עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מנהל "סאבסנטר" ממשיך לגעת בתרגומים?

• אנא התחבר בכדי להגיב
133 תגובות לנושא זה

#101 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎19:44

אני עדיין לא מבין מה אלמוני מחפש בכל השיחות בילבולציה האלה????

שסאבסנטר יסגר? (לא יקרה, להפך קרה משהו ממש הפוך)

שQ יעזבו את סאבס ?? (לא יקרה, וגם אם כן זה לא יגרום לסגירה של סאבסנטר)

שלא יהיו גולשים בסאבסנטר ? ? (לא יקרה, מה לעשות סאבסנטר האתר הטוב ביותר כיום לכתוביות במלא מובן המילה)

אז מה אתה מחפש?????
את מי? אותי??? את מה?? למה אתה מנסה ליצור ריבים?? להוציא אותי לא בסדר?? (זה לא מפריע לי ואתה רואה שאני זורם איתך וצוחק עלייך כל הזמן על כך שאתה באמת אפס כי זה מה שאתה מחפש)
מוציא אותי קטן?? זה רק בעינייך ובשאר הגולשים ששונאים אותי אישית ומקנאים בהצלחתי בכל הנושא

אז מה אתה מחפש?? תיהיה אמיתי , אל תדאג אף אחד לא ישנא אותך ממה שכבר שונאים אותך עד עכשיו.

מה שאני מחפש זה מאוד פשוט וקל לביצוע מצדך: תן יחס שווה לכל התרגומים שהחלטת להעלות לאתר שלך.
-שלא יהיה מצב שלחלק מהתרגומים אתה מכניס את כתובת האתר שלך, ולחלק לא.
-שלא יהיה מצב שבחלק מהתרגומים אתה מוחק את כתובת אתר המתרגם, ובחלק לא.
דברים כאלה פשוטים.

מקובל עליי שזה מה שאתה רוצה
אבל למה אתה דורש את ממני???
הרי הצהרת לא פעם ופעמיים שאתה מעדיף לגלוש באתר אחר, אז מה אכפת לך מה קורה באתר שלי
הקרדיט שלך לא נמחק (לא שלך ולא של אף מתרגם)
אני לא מבין למה כל כך אכפת לך מהאתר סאבסנטר ומה שקורה בו אם אתה בכלל לא גולש בו???

עם כל הכבוד לגילך או לנסיונך אני לא מאמין שיש לך ניסיון בניהול אתר אינטרנט או בניהול כלשהו בכלל
אני בלי להגזים ניהלתי מספר דברים למרות גילי הצעיר, ואני עדיין מנהל דברים אחרים מלבד סאבסנטר וגם דברים שמחוץ לרשת
תאמין לי שכושר הניהול שלי טוב מאוד ואני יודע בדיוק את העבודה, ההתבטאויות שלי בפורום יוצאות בגלל שכאן אני נהנה אני יכול לכתוב מה שבא לי ואיך שבא לי, בניגוד לחיים האמיתיים שגם שם אני חמום מוח אבל הכל כמובן נמצא בביקורות מתמדת

אשמח אם אתה תמשיך את דרכך כמתרגם ,תקבל את הקרדיט הראוי לך
ואני אמשיך בתפקידים, ודרכנו לא יצטלבו עוד לעולם כי אין בכך צורך.
אם יש למתרגמים אחרים בעיות עם האתר סאבסנטר הם מוזמנים לפנות דרך הצור קשר והם יקבלו מענה מיידי ובכל נושא
כרגע מה שאני רואה זה רק אותך מנסה לגרום לריבים ולסכסוכים ביני לבין לא יודע מי??? (ואני באמת שואל עם מי אתה רוצה שאריב אני אקצר לך את הדרך)

#102 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎19:52

אני עדיין לא מבין מה אלמוני מחפש בכל השיחות בילבולציה האלה????

שסאבסנטר יסגר? (לא יקרה, להפך קרה משהו ממש הפוך)

שQ יעזבו את סאבס ?? (לא יקרה, וגם אם כן זה לא יגרום לסגירה של סאבסנטר)

שלא יהיו גולשים בסאבסנטר ? ? (לא יקרה, מה לעשות סאבסנטר האתר הטוב ביותר כיום לכתוביות במלא מובן המילה)

אז מה אתה מחפש?????
את מי? אותי??? את מה?? למה אתה מנסה ליצור ריבים?? להוציא אותי לא בסדר?? (זה לא מפריע לי ואתה רואה שאני זורם איתך וצוחק עלייך כל הזמן על כך שאתה באמת אפס כי זה מה שאתה מחפש)
מוציא אותי קטן?? זה רק בעינייך ובשאר הגולשים ששונאים אותי אישית ומקנאים בהצלחתי בכל הנושא

אז מה אתה מחפש?? תיהיה אמיתי , אל תדאג אף אחד לא ישנא אותך ממה שכבר שונאים אותך עד עכשיו.

מה שאני מחפש זה מאוד פשוט וקל לביצוע מצדך: תן יחס שווה לכל התרגומים שהחלטת להעלות לאתר שלך.
-שלא יהיה מצב שלחלק מהתרגומים אתה מכניס את כתובת האתר שלך, ולחלק לא.
-שלא יהיה מצב שבחלק מהתרגומים אתה מוחק את כתובת אתר המתרגם, ובחלק לא.
דברים כאלה פשוטים.

מקובל עליי שזה מה שאתה רוצה
אבל למה אתה דורש את ממני???
הרי הצהרת לא פעם ופעמיים שאתה מעדיף לגלוש באתר אחר, אז מה אכפת לך מה קורה באתר שלי
הקרדיט שלך לא נמחק (לא שלך ולא של אף מתרגם)
אני לא מבין למה כל כך אכפת לך מהאתר סאבסנטר ומה שקורה בו אם אתה בכלל לא גולש בו???

עם כל הכבוד לגילך או לנסיונך אני לא מאמין שיש לך ניסיון בניהול אתר אינטרנט או בניהול כלשהו בכלל
אני בלי להגזים ניהלתי מספר דברים למרות גילי הצעיר, ואני עדיין מנהל דברים אחרים מלבד סאבסנטר וגם דברים שמחוץ לרשת
תאמין לי שכושר הניהול שלי טוב מאוד ואני יודע בדיוק את העבודה, ההתבטאויות שלי בפורום יוצאות בגלל שכאן אני נהנה אני יכול לכתוב מה שבא לי ואיך שבא לי, בניגוד לחיים האמיתיים שגם שם אני חמום מוח אבל הכל כמובן נמצא בביקורות מתמדת

אשמח אם אתה תמשיך את דרכך כמתרגם ,תקבל את הקרדיט הראוי לך
ואני אמשיך בתפקידים, ודרכנו לא יצטלבו עוד לעולם כי אין בכך צורך.
אם יש למתרגמים אחרים בעיות עם האתר סאבסנטר הם מוזמנים לפנות דרך הצור קשר והם יקבלו מענה מיידי ובכל נושא
כרגע מה שאני רואה זה רק אותך מנסה לגרום לריבים ולסכסוכים ביני לבין לא יודע מי??? (ואני באמת שואל עם מי אתה רוצה שאריב אני אקצר לך את הדרך)

אני לא רוצה שתסתכסך עם אף אחד. פשוט מאוד, אני רוצה שתנהג ביחס שוויוני, מכיוון שהתנהלותך הנוכחית גורמת לחלק מהמתרגמים להרגיש
שהם מקבלים יחס לא הוגן, שמתייחסים אליהם כאילו הם סוג ב'.
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#103 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎19:58

אלמוני

למה אני כל כך חשוב להם??? אני בורג קטן במערכת
יש לך אתרים הרבה יותר גדולים ממני, מה אכפת לכם ממני? אתר קטן חלש ומסכן שסך הכל רוצה לנהל את עצמו בצורה הטובה ביותר!!

אם הם מרגישים סוג ב' כנראה שיש לכך סיבה
אני נותן באתר רק סוג א', וכנראה שלסוג ב' אין מקום אצלי.

#104 LiRoN18

LiRoN18

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 306 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎20:05

אלמוני היקר, שים לב כמה אנרגיות אתה משקיע - דעתך מובנת אבל נופלת על אוזניות ערלות.
אתה לא יכול לשנות דיעה של בעל אתר, אם מחר יבוא לו לגנוב תרגומים לדוגמא הוא ינהג ככה ואין איש ברשת שיוכל לומר לו אחרת, האתר שלו הכיף שלו.
נכון מצד שני המידע מגיע ממך לצורך העניין (עוד דוגמא) עם זאת, על המידע שאתה קרי המתרגם תרגמת אין שום בלעדיות או חזקה משפטית וכל ילד בן 12 עם חצ'קונים בפנים יכול לשנות/לערוך/לצנזר/למחוק וכו' ולא תוכל לעשות כלום.
כן אתה מנסה להגיע לשכל הישר של אותו אדמין על גבי 6 עמודים.
היום זה חי, אתמול בילד, מחר ילד אחר שפתח אתר.. יש לך כוח לזה? שווה את זה?
תעלו אתם בעצמכם לאתרים שאתם מוצאים לנכון והפיצו לחבריכם ולמקורביכם אולי אפילו תפתחו קבוצה בלעדית או תתחברו לאתר שיתוף וכו'... סאב זה גרגיר ברשת, באותה מידה זה יכול להיות בילד.
ובילד כפי שידוע לך לא פה והוא לא שם זין על אף אחד פה (מצטער על הבוטות זו האמת).. אז אם חי מגיב לך, אשרייך אבל חבל על המאמץ, מעריך את המאמץ שלך אבל אין לזה מטרה הוא סיכם את התשובה שלו - האתר שלו והוא קובע את החוקים.. לצערי אני מסכים עם זה.. ככה עובד עקרון האינטרנט והסצנה.. מלבד מלנסות לדבר בהגיון בריא ולנסות לשמור על שלום בית בסצנת התרגומים אין הרבה מה לעשות לא משנה מה תנסה.

#105 פיני95

פיני95

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 233 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎21:12

אלמוני.

אני קורא את התגובות שלך ומנסה להבין, ללא הצלחה.
מדוע אתה מחפש צדק? כאשר אתה בביתך מתנהל ללא צדק.
פתחתם בפורום EX פורום למתרגמים פרטיים. משום מה רק יחידי סגולה יכולים להיות שייכים אליו.
אפילו אחת שמתרגמת בלעדית עבור הדביל באתר הטחורים, נחשבת משום מה מתרגמת פרטית למרות שהיא בצוות של הטחורים.
איך זה מסתדר עם צדק לכולם? מדוע כל המתרגמים הפרטיים, כמוני ואחרים לא שייכים לפורום?
מי שם אותך כנציג של המתרגמים הפרטיים?
מדוע אתה פוגע במתרגמים אחרים, אשר לא מלקקים בטוסיק?
חי בעל האתר, זכותו לעשות באתר מה שהוא רוצה. להבדיל מהדביל שמרוויח כסף על חשבונך. חי רק מוציא כסף ולכן זכותו לעשות מה שהוא רוצה.
נכון שכושר הביטוי שלו מתאים לסביבה בה הוא גדל, אבל הוא לא פוגע באף אחד.
הלוואי והדביל היה מתנהג כך לכולם.

#106 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎22:49

אלמוני.

אני קורא את התגובות שלך ומנסה להבין, ללא הצלחה.
מדוע אתה מחפש צדק? כאשר אתה בביתך מתנהל ללא צדק.
פתחתם בפורום EX פורום למתרגמים פרטיים. משום מה רק יחידי סגולה יכולים להיות שייכים אליו.
אפילו אחת שמתרגמת בלעדית עבור הדביל באתר הטחורים, נחשבת משום מה מתרגמת פרטית למרות שהיא בצוות של הטחורים.
איך זה מסתדר עם צדק לכולם? מדוע כל המתרגמים הפרטיים, כמוני ואחרים לא שייכים לפורום?
מי שם אותך כנציג של המתרגמים הפרטיים?
מדוע אתה פוגע במתרגמים אחרים, אשר לא מלקקים בטוסיק?
חי בעל האתר, זכותו לעשות באתר מה שהוא רוצה. להבדיל מהדביל שמרוויח כסף על חשבונך. חי רק מוציא כסף ולכן זכותו לעשות מה שהוא רוצה.
נכון שכושר הביטוי שלו מתאים לסביבה בה הוא גדל, אבל הוא לא פוגע באף אחד.
הלוואי והדביל היה מתנהג כך לכולם.

בנוסף למה שפיני אמר

יש לי עוד שאלה לאדון אלמוני:

אתה ממשך לצאת עליי ועל האתר שלי בכל מה שיש כאן בדיון ב6 עמודים ויש עוד הרבה אשכולות כאלה, את רמת השעמום שלך כולם רואים

אבל למה אתה לא יוצא על אתרים כמו IDOWn שלא רק שמנכסים לעצמם מעל ומעבר את התרגום אלא גם עורכים זאת בקובץ הכתובית עצמו :
http://www.idown.me/...sidious_R5.html

ראה דוגמא:
כמובן כתוב קרדיט למתרגם ולמסנכרן:

תורגם משמיעה על-ידי אלכסנדר פן (מצוות Qsubs)
סונכרן על-ידי Nexus (מצוות Qsubs)

אבל בצורה מודגשת מאוד כתוב:

קודד והועלה ע"י Anthem בלעדית עבור www.iDown.me!

מה שאני מבין כאן זה שהעבודה המאוד קשה שאדון Anthem עשה זה להדביק את התרגום בעזרת תוכנה ולעלות לשרתים השונים ברשת, משהו שדורש מבן אדם בגג 20 שניות

לעומת זאת אני מספק קובץ SRT שכל אדם יכול לשנות
ואני יכול להגיד לך בפה מלא שאני יושב עם חברים לצפות בסרט, אני עורך את הקרדיטים בשביל הצחוק שלנו וכותב סתם "תורגם משמיעה ע"י X" עכשיו X זה חבר שהקשר בינו לבין אנגלית מקרי לחלוטין.

לכן אני מציע שאם אתה מתחיל במסע הצדק שלך תתחיל קודם כל באנשים שקובעים את התרגום בסרט (והכמות גולשים שלהם פי כמה וכמה משלי) מאשר להתעסק איתי, אתר קטן ברשת שרק רוצה לשרוד ולעשות זאת בצורה הטובה ביותר.

#107 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎22:57

בינתיים דחינו רק שתי בקשות להתקבל לפורום שלנו, כך שטענתך שרק יחידי סגולה יכולים להיות
שייכים אליו אינה נכונה.
פרטיות! תודה.

#108 פיני95

פיני95

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 233 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎23:07

בינתיים דחינו רק שתי בקשות להתקבל לפורום שלנו, כך שטענתך שרק יחידי סגולה יכולים להיות
שייכים אליו אינה נכונה.

אני מכיר יותר משניים.
מעניין למה דחיתם, אתם לא צוות, אתם לא עורכים מבחנים.
מעניין מה הקרטריונים, מי שמלקק יותר טוב, גם את העכוז והביצים?
כל אחד שמתרגם ברשת, אם הוא לא שייך לקבוצה ולא מתרגם "בלעדית" עבור הדביל, נחשב מתרגם פרטי וזכותו המלאה לקבל הכרה לכך, לא בגלל חברות או ליקוקים.
קודם תעשה בדק בית לאחר מכן תחפש במקומות אחרים צדק.

ודרך אגב, שמת לב שלא הגבת לגבי יתר הדברים שנאמרו בתגובה שלי.
זאת אומרת שאתה מאשר אותם.
לפעמים אני לא מצליח להבין את ההתנהלות שלכם עם כל המלחמות שאתם נכנסים אליהם, אתם לא קבוצה ומתנהגים ומבקשים הכרה כקבוצה.
אני יכול להשתעשע בפורומים, יש לי את כל הזמן שבעולם לעשות זאת.
אבל לעולם לא אפגע במישהו כל עוד הוא פגע בי.
אני יכול להשתעשע ולהתערב במלחמות שיש ברשת כהלצה בלבד, אני אנקוט עמדה ברגע שאני רואה שמישהו עושה עוול.
אתה נכנס לכל ויכוח בגלל שינאה שיש לך כנגד אנשים מסויימים ולא שם לב שאתה בעצם מתערב בדברים שלא שייכים לך.
חבל, ההתנהגות שלך גורמת לאנשים לשנוא אתך.
זה לא בריא.

#109 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎23:11

אבל למה אתה לא יוצא על אתרים כמו IDOWn שלא רק שמנכסים לעצמם מעל ומעבר את התרגום אלא גם עורכים זאת בקובץ הכתובית עצמו :

למיטב ידיעתי הם מכניסים את הקרדיט למקודד בשורה שיועדה לכך מראש
במקום "צפיה מהנה" או ### והקרדיט נמשך דקה וחצי. לעומת זאת אתה מכניס
את הכתובת של האתר שלך איפה שמתחשק לך בקובץ התרגום, לפעמים באותה
שורה של המתרגם, ולא מגיע לך קרדיט של 3 או 4 שניות (או כמה שניות שהמתרגם
בחר לתת לעצמו).
פרטיות! תודה.

#110 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎23:25

למיטב ידיעתי הם מכניסים את הקרדיט למקודד בשורה שיועדה לכך מראש
במקום "צפיה מהנה" או ### והקרדיט נמשך דקה וחצי. לעומת זאת אתה מכניס
את הכתובת של האתר שלך איפה שמתחשק לך בקובץ התרגום, לפעמים באותה
שורה של המתרגם, ולא מגיע לך קרדיט של 3 או 4 שניות (או כמה שניות שהמתרגם
בחר לתת לעצמו).

אין בעיה
מעכשיו בכל תרגום שלך אדון אלמוני אני אישית אכניס את הקרדיט שלי בשורה של "צפייה מהנה"
לנוחיותך.

#111 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎23:25

סנדק, כנראה שלא הבנת לאיפה חתרתי,

קודם כל, אני מצטער אם פגעתי בך, באמת שלא זאת הייתה המטרה, שאני קורא את זה שוב זה היה נראה כאילו אני מנסה לפגוע,
דבר שני, הבאן זה לא הפחד, יש משתמשים ותיקים, שחושבים שמישהו מסויים לא בסדר, הם לא יגידו את זה כי הם לא חושבים שזה ישנה משהו, ולמה סתם להרוס מקום שכיף להם להיות בו.
כמו שאתה רואה, אני לא כזה, אם אני חושב משהו אני אומר אותו,

אחרי ששמנו את זה מאחורה, תן לי להסביר למה התכוונתי...

איפשהו קיו שולטים בסאבסנטר, יש להם יחס הרבה יותר חם מכל השאר, חוץ מזה, הייתה תקופה שנתתם במה גדולה יותר לסאבסנטר, ונראה כאילו "שכחתם" את סרטים (באותה תקופה סרטים לא היה נח בכלל, וגם אני מאלה שעזבו, אבל לפי דעתי בתור מתרגמים לא הייתם אמורים להפסיק להעלות, פשוט להפסיק להוריד אם לא נח לכם) ואתה בוחר לצדד במנהל שלא נותן יחס שווה לכל הקבוצות,
לא התכוונתי בקטע של מוחק וגונב קרדיטים, התכוונתי שזה לא כ"כ מפריע לכם,
שלQ היו עושים משהו בטורק ע"י בילד, לכל הצוות של טורק לא היה אכפת מכם (גם אם הם לא אלה שעשו את הנזק, פשוט לא היה אכפת להם)
אותו דבר כאן, לא אכפת לכם שמתעללים באקסטרים,
ושוב שתבין אותי הפעם ב100 אחוז,
אין לי בעיה אם זה שאתם לא עוזרים לאקסטרים, גם הם לא עזרו לכם וזה מה שמגיע להם.
מפריע לי שאתה אומר שאין כאן שום דבר לא הוגן.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#112 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎23:27

מה שחי עושה זאת לא התעללות.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#113 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎23:34

שייכים אליו אינה נכונה.

אני מכיר יותר משניים.
מעניין למה דחיתם, אתם לא צוות, אתם לא עורכים מבחנים.
מעניין מה הקרטריונים, מי שמלקק יותר טוב, גם את העכוז והביצים?
כל אחד שמתרגם ברשת, אם הוא לא שייך לקבוצה ולא מתרגם "בלעדית" עבור הדביל, נחשב מתרגם פרטי וזכותו המלאה לקבל הכרה לכך, לא בגלל חברות או ליקוקים.
קודם תעשה בדק בית לאחר מכן תחפש במקומות אחרים צדק.

אני יודע רק על שניים שדחינו, אז אשמח אם תספר לי מי האנשים שנדחו, ושאני לא יודע עליהם.
על איזה ליקוקים אתה מדבר? בשלב הראשון מייסדי הפורום הזמינו את המתרגמים שהם מכירים, ואחרי
שהתגבשה הקבוצה הראשונית התחלנו לקבל בקשות הצטרפות ממתרגמים שלא הכרנו. אנחנו מעוניינים
בהגדלת הקבוצה - לא מדובר באיזו אליטה מתנשאת - אלא שיש לנו חובה לגבי אלה שכבר נמצאים בפנים,
שלא לקבל גורמים שיסכנו את הדיסקרטיות של הפורום או את האוירה הטובה השוררת בו.
פרטיות! תודה.

#114 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎23:36

מה שחי עושה זאת לא התעללות.

ספארקלס, לך זדיין, מה אתה מחפש אותי בקטנות, הבנת את המסר, ואתה חייב להודות שאני צודק,

לQ או HD יש אופציה לפרסם את הכתובת, לEX אין,
לQ או HD יש אופציה שהכתוביות שלהם יופיעו בכפילו, לEX אין.

אין פה יחס לא פייר?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#115 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎23:45

קודם כל, מי אמר שאתה צודק?

ולעניין:

א. סאבסנטר הבינו את ה"טעות" שלהם, ועכשיו יש לEX אפשרות לפרסם את הכתובת. (וגם אם לא היו חוזרים על עצמם, יש היגיון בהסרת הכתובת כי בEX יש דברים שליליים על חי. בדיוק כמו שבעיתונים לא מפרסמים תביעות דיבה כנגדם, אלא רק נגד כלי תקשורת אחרים)
ב. זאת הבחירה של סאבסנטר. הסנדק נתן את הדוגמה של חנות הספרים שלדעתי היא ממש מתאימה: גם אם המחבר לא מסכים למכור ישירות לחנות, היא יכולה לקנות מחנות אחרת ולמכור את הספר הזה.
חוץ מזה, כמה כפילויות כבר יש?!
אתה רואה כאן יחס לא פייר, אני לא.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#116 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎23:46

EX לא מעוניין בגישות, הצעתי להם לא פעם ולא פעמיים.

Q וHD מעלים את הכתוביות בעצמם, אם EX רוצים אכניס אותם בשמחה.

עכשיו תגיד אם יש כאן יחס לא פייר.

#117 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2011‏, ‎00:03

סנדק, כנראה שלא הבנת לאיפה חתרתי,

קודם כל, אני מצטער אם פגעתי בך, באמת שלא זאת הייתה המטרה, שאני קורא את זה שוב זה היה נראה כאילו אני מנסה לפגוע,
דבר שני, הבאן זה לא הפחד, יש משתמשים ותיקים, שחושבים שמישהו מסויים לא בסדר, הם לא יגידו את זה כי הם לא חושבים שזה ישנה משהו, ולמה סתם להרוס מקום שכיף להם להיות בו.
כמו שאתה רואה, אני לא כזה, אם אני חושב משהו אני אומר אותו,

אחרי ששמנו את זה מאחורה, תן לי להסביר למה התכוונתי...

איפשהו קיו שולטים בסאבסנטר, יש להם יחס הרבה יותר חם מכל השאר, חוץ מזה, הייתה תקופה שנתתם במה גדולה יותר לסאבסנטר, ונראה כאילו "שכחתם" את סרטים (באותה תקופה סרטים לא היה נח בכלל, וגם אני מאלה שעזבו, אבל לפי דעתי בתור מתרגמים לא הייתם אמורים להפסיק להעלות, פשוט להפסיק להוריד אם לא נח לכם) ואתה בוחר לצדד במנהל שלא נותן יחס שווה לכל הקבוצות,
לא התכוונתי בקטע של מוחק וגונב קרדיטים, התכוונתי שזה לא כ"כ מפריע לכם,
שלQ היו עושים משהו בטורק ע"י בילד, לכל הצוות של טורק לא היה אכפת מכם (גם אם הם לא אלה שעשו את הנזק, פשוט לא היה אכפת להם)
אותו דבר כאן, לא אכפת לכם שמתעללים באקסטרים,
ושוב שתבין אותי הפעם ב100 אחוז,
אין לי בעיה אם זה שאתם לא עוזרים לאקסטרים, גם הם לא עזרו לכם וזה מה שמגיע להם.
מפריע לי שאתה אומר שאין כאן שום דבר לא הוגן.

אני לא נעלב, ההשוואה בעיקר הצחיקה אותי.

אני באמת לא חושב שיש כאן משהו לא הוגן. אקסטרים לא משתפים פעולה עם האתר, ובעקבות כך, המנהל החליט להעדיף תרגומים של מי שכן משתף פעולה עם האתר. מה לעשות שיש מצבים שיש רק תרגום של אקסטרים, ואז חי נאלץ להעלות אותם בעצמו. זה אומר שהוא צריך להעלות כל תרגום שלהם? מצדי תקרא לזה "צ'ופר" עבור הקבוצות שכן משתפות פעולה עם האתר, כל עוד אין פגיעה בקרדיטים ודברים בסגנון - לדעתי זה כשר לחלוטין.
ולא, קיו לא שולטים בסאבסנטר. קיו אכן משפיעים בצורה כזו או אחרת, בעיקר בעניינים שנוגעים לתרגומים שלנו. כך שגם אם הייתי חושב כמוך, בכלל לא ממקומי לבקש מחי להתאמץ ולהעלות בעצמו תרגומים כפולים, כשיש לו כבר תרגום אחר. שיקולי התכנים הם שלו, ושלו בלבד (כמובן שאם הייתה מחיקת קרדיטים או מעשים בילדיים כן הייתי מתערב וזה כבר קרה לא פעם, אבל ההחלטה מה להציג ומה לא היא של חי בלבד).

יותר מכך הייתי אומר לך, הלוואי שהיינו נמצאים בסצינה שבה המתרגם יכול להחליט איפה התרגומים שלו יוצגו ואיפה לא. זה היה פותר לכולנו המון צרות ובעיות. אבל כיוון שזה לא המצב הקיים וכל האתרים מעלים מה שבא להם על פי ראות עיניהם, אני לא רואה שום בעייתיות בהתנהגות של סאבסנטר, וזאת בטח לא התעללות.

נ"ב - אלמוני ופיני - פורום העצמאיים באקסטרים לא פתוח לכולם? יש משהו חוץ מהפורום הזה? (שפתוח לי מבלי שאני אפילו מחובר ביוזר כלשהו).

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#118 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2011‏, ‎00:14

נ"ב - אלמוני ופיני - פורום העצמאיים באקסטרים לא פתוח לכולם? יש משהו חוץ מהפורום הזה? (שפתוח לי מבלי שאני אפילו מחובר ביוזר כלשהו).

פיני לא דיבר על הפורום הזה, שהוא אכן, כפי שציינת, פתוח לכולם.
פרטיות! תודה.

#119 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2011‏, ‎00:25

האבסורד שאלמוני קוטל את Q וסאבסנטר,
בו בזמן שהוא מחשיב את בילד ודנה לחסידי אומות עולם.

#120 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2011‏, ‎00:43

האבסורד שאלמוני קוטל את Q וסאבסנטר,
בו בזמן שהוא מחשיב את בילד ודנה לחסידי אומות עולם.

האבסורד הוא שאתה מצליח להישאר בחיים ללא מוח.
פרטיות! תודה.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים