אני עדיין לא מבין מה אלמוני מחפש בכל השיחות בילבולציה האלה????
שסאבסנטר יסגר? (לא יקרה, להפך קרה משהו ממש הפוך)
שQ יעזבו את סאבס ?? (לא יקרה, וגם אם כן זה לא יגרום לסגירה של סאבסנטר)
שלא יהיו גולשים בסאבסנטר ? ? (לא יקרה, מה לעשות סאבסנטר האתר הטוב ביותר כיום לכתוביות במלא מובן המילה)
אז מה אתה מחפש?????
את מי? אותי??? את מה?? למה אתה מנסה ליצור ריבים?? להוציא אותי לא בסדר?? (זה לא מפריע לי ואתה רואה שאני זורם איתך וצוחק עלייך כל הזמן על כך שאתה באמת אפס כי זה מה שאתה מחפש)
מוציא אותי קטן?? זה רק בעינייך ובשאר הגולשים ששונאים אותי אישית ומקנאים בהצלחתי בכל הנושא
אז מה אתה מחפש?? תיהיה אמיתי , אל תדאג אף אחד לא ישנא אותך ממה שכבר שונאים אותך עד עכשיו.
מה שאני מחפש זה מאוד פשוט וקל לביצוע מצדך: תן יחס שווה לכל התרגומים שהחלטת להעלות לאתר שלך.
-שלא יהיה מצב שלחלק מהתרגומים אתה מכניס את כתובת האתר שלך, ולחלק לא.
-שלא יהיה מצב שבחלק מהתרגומים אתה מוחק את כתובת אתר המתרגם, ובחלק לא.
דברים כאלה פשוטים.
מקובל עליי שזה מה שאתה רוצה
אבל למה אתה דורש את ממני???
הרי הצהרת לא פעם ופעמיים שאתה מעדיף לגלוש באתר אחר, אז מה אכפת לך מה קורה באתר שלי
הקרדיט שלך לא נמחק (לא שלך ולא של אף מתרגם)
אני לא מבין למה כל כך אכפת לך מהאתר סאבסנטר ומה שקורה בו אם אתה בכלל לא גולש בו???
עם כל הכבוד לגילך או לנסיונך אני לא מאמין שיש לך ניסיון בניהול אתר אינטרנט או בניהול כלשהו בכלל
אני בלי להגזים ניהלתי מספר דברים למרות גילי הצעיר, ואני עדיין מנהל דברים אחרים מלבד סאבסנטר וגם דברים שמחוץ לרשת
תאמין לי שכושר הניהול שלי טוב מאוד ואני יודע בדיוק את העבודה, ההתבטאויות שלי בפורום יוצאות בגלל שכאן אני נהנה אני יכול לכתוב מה שבא לי ואיך שבא לי, בניגוד לחיים האמיתיים שגם שם אני חמום מוח אבל הכל כמובן נמצא בביקורות מתמדת
אשמח אם אתה תמשיך את דרכך כמתרגם ,תקבל את הקרדיט הראוי לך
ואני אמשיך בתפקידים, ודרכנו לא יצטלבו עוד לעולם כי אין בכך צורך.
אם יש למתרגמים אחרים בעיות עם האתר סאבסנטר הם מוזמנים לפנות דרך הצור קשר והם יקבלו מענה מיידי ובכל נושא
כרגע מה שאני רואה זה רק אותך מנסה לגרום לריבים ולסכסוכים ביני לבין לא יודע מי??? (ואני באמת שואל עם מי אתה רוצה שאריב אני אקצר לך את הדרך)