פינאלה מעפן.
פשוט זלזול בצופים.
נכתב ב- 24/09/2013, 10:48
פינאלה מעפן.
פשוט זלזול בצופים.
נכתב ב- 24/09/2013, 11:24
סוף מאכזב מאוד מאוד ! מעצבן !
נכתב ב- 24/09/2013, 11:31
גם אני התאכזבתי מהסוף יכלו לסיים אותה בכל כך הרבה צורות
רק אני חשבתי על זה או שיש מצב שהם השאירו אפשרות לאיזה סרט או עוד עונה בעתיד הרחוק?
נכתב ב- 24/09/2013, 13:48
שדקסטר מסתכל בסוף למצלמה, מה זה יענו הנוסע האפל? כי הוא איבד אותו שהוא אמר ביי להארי (בפרק 11)
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 24/09/2013, 14:49
אגב, מייקל סי הול פשוט שחקן נוראי מחוץ לדקסטר. כל סרט שראיתי איתו היה פשוט נוראי.
ממליץ לך לראות את "עמוק באדמה", ולראות איזה שחקן ענק הוא. חוץ מזה שזו סדרה מעולה
נכתב ב- 24/09/2013, 14:51
אגב, מייקל סי הול פשוט שחקן נוראי מחוץ לדקסטר. כל סרט שראיתי איתו היה פשוט נוראי.
ממליץ לך לראות את "עמוק באדמה", ולראות איזה שחקן ענק הוא. חוץ מזה שזו סדרה מעולה
באתי לכתוב את זה.. ברצינות. !
נכתב ב- 24/09/2013, 15:13
לפני הפרק באתי בהרגשה עצובה,למרות העונה הגרועה הזאת אני מאוד אהבתי את הסדרה לכל אורכה,והיה לי עצוב שנגמר.
אחרי הפרק אני באמת לא יודע מה להגיד,מאיפה לכותבים הייתה את החוצפה לסוף המזעזע הזה?
ב-10 דקות האחרונות החזקתי את הראש,לא ממתח או משהו כזה,פשוט אמרתי לא יכול להיות שיש להם כל כך חוצפה לסיים את זה ככה.
הסוף הגרוע ביותר שראיתי מימי בטלווזיה לכל סדרה שהיא,אני לא יכול לתאר בכתב כמה אני המום,הכותבים פשוט נפלו על הראש,אין לי הסבר לזה.
מילא המוות של דב(למרות שגם היה מעפן),אבל שדקסטר פתאום ברגע מחליט שהוא נוטש את אהבת חייו,שגרמה לו אפילו לוותר על הרצון בלהרוג,
ואת הבן שלו רק בגלל שברגע אחד הוא מחליט שהוא פוגע בהם,פשוט זלזול ענק בצופים.
על הסצנה האחרונה אני אפילו לא רוצה לחשוב,מה למען השם הם חשבו,והמבט האחרון,כאילו מה?????????????????????????????????????
לפני הפרק חשבתי שדקסטר זו הסדרה הטובה ביותר שראיתי בטלוויזיה,היום אני פשוט יותר מדי בהלם מכדי לחשוב על לראות אי פעם פרקים חוזרים שלה.
נכתב ב- 24/09/2013, 15:22
באתי לכתוב את זה.. ברצינות. !
וואלק. אוריד ואנסה להתחיל לצפות
נכתב ב- 24/09/2013, 15:33
ברצינות שלא ראית עמוק באדמה? :\
אוייש.. אם כבר פינאלה לסדרה.. לא ראיתי בחיים שלי כזאת פינאלה אדירה.
נכתב ב- 24/09/2013, 16:48
נכתב ב- 24/09/2013, 16:55
ריטה וטריניטי
דמויות מהתקופה שעוד היה מעניין לראות דקסטר
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 24/09/2013, 17:21
איזה מצחיק זה לראות את האריי מדבר, אני אשכרה רגיל לראות אותו כ"הקוד" ושאף אחד לא רואה אותו חחחח
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 24/09/2013, 17:32
דוקסססססססססססססססססססססס
נכתב ב- 24/09/2013, 17:48
שדקסטר מסתכל בסוף למצלמה, מה זה יענו הנוסע האפל? כי הוא איבד אותו שהוא אמר ביי להארי (בפרק 11)
כן אבל אני חושב שהוא חזר ברגע שדברה מתה.
בקשר לסרטון: מצחיק שהסרטון הזה עשה לי יותר צמרמורות מהפרק עצמו... :|
נכתב ב- 24/09/2013, 18:01
ריטה וטריניטי
דמויות מהתקופה שעוד היה מעניין לראות דקסטר
טריניטי כן, ריטה? רק הקשתה על דקסטר כל הזמן.
ריטה אחת הבחורות העדינות והחמודות אי פעם בטלויזיה, בגלל זה הרבה לקחו קשה את המוות שלה.
רגע בלתי נשכח - הייתי אומר שזו הסצינה שהכי נחקקה בזיכרון של צופי דקסטר.
נכתב ב- 24/09/2013, 21:14
דבר ראשון, הללויה!
דבר שני, למה לעזאזל הם היו חייבים לדחוף לשם שיחות לא מענינות בין קווין ודברה ודקסטר ודברה. את מי זה מעניין לעזאזל בפרק האחרון???
כשדקסטר והאנה נפרדו באוטובוס הייתה מנגינה כאילו הם נפרדים לתמיד.
מעניין אם צדקתי (אני צופה בפרק וכותב תוך כדי).
דב מונשמת/מתה? WTF?
זה הסיום שמגיע לה? אחרי כל מה שעברה?
אגב, הסצינה של דב ודקסטר עם האריסון התינוק הייתה מצחיקה. איך הם ניסו לעשות אותם צעירים ולא הצליח להם.
הקטע עם העט היה אדיר! אולי הסצנה הכי טובה העונה.
הנה עוד קטע משעמם של מונולוג בין דקס לדב. אלוהים.
ביי ביי דב. אלוהים, איזה קטע דפוק.
אני בטוח שכולנו קיווינו באיזשהו שלב שהיא תמוד אבל לא בפאקינג פרק אחרון של הסדרה!!!
כן, בטח, הוא הוציא אותה מהבית חולים ונשא אותה לסירה ואף אחד לא שם לב.
טוב, אז צדקתי לגבי הפרידה של דקס והאנה.
ומה לעזאזל, הוא העדיף להתאבד/לזייף את המוות שלו/לברוח מאשר להתמודד עם המציאות?
הוא העדיף לנטוש את הבן שלו?
מסקנה:
סדרה טובה.
עונה חרא.
סיום ביזיוני.
עשו סוף פתוח בכוונה? אולי מקווים לעוד איזה חידוש?
וקליפס, הוצאת לי את המילים מהפה בפוסט האחרון והלפני האחרון שלך.
נכתב ב- 24/09/2013, 23:01
על מה אתם מדברים לעזאזל? סוף ענק!
אז נכון שהיו יכולים לעשות סוף קיטשי של "אושר ועושר"...אבל גם הסוף הזה אדיר, מרגש ומפתיע.
כל הסנצה שהוא מנתק את דב מהמכשירים וזורק אותה למים הייתה פשוט גאונות.
אף אחד לא צפה את זה, ועד השניה האחרונה קיוויתי שהיא פתאום תתעורר באיזה נס כשעושים זום-אווט ל"Piece of Life".
אפשר להגיד שדקסטר "איבד את זה" בעונה האחרונה כשהוא כבר לא רוצח אף אחד ומנסה ליצור לעצמו מסלול חיים רגילים.
אבל מה זה משנה...סדרה מעולה, ואני עם קרייזיבוי בעניין הזה - אשמח לראות אותה שוב ביום מן הימים.
נכתב ב- 25/09/2013, 17:38
אוף, אני לא מאמין שזה נגמר
ועכשיו ברצינות. ישששששששששששששששששש. הסדרה השניה הכי מתישה (אחרי איך פגשתי) סוף סוף נגמרה!
איזה פינאלה עלוב, איזו עונה עלובה, איזה 4 עונות עלובות. איזה זלזול בכל צופה ומעריץ של הסדרה. סוף אדיוטי.
ברוך שפטרנו
נכתב ב- 25/09/2013, 17:49
מעונשו של זה. אמן.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים