עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

דרושים טסטרים

• אנא התחבר בכדי להגיב
112 תגובות לנושא זה

#101 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎17:33

חי, במקום לפתוח נושאים חסרי טעם תמשיך לעבוד ולשפר את האתר שלך (ולא חסרים דברים לשיפור).

דווקא בעיניי האתר דיי משולם
למעט מספר באגים ואולי עוד 2-3 שיפורים קטנים

יש לך רעיונות את מוזמן לשלוח לי בפרטי :)
שוב אני אתר כתוביות ולא מתיימר לעשות משהו מלבד הבאת הכתוביות או משהו שיגרום לאנשים להוריד/לראות את הסרט

#102 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎22:38

אתה צודק בזה שבשורה התחתונה הוא צריך לכתוב קרדיט אבל הוא לא רובוט. הוא בן אדם.
ואני בתור בן אדם, אם הייתי בעל אתר והייתי מעלה תרגום בלי קרדיט והייתי מקבל הודעה פרטית בסגנון איומים ודדליינים, הייתי עושה פרנציפ. מה לעשות? החיים והמוות ביד הלשון. באותה קלות יכלת לכתוב בצורה בוגרת והיית מקבל את מה שאתה רוצה.

אין לך מה להשוות בין חי לתום. חי כבר הוכיח שאין לו טיפת כבוד והערכה לשום דבר.

מה עשית ממני, אתה חושב שאמרתי לו בואנה תום אם אתה לא רושם לי קרדיט כמו שצריך אני בא אלייך עד הבית ומפוצץ אותך?
ממש לא!!!
בפעם הראשונה ששלחתי לו דרך הצור קשר זו הייתה בקשה יפה באותה הדרך שאני מרבה להגיב פה, בצורה מכובדת.
לצערי לא קיבלתי מענה אז שלחתי שוב דרך הצור קשר ושוב ללא מענה.
אחר כך רשמתי תגובה בדף התרגום באתר עם שימוש במילה "חוצפנים" (זה כבר שהייתי עצבני).
תום אומר שהוא ענה להודעה אחרי כמה דקות, אבל אני לא אמור לנחש שכל תגובה פותחת אשכול בקהילות של אותו הסרט (עכשיו אני כן יודע) ולכן כשלא ראיתי תגובה בחזרה בדף התרגום אז זה התפרש אצלי כהתעלמות או שהוא עדיין לא ראה את התגובה.
לבסוף התעצבנתי מאוד כבר, אחרי 4 ימים בערך והחלטתי לשלוח לו הודעה פה בפורום כי אני יודע שהוא נכנס לפה הרבה ואולי אני אקבל את התשובה שלי ואז הוא התחיל את ההתניה שלו שכדי שאני אקבל קרדיט אני צריך לבקש ממנו בצורה יפה.

טוב, אחרי שקראתי את כל התגובות הארוכות כאן באשכול...

Viper:
קרדיט זה קודש.
לא צריך לבקש אותו יפה. לא צריך להתחנן אליו. וגם אם דיווחו בצורה דוחה ומגעילה, צריך לתקן אותו בלי קשר.
אני לא מבין מה זה בכלל "כתבתי את מה שהופיע בתרגום עצמו"?! זה חדש שלפעמים נותנים קרדיט רק באתר? איך פיספסת את זה?
כשאדם כמוך מעלה תרגום, והוא לא רואה קרדיט בתוכו, השאלה הראשונה שהוא צריך לשאול את עצמו היא "רגע... איפה הקרדיט?".
אני מסכים שאתה לא עובד עבור King James, אבל הקרדיט שלא תוקן עד עכשיו זה ביזיון כשלעצמו.

קבלו את הציטוט של ההודעה האחרונה שלי (אחרי איזה 3 או 4 הודעות באתר שלו) ששלחתי לו פה בפורום כדי שיתקן:

אני לא רוצה לעשות פה סיפור, אני פשוט מבקש ממך לרשום את הקרדיט הראוי לי בכתוביות לסרט הזה:
http://www.sratim.co...=subtitles#6556

כבר שלחתי לך הודעה דרך דף הצור קשר, אבל התעלמת.
זאת הפעם האחרונה שאני מבקש..
אם אתה רוצה לקחת כתוביות אני מבקש שזה יהיה עם הקרדיט שמופיע, אם אתה לא רוצה לשים קרדיט אז תמחק אותו מהאתר שלך.

אני מצפה לטיפול עוד היום ולתשובה שזה סודר.
יום טוב.

תגידו לי אם זה כזה נורא כמו שעשיתם אותי ("איומים","בצורה דוחה ומגעילה")? ואני לא מבין את זה איך זה שאני יצאתי לא בסדר, קרדיט לא צריך להיות תנאי לשום דבר!!! ובטח שלא צריך להקטין ראש לגבי זה ("לא היה רשום בגוף התרגום, בעיה שלך")!

ושוב אני לא יכול לשתוק, זה כל כך מפריע לי האדישות הבלתי נסבלת למקרה הזה, אני יכול להבטיח לכם שאם אותו סיפור מדוייק אחד על אחד היה במקום תום על חי, הייתה פה עוד היום הוצאה להורג והחרמה של אתר סאבסנטר.
אני לא רוצה להשוות את תום לבילד כי אני יודע שהוא לא קרוב להיות דומה לו וזה סתם יעשה עוול לקיו לאחר כל הבעיות שהם עברו בגלל בילד, אבל סלחו לי, אני לא יכול שלא לראות את הדימיון הגדול בין המשפטים שהוא זרק פה והמעשים שלו בימים האחרונים.

וסתם דוגמא: השבוע תירגמתי וסינכרתי את הוידוי פרק 8 שורה שורה משמיעה, אבל בילד בטורק רשם תורגם (בלבד) על ידי KING JAMES. שלחתי לו הודעות (שלא נענו) ורשמתי תגובות (שנמחקו), אבל מראש לא ציפיתי לקבל שום דבר ממנו ולכן ויתרתי אחרי שראיתי שאין לו שום כבוד לאנשים שעובדים על התרגומים.
במקרה הזה עם סרטים זה בא בהפתעה גדולה כי ממש ממש לא ציפיתי לבעיה כזאת איתם.
אבל אחרי הכל נראה שהשוני הוא לא כזה גדול.
תמונה שפורסמה

#103 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎23:04

אני מצטער, אבל תום צודק שלא התנסחת יפה.
וזה בלי קשר לכך שהקרדיט היה צריך לעבור תיקון מיידי בלי קשר.

וההשוואה לבילד גם היא לא במקום בכלל.

#104 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎23:10

אני מצטער, אבל תום צודק שלא התנסחת יפה.
וזה בלי קשר לכך שהקרדיט היה צריך לעבור תיקון מיידי בלי קשר.

וההשוואה לבילד גם היא לא במקום בכלל.

אתה קורא מה שבא לך?

אני לא רוצה להשוות את תום לבילד כי אני יודע שהוא לא קרוב להיות דומה לו וזה סתם יעשה עוול לקיו לאחר כל הבעיות שהם עברו בגלל בילד

צריך להסביר את הציטוט? לא השוויתי כי אני יודע שהוא לא קרוב להיות דומה לו!! אבל המעשים והמשפטים שלו באשכול הראו ניצוץ של דימיון, גם הסנדק רמז על משהו דומה באשכול הזה.

ההתנסחות כל כך גרועה כמו שהם עשו את זה? ותאמין לי שגם אתה היית מתעצבן אם היית צריך לשלוח 4 הודעות כדי לקבל משהו שצריך להיות ברור מראש.
מספיק להיות מתחסדים ויפי נפש.
תמונה שפורסמה

#105 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎23:20

אבל אחרי הכל נראה שהשוני הוא לא כזה גדול.

אני יודע לקרוא טוב מאוד.
זו לא חוכמה לכתוב "אני לא בא להשוות" ואז לבצע השוואה.

וזה לא עניין של מתחסדים. ההודעה שציטטת מנוסחת בזלזול מוחלט. אני לא מצפה שתכתוב לו מחמאות ואיחולים, אבל בחייאת... אתה בא לבקש משהו מאדם אחר ברשת... יש צורה.

#106 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎23:50

כשיתעלמו ממספר הודעות בקשה שלך אחרי שהציגו עבודה שלך ולא רשמו קרדיט, נראה איך אתה תרשום בפעם הרביעית.
חוכמה גדולה להגיב ככה.

וסתם שאלה, בעינייך שאני רושם כנראה שהשוני הוא לא כל כך גדול אחרי מה שרשמתי כמה שורות מעל, מצטייר תום=בילד?

עזוב הויכוח הזה מיותר כי אני חושב שמידת הרחמים לתום ומידת הרחמים לחי פה מבחינת המשתמשים, לא שווה.
אולי בקרב צוות המתרגמים כן, שחוץ מסנדק השאר בחרו לא להגיב.
אבל בקרב הגולשים בפורום ואתה ביניהם, היד כלפי חי הרבה יותר קשה מאשר כלפי תום.
להגיד אחרת מצטייר בעיניי כשקר.

עריכה:
דרך אגב, תודה תום שהתרגום הובא על ידיי לאתר שלך.

דוגמא לתרגום אחר:
http://www.sratim.co...156&m=subtitles
תמונה שפורסמה
אבל עזבו, נמאס לי לחפור על זה כבר, את המסקנות שלי כבר הסקתי, מבחינתי אפשר לסגור את האשכול.
תמונה שפורסמה

#107 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎30/04/2011‏, ‎00:04

אתה צודק בזה שבשורה התחתונה הוא צריך לכתוב קרדיט אבל הוא לא רובוט. הוא בן אדם.
ואני בתור בן אדם, אם הייתי בעל אתר והייתי מעלה תרגום בלי קרדיט והייתי מקבל הודעה פרטית בסגנון איומים ודדליינים, הייתי עושה פרנציפ. מה לעשות? החיים והמוות ביד הלשון. באותה קלות יכלת לכתוב בצורה בוגרת והיית מקבל את מה שאתה רוצה.

אין לך מה להשוות בין חי לתום. חי כבר הוכיח שאין לו טיפת כבוד והערכה לשום דבר.

עד כמה שחי רב עם כולם והתבטא פעמים רבות בצורה לא יפה, לא היו הרבה בעיות עם קרדיט ואלו שהיו - תוקנו תוך מספר שעות. אופן דיבור ונועם השיחה אינם תנאים לקרדיט, וזה לא משנה אם מדובר בקינג ג'יימס לבין מנהל סרטים, או אלמוני_פלמוני לבין חי (לדוגמא). אין לי תלונות על מנהל סרטים בקטע הזה כי לא זכורה לי בעיה דומה אצלו, ולכן התפלאתי שזה נמשך ולא תוקן מהר. בכל אופן, אני רואה שעכשיו ניתן קרדיט, אז אפשר להשאיר את הנושא מאחורנו.

סנדק, לצערי הקרדיט נכתב אך לא בצורה הנכונה

אני בינתיים שותק ולא רוצה להתערב... וכך עדיף
סומך על האנשים הנכונים שיעשו מה שצריך כדי שהכל יסודר.
SUPERB זה גם בשבילך -> הקרדיט עדיין לא תוקן כמו שצריך
ושימו לב לכמות זמן שעברה כבר....

האמת בא לי גם לעשות משהו בסגנון כדי לראות מה יקרה... זה נראה דיי משעשע :)

#108 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎30/04/2011‏, ‎00:15

עריכה 2: הובא = נקרע. אתה מודע לכך, כן?

ומה הקשר לחי בדיוק? מי בכלל דיבר עליו?
"מידת הרחמים" לתום מבוססת על היסטוריה של 4 שנות היכרות ועבודה מולו.
הוא אינו רשע או חסר היגיון כפי שאתה טוען כאן באשכול.
כשצריך לתת ביקורת, אני נותן. וגם את זה אפשר לעשות בצורה מכובדת.

וסתם שאלה, בעינייך שאני רושם כנראה שהשוני הוא לא כל כך גדול אחרי מה שרשמתי כמה שורות מעל, מצטייר תום=בילד?

שוני לא גדול = קיים דימיון. זה מה שמבינים ממה שכתבת. זהו לא שיעור לשון ואין צורך להתפס לכל מילה... זה פשוט הרושם שקיבלתי כשקראתי את תגובתך.

#109 Viper

Viper

מנהל אתר Sratim

• חבר של כבוד
  • 899 הודעות

נכתב ב- ‎30/04/2011‏, ‎01:21

עריכה:
דרך אגב, תודה תום שהתרגום הובא על ידיי לאתר שלך.

דוגמא לתרגום אחר:
http://www.sratim.co...156&m=subtitles
תמונה שפורסמה
אבל עזבו, נמאס לי לחפור על זה כבר, את המסקנות שלי כבר הסקתי, מבחינתי אפשר לסגור את האשכול.

דודי,

1. תודה שהסבת את תשומת ליבי ל"שתיקת הכבשים".
הקרדיט תוקן.

לאחר שזה נכתב....

2. על מי אתה חושב שאתה מדבר?

להזכירך - האתר שלך נפתח לפני לא הרבה זמן.
האתר שלכם כולו מתבסס על מסד הכתוביות של האתר שלי.
אני לא נוהג לחשוף מיילים אישיים, אבל כדי להוכיח שזה המצב, אני אציג את המייל מחי שאומר בדיוק את זה.

הקרדיטים של האתר קיימים עוד הרבה הרבה הרבה לפני ששמענו על "דודי" ברשת.
והוכחה לכך - הנה, גם מתרגמים אחרים מכירים את האתר מספיק טוב, בשביל להגיד לך את הדברים, עוד שאני בכלל לא ראיתי את התגובה שלך באתר:

אז עכשיו אני התעצבנתי, ואני מציע לך להתחיל לדבר יפה, אחרת אני הולך לשנות גם כן את אופן הדיבור שלי, והתשובה שלי תיהיה: "לא מעניין אותי כלום - אל תפנה אלי".

ותאמין לי - אתה לא רוצה שזה יקרה.

יש לך בעיה - תבקש בצורה יפה.

זו הפעם האחרונה שאני רושם את המשפט שרשמתי למעלה.

אני לא צריך מגילות, התחנפויות, או התחננויות.

יש לך שאלה, אתה לא בטוח, או סתם רוצה לבקש משהו - תבקש בצורה יפה - או אל תבקש בכלל.

אתה חושב שהשטויות שאתה רושם כאן, או מנסה ללכלך יצליחו לך?
דודי - אנשים מכירים אותי בקהילה מעל 10 שנים.
אנשים מכירים את האתר שלי מעל 10 שנים.

אנשים יודעים בדיוק כיצד אני עובד.
ואני תמיד הגיוני, כאשר פונים אלי בהיגיון, ובצורה נאותה.

הקרדיט ב"90 דקות לרצח" עודכן, בשל בקשה מאוד יפה של גולש מהפורום.
לא צוות הנהלה, לא מנהל ב Q, גולש שניסח בקשה מאוד מאוד יפה בפרטי, למרות שלא הוא זה שהביא את התרגום. (ולא, הוא לא התחנן... ביקש בצורה נאה).
אז כדאי מאוד שגם תיתן תגובה יפה לאנונימי, שעשה את מה שהיית צריך לעשות כבר בפעם הראשונה.

מקווה מאוד, שמה שרשמתי למעלה עכשיו יכנס לך לראש לפעם הבאה.

לילה טוב.

#110 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎30/04/2011‏, ‎01:22

קינג ג'יימס:

באתר "סרטים" יש עשרות תרגומים שאני קרעתי בלי שמופיע שם שום קרדיט על הקריעה שלי,
כי בזמן התביעה המשפטית נגדם הם פשוט הורידו את כל הקרדיטים על קריעה (וכל אזכור
מפורש לנושא הקריעה).
אחרי זה הם התחילו לכתוב "הובא ע"י" כקוד מוסכם לקריעה. אני אפילו לא טרחתי
לבקש שיחזירו לי את הקרדיטים על הקריעות הישנות שלי, כי לגבי תרגומים קרועים לא
ממש אכפת לי מקרדיט... מבחינתי מדובר ברוב רובם של המקרים בעבודה קלה
שעשיתי נטו לשירות הציבור. פגיעה בקרדיטים על תרגום (וכן סנכרון שורה-שורה ובניית שלד וכו')
היא עשרות מונים חמורה יותר.
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#111 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎30/04/2011‏, ‎02:46

קינג ג'יימס:

מפורש לנושא הקריעה).
שעשיתי נטו לשירות הציבור. פגיעה בקרדיטים על תרגום (וכן סנכרון שורה-שורה ובניית שלד וכו')

נכון שהעבודה עצמה היא קלה, אך הבן אדם שילם כסף על הDVD שממנו הוא קרע את הכתוביות, כך שזו לא "עבודה קלה", אולי הוא אף עשה משהו מפרך יותר מתרגום/סנכרון כדי להרוויח את הכסף הזה.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#112 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎30/04/2011‏, ‎03:18

נכון שהעבודה עצמה היא קלה, אך הבן אדם שילם כסף על הDVD שממנו הוא קרע את הכתוביות, כך שזו לא "עבודה קלה", אולי הוא אף עשה משהו מפרך יותר מתרגום/סנכרון כדי להרוויח את הכסף הזה.

מי אמר שהוא קנה את ה-DVD? יכול להיות, וסביר יותר, שהוא הוריד שחרור DVDR עם עברי וקרע משם.

קינג ג'יימס:

מפורש לנושא הקריעה).

כל פגיעה בקרדיט אינה מוצדקת. לא צריך להתחיל עם סולם דירוגים לגבי איזו פגיעה חמורה יותר או פחות.

#113 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎30/04/2011‏, ‎04:08

1. תודה שהסבת את תשומת ליבי ל"שתיקת הכבשים".
הקרדיט תוקן.

לאחר שזה נכתב....

חחחח בבקשה, תמיד שמח לעזור.

2. על מי אתה חושב שאתה מדבר?

להזכירך - האתר שלך נפתח לפני לא הרבה זמן.
האתר שלכם כולו מתבסס על מסד הכתוביות של האתר שלי.
אני לא נוהג לחשוף מיילים אישיים, אבל כדי להוכיח שזה המצב, אני אציג את המייל מחי שאומר בדיוק את זה.

לא אמרתי משהו אחר.
וממש לא כל האתר מבוסס על המסד שלך, אלא התרגומים שהיו לפני שסאבסנטר נפתח אם לדייק.
התרגומים הם לא רכוש פרטי שלך אז האמירה הזאת לא רלוונטית

הקרדיטים של האתר קיימים עוד הרבה הרבה הרבה לפני ששמענו על "דודי" ברשת.
והוכחה לכך - הנה, גם מתרגמים אחרים מכירים את האתר מספיק טוב, בשביל להגיד לך את הדברים, עוד שאני בכלל לא ראיתי את התגובה שלך באתר:

שני התרגומים גם של שתיקת הכבשים וגם של 90 דקות לרצח עלו בסמוך זה לזה, אחד עם קרדיט ואחד עם לא.
למה המנהל/מעלה שלך בשם APOCALYPTIC יודע להעלות עם קרדיט ואתה לא?
הכעס שלי היה אך ורק על העלת התרגום ללא קרדיט ושימוש בוותק שלך הרבה לפני שהגעתי לסצינת הכתוביות פשוט לא רלוונטית, הוותק שלך בשטח לא נותן לך כוח ואת הזכות להעלים קרדיט גם אם לא אתה בעצמך המצאת את האינטרנט.

אז עכשיו אני התעצבנתי, ואני מציע לך להתחיל לדבר יפה, אחרת אני הולך לשנות גם כן את אופן הדיבור שלי, והתשובה שלי תיהיה: "לא מעניין אותי כלום - אל תפנה אלי".

ותאמין לי - אתה לא רוצה שזה יקרה.

וואוו, באמת?
תתחיל להירגע תום, זה ממש לא עושה עליי רושם כל ההתנפחות הזאת.

שאלה...
אם נגיד תתעצבן עליי, זה יכול להשפיע על הקרדיט שאני אקבל באתר שלך?
כי מהמשפט האחרון והמודגש זה הרושם שמתקבל.

יש לך בעיה - תבקש בצורה יפה.

זו הפעם האחרונה שאני רושם את המשפט שרשמתי למעלה.

אני לא צריך מגילות, התחנפויות, או התחננויות.

יש לך שאלה, אתה לא בטוח, או סתם רוצה לבקש משהו - תבקש בצורה יפה - או אל תבקש בכלל.

כמו שאמרתי בכמה תגובות מעל, המצב לא צריך להגיע למצב שאני צריך לבקש ממך קרדיט, זה לא שהיה מקום לספק מי המתרגם או שלא רשום בשום מקום מי תירגם.
הוא היה לך מול הפנים, פעמיים!
פעם אחת בעמוד הראשי שראית שהועלו כתוביות חדשות ופעם שניה בעמוד הכתוביות עצמם ממש מעל כפתור ההורדה של התרגום שלחצת עליו.
בצור קשר רשמתי יפה מאוד עד כמה שאני זוכר. יודע מה, יותר מזה, אני אשמח אם תשלח לי את ההודעה שנשלחה ממני מדף הצור קשר לפרטי ואם היא הייתה לא מכובדת אני מוכן להתנצל על הצורה שביקשתי.
לאחר מכן ההודעות ששלחתי רשמתי בעיקר מעצבים כי זכיתי להתעלמות במשך כמה ימים.

אתה חושב שהשטויות שאתה רושם כאן, או מנסה ללכלך יצליחו לך?
דודי - אנשים מכירים אותי בקהילה מעל 10 שנים.
אנשים מכירים את האתר שלי מעל 10 שנים.

אנשים יודעים בדיוק כיצד אני עובד.
ואני תמיד הגיוני, כאשר פונים אלי בהיגיון, ובצורה נאותה.

הקרדיט ב"90 דקות לרצח" עודכן, בשל בקשה מאוד יפה של גולש מהפורום.
לא צוות הנהלה, לא מנהל ב Q, גולש שניסח בקשה מאוד מאוד יפה בפרטי, למרות שלא הוא זה שהביא את התרגום. (ולא, הוא לא התחנן... ביקש בצורה נאה).
אז כדאי מאוד שגם תיתן תגובה יפה לאנונימי, שעשה את מה שהיית צריך לעשות כבר בפעם הראשונה.

מה אתה רוצה שאני אגיד, תודה?
ממש לא, זה לא היה צריך להיות מהתחלה וגם שהסנדק פנה אלייך שתשנה אמרת לו שאתה לא מוכן עד שאני לא אבקש יפה.
ואתה בגלל האגו שלך לא רצית לתקן את הקרדיט שאתה רשמת בצורה מעוותת אלא אם כן אני אבקש יפה, מה אתה ילד בגן?
מגיע לי את הקרדיט על הכתוביות שעבדתי עליהם בכל מקרה, לא משנה איך התנהגתי או איך דיברתי.
אם החלטת להעלות אותם לאתר שלך, תיתן קרדיט כמו שצריך. לא מתאים לך? אל תעלה את התרגום..
עכשיו כל פעם שמישהו ידבר איתך לא יפה צריך לחשוש לקרדיט התקין שלו?
קרה פעם אחת, יכול לקרות עוד פעם.

מקווה מאוד, שמה שרשמתי למעלה עכשיו יכנס לך לראש לפעם הבאה.

לילה טוב.

מה שבעיקר מעצבן אותי שמבחינתך זה בסדר לחנך אנשים איך שאתה רוצה ואם לא יתנהגו/ידברו יפה, לא יקבלו כלום (בקשר לזה אני מסכים, לא מדברים יפה לא תקבלו) אבל עד לקרדיט של הבן אדם שעבד על התרגום, קרדיט זה דבר שלא נוגעים, קדוש!

עכשיו שיהיה לילה טוב.

עריכה:
דרך אגב מחיקת השורות על ידי קו, זה כדי למחוק את החלק שלא רלוונטי בתגובה שלי ולא על מנת לצפצף על מה שרשמת (תום).
מהניסיון אנשים מחפשים את החורים האלה כדי להתנפל על בן אדם, אז לא השארתי מקום לספק.
תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים