'Superb כנראה פספסת את ההודעה שלו שהוא אמר שהוא לא מבין למה פייסבוק לא מוחקים לי את הדף ועוד כמה ירידות בסגנון הזה.. על זה דברתי.. אולי תעבור ותקרא שוב את מה שהבחור רשם. ותבין על מה הגבתי שזאת אומנם הייתה נקודה שולית בדיון מבחינתי אבל התייחסתי אליה. זאת הייתה תהיה חצי בציניות האם גם את פייסבוק סאבסנטר רוצים לצנזר http://7.hidemyass.c...vd2luay5wbmc%3D
ולעניין אחר לגמרי http://7.hidemyass.c...ay5wbmc%3Ddrsub היקר
אני ערכתי את ההודעה המקורית ואני לא רואה במה שנשאר שום איום אלא אזהרה. אני לא באמת התכוונתי לפנות לשום YES ברמה האישית. אז על מה אני כן דברתי?
אני רמזתי לתקדים הורדות נט, שהורידו אותם בגלל שהם הפיצו תכנים של הסדרה עספור של הוט. לפני זה עזבו אותם בשקט יחסי. היחיד שאיים פה זה דווקא אתה.. ואולי תפסיק לדבר כמו עבריין מקלדת ותתייחס ברצינות לדברים האלו שאמרתי.
כי אני חושב שמי שמחליט לקרוע תרגום שלא הוא עמל עליו ולייחס אותו לעצמו.זאת בעיה גדולה. בדיוק כמו שמי שמעלה תרגום לאתר מסויים ומוריד ומוחק קרדיט למתרגם זאת בעיה חמורה לא פחות.. יש פה דזה וו למישהו עם המאבק בטורק?? לי כן
ואם אכן יש מישהו שעשה את זה ברמה התאורטית והעלה אותם לאתר תרגומים מסויים האתר הזה חשוף לתביעה מחברת יס וזה התסריט שהזהרתי מפניו לתשומת ליבם של כל הקוראים ומביני העניין. כי בסופו של דבר הורדה של אתר תרגומים מהרשת זהו גול עצמי שכולנו נפגע ממנו. אני אתה ואפילו הדפקט שהגיב קודם. אין פה איום ישיר על אף אחד אלא אזהרה שתעשו חשבון ומחשבות עם עצמכם הייטב לפני שתקבלו החלטות איך ממשיכים מכאן. בטח לא לרדת על בן אדם שבאמת תרגם את הפרק.. זאת לא הדרך
אולי בכם לא יכולים לגעת. את סאבסנטר יכולים ועוד איך להוריד על כזה דבר.
הנחה פשוטה אומרת שכנראה שכתוביות שנקרעו מיס כיביכול, עלולות להגיע לידים הלא נכונות. וגם אם תאיים עלי ישירות כמו שעשית וגם אם לא.. אני בסך הכל מציב לכם מראה מול הפנים. אני לא האויב שלכם. בסופו של דבר התסריט שמישהו מוריד את התרגום ומישהו אחר שקולט שזה התרגום של יס ובמקרה או לא יכול להיות שהוא מקורב או בכיר שם.. 1+1 והופה יש לכם בלגן על הראש.
אני בסך הכל זה שמתריע מראש בפניכם לפני שיהיה מאוחר מידי.. רוצים תתקפו אותי. בסופו של דבר איתי או בלעדי האיום האמיתי לא מגיע מבן אדם כמוני אלא מאתרים כמו סאבסנטר.. שלוקחים קרדיט על משהו שהוא לא שלהם באמת. וכי מה הבדל בין זה לבין מה שעשו טורק לצוות שלכם שמחקו לו קרדיט בשני המקרים מדובר בהונאה של ציבור הגולשים. ולפני שאתה מגיב תעצור שוב ותחשוב מי פה באמת איים ומי פה בסך הכל העיר אותכם מהתרדמה שלכם
מתריע לא מתריע, מה אתה מבלבל לנו?! קצת הבנת הנקרא לא תזיק לך לפני שאתה שולף את התותחים הכבדים.שים לב איך התחלתי את התגובה שלי: "אני מציע לך להרגיע ולהירגע."לפי הלקסיקון שלי המילה "מציע" מגיעה מלשון המילה "הצעה".אין כאן שום איום, יש כאן הצעה. אתה מבין מה שאתה רוצה להבין ומנסה להטות את הדיון.ההצעה הגיעה עקב היכרותי עם הנפשות הפועלות בסצנה. תעשה עם זה כרצונך.ולכל הקשור לכביכול "המעיר הלאומי" של הסצנה, נראה לי שאנשים כאן כבר יודעים טוב מאודבכל הנוגע למה שעכשיו גילית. אל תנסה להפוך עכשיו את עורך, מילותיך נראות כאיום איך שלא תנסה עכשיו להציג זאת.
לא היה שום איום בדברי, אם אני זה שאמר אותם כנראה שאני יודע מה שאני מתכוון. אל תהפוך לי לפרופסור לעיניני זיוני שכל.. יש פה מספיק מומחים לעניין. שכבר יוצא עשן. אני יודע במדוייק מה המסר שניסיתי להעביר. שמצד אחד אתם נגד תרגום של מתרגם כיביכול כי אתם מתרגמים טוב יותר ממנו עלק ובסוף יוצא שבכלל התרגום נקרע מיס.. זאת הונאה של הציבור ורמזתי והסברתי הייטב מה יכולות להיות ההשלכות. ואולי טוב שתתנו ולא תהרסו לאחרים שכן רוצים לתרגם ולעשות את זה בצורה הישרה יותר