עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

IDX או למה אני צריך לסבול?

• אנא התחבר בכדי להגיב
243 תגובות לנושא זה

#101 Psibeast

Psibeast

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 16 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎11:55

אני מצטרף לקריאה שלך. כי אתמול הסברתי למישו מפה, מה קרה ולמה
וביקשתי ממנו שיפסיקו להתעקש על 3 סנכרונים נידחים. ולהבא דברים לא יחזרו על עצמם.
אבל החבר'ה לא רוצים לרדת מהעץ, ומתעקשים על שטויות. וממשיכים לעקוץ ולנסות להשתלט על כל הסצינה.
פתאטיים. להאשים אותי כאילו אני מכיר פה מישו אישית ומנסה לעצבן אותו. זה ממש פתאטי
זה סתם ניסיון להוכיח לגולשים "בזכות מי הם חיים". סתם מלחמות אגו ילדותיות.

אם מדובר בדבר כל כך פעוט ושטויות וסנכרונים נידחים כדבריך, אז למה ההתעקשות לא לתקן אותם? התעקשות פה זה לשני הצדדים אתה יודע. כמה ש QSubs מתעקשים על הקרדיט שלהם, הצד השני מתעקש על לגזול אותו, אז איך אפשר להאשים רק צד אחד בזה שהוא עושה עניין?

#102 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎14:46

אני מצטרף לקריאה שלך. כי אתמול הסברתי למישו מפה, מה קרה ולמה
וביקשתי ממנו שיפסיקו להתעקש על 3 סנכרונים נידחים. ולהבא דברים לא יחזרו על עצמם.
אבל החבר'ה לא רוצים לרדת מהעץ, ומתעקשים על שטויות. וממשיכים לעקוץ ולנסות להשתלט על כל הסצינה.
פתאטיים. להאשים אותי כאילו אני מכיר פה מישו אישית ומנסה לעצבן אותו. זה ממש פתאטי
זה סתם ניסיון להוכיח לגולשים "בזכות מי הם חיים". סתם מלחמות אגו ילדותיות.

אם מדובר בדבר כל כך פעוט ושטויות וסנכרונים נידחים כדבריך, אז למה ההתעקשות לא לתקן אותם? התעקשות פה זה לשני הצדדים אתה יודע. כמה ש QSubs מתעקשים על הקרדיט שלהם, הצד השני מתעקש על לגזול אותו, אז איך אפשר להאשים רק צד אחד בזה שהוא עושה עניין?

ועוד להאשים את הצד שאשכרה השקיע שעות בתוצר, לעומת הצד שלקח לו 10 שניות (בלחץ) למחוק את הקרדיט...

אני גם אוהב איך יוני מאשים את כולם כאן שהם "מתעקשים", אבל לא אומר כלום לגבי בקשה מבילד להסיר את הסנכרונים עם חוסר הקרדיט.
העיקר לזרוק לאוויר דברים כמו "מהיום זה לא יהיה", "זה כולה 3 סנכרונים", ו"אתם סתם רוצים לאמלל את הצופים". מי מתעקש שוב? נראה לי שהתבלבלת קצת, מיסטר...

אגב "זה לא יקרה שוב", מה אם מחר יקום חמור חדש שיחליט לסנכרן ולהסיר את הקרדיט... ובילד שוב יאשר...
אה, וואי... איזו סיטואצייה הזויה! אין מצב! איך הגעתי לזה?! איך חשבתי על זה? ממש רואה נסתרות.
ובלי ציניות... אתה יכול להבטיח שזה לא יקרה? לא. אתה לא.
אבל אני יכול להבטיח לך שבילד-הום(ו) ימשיך לשחק אותה מפגר, לשחק בקקה, למתוח את הגבול, לשקר, להטעות את הגולשים ולהרוס את רשת התרגום הישראלית בחסות כמה ילדודס שפשוט "לא ידעו" לא למחוק קרדיט.
אני כבר הבנתי עם מי יש ל-Qsubs עסק.
ולאור הדברים שקורים ברקע בימים האחרונים, אפשר רק לקוות שזיר"ה האלה יקלטו שטורק מפרסם קידודים ועושה כסף מכל העניין ויכנסו באמ-אמא של האתר הביזיוני ומנהלו הפסיכי.
נמאס כבר להתעסק בשטויות האלה. בחייאת. למי יש סבלנות?
העסק אמור להיות ממש פשוט! מישהו בא, משקיע שעות בחינם, חותם את השם שלו על התוצר, וכולם משתמשים בזה בהנאה וסבבה מבלי להרוס לו את הכיף של היצירה...
איך לעזאזל זה הסתובב לנושאים של 6 עמודים בהם אנשים מעזים להאשים את מי שהשקיע (בחינם!!!) בהתעללות במשתמשי התוצר?
כולם מפגרים, תאמינו לי.

#103 P.O.I

P.O.I

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 14 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎14:59

יוני, אם הגישה של חברי QSUBS, או צורת הדיבור שלהם אליך תשתנה, האם תסכים להוריד את שלושת הסנכרונים המדוברים? אם לא, תוכל לתת סיבה?

#104 HomerSimpson

HomerSimpson

!Simpsons did it

• מתרגמי רשת
  • 2,149 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎15:17

כי אנחנו צופים בסטרימר ובסטרימרים הוא לא עובד

http://www.qsubs.net/index.php?showtopic=48889

תמונה שפורסמה

#105 P.O.I

P.O.I

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 14 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎15:30

הפיתרון עובד רק על Xtreamer, לי יש Tvix, אם יש לך פתרון לTvix, אני אשמח לשמוע
  • tool99 אוהב את זה

#106 HomerSimpson

HomerSimpson

!Simpsons did it

• מתרגמי רשת
  • 2,149 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎15:33

הפיתרון עובד רק על Xtreamer, לי יש Tvix, אם יש לך פתרון לTvix, אני אשמח לשמוע

לי יש Popcorn Hour ועובד לי כמו ענק.
זה שכתוב בכותרת "Xtreamer" לא אומר כלום, פשוט אקסטרימר הוא הסטרימר הכי פופולארי בארץ.
נסה בסטרימר שלך ותגיד אם עובד.

תמונה שפורסמה

#107 P.O.I

P.O.I

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 14 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎16:01

א. לא עובד
ב. אולי במקום לשים דלי, פשוט נסגור את הברז? אנחנו צריכים לפעול כדי לחזור למצב הקודם, ולא למצוא "טריקים" כדי להתאים את עצמנ למצב החדש

#108 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎16:04

אנחנו צריכים לפעול כדי לחזור למצב הקודם, ולא למצוא "טריקים" כדי להתאים את עצמנ למצב החדש

למה לא?
תמונה שפורסמה

#109 P.O.I

P.O.I

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 14 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎16:10

אנחנו צריכים לפעול כדי לחזור למצב הקודם, ולא למצוא "טריקים" כדי להתאים את עצמנ למצב החדש

למה לא?

1. כי הוא מכוער
2. זה לא עובד(לי לפחות)
3. זה לא עובד לAVI
4. זה דורש כל מיני עבודות והתקנות נוספות, שלא נחוצות אם היה לנו SRT רגיל

#110 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎16:22

אנחנו צריכים לפעול כדי לחזור למצב הקודם, ולא למצוא "טריקים" כדי להתאים את עצמנו למצב החדש

זה בדיוק מה שאתה צריך לעשות!!
אתה צריך להתאים את עצמך אליהם ולא ההפך.
הם לא עובדים אצלך, כל מה שאתה מקבל זה בחינם ואין לך שום זכות להתלונן!
  • Geralt of Rivia אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#111 P.O.I

P.O.I

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 14 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎16:48

אף אחד לא עובד אצלי.
אין לי זכות להתלונן.
שני אלה נכונים.

דבר ראשון: כל עוד הפורמט הזה קיים, אני לא מקבל כלום, אין לי איך להשתמש בזה. זה כמו שתיתן לי קופסא עם הרבה ממתקים, אבל אני לא יכול לפתוח אותה. מה קיבלתי? כלום.

דבר שני: לחזור למצב הקודם יעזור לכולם. זה ייגרום לQsubs לקבל מחדש את ההערכה שהם כל כך רוצים מהצופים(שכן אם זה לא היה מה שהם רוצים, מה אכפת להם מהקרדיט?); זה יעזור לצופים, שכן כרגע למאות מאיתנו אין דרך לצפות עם תרגום; זה יעזור לטורק(וגם לשאר אתרי הכתוביות שכרגע סובלים), בכך שיהיו להם עוד תרגומים באתר; אני מאמין שזה גם יעזור ליוני, לא יודע....

אז למה שלא נפעל על מנת שזה יחזור למצב הקודם? למה שזה יהיה כל אחד מוצא לעצמו דרך להסתדר, במקום שנתגייס לעזור לסיום הסכסוך הזה?

אני חוזר ואומר: השמצות הדדיות לא יביאו לסיום הסכסוך.

יוני, אם הגישה של חברי QSUBS, או צורת הדיבור שלהם אליך תשתנה, האם תסכים להוריד את שלושת הסנכרונים המדוברים? אם לא, תוכל לתת סיבה?
  • tool99 אוהב את זה

#112 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎17:01

אף אחד לא עובד אצלי.
אין לי זכות להתלונן.
שני אלה נכונים.

דבר ראשון: כל עוד הפורמט הזה קיים, אני לא מקבל כלום, אין לי איך להשתמש בזה. זה כמו שתיתן לי קופסא עם הרבה ממתקים, אבל אני לא יכול לפתוח אותה. מה קיבלתי? כלום.

אז זהו, שלא! זה שאתה מקובע על הסטרימר שלך ולא מוכן ללמוד דברים חדשים, זו לא בעיה של המתרגמים.
אתה יכול לצפות במחשב בלי שום בעיה, אתה יכול להוריד מובנה או לקודד, או שאתה יכול לנסות ללמוד איך להפעיל את הכתוביות על הסטרימר שלך, אני מאמין שזה אפשרי.
אני בתור גולש מבסוט מהתרגומים ולא אכפת לי שהמצב ישאר ככה עוד הרבה זמן.

חוץ מזה, Q לא הכתובת, אלא בילד.
תמונה שפורסמה

#113 P.O.I

P.O.I

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 14 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎17:08

והאופציה השנייה, שהיא לפעול על מנת שהתרגומים יחזרו לSRT(על ידי פתירת כל הבעיות והסכסוכים, כמובן) תפגע ב...?

#114 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎17:12

והאופציה השנייה, שהיא לפעול על מנת שהתרגומים יחזרו לSRT(על ידי פתירת כל הבעיות והסכסוכים, כמובן) תפגע ב...?

באף אחד, אבל אלא אם כן בילד מתכוון להתאפס על עצמו, כדאי שתתחיל להתאים את עצמך למצב הקיים.
ולא, להתלונן לQ זה לא לפעול על מנת שהתרגומים יחזרו לSRT, זה פשוט לא תורם בכלום.
תמונה שפורסמה

#115 HomerSimpson

HomerSimpson

!Simpsons did it

• מתרגמי רשת
  • 2,149 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎17:15

3. זה לא עובד לAVI

זה עובד מאוד ל-AVI.
תוריד מובנה או תקודד אחד.

תמונה שפורסמה

#116 P.O.I

P.O.I

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 14 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎17:22

באף אחד, אבל אלא אם כן בילד מתכוון להתאפס על עצמו, כדאי שתתחיל להתאים את עצמך למצב הקיים.

אם לא שמת לב, רוב הפניות שלי כאן הן ליוני, שלפי מה שהוא כותב כאן, הוא הרבה יותר ממוכן לשתף פעולה ולפתור את הבעיה, ודוקא Q הם אלה שהולכים עם הראש בקיר ולא מקשיבים לו. לא שגניבת הקרדיטים הייתה בסדר, אך לפי מה שהוא כותב לא הייתה כל כוונת זדון ואם רק יירגעו הרוחות, יוכלו לפתור את הבעיה הרבה יותר מהר.

#117 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎17:37

אם לא שמת לב, רוב הפניות שלי כאן הן ליוני, שלפי מה שהוא כותב כאן, הוא הרבה יותר ממוכן לשתף פעולה ולפתור את הבעיה, ודוקא Q הם אלה שהולכים עם הראש בקיר ולא מקשיבים לו. לא שגניבת הקרדיטים הייתה בסדר, אך לפי מה שהוא כותב לא הייתה כל כוונת זדון ואם רק יירגעו הרוחות, יוכלו לפתור את הבעיה הרבה יותר מהר.

איך בדיוק הוא מוכן לשתף פעולה? לא ראיתי שהוא מצהיר פה שהוא מתכוון לבקש מבילד להוריד את הסינכרונים הפוגעניים.
אבל יוני בכלל לא העניין עכשיו.. זה רק בידיים של בילד שמתעקש להיות אטום.
תמונה שפורסמה

#118 P.O.I

P.O.I

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 14 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎17:40

למה, מעלה התרגום לא יכול להסיר אותו?

#119 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎17:41

למה, מעלה התרגום לא יכול להסיר אותו?

כנראה שלא, יוני אמר כמה פעמים שהסנכרונים לא בשליטתו.
תמונה שפורסמה

#120 P.O.I

P.O.I

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 14 הודעות

נכתב ב- ‎29/12/2011‏, ‎17:44

אוקיי... באסה. ואם יוני עצמו יבקש, בילד לא יסכים?

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים