עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

בחודש הבא יפתח יס פלנט בראשל"צ

• אנא התחבר בכדי להגיב
168 תגובות לנושא זה

#101 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎01:59

היינו היום במתחם. התרשמנו מאוד מהמעט שראינו, את מרבית המתחם אפשר לראות רק אם קניתם כרטיסים. המסעדות עדיין לא נפתחו, אך צפויות להפתח במהלך השבוע (עפ"י דף הפייסבוק שלהם). בדיוק כשבאנו ללכת, קריין התחיל להודיע שהולכת להיות הקרנה קצרצרה באגם. עמדנו שם עם אנשים נוספים ואחרי דקותיים התחילה לפעול מזרקה, שעל המים שלה הוקרן סרטון קצרצר וחביב (לגבי צפייה בסרט).

אנחנו הולכים לראות ביום שישי הקרוב את "עלייתו של האביר האפל" ב-IMAX. אני מצפה לזה מאוד, משום שאני כבר סקרן לראות את שאר המתחם וגם תוהה איך ארגיש לגבי הסרט אחרי צפייה חוזרת. אני גם רוצה לבחון בעצמי אם הסאונד אכן מדהים באולם ב-IMAX, כפי שרבים הספיקו לספר.

#102 קסם

קסם

קסם של משתמש או משתמש של קסם?

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎02:39

אני ביום שבת הולך לספיידרמן המופלא ב-4DX :P

#103 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎02:54

אני מנסה לתפוס אותם בטלפון כבר יותר מחצי שעה והם לא עונים. מישהו הצליח לתפוס אותם כי אני רוצה ללכת ביום חמישי ועוד לא נפתחו ההזמנות באינטרנט ליום חמישי.

ניתן להזמין כרטיסים החל מהיום (שלישי) ב-21:00.

"מכירת כרטיסים עבור ארוע זה תחל ביום שלישי 24/07/2012 21:00" (מתייחס לכל ההצגות, כל הסרטים וכל האולמות בסניף ראשל"צ)

עריכה: קסם, כרטיס 4DX עולה ממש יקר, אני לא חושב שזה שווה את זה. ואגב, אני אישית נרדמתי פעמיים (כלומר בשתי הקרנות שונות) ב"ספיידרמן המופלא".

#104 קסם

קסם

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎03:10

דווקא נהנתי מהסרט בפעם היחידה שראיתי אותו.
אני הולך עם המשפחה, אז אין שום בעיה של כסף.
אה, ואני כמעט בטוח שגם אם אני ארצה, אני לא אצליח להירדם בהקרנה הזו...

#105 Arthur Prefect

Arthur Prefect

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 273 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎09:24

הולך היום ל"ראיון עבודה" ביס פלנט :) ! (המרכאות כי לא שמעתי על מישהו שלא "התקבל")
  • Nikita אוהב את זה

#106 HomerSimpson

HomerSimpson

!Simpsons did it

• מתרגמי רשת
  • 2,149 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎09:28

הולך היום ל"ראיון עבודה" ביס פלנט :) ! (המרכאות כי לא שמעתי על מישהו שלא "התקבל")

אם לא "היית" מוסיף את "הסוגריים" הייתי חושב "שאתה זרזבסקי".
  • Nikita אוהב את זה

תמונה שפורסמה

#107 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎12:38

אני יכול לומר לך ש"לא קיבלו" אותי, למרות שניסיתי מס' פעמים. אני מתייחס ליס פלאנט איילון, לא ראשל"צ.

#108 Arthur Prefect

Arthur Prefect

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 273 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎13:26

אני יכול לומר לך ש"לא קיבלו" אותי, למרות שניסיתי מס' פעמים. אני מתייחס ליס פלאנט איילון, לא ראשל"צ.

לאיזה תפקיד?

אני באתי לעבוד במזנון
האחראי שם "ראיין" אותי בעמידה איזה דקה, ואז הביא לי כמה טפסים לחתום עליהם, שאלו אותי איזה משמרות אני רוצה השבוע וזהו.
הדרך היחידה לא להתקבל זה רק אם אתה לא מסכים לעבוד שישי-שבת או משו כזה

#109 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎13:55

ביקשתי לעבוד כסדרן, תמיד בתקופות שהם בוודאות חיפשו סדרנים. הם המשיכו לחפש גם אחרי שלא קיבלו אותי. (ואף קיבלו אנשים שהגיעו אחרי)

#110 Arthur Prefect

Arthur Prefect

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 273 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎13:56

ביקשתי לעבוד כסדרן, תמיד בתקופות שהם בוודאות חיפשו סדרנים. הם המשיכו לחפש גם אחרי שלא קיבלו אותי. (ואף קיבלו אנשים שהגיעו אחרי)

ואתה יודע למה לא קיבלו אותך?

יכול להיות שבאיילון זה שונה, אבל בראשון זה ממש שכונה, כל אחד יכול להתקבל בלי בעיה

#111 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎14:00

אין לי מושג. גם חבר שלי ניסה להתקבל כדי לבדוק אם זה אני או הם, אבל גם אליו לא חזרו בסופו של דבר.

אני יודע שהם מקבלים בעיקר נערים לפני צבא, כנראה כדי שהם לא יצטרכו לפטר ולתת פיצויים. גם במקרה סדרן מרב חן סיפר לנו שפיטרו אותו קצת לפני שהיה לו שם שנה, בדיוק בגלל הסיבה הזו. (רב חן ויס פלאנט שייכים לאותם בעלים)

#112 Arthur Prefect

Arthur Prefect

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 273 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎14:08

אין לי מושג. גם חבר שלי ניסה להתקבל כדי לבדוק אם זה אני או הם, אבל גם אליו לא חזרו בסופו של דבר.

אני יודע שהם מקבלים בעיקר נערים לפני צבא, כנראה כדי שהם לא יצטרכו לפטר ולתת פיצויים. גם במקרה סדרן מרב חן סיפר לנו שפיטרו אותו קצת לפני שהיה לו שם שנה, בדיוק בגלל הסיבה הזו. (רב חן ויס פלאנט שייכים לאותם בעלים)

וואלה, נשמע הגיוני למען האמת...

בכל מקרה, חרא עבודה, לא הייתי רוצה לעבוד בה אחרי צבא!

#113 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎14:19

אני יוצא דופן, זו כנראה העבודה היחידה שאני רוצה לעבוד בה כרגע.

#114 קסם

קסם

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎14:22

אם הם היו לוקחים גם לפני צבא אז הייתי הולך לעבוד ביס פלאנט חיפה.

#115 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎14:26

באיזושהי נקודה "יס פלאנט" איילון אמרו שהם מחפשים עובדים מעל גיל 18, אבל זה לא שינה שום דבר. הם מקבלים עובדים לפני צבא וזו עובדה. אין לי מושג אם כולם באמת מעל גיל 18, אם זה משנה לך.

#116 Arthur Prefect

Arthur Prefect

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 273 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎15:00

באיזושהי נקודה "יס פלאנט" איילון אמרו שהם מחפשים עובדים מעל גיל 18, אבל זה לא שינה שום דבר. הם מקבלים עובדים לפני צבא וזו עובדה. אין לי מושג אם כולם באמת מעל גיל 18, אם זה משנה לך.

בראשון הם לא מסכימים לפחות מ18...

#117 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎15:06

יכול להיות שגם באיילון, אבל הם לא מקבלים בפועל אנשים אחרי צבא (עד כמה שידוע לי).

#118 קסם

קסם

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎15:13

אני לא יודע... בחיפה אני וחבר שלי התקשרנו ושאלנו ואמרו לנו שלא.

#119 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎18:25

סינמה סיטי ישיק בראשל"צ אולם קולנוע עם רצפת זכוכית
בתחילת אוגוסט ישיק סינמה סיטי את אולם רצפת הזכוכית, שאותו היה אמור לפתוח כבר לפני יותר משנה וחצי.
אולם הזכוכית שונה מיתר אולמות הקולנוע: מתחת למושבים נפרס מסך נפרד, שתחילתו בקצהו של המסך הראשי והוא נמשך מתחת למושבים. המסך התחתון מופעל לסירוגין במהלך הסרט בהתאם לאפקטים המיוחדים, וכשהוא מופעל נוצרת תחושה שהצופה נמצא ממש בתוך הסרט עצמו. מדובר בפטנט עליו אחראי ליאון אדרי, מבעלי הקולנוע.

התאמת הסרטים לפורמט הזכוכית מתבצעת על-ידי מתכנתי סינמה סיטי ולא על-ידי מפיקי הכותרים המוקרנים בו. מחיר הכרטיס לא נקבע סופית, אך ינוע סביב 45 שקל.

http://www.globes.co...?did=1000768612

#120 Arthur Prefect

Arthur Prefect

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 273 הודעות

נכתב ב- ‎24/07/2012‏, ‎18:36

סינמה סיטי ישיק בראשל"צ אולם קולנוע עם רצפת זכוכית
בתחילת אוגוסט ישיק סינמה סיטי את אולם רצפת הזכוכית, שאותו היה אמור לפתוח כבר לפני יותר משנה וחצי.
אולם הזכוכית שונה מיתר אולמות הקולנוע: מתחת למושבים נפרס מסך נפרד, שתחילתו בקצהו של המסך הראשי והוא נמשך מתחת למושבים. המסך התחתון מופעל לסירוגין במהלך הסרט בהתאם לאפקטים המיוחדים, וכשהוא מופעל נוצרת תחושה שהצופה נמצא ממש בתוך הסרט עצמו. מדובר בפטנט עליו אחראי ליאון אדרי, מבעלי הקולנוע.

התאמת הסרטים לפורמט הזכוכית מתבצעת על-ידי מתכנתי סינמה סיטי ולא על-ידי מפיקי הכותרים המוקרנים בו. מחיר הכרטיס לא נקבע סופית, אך ינוע סביב 45 שקל.

http://www.globes.co...?did=1000768612

אני חושב שהייתי מספר פעמים באולם הזה... אבל כמובן שלא היה מוקרן כלום בזכוכית
זה האולם בסוף בסוף שם, יודעים על מה אני מדבר?

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים