לא כדאי לאף אחת לקבל את אתלטיקו. במיוחד לא ארסנל.

ליגת האלופות 2013/14
נכתב ב- 12/12/2013, 07:30
נכתב ב- 12/12/2013, 12:44
אני חייב להודות שליגת האלופות השנה לא עושה לי את זה, אני דיי משתעמם.
אין מקום לקבוצות כמו סלטיק, זה היה מביך לראות את הבדלי הרמות.
אני מוכן לשים את כל הכסף שלי, שמכבי תל אביב לוקחת את סלטיק בהליכה.
נכתב ב- 12/12/2013, 14:14
- Cech אוהב את זה
נכתב ב- 12/12/2013, 15:56
ממש לא בהליכה, אבל כן, הייתי אומר שלמכבי יש יתרון על קבוצה כמו סלטיק. מביך.
דווקא באזל עשתה יופי של קמפיין מפתיע, כי לא התרשמתי מהם כששיחקו מולנו.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 13/12/2013, 01:28
והנה. הנה הודחנו מליגת האלופות. אין לנו סיכוי לעבור אף קבוצה מלבד אתלטיקו מדריד, ועם המזל שלנו נקבל את ברסה.
דולב ממש הגזמת, אף קבוצה בדרג הראשון לא תרצה לקבל את ארסנל (או את סיטי לצורך העניין, כל שאר הקבוצות בדרג השני לא מהוות איום רציני לאף קבוצה בדרג הראשון).
ארסנל יכולה לנצח כל, אבל כל קבוצה שהיא תיפגש איתה. יש לה הגנה יציבה מאוד וזה בהחלט יכול לעבוד לטובתה בשלב נוקאאוט.
אם צ'לסי של 2012 שהייתה קבוצה בינונית שאפילו לא סיימה בטופ 4 באותה עונה בליגה האנגלית זכתה בגביע הזה כשהיא מעיפה בחצי הגמר את בארסה שהייתה אז קבוצה יותר טובה משהיא היום, אז ארסנל בהחלט מהווה ראוי לכל יריבה שהיא תפגוש בשמינית הגמר, כולל באיירן, בארסה וריאל.
אני לא רואה איך בארסה לפני שנתיים הייתה יותר טובה ממה שהיא היום. לפני שנתיים בארסה אחרי 15 משחקים היא השיגה 34 נקודות, השנה אחרי 15 משחקים יש לה כבר 40 נקודות. לפני שנתיים בארסה הייתה כמעט כל העונה במקום השני בליגה ולבסוף גם סיימה בו, השנה בארסה כבר מהמחזור הראשון נמצאת במקום הראשון. ועוד כל זה כשלפני שנתיים השחקן הכי חשוב בבארסה והכי משמעותי היה מסי, והשנה מסי היה פצוע די הרבה, אז תחשוב איך בארסה יהיו כשמסי יחזור.
עם כמה שאני חושב שהשתפרנו השנה, וחיזקנו המון מהחולשות שלנו, אנחנו לא ברמה של אחת משלושתן..כל אחת מהן תיקח אותנו עם גג עשיית צרות מינימלית בבית.
מה שמשאיר את פאריז ואתלטיקו. פאריז מפחידים ממש, וההתקפה שלהם מפלצתית אבל יודע מה אולי בשני משחקים זה אפשרי. אתלטיקו קבוצה חמודה אבל הם לא יצליחו להתמודד עם כדורגל אנגלי על מרחבים קצרים לדעתי, לכן אני חושב שיש סיכוי גבוה מולם. אני מקווה שההגרלה לא תדפוק אותנו שוב ותהיה לצידנו..
אני לא מבין איך מכל הקבוצות שאתם יכולים להיות מוגרלים נגדן אתה חושב שאתלטיקו היא הקבוצה הכי פחות טובה. העונה הם כבר הספיקו לנצח את ריאל מדריד בברנבאו, הם כרגע עם אותה כמות נקודות בליגה כמו בארסה והם לקחו את הבית שלהם באלופות בהליכה. על פי התוצאות שלהן העונה אני לא רואה איך אתלטיקו שונה בהרבה מבארסה או ריאל.
לגבי באזל אמרתי מההתחלה שהם קבוצה טובה, אי אפשר לנצח את יונייטד וטוטנהאם ולהגיע לחצי גמר הליגה האירופית בלי להיות קבוצה טובה. אני אפילו אמרתי שהם יעלו לשלב הנוק-אאוט, והם אפילו היו עולים אם השיפוט לא היה הורס להם את המשחק מול שאלקה אתמול (הגול השני של שאלקה בא בזכות אחת מטעויות השיפוט הכי גרועות שראיתי בזמן האחרון).
נכתב ב- 13/12/2013, 02:35
והנה. הנה הודחנו מליגת האלופות. אין לנו סיכוי לעבור אף קבוצה מלבד אתלטיקו מדריד, ועם המזל שלנו נקבל את ברסה.
דולב ממש הגזמת, אף קבוצה בדרג הראשון לא תרצה לקבל את ארסנל (או את סיטי לצורך העניין, כל שאר הקבוצות בדרג השני לא מהוות איום רציני לאף קבוצה בדרג הראשון).
ארסנל יכולה לנצח כל, אבל כל קבוצה שהיא תיפגש איתה. יש לה הגנה יציבה מאוד וזה בהחלט יכול לעבוד לטובתה בשלב נוקאאוט.
אם צ'לסי של 2012 שהייתה קבוצה בינונית שאפילו לא סיימה בטופ 4 באותה עונה בליגה האנגלית זכתה בגביע הזה כשהיא מעיפה בחצי הגמר את בארסה שהייתה אז קבוצה יותר טובה משהיא היום, אז ארסנל בהחלט מהווה ראוי לכל יריבה שהיא תפגוש בשמינית הגמר, כולל באיירן, בארסה וריאל.
אני לא רואה איך בארסה לפני שנתיים הייתה יותר טובה ממה שהיא היום. לפני שנתיים בארסה אחרי 15 משחקים היא השיגה 34 נקודות, השנה אחרי 15 משחקים יש לה כבר 40 נקודות. לפני שנתיים בארסה הייתה כמעט כל העונה במקום השני בליגה ולבסוף גם סיימה בו, השנה בארסה כבר מהמחזור הראשון נמצאת במקום הראשון. ועוד כל זה כשלפני שנתיים השחקן הכי חשוב בבארסה והכי משמעותי היה מסי, והשנה מסי היה פצוע די הרבה, אז תחשוב איך בארסה יהיו כשמסי יחזור.
עם כמה שאני חושב שהשתפרנו השנה, וחיזקנו המון מהחולשות שלנו, אנחנו לא ברמה של אחת משלושתן..כל אחת מהן תיקח אותנו עם גג עשיית צרות מינימלית בבית.
מה שמשאיר את פאריז ואתלטיקו. פאריז מפחידים ממש, וההתקפה שלהם מפלצתית אבל יודע מה אולי בשני משחקים זה אפשרי. אתלטיקו קבוצה חמודה אבל הם לא יצליחו להתמודד עם כדורגל אנגלי על מרחבים קצרים לדעתי, לכן אני חושב שיש סיכוי גבוה מולם. אני מקווה שההגרלה לא תדפוק אותנו שוב ותהיה לצידנו..
אני לא מבין איך מכל הקבוצות שאתם יכולים להיות מוגרלים נגדן אתה חושב שאתלטיקו היא הקבוצה הכי פחות טובה. העונה הם כבר הספיקו לנצח את ריאל מדריד בברנבאו, הם כרגע עם אותה כמות נקודות בליגה כמו בארסה והם לקחו את הבית שלהם באלופות בהליכה. על פי התוצאות שלהן העונה אני לא רואה איך אתלטיקו שונה בהרבה מבארסה או ריאל.
לגבי באזל אמרתי מההתחלה שהם קבוצה טובה, אי אפשר לנצח את יונייטד וטוטנהאם ולהגיע לחצי גמר הליגה האירופית בלי להיות קבוצה טובה. אני אפילו אמרתי שהם יעלו לשלב הנוק-אאוט, והם אפילו היו עולים אם השיפוט לא היה הורס להם את המשחק מול שאלקה אתמול (הגול השני של שאלקה בא בזכות אחת מטעויות השיפוט הכי גרועות שראיתי בזמן האחרון).
וואו, כל כך הרבה דמגוגיה...
שיטת הציטוט החדשה לא כל כך נוחה, אז אגיב לך בחלק אחד.
בארסה - מה שאמרת ממש לא נכון. היכולת של בארסה חלשה יותר משנים קודמות. ההבדל בין הקבוצה של השנה לקבוצה של טיטו היא שגם כשהקבוצה משחקת רע, היא יודעת לקחת נקודות. זה הכל. אי אפשר לחשב יכולת לפי פערים יחסית קטנים בכמות צבירת הנקודות. השיטה הזו בכלל לא מתחשבת בפרמטרים שלא קשורים כלל ליכולת על הדשא. (פציעות, משחקים, סדר משחקים, טעויות שיפוט וכו').
ממה שאני רואה בעיניים, היכולת השנה יותר חלשה. פשוט מאוד.
כמובן שבארסה עדיין פייבורייטית מול ארסנל. אחרי הכל, זו עדיין אותה ארסנל הלוזרית כמו שראינו אתמול, אבל לא אופתע אם היא תדיח את בארסה אם תוגרל נגדה. בטח ובטח אם מסי לא יספיק לחזור לכושר מלא.
אתלטיקו - אתה צודק, היכולת שלהם השנה מצוינת,והם לא נופלים בהרבה מריאל או בארסה, אבל עדיין חסר להם השחקן הזה שיכול להרוג משחקים לבד דוגמת כריסטיאנו ומסי.
באזל - אין ספק שהם קבוצה טובה, אבל שוב, אין קשר בין היכולת לפני שנתיים ליכולת של הקבוצה השנה. זו לא היכולת של הקבוצה שהדיחה את יונייטד.הקבוצה הזו השתנתה, ולפי הבנתי, חצי הרכב התחלף, כולל המאמן.
ובחייאת, באזל לא הייתה עולה בכל מקרה, כבר היו בפיגור, עם שחקן מורחק, ולא נתנו משחק מי יודע מה.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 16/12/2013, 10:26
הגרלות שמינית גמר ליגת האלופות / שלב 32 הגדולות בליגה האירופית (מכבי ת''א במוקד)
היום בצהריים יתקיימו בניון (שוויץ) ההגרלות לשלבי הנוקאאוט הראשונים בליגת האלופות ובליגה האירופית.
מכבי תל אביב ממשיכה את דרכה בליגה האירופית לאחר שסיימה במקום השני בשלב הבתים (בית שכלל את איינטרכט פרנקפורט, אפואל ניקוסיה וז'ירונדן דה בורדו). מכבי שובצה כקבוצה שאיננה מדורגת בהגרלת שלב 32 הגדולות ועשויה להגריל כל אחת מהקבוצות המדורגות, פרט לאיינטרכט פרנקפורט אותה פגשה בשלב הבתים. המשחק הראשון יתקיים בבלומפילד ב-20 בפברואר 2014 ואילו הגומלין יתקיים בביתה של הקבוצה המדורגת ב-27 בפברואר 2014.
מכבי חיפה נפרדה מהמפעל לאחר שסיימה במקום השלישי בשלב הבתים (בית שכלל את א.ז. אלקמאר, פאוק סלוניקי ושחטאר קאראגנדי).
הגרלת שמינית גמר ליגת האלופות
שעה: 13:00
שידור: יורוספורט / HD, ספורט 5 / HD
שידור ברשת:
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2014/draws/round=2000480/index.html
חלוקה לקבוצות דירוג: 8 הקבוצות שסיימו במקום הראשון בשלב הבתים נכללו בקבוצת המדורגות ואילו 8 הקבוצות שסיימו במקום השני בשלב הבתים נכללו בקבוצת הלא-מדורגות.
כללים: קבוצה מדורגת תוגרל נגד קבוצה שאיננה מדורגת, כך ששתי קבוצות מאותה מדינה לא ייפגשו ולא יתקיים מפגש בין שתי קבוצות מאותו הבית בסיבוב הקודם.
מועד המפגשים: המפגש הראשון יתקיים בביתה של הקבוצה שאיננה מדורגת ב-18/19/25/26 בפברואר 2014 ואילו הגומלין יתקיים בביתה של הקבוצה המדורגת ב-11/12/18/19 במארס 2014.
קבוצות מדורגות: באיירן מינכן (גרמניה) - מקום 1 בליגה
ברצלונה (ספרד) - מקום 1 בליגה
צ'לסי (אנגליה) - מקום 3 בליגה
ריאל מדריד (ספרד) - מקום 3 בליגה
מנצ'סטר יונייטד (אנגליה) - מקום 8 בליגה
אתלטיקו מדריד (ספרד) - מקום 2 בליגה
פריס סן-ז'רמן (צרפת) - מקום 1 בליגה
בורוסיה דורטמונד (גרמניה) - מקום 3 בליגה
קבוצות שאינן מדורגות: ארסנל (אנגליה) - מקום 1 בליגה
מילאן (איטליה) - מקום 12 בליגה
שאלקה 04 (גרמניה) - מקום 6 בליגה
זניט סנקט פטרבורג (רוסיה) - מקום 1 בליגה
מנצ'סטר סיטי (אנגליה) - מקום 4 בליגה
אולימפיאקוס (יוון) - מקום 1 בליגה
גלאטסראיי (טורקיה) - מקום 3 בליגה
באייר לברקוזן (גרמניה) - מקום 2 בליגה
הגרלת שלב 32 הגדולות בליגה האירופית
שעה: 14:00
שידור: יורוספורט / HD, ספורט 1 / HD
שידור ברשת:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2014/draws/round=2000470/index.html
חלוקה לקבוצות דירוג: הקבוצות חולקו ל-16 מדורגות ו-16 שאינן מדורגות. הקבוצות שסיימו ראשונות בשלב הבתים נכללו בקבוצת המדורגות ואליהן הצטרפו ארבע הקבוצות בעלות המאזן הטוב ביותר שסיימו במקום השלישי בשלב הבתים של ליגת האלופות. הקבוצות שסיימו במקום השני בשלב הבתים וכן ארבע הקבוצות בעלות המאזן החלש יותר שסיימו במקום השלישי בשלב הבתים של ליגת האלופות הרכיבו את קבוצת הלא מדורגות בהגרלה.
כללים: קבוצה מדורגת תוגרל נגד קבוצה שאיננה מדורגת, כך ששתי קבוצות מאותה מדינה לא ייפגשו ולא יתקיים מפגש בין שתי קבוצות מאותו הבית בסיבוב הקודם.
מועד המפגשים: המפגש הראשון יתקיים בביתה של הקבוצה שאיננה מדורגת ב-20 בפברואר 2014 ואילו הגומלין יתקיים בביתה של הקבוצה המדורגת ב-27 בפברואר 2014.
קבוצות מדורגות:
בנפיקה ליסבון (פורטוגל) - מקום 3 בליגה
ולנסיה (ספרד) - מקום 9 בליגה
אולימפיק ליון (צרפת) - מקום 10 בליגה
שחטאר דונצק (אוקראינה) - מקום 1 בליגה
טוטנהאם הוטספר (אנגליה) - מקום 7 בליגה
פ.צ. בזל (שוויץ) - מקום 1 בליגה
רובין קאזאן (רוסיה) - מקום 11 בליגה
סביליה (ספרד) - מקום 7 בליגה
נאפולי (איטליה) - מקום 3 בליגה
פיורנטינה (איטליה) - מקום 4 בליגה
א.ז. אלקמאר (הולנד) - מקום 7 בליגה
רד בול זלצבורג (אוסטריה) - מקום 1 בליגה
ראסינג גנק (בלגיה) - מקום 5 בליגה
טרבזונספור (טורקיה) - מקום 7 בליגה
איינטרכט פרנקפורט (גרמניה) - מקום 15 בליגה
לודוגורץ ראזגרד (בולגריה) - מקום 2 בליגה
קבוצות שאינן מדורגות:
פורטו (פורטוגל) - מקום 2 בליגה
יובנטוס (איטליה) - מקום 1 בליגה
דינמו קייב (אוקראינה) - מקום 2 בליגה
אייאקס אמסטרדם (הולנד) - מקום 2 בליגה
לאציו (איטליה) - מקום 8 בליגה
פאוק סלוניקי (יוון) - מקום 2 בליגה
ויקטוריה פילזן (צ'כיה) - מקום 2 בליגה
דנייפר דנייפרופטרובסק (אוקראינה) - מקום 4 בליגה
אנז'י מחצ'קלה (רוסיה) - מקום 16 בליגה
ריאל בטיס (ספרד) - מקום 20 בליגה
סוונסי סיטי (אנגליה) - מקום 10 בליגה
צ'רנומורץ אודסה (אוקראינה) - מקום 5 בליגה
מאריבור (סלובניה) - מקום 1 בליגה
מכבי תל אביב (ישראל) - מקום 1 בליגה
סלובן ליברץ (צ'כיה) - מקום 6 בליגה
אסביירג (דנמרק) - מקום 11 בליגה
הגרלת שמינית גמר הליגה האירופית
שעה: לאחר הגרלת שלב 32 הגדולות
שידור: יורוספורט / HD, ספורט 1 / HD
שידור ברשת:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2014/draws/round=2000470/index.html
חלוקה לקבוצות דירוג: אין קבוצות דירוג - הכדורים יכילו את הכיתוב "מנצחת במשחק מס' 1" וכו', כך שכל קבוצה תוכל לפגוש בכל קבוצה אחרת.
מועד המפגשים: המפגש הראשון יתקיים ב-13 במארס 2014 ואילו הגומלין יתקיים ב-20 במארס 2014. סדר המשחקים ייקבע בהתאם להגרלה.
בגלל המגבלה של העלאת התמונות לפורום נאלצתי למחוק את חלק מהתמונות בליגה האירופאית:
מקור:
http://rotter.net/fo...ps1/66702.shtml
- Coquelin אוהב את זה
נכתב ב- 16/12/2013, 13:21
אולימפיאקוס - יונייטד
מילאן - אתלטיקו מדריד
לברקוזן - פסז
גלאטסראי - צ'לסי
שאלקה - ריאל
זניט - דורטמונד
ובלי ספק שני המשחקים של השמינית:
ארסנל - באיירן מינכן
ברצלונה - מנצסטר סיטי
נכתב ב- 16/12/2013, 13:29
אני חושב שגם מילאן - אתלטיקו וגלא - צ'לסי משחקים מעניינים. לא כמו ה-2 האחרות אבל גם משחקים שכל קבוצה יכולה להעפיל.
נכתב ב- 16/12/2013, 15:33
לפחות זה לא ברסה או ריאל. נקווה להפתעה.
איזה משחק זה סיטי ברסה יאללה
נכתב ב- 16/12/2013, 17:01
אני מסכים, היא הכי חזקה. אבל ריאל היא השניה האהודה עליי, אז אין סיבה שאני ארצה שיפגשו, וברסה זו ברסה, לא משנה היכולת לא משנה כלום שופטים לא יתנו לה לעוף.
- Sparkles אוהב את זה
נכתב ב- 16/12/2013, 17:42
ריאל ניצלה
עם היכולת שלנו כרגע, סיטי או ארסנל היו יכולים להעיף אותנו ולא הייתי מופתע.
-
נכתב ב- 16/12/2013, 18:44
אני חושב שגם מילאן - אתלטיקו וגלא - צ'לסי משחקים מעניינים. לא כמו ה-2 האחרות אבל גם משחקים שכל קבוצה יכולה להעפיל.
בתור אוהד מילאן אני יודע שנקבל בראש מאתלטיקו. אלא אם כן יהיה שינוי רציני אחרי ינואר.
נכתב ב- 16/02/2014, 21:12
בתור אוהד מילאן אני יודע שנקבל בראש מאתלטיקו. אלא אם כן יהיה שינוי רציני אחרי ינואר.
הבעיה עם מילאן זה כסף, שינוי (בטח כיום) לא יכול לבוא בלי כסף..
אלא אם השם שלך זה סימאונה או קלופ.
ריאל ניצלה
עם היכולת שלנו כרגע, סיטי או ארסנל היו יכולים להעיף אותנו ולא הייתי מופתע.
סיטי עם היכולת שלה העונה מסוגלת לתת פייט לריאל, אבל ארסנל? לכלכת..
אני מסכים, היא הכי חזקה. אבל ריאל היא השניה האהודה עליי, אז אין סיבה שאני ארצה שיפגשו, וברסה זו ברסה, לא משנה היכולת לא משנה כלום שופטים לא יתנו לה לעוף.
איך אפשר לאהוד שתי קבוצות?
ועל פי מה שרואים מאז העונה שעברה בארסה כבר ממש לא הקבוצה של השופטים, מה שהולך עם ריאל עם כבר זה ביזיון..
מה שקרה עם יונייטד וכמעט כל ערעור שלה על כרטיס העונה התבטל (האחרון של רונאלדו שלא התבטל היה הפתעה)
נכתב ב- 17/02/2014, 11:08
שימו הימורים
סיטי-ברצלונה
לברקוזן-פסז
מילאן-אתלטיקו
ארסנל-באיירן
נכתב ב- 17/02/2014, 11:21
מישהו שם ב-UEFA לא רוצה שארסנל תעלה.
נכתב ב- 17/02/2014, 13:04
סיטי
פריז
אתלטיקו
באיירן
נכתב ב- 17/02/2014, 14:06
סיטי/בארסה (המשחק הכי צמוד כנראה קשה לי לגבש עמדה)
פסז
אתלטיקו
באיירן
נכתב ב- 17/02/2014, 14:31
כן, אני חושב שכל המשחקים שנתת דיי ברורים,
רק סיטי ברצלונה הוא היחיד שבאמת פתוח
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים