באסה

נכתב ב- 06/12/2011, 07:15
נכתב ב- 07/12/2011, 22:38
נכתב ב- 08/12/2011, 00:58
נכתב ב- 08/12/2011, 14:07
topdown.me ירד כדי לא לקחת סיכון.
יש את יוצאי horadot ב duil.net
חזר..הבעלים של topdown הורידו את האתר בכדי לא לקחת סיכון, לאחר מה שקרה להורדות.נט
נכתב ב- 08/12/2011, 18:48
נכתב ב- 09/12/2011, 06:23
רגע אז מה נסגר עכשיו עם התרגומים? למה הם לא מועלים גם לאתר סרטים?
אתר "סרטים" משמש פלטפורמה, ומאפשר לעלות אליו פורמטים, ותכנים שונים - בהתאם להחלטת היוצר.
פורמט IDX/SUB, הינו פורמט מוכר, וותיק יותר מפורמט ה-SRT המוכר היום ברשת.
צוות IDXfree
נכתב ב- 09/12/2011, 11:41
זה פשוט, אנחנו נגד טורק (שזה כולל אותך).אין לי מושג מי נגד מי פה. ורק השבוע נחשפתי לפנים המכוערות וההזויות של קבוצות התרגום.
תמיד שסנכרנתי לא הורדתי קרדיט, העתקתי את הקודם + תוספת שלי באותו אורך + קרדיט לטורק כי ככה נהוג שם.
אני מאמין לך שאין לך שמץ של מושג בסנכרון ואתה עושה את זה בתמימות. כמו שכתבתי למעלה, הבעיה היא בילד שמאשר לך את זה. וכן, בילד יודע בדיוק למה אנחנו מתכוונים ויודע שבגלל הסנכרון הזה שלך חזרנו ל-IDX/SUB, כתבנו לו את זה.כל הדמיונות שלכם כאילו הכל נעשה בכוונה, מצוצות מהאצבע.
ZIPC* ואני נגד טורק ונגדך.אין לי מושג מי זה ZIPO ונגד מיהו ובעד מי אתם, אני מעתיק את הקרדיט הקודם, כפי שעלה כבר בטורק.
וכשהורדתי סנכרון זו היתה החלפת שמו, כי לא חלמתי כמה ייפגע המסנכרן הקודם. (וממה בכלל להיפגע?)
בילד מאשר את הסנכרונים שלך כשהוא יודע שהם מעצבנים אותנו. לא מספיק?בילד לא מעורב בכלל במה שעשיתי, ולהיפך- הוא נתן לי בראש כמה פעמים, ואפילו איים להוריד לי הרשאות
כי העלתי סנכרון לגרסאות פחות איכותיות לטעמו [ומה שמצחיק, שאתם העלתם בעצמכם את אותם גרסאות בסוף]
בילד במה שקשור אלי לא רק לא מעורב אלא אין ביננו דיבורים מידיי או הכוונה פרט לכללים הראשונים מה מעלים ומה לא.
בילד רואה מצוין. שלחנו לו הודעות עם הדף של "הפלישה למערב" ואמרנו לו על איזה גירסאות מדובר.רק היום (...) ראיתי את הנושא שעלה בגללי בQ וחטפתי הלם
בילד לא רואה בכלל מה העלתי, אני מעלה מה שבא לי לגירסא שהורדתי או שחבר העתיק לי
משם חבר אחר בצוות שסתם אוהב רק את גרסת FREE שולח אלי כדי שאסנכרן לו
ואז זה עולה לטורק. עם הקרדיטים המקוריים שבתרגום שעלה כבר לטורק. בילד לא מכוין כלום ובטח לא אני
זה הכל נעשה במחטף בעבודה קטנה בחצי הלילה. ואם נעשה דבר מעצבן ומכוון הוא לא ממני.
מה Qsubs ואני עושים בסאבסנטר? משחררים תרגומים נעולים כדי שאנשים כמוך שבילד נותן להם במה לא ימחקו לי את הקרדיט על משהו שאני עובד ומשקיע עליו שעות? סליחה באמת, אני מצטער מעומק ליבי על העוול שנגרם לך.וכשאני קורא פה את התגובות הראשוניות, סנכרוניים מפוקפקים ומשם סכיזופרניה וכו'
ראסמי נפלתם על הראש. וכשגיליתי היום שם בQ מה עושים סאבסנטר לאחרים ומה אתם לשלגיה
ומה סרטים לכולם, אני באמת מאמין שאני הבורג הקטן שלא עשה דבר מכוון.
ולכן אני מכנה אתכם הזויים כי איבדתם פרופורציות.
גם בקשר לחשדות וגם בקשר לתגובות ההיסטריות.
אלו סנכרונים שלך, אתה יכול לדרוש ממנו למחוק אותם. ויותר מזה, אתה יכול להפסיק.לו יכולתי הייתי משנה כללים בכל מקום וגם מעלה מחדש את מה שרצו בQ
אבל זה לא בידי. ולבילד היסטוריה שלו עם החבר'ה ההם. ושוב, תתחילו לחזור לשפיות.
כי כשעונים לכם יפה אתם מתנשאים ומזלזלים, וכשיורדים לרמתכם אתם ניתפסים בזה כמוצא שלל רב
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים