגלל מה שאמרתי. נראה כאילו היא קבוצה של שכירי חרב ואין באמת נשמה כמו פעם.
זו דעתי האישית בלבד אבל אני לא יכול להתחבר לשחקנים שחורים שגדלו בהארלם או באיזו שכונת גטו אחרת בארה"ב ולהאמין שהם באמת מייצגים אותי באירופה.
נכתב ב- 17/05/2014, 13:17
לא מייצגים אותי בשום אופן.
נכתב ב- 17/05/2014, 17:56
גמר גביעעעעעעעעעעעעעעע. גמר גביע!!! יאללללללללללה גאנרסססססססס
נכתב ב- 17/05/2014, 20:37
ישששששש!!!!!!!!
נכתב ב- 17/05/2014, 20:40
פשש תואר ראשון ב9 שנים - שאפו!
נכתב ב- 17/05/2014, 20:47
וואוווו, איזה משחק מטורף של מכבי!
ממש נס מילאנו 2, עונה בלתי נשכחת. אם נסיים את העונה הזו כאלופי אירופה זה יהיה הישג בלתי יאמן של בלאט, פשוט קבוצה חלשה להחריד.
אבל מה? יש לה לב ואופי בלתי נגמרים בשילוב עם ביצים של שור.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 17/05/2014, 20:55
אתה רואה ספארקלס? זאת קבוצה עם נשמה. תקציב רק 12 בגודלו ביורוליג ואחת הקבוצות החלשות שלה ב-20 השנה האחרונות והיא עולה לגמר היורוליג עם קאמבק אדיר נגד הקבוצה הטובה באירופה.
נכתב ב- 17/05/2014, 21:01
אתה רואה ספארקלס? זאת קבוצה עם נשמה. תקציב רק 12 בגודלו ביורוליג ואחת הקבוצות החלשות שלה ב-20 השנה האחרונות והיא עולה לגמר היורוליג עם קאמבק אדיר נגד הקבוצה הטובה באירופה.
באיזה הקשר אתה פונה אליי? חחח
אה ,וריאל היא הקבוצה הטובה באירופה. למרות שיש לה מאמן בינוני להחריד, אי אפשר להוריד לרגע מהסגל הנדיר שיש לה. בסדרה אין לשום קבוצה סיכוי מול ריאל, אבל במשחק בודד הכל פתוח.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 17/05/2014, 21:58
באיזה הקשר אתה פונה אליי? חחח
אה ,וריאל היא הקבוצה הטובה באירופה. למרות שיש לה מאמן בינוני להחריד, אי אפשר להוריד לרגע מהסגל הנדיר שיש לה. בסדרה אין לשום קבוצה סיכוי מול ריאל, אבל במשחק בודד הכל פתוח.
כשאמרת שריאל כדורגל קבוצה עם נשמה, למרות שהקבוצה הזאת ב-20 שנה האחרונות היא קבוצה של כסף.
קבוצות עם נשמה זה מכבי כדורסל, אתלטיקו של השנה, דורטמונד של השנים האחרונים, דטרויט פיסטונס של 2004. קבוצות שזוכות כנגד כל הסיכויים, לא קבוצות ששופכות הרבה כסף וקונות את השחקנים הכי טובים.
ואתה צודק, הזגמתי לגבי צסק"א, ריאל אכן הטובים באירופה. מירוטיץ' ורודריגז בכלל לא שייכים לליגה הזאת, יכולים להיות בכיף בNBA
נכתב ב- 17/05/2014, 22:53
עם כמה שהנס מדהים מול צסקא, אני באמת לא רואה שום סיכוי קטן אפילו נגד ריאל. ועדיין, מי יודע...
נכתב ב- 18/05/2014, 22:30
איזה משחק מדהים היה עכשיו...
That's the way the cookie crumbles
נכתב ב- 19/05/2014, 00:10
שיחקו אותה, נהנתי מאוד, מגיע להם.
נכתב ב- 19/05/2014, 00:25
וואו, וואו, וואו.
לטייריס אין ביצי פלדה, אלו ביצי יהלום, החומר הכי קשה בטבע. לא יאמן. קור רוח בלתי נגמר עם לחימה בלתי מתפשרת.
איזו אליפות כל כך מיוחדת ומרגשת!!!
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 19/05/2014, 01:35
יכלו לסיים את זה לפני הארכה, אבל מה שכן, הם זיינו אותם בהארכה אז זה היה שווה את זה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 21/05/2014, 11:49
אתמול בחתונה של איתן טיבי היה את ה"PIC MY FACE", הדבר הזה שאני עובד בו. בקיצר הייתה עמדה, יש מלא תמונות של יצחקי דור מיכה בן חיים, חחחח
הם מה זה התלהבו מהמכונה D:
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 25/05/2014, 15:34
תעלה משהו שנראה :ם
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 25/05/2014, 16:18
תעלה משהו שנראה :ם
האמת שאני רוצה, מת להתלהב עליכם חחחח פשוט זה נראה לי לא במקום, זה מהאלבום תמונות הפרטי של החתונה שלו, ולא נראה לי הגיוני שהתמונות האלה ירוצו ברשת....
יש לי תמונות של דור מיכה, זהבי, בן חיים, יואב זיו, המאמן הקודם ברח לי איך קוראים לו גרסייה משהו, אריאל הרוש, רפי דהן, אלי גוטמן, ועוד אחד של מכבי שברח לי השם שלו (אני מבין שהוא מכבי לפי הפס הצהוב), אייבינדר, ייני. ויש לי תמונה של אלעד מהיפה והחנון מחבק את זהבי בהתלהבות חחחח שהוא בכלל אוהד חיפה,
זה היה ממש כיף לראות את כולם, אמרתי להרוש שכוסאמא של כל טדי, אני אוהב אותו ותודה על תקופה נפלאה ושהוא נלחם בשבילנו.
שי אם אתה רוצה, אני סומך עליך אשלח לך בפרטי, אבל אני באמת סומך עליך שזה לא יתפרסם... :X
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 25/05/2014, 16:28
אוסקר גרסיה בא לחתונה שלו? איזה יופי, מלך
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים