נוריד ל360 נראה איך זה...

watch dogs
נכתב ב- 23/05/2014, 00:36
נכתב ב- 23/05/2014, 08:39
מתי מתי ל PCCCCCCCCCC
נכתב ב- 23/05/2014, 09:10
נערך על-ידי Pyrophoenix, 23/05/2014, 09:19.
נכתב ב- 23/05/2014, 09:36
חחח למה ערכתה ?
נכתב ב- 23/05/2014, 12:30
יש שחרור ללא קראק ויש את זה:
Watch_Dogs-Deluxe Edition-FULL-CRACKED-SC
לא יודע אם עובד או לא.
נכתב ב- 23/05/2014, 12:42
Watch Dogs Deluxe Edition Cracked-3DM
נכתב ב- 23/05/2014, 12:54
מבחינת יחס לשחקנים המקורים איזה חברה יותר גרועה EA או יוביסופט ?
נכתב ב- 23/05/2014, 19:02
לא ממש הצלחתי להבין אם הנייד שלי יוכל להריץ את המשחק (הנייח בתיקון). אשמח אם תגידו לי:
2.27 gigahertz Intel Core i5 M 430 ATI Mobility Radeon HD 4500 Series 6006 Megabytes Usable Installed Memory
תודה.
נכתב ב- 23/05/2014, 20:54
לא
- cRaZy-BoY אוהב את זה

נכתב ב- 24/05/2014, 01:12
מאירועי ארבע השעות האחרונות:
הורדתי את המשחק, חילצתי, עדכנתי את ה uplay המקולל הזה אבל הוא סרב להתחבר או לרשום משתמש חדש, אחרי רבע שעה ושיטוט באינטרנט הבנתי שהוא היה חסום אצלי בקובץ hosts מAC3 שעדיין מותקן אצלי על המחשב, פתחתי משתמש, הפעלתי את המשחק והתחלתי קמפיין. אחרי כמה שניות פתאום התחילו לצוץ נקודות כחולות אקראיות על המסך שלא אפשרו לשחק. במסך מלא יש נקודות כחולות בחלון קטן אין. אחרי כמה נסיונות חוזרים להפעיל את המשחק מחדש ולשחק עם ההגדרות וידאו, פניתי לרשת שם קראתי שצריך לנקות את המחשב ולעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. לנקות את המחשב למי יש כוח אבל לעדכן דרייבר? קטן עליי - פה טעיתי.
באמצע ההתקנה של הדרייבר, בקטע שהמסך נכבה לכמה שניות ואז חוזר, המסך לא חזר לעבוד אפילו שהבאתי לו רבע שעה לסיים את ההתקנה. גם ריסט למחשב וכיבוי המסך לא פתרו את הבעיה. טוב, צריך להפעיל את הכרטיס מסך שעל הלוח אם אבל איך לעזאזל עושים את זה בלי מסך? נפתח את המחשב, ננקה אותו על הדרך (מי משתמש במפזר אוויר ב23:00 בערב שבת?!) וננתק את הכרטיס מסך ואז זה יעבור לכרטיס הפנימי. לא עבד.
אחרי נסיונות רבים התייאשתי (וגם לוח האם התייאש יחד איתי כשהוא איפס לעצמו את ההגדרות בהפעלה מחדש המי יודע כמה של המחשב) וניסיתי להפעיל את המחשב באמצעות מסך ישן אחר (מי לעזאזל העלים לי את כל הכבלי DVI, VGA?!). עבד!! הגדרתי שהכרטיס מסך הראשי יהיה הפנימי ויאללה להפעיל את הווינדוס שנאלצתי לכבות באמצע ההתקנה. windows repair נהדר. "יאללה תתקן את המחשב". באמצע עשה ריסט. אני מנסה להפעיל את המחשב כרגיל - ריסט. שוב windows repiar אבל הפעם הוא מקפיץ הודעה האם אני רוצה לשלוח דו"ח שגיאות על זה ש windows repair קרס. תודה רבה באמת. נותן לו לרוץ ומהר מאוד הוא נותן את התשובה המאוד נחמדה: לא ניתן לתקן את המחשב. כן, אני ממש אסתדר כל השבת בלי מחשב נורמלי.
רגעעעעעעע ההגדרות BIOS של הלוח אם התאפסו זה אומר שההארדיסק הדיפולטי התאפס לIDE למרות שיש SSD וצריך להפעיל אותו על AHCI. עבד כמו גדול ואפילו התקין עדכונים של windows update. שוב תודה מיקרוסופט על המידע הלא יעיל שאתם מספקים בשעת צרה כשהפתרון פשוט כל כך.
אז חזרתי לבדוק את המחשב במסך הרגיל. לא עבד. מה הסיכוי שמסך שנקנה לפני שנתיים יפסיק לעבוד בדיוק אבל בדיוק כשהדרייבר של הכרטיס מסך נכבה לכמה שניות? 0. ייאוש על.
טוב, "מה טכנאי של הוט היה אומר?" - לנתק את הכבל כמובן. אבל הוא נותק אין ספור פעמים אז מה יש כבר לנתק. אבל מה אם נחליף את הצדדים של הכבל מסך? נו באמת מה הסיכוי שדבר כל כך מטומטם יעבו... עבד!! הסרתי את הדרייבר, חיברתי את הכרטיס מסך הרגיל, הכל עבד טוב.
התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך (הפעם התפרעתי והורדתי בטא!!) אבל הוא סרב להתקין את ה geforce experience (שאין לי בעיה עם זה) אבל גם את המנוע physics העדכני הוא לא רוצה להתקין. אז אחרי כמה ריסטים וניסיונות הסרה והתקנה שלא בדיוק עזרו, שוב בשלב בהתקנה שהמסך נהיה השחור המסך לא חזר לעבוד (לא שובבבב) אבל ריסט סידר את הבעיה. מזל. בסופו של דבר התפשרתי על המצב הזה - עדיף מחשב עובד מאשר מנוע פיזיקאלי.
אז אחרי כלללללללל זה הפעלתי את המשחק ושיחקתי בדיוק 5 דקות. ולמרות שהוא רץ אצלי על HIGH (יש גם ULTRA) הגראפיקה לא מאוד הרשימה אותי. אין קפיצת מדרגה כמו שחשבתי שתהיה. טוב נו, נשחק בזה מחר.
שורה תחתונה: מי צריך את סופרב?!
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 24/05/2014, 06:31
נסיתי על אולטרה בהתחלה, אבל איך שיצאתי לעיר היו דרופים ל30 וממש לא נוח לשחק.
המשחק דומה יותר לSAINT ROW עם קצת AC, משאר GTA.
אגב, זה קרה לי כבר כמה פעמים:
+עם אופנוע אני חופשי נכנס במשהו ולא קורה לי כלום :/
נכתב ב- 24/05/2014, 12:14
עלילות שלי במשחק:
הורדתי את המשחק, בזמן שהוא הוריד עישנתי ג'וינט,
פתחתי את הראר, עשיתי עוד ג'וינט,
העברתי לדיסק קשיח נייד, והתקנתי את המשחק על הPS, עוד ג'וינט.
המשחק לא עובד, המידע פגום.
לפתוח ראר מהתחלה ולהעתיק (עוד ג'וינט) להתקין מתהחלה, עוד ג'וינט,
המשחק עובד ואני מסטול ולא מבין מה רוצים ממני... D:
- ThUnDeR אוהב את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 24/05/2014, 12:36
איזה גרסה הורדתם?
נראה לי שכן. הורדתי ISO מפייראט ביי שהכיל את הקבצים האלה.
נכתב ב- 24/05/2014, 19:38
מי שהוריד גירסה פרוצה הייתי מציע לו למחוק ולחכות לשחרור סצנה אמיתי,
הגרסה שמופצת ברשת מכילה וירוס שמשתמש במחשב שלך לכרות bitcoin
https://i.imgur.com/E3PedCc.png

נכתב ב- 24/05/2014, 19:45
מי שהוריד גירסה פרוצה הייתי מציע לו למחוק ולחכות לשחרור סצנה אמיתי,
הגרסה שמופצת ברשת מכילה וירוס שמשתמש במחשב שלך לכרות bitcoin
נו מי הטיפש שיוריד גרסה של skidrow כשזה לא הופץ בסצנה? ברור שזאת מלכודת דבש לכל הטמבלים שרואים skidrow ומורידים ישר בלי לחשוב פעמיים.
הגרסה הרגילה שהופצה ששוקלת 13.91GB עובדת מצוין, לא לוקחת לי שום CPU.
נכתב ב- 25/05/2014, 13:26
סיימתי
סה"כ נחמד, רוב המשימות חוזרות על עצמן, אבל בסוף יש כמה ממש אחלה.
העלילה עצמה דיי משעממת :/
מי שסיים:
דיי ברור שכבר מתוכנן המשך, אלא אם המכירות יהיו על הפנים.
אם $R צריכים לקחת משהו מהמשחק הזה, זה GPS בכביש ולא רק על המפה.
נכתב ב- 25/05/2014, 13:27
איך?! כמה זמן לקח לך?
נכתב ב- 25/05/2014, 13:35
רק את העלילה הראשית(39 משימות) לא 100% חחח
לא עשיתי הרבה משימות צדדיות, אולי אחר"כ.
לפחות פתחתי את כל העיר.
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 25/05/2014, 14:06
הוא ישר רץ על המשימות, לא עשה כלום אז זה לא חוכמה.
ד"א מי שבד"כ מסיים ככה לא חוזר בשביל 100%.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים