אם מדובר בדבר כל כך פעוט ושטויות וסנכרונים נידחים כדבריך, אז למה ההתעקשות לא לתקן אותם? התעקשות פה זה לשני הצדדים אתה יודע. כמה ש QSubs מתעקשים על הקרדיט שלהם, הצד השני מתעקש על לגזול אותו, אז איך אפשר להאשים רק צד אחד בזה שהוא עושה עניין?אני מצטרף לקריאה שלך. כי אתמול הסברתי למישו מפה, מה קרה ולמה
וביקשתי ממנו שיפסיקו להתעקש על 3 סנכרונים נידחים. ולהבא דברים לא יחזרו על עצמם.
אבל החבר'ה לא רוצים לרדת מהעץ, ומתעקשים על שטויות. וממשיכים לעקוץ ולנסות להשתלט על כל הסצינה.
פתאטיים. להאשים אותי כאילו אני מכיר פה מישו אישית ומנסה לעצבן אותו. זה ממש פתאטי
זה סתם ניסיון להוכיח לגולשים "בזכות מי הם חיים". סתם מלחמות אגו ילדותיות.

IDX או למה אני צריך לסבול?
נכתב ב- 29/12/2011, 11:55
נכתב ב- 29/12/2011, 14:46
ועוד להאשים את הצד שאשכרה השקיע שעות בתוצר, לעומת הצד שלקח לו 10 שניות (בלחץ) למחוק את הקרדיט...אם מדובר בדבר כל כך פעוט ושטויות וסנכרונים נידחים כדבריך, אז למה ההתעקשות לא לתקן אותם? התעקשות פה זה לשני הצדדים אתה יודע. כמה ש QSubs מתעקשים על הקרדיט שלהם, הצד השני מתעקש על לגזול אותו, אז איך אפשר להאשים רק צד אחד בזה שהוא עושה עניין?
אני מצטרף לקריאה שלך. כי אתמול הסברתי למישו מפה, מה קרה ולמה
וביקשתי ממנו שיפסיקו להתעקש על 3 סנכרונים נידחים. ולהבא דברים לא יחזרו על עצמם.
אבל החבר'ה לא רוצים לרדת מהעץ, ומתעקשים על שטויות. וממשיכים לעקוץ ולנסות להשתלט על כל הסצינה.
פתאטיים. להאשים אותי כאילו אני מכיר פה מישו אישית ומנסה לעצבן אותו. זה ממש פתאטי
זה סתם ניסיון להוכיח לגולשים "בזכות מי הם חיים". סתם מלחמות אגו ילדותיות.
אני גם אוהב איך יוני מאשים את כולם כאן שהם "מתעקשים", אבל לא אומר כלום לגבי בקשה מבילד להסיר את הסנכרונים עם חוסר הקרדיט.
העיקר לזרוק לאוויר דברים כמו "מהיום זה לא יהיה", "זה כולה 3 סנכרונים", ו"אתם סתם רוצים לאמלל את הצופים". מי מתעקש שוב? נראה לי שהתבלבלת קצת, מיסטר...
אגב "זה לא יקרה שוב", מה אם מחר יקום חמור חדש שיחליט לסנכרן ולהסיר את הקרדיט... ובילד שוב יאשר...
אה, וואי... איזו סיטואצייה הזויה! אין מצב! איך הגעתי לזה?! איך חשבתי על זה? ממש רואה נסתרות.
ובלי ציניות... אתה יכול להבטיח שזה לא יקרה? לא. אתה לא.
אבל אני יכול להבטיח לך שבילד-הום(ו) ימשיך לשחק אותה מפגר, לשחק בקקה, למתוח את הגבול, לשקר, להטעות את הגולשים ולהרוס את רשת התרגום הישראלית בחסות כמה ילדודס שפשוט "לא ידעו" לא למחוק קרדיט.
אני כבר הבנתי עם מי יש ל-Qsubs עסק.
ולאור הדברים שקורים ברקע בימים האחרונים, אפשר רק לקוות שזיר"ה האלה יקלטו שטורק מפרסם קידודים ועושה כסף מכל העניין ויכנסו באמ-אמא של האתר הביזיוני ומנהלו הפסיכי.
נמאס כבר להתעסק בשטויות האלה. בחייאת. למי יש סבלנות?
העסק אמור להיות ממש פשוט! מישהו בא, משקיע שעות בחינם, חותם את השם שלו על התוצר, וכולם משתמשים בזה בהנאה וסבבה מבלי להרוס לו את הכיף של היצירה...
איך לעזאזל זה הסתובב לנושאים של 6 עמודים בהם אנשים מעזים להאשים את מי שהשקיע (בחינם!!!) בהתעללות במשתמשי התוצר?
כולם מפגרים, תאמינו לי.
נכתב ב- 29/12/2011, 14:59
נכתב ב- 29/12/2011, 15:17
http://www.qsubs.net/index.php?showtopic=48889כי אנחנו צופים בסטרימר ובסטרימרים הוא לא עובד
נכתב ב- 29/12/2011, 15:30
- tool99 אוהב את זה
נכתב ב- 29/12/2011, 15:33
לי יש Popcorn Hour ועובד לי כמו ענק.הפיתרון עובד רק על Xtreamer, לי יש Tvix, אם יש לך פתרון לTvix, אני אשמח לשמוע
זה שכתוב בכותרת "Xtreamer" לא אומר כלום, פשוט אקסטרימר הוא הסטרימר הכי פופולארי בארץ.
נסה בסטרימר שלך ותגיד אם עובד.
נכתב ב- 29/12/2011, 16:01
ב. אולי במקום לשים דלי, פשוט נסגור את הברז? אנחנו צריכים לפעול כדי לחזור למצב הקודם, ולא למצוא "טריקים" כדי להתאים את עצמנ למצב החדש
נכתב ב- 29/12/2011, 16:10
1. כי הוא מכוערלמה לא?
אנחנו צריכים לפעול כדי לחזור למצב הקודם, ולא למצוא "טריקים" כדי להתאים את עצמנ למצב החדש
2. זה לא עובד(לי לפחות)
3. זה לא עובד לAVI
4. זה דורש כל מיני עבודות והתקנות נוספות, שלא נחוצות אם היה לנו SRT רגיל
נכתב ב- 29/12/2011, 16:22
זה בדיוק מה שאתה צריך לעשות!!אנחנו צריכים לפעול כדי לחזור למצב הקודם, ולא למצוא "טריקים" כדי להתאים את עצמנו למצב החדש
אתה צריך להתאים את עצמך אליהם ולא ההפך.
הם לא עובדים אצלך, כל מה שאתה מקבל זה בחינם ואין לך שום זכות להתלונן!
- Geralt of Rivia אוהב את זה

נכתב ב- 29/12/2011, 16:48
אין לי זכות להתלונן.
שני אלה נכונים.
דבר ראשון: כל עוד הפורמט הזה קיים, אני לא מקבל כלום, אין לי איך להשתמש בזה. זה כמו שתיתן לי קופסא עם הרבה ממתקים, אבל אני לא יכול לפתוח אותה. מה קיבלתי? כלום.
דבר שני: לחזור למצב הקודם יעזור לכולם. זה ייגרום לQsubs לקבל מחדש את ההערכה שהם כל כך רוצים מהצופים(שכן אם זה לא היה מה שהם רוצים, מה אכפת להם מהקרדיט?); זה יעזור לצופים, שכן כרגע למאות מאיתנו אין דרך לצפות עם תרגום; זה יעזור לטורק(וגם לשאר אתרי הכתוביות שכרגע סובלים), בכך שיהיו להם עוד תרגומים באתר; אני מאמין שזה גם יעזור ליוני, לא יודע....
אז למה שלא נפעל על מנת שזה יחזור למצב הקודם? למה שזה יהיה כל אחד מוצא לעצמו דרך להסתדר, במקום שנתגייס לעזור לסיום הסכסוך הזה?
אני חוזר ואומר: השמצות הדדיות לא יביאו לסיום הסכסוך.
יוני, אם הגישה של חברי QSUBS, או צורת הדיבור שלהם אליך תשתנה, האם תסכים להוריד את שלושת הסנכרונים המדוברים? אם לא, תוכל לתת סיבה?
- tool99 אוהב את זה
נכתב ב- 29/12/2011, 17:01
אז זהו, שלא! זה שאתה מקובע על הסטרימר שלך ולא מוכן ללמוד דברים חדשים, זו לא בעיה של המתרגמים.אף אחד לא עובד אצלי.
אין לי זכות להתלונן.
שני אלה נכונים.
דבר ראשון: כל עוד הפורמט הזה קיים, אני לא מקבל כלום, אין לי איך להשתמש בזה. זה כמו שתיתן לי קופסא עם הרבה ממתקים, אבל אני לא יכול לפתוח אותה. מה קיבלתי? כלום.
אתה יכול לצפות במחשב בלי שום בעיה, אתה יכול להוריד מובנה או לקודד, או שאתה יכול לנסות ללמוד איך להפעיל את הכתוביות על הסטרימר שלך, אני מאמין שזה אפשרי.
אני בתור גולש מבסוט מהתרגומים ולא אכפת לי שהמצב ישאר ככה עוד הרבה זמן.
חוץ מזה, Q לא הכתובת, אלא בילד.
נכתב ב- 29/12/2011, 17:08
נכתב ב- 29/12/2011, 17:12
באף אחד, אבל אלא אם כן בילד מתכוון להתאפס על עצמו, כדאי שתתחיל להתאים את עצמך למצב הקיים.והאופציה השנייה, שהיא לפעול על מנת שהתרגומים יחזרו לSRT(על ידי פתירת כל הבעיות והסכסוכים, כמובן) תפגע ב...?
ולא, להתלונן לQ זה לא לפעול על מנת שהתרגומים יחזרו לSRT, זה פשוט לא תורם בכלום.
נכתב ב- 29/12/2011, 17:15
זה עובד מאוד ל-AVI.3. זה לא עובד לAVI
תוריד מובנה או תקודד אחד.
נכתב ב- 29/12/2011, 17:22
אם לא שמת לב, רוב הפניות שלי כאן הן ליוני, שלפי מה שהוא כותב כאן, הוא הרבה יותר ממוכן לשתף פעולה ולפתור את הבעיה, ודוקא Q הם אלה שהולכים עם הראש בקיר ולא מקשיבים לו. לא שגניבת הקרדיטים הייתה בסדר, אך לפי מה שהוא כותב לא הייתה כל כוונת זדון ואם רק יירגעו הרוחות, יוכלו לפתור את הבעיה הרבה יותר מהר.באף אחד, אבל אלא אם כן בילד מתכוון להתאפס על עצמו, כדאי שתתחיל להתאים את עצמך למצב הקיים.
והאופציה השנייה, שהיא לפעול על מנת שהתרגומים יחזרו לSRT(על ידי פתירת כל הבעיות והסכסוכים, כמובן) תפגע ב...?
נכתב ב- 29/12/2011, 17:37
איך בדיוק הוא מוכן לשתף פעולה? לא ראיתי שהוא מצהיר פה שהוא מתכוון לבקש מבילד להוריד את הסינכרונים הפוגעניים.אם לא שמת לב, רוב הפניות שלי כאן הן ליוני, שלפי מה שהוא כותב כאן, הוא הרבה יותר ממוכן לשתף פעולה ולפתור את הבעיה, ודוקא Q הם אלה שהולכים עם הראש בקיר ולא מקשיבים לו. לא שגניבת הקרדיטים הייתה בסדר, אך לפי מה שהוא כותב לא הייתה כל כוונת זדון ואם רק יירגעו הרוחות, יוכלו לפתור את הבעיה הרבה יותר מהר.
באף אחד, אבל אלא אם כן בילד מתכוון להתאפס על עצמו, כדאי שתתחיל להתאים את עצמך למצב הקיים.
והאופציה השנייה, שהיא לפעול על מנת שהתרגומים יחזרו לSRT(על ידי פתירת כל הבעיות והסכסוכים, כמובן) תפגע ב...?
אבל יוני בכלל לא העניין עכשיו.. זה רק בידיים של בילד שמתעקש להיות אטום.
נכתב ב- 29/12/2011, 17:40
נכתב ב- 29/12/2011, 17:44
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים