עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
377 תגובות לנושא זה

#101 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2013‏, ‎16:01

לווילשר היו שניים-שלושה משחקים לא טובים בין לבין פרשת העישון המגוכחת שללא ספק השפיעה עליו על המגרש. ואני כן לוקח בחשבון את העובדה שהוא מוצב באגף שמאל, עמדה שזרה לו (מילא הוא היה בצד ימין, כפי שהיה משחק נגד נוריץ' וכנראה גם היום נגד דורטמונד)
אין ספק שאוזיל הוא השחקן הטוב ביותר בקבוצה - אבל ההתייחסות לריצה של ארסנל על ידי התקשורת היא כאילו הוא סחב אותה לבדו, מינימום: ולפי דעתי, הוא היה די אנמי לעומת ג'ירו, ווילשר וראמזי. הם העזו יותר, לקחו יותר סיכונים, יצרו יותר, בעיקר ווילשר.

הדבר העיקרי שווילשר עשה השנה עד כה זה לאבד כדורים. הוא אולי ניסה יותר, אבל הוא לא ממש הצליח.

בנוגע למשחק היום בין ארסנל לדורטמונד, חשוב לזכור שהשחקן הכי טוב של דורטמונד פצוע (גונדגאן), ובלעדיו היא פשוט לא אותה קבוצה. לכן ארסנל פייבוריטית.

ווילשר יצר יותר מצבי הבקעה מכל שחקן אחר בקבוצה מלבד אוזיל - וזה כולל מצבים נייחים. 

הוא באמת מאבד הרבה כדורים, אבל זה בגלל שהוא עובר לחלוף על פני שחקנים ובאגף: בעיקר באגף שמאל זה קשה לו יותר ולכן הוא מאבד הרבה כדורים. אחרי המשחק נגד ווסט ברום זה נסק משמעותית כי הוא הבין את זה. 

במשחק היום אני מאמין שהוא יוצב באגף ימין (כשקאסורלה נכנס לאגף שמאל) וזה הרבה יותר טבעי בשבילו. 

#102 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2013‏, ‎16:34

ווילשר לא בנוי להיות ווינגר... לא מבין מה הקטע זה רק הורס אותו.
התפקיד שלו זה קשר אחורי 50/50.
  • Dolevv ו dorel310 אוהבים את זה

#103 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2013‏, ‎18:53

ווילשר לא בנוי להיות ווינגר... לא מבין מה הקטע זה רק הורס אותו.
התפקיד שלו זה קשר אחורי 50/50.

1) הוא בנוי ועודך - העמדה המקורית שלו היא בקישור ההתקפי, בד בבד באגף (ימין). 

בהופעות הרציניות הראשונות לו במדי ארסנל, בקיץ 2010 כנגד אתלטיקו מדריד וריינג'רס (ידידות) הוא תופקד כקיצוני בצד ימין, ובהם נכנס לתודעה באנגליה ובאירופה בכלל. לא עוד ווינגר אנגלי טיפוסי של לרוץ על הקו - אלא בשורה של ממש. 

2) קשר אחורי?

אתה באמת רואה משחקים של ארסנל או רק שומע את הפרשנות של מוטי איוונר? 

וזה ממש משעשע שאתה אומר קשר אחורי, שתפקידו העיקרי הוא הגנה, בלי להפריד את זה מעמדת ה50/50; שזכתה לשמה בגלל שהיא מאזנת בין ההגנה להתקפה.

3) בלי קשר, הקטע הוא - ונגר מעמיד שחקנים בעמדות חדשות להן כדי לשפר אותם. כך הוא עשה עם ראמזי בתחילת העונה הקודמת לדוגמא כשהציב אותו באגף. 

כמו שהוא עשה לווילשר כשהפך אותו מקשר התקפי-קיצוני לרג'יסטה (עם כי זה היה הרבה יותר קריטי).

#104 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2013‏, ‎16:00

וגם השופט לא יהרוס לנו! אבל ארטטה עכשיו בחוץ מול ליברפול :(

#105 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2013‏, ‎16:24

אה גם זה לא היה אדום?

#106 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2013‏, ‎16:33

לדעתי הוא מורחק רק מהמשחק מול צ'לסי ונגד ליברפול הוא יכול לשחק

#107 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2013‏, ‎16:49

אני מקווה שזה לא שני המשחקים..

אביחי, אם אתה חושב שהגיע פה אדום אתה חתיכת צבוע ועיוור. 

#108 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2013‏, ‎17:27

אני מקווה שזה לא שני המשחקים..

אביחי, אם אתה חושב שהגיע פה אדום אתה חתיכת צבוע ועיוור. 

בפעם האחרונה שבדקתי לפי החוקים אם מכשילים שחקן שאחרון בדרך לשער צריך להוציא אדום. זה בטח יותר אדום ממה שחשבת שהיה צריך להוציא ללבנדובסקי.

#109 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2013‏, ‎18:51

לא קשור לאחרון, תראה 20 הילוכים חוזרים זה לא היה פאול. שניים שהולכים כתף לכתף יד ליד.

#110 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2013‏, ‎21:34

שבוע הבא משחק נגד ליברפול על המקום ה1

הזוי :lol:

#111 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2013‏, ‎21:49

https://docs.google....p=sharing#gid=0

השוואה מאוד מעניינת על פתיחת העונה של הקבוצות ממה שנחשב ל"טופ 6" לעומת העונה שלהם שנה שעברה. זה מראה שבסופו של דבר רק ליברפול וטוטנהאם באמת התחזקו, כל השאר נחלשו.

חוץ מזה, זה מראה שארסנל בעצם קיבלה התחלת עונה קלה במיוחד, כי שנה שעברה את כל 9 המשחקים הראשונים שלה היא בעצם ניצחה. זה גם אומר שלמרות שארסנל נראית כרגע כאילו היא הקבוצה הכי טובה בפרמייר ליג והיא נמצאת במקום הראשון, בעצם עד עכשיו העונה שלה הייתה פחות טובה מהעונה שלה שנה שעברה, שבה היא סיימה במקום הרביעי.

צ'לסי גם כן הידרדרו לעומת עונה שעברה, למרות שאני לא ממש מופתע, לא באמת הייתה לנו פתיחת עונה מדהימה. אבל את כל הנקודות שלנו עד עכשיו איבדנו מול קבוצות חזקות, כשהבעיה העיקרית שלנו שנה שעברה הייתה שאיבדנו נקודות במשחקים שהיינו צריכים לנצח, ואפילו בהרבה משחקים שבהם כבר הובלנו ורק היינו צריכים לשמור על היתרון. אז אני מצפה שבסופו של דבר בסיום העונה יהיו לנו יותר נקודות משנה שעברה.

חוץ מזה, מההידרדרות של יונייטד אני לא חושב שאף אחד מופתע ואת סיטי עוד קשה באמת לשפוט.

פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#112 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2013‏, ‎22:17

https://docs.google....p=sharing#gid=0

השוואה מאוד מעניינת על פתיחת העונה של הקבוצות ממה שנחשב ל"טופ 6" לעומת העונה שלהם שנה שעברה. זה מראה שבסופו של דבר רק ליברפול וטוטנהאם באמת התחזקו, כל השאר נחלשו.

חוץ מזה, זה מראה שארסנל בעצם קיבלה התחלת עונה קלה במיוחד, כי שנה שעברה את כל 9 המשחקים הראשונים שלה היא בעצם ניצחה. זה גם אומר שלמרות שארסנל נראית כרגע כאילו היא הקבוצה הכי טובה בפרמייר ליג והיא נמצאת במקום הראשון, בעצם עד עכשיו העונה שלה הייתה פחות טובה מהעונה שלה שנה שעברה, שבה היא סיימה במקום הרביעי.

צ'לסי גם כן הידרדרו לעומת עונה שעברה, למרות שאני לא ממש מופתע, לא באמת הייתה לנו פתיחת עונה מדהימה. אבל את כל הנקודות שלנו עד עכשיו איבדנו מול קבוצות חזקות, כשהבעיה העיקרית שלנו שנה שעברה הייתה שאיבדנו נקודות במשחקים שהיינו צריכים לנצח, ואפילו בהרבה משחקים שבהם כבר הובלנו ורק היינו צריכים לשמור על היתרון. אז אני מצפה שבסופו של דבר בסיום העונה יהיו לנו יותר נקודות משנה שעברה.

חוץ מזה, מההידרדרות של יונייטד אני לא חושב שאף אחד מופתע ואת סיטי עוד קשה באמת לשפוט.

ההשוואה מטופשת כי הרצף חשוב יותר מהמשחק היחיד. 

זה כמו להגיד שבגלל שקבוצה א' ניצחה את קבוצה ב', וקבוצה ג' ניצחה את קבוצה א', אז קבוצה ג' בטוח תנצח את קבוצה ב'.  

#113 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎26/10/2013‏, ‎23:16

איך בדיוק הרצף יותר חשוב מהמשחק היחיד? אתה לא מקבל בונוס נקודות על רצף של נצחונות, בסוף העונה כשסופרים את הנקודות מתייחסים לכל משחק כמשחק יחיד, כשמסתכלים על טבלת ליגה בסוף העונה אין שום איזכור לרצף. קבוצה יכולה לעשות רצף של 10 נצחונות ולרדת ליגה, ולעומתה קבוצה יכולה לא להגיע לרצף של 5 נצחונות אבל כן לזכות בליגה.

אני מסכים שאי אפשר להשתמשת בסטטיסטיקות כדי לחזות מה יקרה במשחקים הבאים בכדורגל כי זה ספורט שהכל יכול לקרות בו, ובאותה מידה אי אפשר להגיד על פי מה שהבאתי שארסנל בוודאות תסיים עם 68 נקודות (יש טאב במה שהבאתי שמראה כמה נקודות כל קבוצה תקבל אם היא תמשיך כמו שהיא הייתה עונה שעברה), אבל אני לא מנסה לחזות פה מה יקרה במשחקים בעתיד אלא מדבר על מה שכבר קרה.

אתה מדבר כאילו השוואות בין עונה מסויימת לקודמתה זה משהו לא נכון, אבל זה משהו שעושים כל הזמן ובלעדיו הכדורגל לא היה נראה כמו שהוא היום. לדוגמא, למה בשביל סיטי העונה שעברה בה הם סיימו מקום 2 נחשבה לכישלון, לעומת ווסט ברום שסיימה מקום 8 בה העונה נחשבה דווקא למוצלחת? כי הם השוו את ההישגים שלהם לעונה הקודמת. באותה מידה, אם משווים את מה שארסנל עשתה עד עכשיו למה שהיא עשתה שנה שעברה, בינתיים העונה שלהם לא כזאת טובה.

פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#114 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎27/10/2013‏, ‎09:22

1) זה לא פיפא. לרצף ניצחונות יש השפעה מנטלית חשובה על הקבוצה.

2) בכל מקרה, זו לא הכוונה שלי. זה מסוג הדברים האלה שכל כך הזויים שאתה לא יודע מאיפה להתחיל עם טענות הנגד. 

#115 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎27/10/2013‏, ‎19:54

יששששש מקום ראשון

#116 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎27/10/2013‏, ‎19:57

יששששש מקום ראשון

מה?

#117 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎27/10/2013‏, ‎20:25

אני יודע שאנחנו שני... אבל אתה יודע למה התכוונתי, או שלא.

ואיזה ביזיון שנתנו לצ'לסי לשחק מול ארסנל יום שלישי.

#118 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎27/10/2013‏, ‎20:45

לא אמרת שאתה אוהד ארסנל? 

#119 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות