מעשה במכפילן חרטטן
נכתב ב- 07/10/2012, 22:19
רק הבאתי דוגמא למונופול , לא הבנתי את הרעיון לנקום ב QSUB למה ל QSUB יש מונופול על הסרט , מי שירצה יראה , ומי שלא יחכה.
זאת לא פעם ראשונה שתרגום תקין לגמרי הורד, בעוד שתרגום קלוקל ומשונה שהריח מגוגל טרנסלט נשאר. עם כל ההערכה ל QSUB
על עבודתם המסורה , אין להם מונופול על סרט כל שהוא.
נכתב ב- 08/10/2012, 02:33
" רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון."
פשוט שני גולשים שמכירים את הסצנה בדיוק דקה וחצי וחושבים שהמציאו את הגלגל.
לא משנה כמה הסברים מכמה אנשים הם יקבלו, אפילו כאלה שאינם מתרגמים. הם עדיין יישארו מקובעים בתוך בועת הלה-לה-לנד שלהם.
האמת שהם פשוט חוזרים על המנטרה שלהם לא משנה איך וכמה מוכיחים להם ומעמידים אותם על טעותם.
mbig - חוזר בכל הזדמנות על IDX למרות שאין זה קשור לשום דבר ובמיוחד לנושא האשכול.
noon1 - יורה לכל עבר אולי יצליח לפגוע במשהו ובסופו של דבר מתלונן בפני גולשים שהם מדברים על דברים לא קשורים בזמן שהוא זה שהעלה את הנושא הלא קשור.
לפעמים אני חושב שמדובר בשני רובוטים שתוכנתו רק לומר כמה דברים בלי להוכיח שום דבר ורק לחזור כל פעם מחדש על אותה מנטרה.
אבל אם אגיד זאת סה"כ אעליב את הרובוטים, כי היום גם להם יש כבר אינטליגנציה ברמה מסוימת.
בקיצור, אני אפרוש בשיא [כמו שאומרים] כי אקשיב לציטוט חכם נוסף שנזכרתי בו:
"לעולם אל תתווכח עם טיפשים - הם יורידו אותך לרמה שלהם, ואז ינצחו אותך עם הניסיון שלהם."
- אבי ד, vered53 ו Nikita אוהבים את זה
נכתב ב- 08/10/2012, 05:48
ומי שתרגם אותו הרי זה בגלל פגיעה בו והוא מכפילן וחרטטן , קמים מתרגמים מוכשרים והורסים את עבודתם עי שימוש ב IDX או כיתוביות
אישיות וגם רוצים קרדיט כדי שיהיה את מי לשנא, וכמובן קמים אנשים ומהללים את ה IDX ואו את הכיתוביות האישיות חלק מהם כנראה,
כדי לקבל נקודות זכות , למען קבלת התרגום המיוחל , וקמים מתרגמים אינטילגנטיים , ופותחים במלחמה מטופשת למדי , שמזכירה
את היכן לשבור את הביצה בסיפורי לילילפוט, ומנסים לצרף את המשתמשים עי פגיעה בהם , כי באתרי הכיתוביות קשה לפגוע,
בקיצור מענין מי הטיפש בסיפור.
בכל אופן עד היום לא הבנתי מה ההגיון לפגוע בצופים בגלל אתרי הכיתוביות שלא בדיוק מזיז להם .
נכתב ב- 08/10/2012, 11:49
א. אלכסנדר טען שהוא "נרדף" ע"י מכפילים סדרתיים. אני חושב שאותם רודפים הם חבורה חצופה במיוחד. להנחתם הם מסוגלים לתרגם (הנחה שהוטל כאן ספק בה, אבל ניחא), אם כן טוב יעשו אם ישתמשו בכשרון זה על מנת להעשיר את הסצנה בתרגומים לפרוייקטים נוספים, כאלו שאינם מתורגמים היום, במקום לנסות לחנך מתרגם, כדי ש"יחזור למוטב" וישוב לספק להם תרגומים כדרישתם.כדאי להבין מה הטפשות, קם המתרגם אלכסנדר פן שתרגם גם ב IDX וגם בכיתוביות אישיות לפי הבנתי וטוען שלו הזכות לתרגם סרט מסוים
ומי שתרגם אותו הרי זה בגלל פגיעה בו והוא מכפילן וחרטטן , קמים מתרגמים מוכשרים והורסים את עבודתם עי שימוש ב IDX או כיתוביות
אישיות וגם רוצים קרדיט כדי שיהיה את מי לשנא, וכמובן קמים אנשים ומהללים את ה IDX ואו את הכיתוביות האישיות חלק מהם כנראה,
כדי לקבל נקודות זכות , למען קבלת התרגום המיוחל , וקמים מתרגמים אינטילגנטיים , ופותחים במלחמה מטופשת למדי , שמזכירה
את היכן לשבור את הביצה בסיפורי לילילפוט, ומנסים לצרף את המשתמשים עי פגיעה בהם , כי באתרי הכיתוביות קשה לפגוע,
בקיצור מענין מי הטיפש בסיפור.
בכל אופן עד היום לא הבנתי מה ההגיון לפגוע בצופים בגלל אתרי הכיתוביות שלא בדיוק מזיז להם .
ב. "המתרגמים המוכשרים" הם אלו שישפטו מה הורס ומה מקומם את התרגומים שלהם, לא אתה. לשיפוטם, שהוא הקובע, העובדה שהקרדיט שלהם נעלם מהקובץ, היא יותר הרס של עבודתם מאשר הפורמט בו מוגש התרגום.
ג. הטיפשים בסיפור הם גם אתה (כי למרות כל כך הרבה הסברים, נדמה שהבנת מעט מאוד), וכן, אתרי הכתוביות, שהיו יכולים לקבל כולם את כל הכתוביות, בתנאים שיוויוניים, בפורמט פתוח ובמהירות מקסימלית לטובת הגולשים והאתרים כאחד, אם רק היו מתנהגים כמו בני אדם.
תאמין לי שאנחנו לא דורשים הרבה מעבר לזה.
- אבי ד ו vered53 אוהבים את זה
נכתב ב- 08/10/2012, 16:46
בכל מקרה בזמנו מצאתי איך רואים IDX ב XTREAMER התוצאה היתה הורסת עיניים, ויותרלא ניסיתי וכל הרעיון נראה כמו הפולניה
שמסתכלת בראי, ואומרת , מגיע לו. אתרי הכיתוביות לא יכולים לקבל כלום כי הפכתם אותם לבני ערובה וערבים זה לזה , וכנראה
לכל מכפילן חרטטן ולכן מה שלא יעשו לא יעזור , כי תמיד מישהו ימצא סיבה אולי פשוט אתרי הכיתוביות צריכים להחזיר מלחמה
ופשוט לא לפרסם כיתוביות של מיליטנטים אלא תירגומים מקבילים , לפי מה שראיתי יש גם מתרגמים מוכשרים , שלא מנסים
להלחם מלחמות.
דרך אגב בקשר לקרדיט IDX יש בדיחה ישנה
פעם מישהו חיפש את הגבאי של בית הכנסת , אז אמרו לו המנוול הזה החרטטן הזה הוא גר בקצה הרחוב , פגש אותו אדם את הגבאי
ושאל אותו למה לך את כל זה , אז הוא אמר בשביל הכבוד.
בקיצור לשים קרדיט כדי שיהיה ניתן לדעת מי ה@@#@ IDX הנל נשמע מטומטם ואם הקרדיט כלכך חשוב אז יש לי רעיון מצוין,
אל תתרגמו תשימו ישר קרדיט ואז גם לא תעבדו קשה וגם אתרי הכיתוביות לא יעתיקו ממכם
ועכשיו עצות מי שבגד ב אקסטרים ורוצה להרשם מחדש , שינקה את כל הקוקים הם כנראה קוראים את המשתמש הישן עם הכניסה.
ומי שרוצה לבדוק כיצד מסמנים כיתוביות אישיות צריך להוריד שלש או 4 ולבצע השואה רגילה ובינרית כדי לבדוק את השוני ביניהם
נכתב ב- 08/10/2012, 17:24
נכתב ב- 08/10/2012, 17:24
הזלזול שלך בקרדיט מוטעה מהסיבה הפשוטה שקרדיט זה דבר לגיטימי והגיוני לחלוטין.
ראית במבה על המדף שלא רשום עליה שם החברה?
ראית את "עלית" מפיצה שוקולדים עם סתם פרה עירומה עליהם?
כמו שאמרתי, אתה ילד קטן שחושב שמישהו באמת הולך לשנות משהו בתרגום שלו כי דעתך נוראה חשובה.
ואגב, הבדיחות שלך לא כאלה מצחיקות.
לי היו אומרים, "יש לך תלונה? שים פתק בכותל."
נכתב ב- 08/10/2012, 18:12
הפסוק אלכסנדר טען שהוא "נרדף" ע"י מכפילים סדרתיים מאד מענין
בכל מקרה בזמנו מצאתי איך רואים IDX ב XTREAMER התוצאה היתה הורסת עיניים, ויותרלא ניסיתי וכל הרעיון נראה כמו הפולניה
שמסתכלת בראי, ואומרת , מגיע לו. אתרי הכיתוביות לא יכולים לקבל כלום כי הפכתם אותם לבני ערובה וערבים זה לזה , וכנראה
לכל מכפילן חרטטן ולכן מה שלא יעשו לא יעזור , כי תמיד מישהו ימצא סיבה אולי פשוט אתרי הכיתוביות צריכים להחזיר מלחמה
ופשוט לא לפרסם כיתוביות של מיליטנטים אלא תירגומים מקבילים , לפי מה שראיתי יש גם מתרגמים מוכשרים , שלא מנסים
להלחם מלחמות.
דרך אגב בקשר לקרדיט IDX יש בדיחה ישנה
פעם מישהו חיפש את הגבאי של בית הכנסת , אז אמרו לו המנוול הזה החרטטן הזה הוא גר בקצה הרחוב , פגש אותו אדם את הגבאי
ושאל אותו למה לך את כל זה , אז הוא אמר בשביל הכבוד.
בקיצור לשים קרדיט כדי שיהיה ניתן לדעת מי ה@@#@ IDX הנל נשמע מטומטם ואם הקרדיט כלכך חשוב אז יש לי רעיון מצוין,
אל תתרגמו תשימו ישר קרדיט ואז גם לא תעבדו קשה וגם אתרי הכיתוביות לא יעתיקו ממכם
ועכשיו עצות מי שבגד ב אקסטרים ורוצה להרשם מחדש , שינקה את כל הקוקים הם כנראה קוראים את המשתמש הישן עם הכניסה.
ומי שרוצה לבדוק כיצד מסמנים כיתוביות אישיות צריך להוריד שלש או 4 ולבצע השואה רגילה ובינרית כדי לבדוק את השוני ביניהם
אני יודע שהבטחתי, אבל פשוט הייתי חייב.
הנה קישור שהייתי ממליץ לך להיכנס אליו: http://www.orianit.e...aeivrit2010.htm
בתור התחלה אני ממליץ לך בחום-לב להתחיל מסעיף "קריאה כתיבה /א-ב"
אבל לפני הכל אתה חייב להיכנס לקישור הזה: http://www.taicp.org.il/
לא! שלא תבין לא נכון. אני לא ממליץ לך ללמוד את הנושא. אלא אני רוצה שתחפש שם אם תוכל להגיש בקשה להיות נושא מחקר.
- obeh, Sparkles ו HomerSimpson אוהבים את זה
נכתב ב- 08/10/2012, 18:20
לא אכפת לי שיכפילו לי דברים. רק אמרתי שלא ישתמשו בתרגומים שלי.
אתה לוקח בעלות מלאה על התרגום שלך, ופותח הדיון הנ"ל בא בתלונות שמישהו אחר הכין תרגום כפול למשהו שהוא תרגם - אתה גם לא מוכן שישתמשו בתרגומים שלך, וגם לא מוכן שאחרים יתרגמו את מה שאתה מתרגם. לדעתי אתה צריך להבין שהשמש לא זורחת לך מהתחת.
פותח הדיון בוכה על הכפלה של תרגום שהוא אפילו לא שחרר לכולם...ושוב עובדות שקריות. כל ה-SRTים של צוות Qsubs עולים קודם באתרים האחרים.איך הצגה של תרגומים בודדים מתוך רבים כשלו, תגרום לו לפרסום לאתר? בכל מקרה, סביר להניח שכל התרגומים נמצאים בכל האתרים, אז מה שיקבע זו נוחות השימוש והממשק. אני באופן אישי משתמש בטורק כי הכל שם ב-SRT לדברים החדשים - אם אין להם SRT, אז אין לאף אחד, ואני ממשיך לתרגום אנגלי.
עכשיו - סנכרון שלך לדקסטר בסאבסנטר ב-IDX, בטורק יש SRT. איך בדיוק אני זה שכותב עובדות שקריות?מה שתגיד.זה שהמתרגם מפרסם בחינם, לא רלוונטי לעניין. לפי הלוגיקה המוצגת, הוא יכול לדרוש תשלום - והויכוח היה על הלוגיקה של מה מותר ומה אסור.
זה לא חוקים שהמצאנו, אפילו אתה הסכמת שלא צריך למחוק קרדיט. לפחות תחילת המשפט הייתה נכונה.אני כמובן לא מבין כלום וכותב עובדות שקריות שלא תואמות את החוקים שהמצאתם, וזכותכם המלאה לבכות שלא מקיימים אותם.
ברור, יש ים של אנשים שרק מחכים.בהעדר טיעונים חדשים, מבחינתי הדיון מוצה. אם אתם לא מרוצים למה שעושים לתרגומים שלכם, תעשו טובה ותפסיקו לתרגם. יקח אמנם זמן, אבל יבואו אנשים חדשים, צנועים יותר, שעם הזמן יוציאו תרגומים טובים לא פחות.
שוב - לא טוב לך - תפסיק לתרגם. אל תתלונן אבל שאחרים לא מקשיבים לחוקים שאתה ממציא.
חג שמח.
נכתב ב- 08/10/2012, 18:24
ה-SRT שבטורק מלא בשגיאות מצחיקות, כמו י' שנהפכת ל-ו' או ת' שנהפכת ל-ח', והסנכרון שלו גרוע. היה SRT תקין בסאבטייטל כמה דקות אחרי טורק. אותו דבר עם "מולדת".
ואל תשכח שחוץ מזה כ-ל (כן, כולם, חוץ מדרמות בפרסית שמעלים לטורק פעם בחודשיים) התרגומים שמשוחררים ב-SRT עולים קודם בסאבטייטל או סאבסנטר.
לא טובים לך החוקים שלי, אל תשתמש בתרגום שלי.
נכתב ב- 08/10/2012, 18:45
לא טובים לך החוקים של מפיקי הסרטים/סדרות, אל תצפה בהם, אל תוריד אותם ואל תתרגם אותם.לא טובים לך החוקים שלי, אל תשתמש בתרגום שלי.
נכתב ב- 08/10/2012, 18:55
נכתב ב- 08/10/2012, 19:12
בנקודה הזו נכנס בדיוק המוסר הכפול שלכם - זה בסדר "לגנוב" סרטים וסדרות, אך זה לא בסדר לגעת לכם בתרגום. Give me a break...
נכתב ב- 08/10/2012, 19:16
וכמו שיוצרי הסרטים לא מבקשים שיערכו להם את הסרטים, אני לא רואה עריכות פיראטיות. אני מבקש שלא תגיע לי בתרגום, אין לי בעיה שתפיץ אותו כמו שהוא.
נכתב ב- 08/10/2012, 19:18
("אתם גונבים, אז אין לכם זכות להתלונן")
- אבי ד אוהב את זה
נכתב ב- 08/10/2012, 19:43
אותו הטיעון כל הזמן בשינוי נוסח... זה כבר מתחיל לחפור...
קיווית להאשים אותם במקוריות מתישהו?!?...

נכתב ב- 08/10/2012, 19:49
אותו הטיעון כל הזמן בשינוי נוסח... זה כבר מתחיל לחפור...
וכמו שיוצרי הסרטים לא מבקשים שיערכו להם את הסרטים, אני לא רואה עריכות פיראטיות. אני מבקש שלא תגיע לי בתרגום, אין לי בעיה שתפיץ אותו כמו שהוא.
אותו טיעון שאתם ממשיכים להתעלם ממנו.
זה שעורכים את התרגום ולא עורכים את הסרט, זה לא משנה. הפצה פיראטית של סרטים פוגעת כלכלית בבעלי הזכויות, ובמקרה של עריכת תרגומים אין פגיעה כלכלית. מסקנה - מותר לערוך תרגומים. זו לוגיקה מעוותת לחלוטין.
זה כמו שגנב שעונים יתלונן שכייסו לו את הארנק בזמן שהוא ניסה להוריד למישהו את השעון...
נכתב ב- 08/10/2012, 19:57
נכתב ב- 08/10/2012, 19:57

נכתב ב- 08/10/2012, 20:20
זה באמת לא משנה - אתם תמשיכו לחשוב שאין לכם תחליף ושהשמש זורחת לכם מהאחוריים. לי באופן אישי גם לא כל כך אכפת.הייתי נכנס איתך לדיון ארוך ומעמיק על כמה שההשוואה שלך מעוותת, אבל כיוון שאף אחד לא שואל אותך לגבי כלום (לא בעלי האתרים ולא המתרגמים), כנראה שזה לא משנה מה אתה חושב.
נפתח דיון בפורום, אליו הגבתי - אולי ציפיתם לתגובות אוהדות (אין איזשהו חוק שאוסר על פגיעה ברגשותיכם בפורום?), אבל זה מה יש.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים