1. תודה שהסבת את תשומת ליבי ל"שתיקת הכבשים".
הקרדיט תוקן.
לאחר שזה נכתב....
חחחח בבקשה, תמיד שמח לעזור.
2. על מי אתה חושב שאתה מדבר?
להזכירך - האתר שלך נפתח לפני לא הרבה זמן.
האתר שלכם כולו מתבסס על מסד הכתוביות של האתר שלי.
אני לא נוהג לחשוף מיילים אישיים, אבל כדי להוכיח שזה המצב, אני אציג את המייל מחי שאומר בדיוק את זה.
לא אמרתי משהו אחר.
וממש לא כל האתר מבוסס על המסד שלך, אלא התרגומים שהיו לפני שסאבסנטר נפתח אם לדייק.
התרגומים הם לא רכוש פרטי שלך אז האמירה הזאת לא רלוונטית
הקרדיטים של האתר קיימים עוד הרבה הרבה הרבה לפני ששמענו על "דודי" ברשת.
והוכחה לכך - הנה, גם מתרגמים אחרים מכירים את האתר מספיק טוב, בשביל להגיד לך את הדברים, עוד שאני בכלל לא ראיתי את התגובה שלך באתר:
עריכה 2: הובא = נקרע. אתה מודע לכך, כן?
שני התרגומים גם של שתיקת הכבשים וגם של 90 דקות לרצח עלו בסמוך זה לזה, אחד עם קרדיט ואחד עם לא.
למה המנהל/מעלה שלך בשם APOCALYPTIC יודע להעלות עם קרדיט ואתה לא?
הכעס שלי היה אך ורק על העלת התרגום ללא קרדיט ושימוש בוותק שלך הרבה לפני שהגעתי לסצינת הכתוביות פשוט לא רלוונטית, הוותק שלך בשטח לא נותן לך כוח ואת הזכות להעלים קרדיט גם אם לא אתה בעצמך המצאת את האינטרנט.
אז עכשיו אני התעצבנתי, ואני מציע לך להתחיל לדבר יפה, אחרת אני הולך לשנות גם כן את אופן הדיבור שלי, והתשובה שלי תיהיה: "לא מעניין אותי כלום - אל תפנה אלי".
ותאמין לי - אתה לא רוצה שזה יקרה.
וואוו, באמת?
תתחיל להירגע תום, זה ממש לא עושה עליי רושם כל ההתנפחות הזאת.
שאלה...
אם נגיד תתעצבן עליי, זה יכול להשפיע על הקרדיט שאני אקבל באתר שלך?
כי מהמשפט האחרון והמודגש זה הרושם שמתקבל.
יש לך בעיה - תבקש בצורה יפה.
זו הפעם האחרונה שאני רושם את המשפט שרשמתי למעלה.
אני לא צריך מגילות, התחנפויות, או התחננויות.
יש לך שאלה, אתה לא בטוח, או סתם רוצה לבקש משהו - תבקש בצורה יפה - או אל תבקש בכלל.
כמו שאמרתי בכמה תגובות מעל, המצב לא צריך להגיע למצב שאני צריך לבקש ממך קרדיט, זה לא שהיה מקום לספק מי המתרגם או שלא רשום בשום מקום מי תירגם.
הוא היה לך מול הפנים, פעמיים!
פעם אחת בעמוד הראשי שראית שהועלו כתוביות חדשות ופעם שניה בעמוד הכתוביות עצמם ממש מעל כפתור ההורדה של התרגום שלחצת עליו.
בצור קשר רשמתי יפה מאוד עד כמה שאני זוכר. יודע מה, יותר מזה, אני אשמח אם תשלח לי את ההודעה שנשלחה ממני מדף הצור קשר לפרטי ואם היא הייתה לא מכובדת אני מוכן להתנצל על הצורה שביקשתי.
לאחר מכן ההודעות ששלחתי רשמתי בעיקר מעצבים כי זכיתי להתעלמות במשך כמה ימים.
אתה חושב שהשטויות שאתה רושם כאן, או מנסה ללכלך יצליחו לך?
דודי - אנשים מכירים אותי בקהילה מעל 10 שנים.
אנשים מכירים את האתר שלי מעל 10 שנים.
אנשים יודעים בדיוק כיצד אני עובד.
ואני תמיד הגיוני, כאשר פונים אלי בהיגיון, ובצורה נאותה.הקרדיט ב"90 דקות לרצח" עודכן, בשל בקשה מאוד יפה של גולש מהפורום.
לא צוות הנהלה, לא מנהל ב Q, גולש שניסח בקשה מאוד מאוד יפה בפרטי, למרות שלא הוא זה שהביא את התרגום. (ולא, הוא לא התחנן... ביקש בצורה נאה).
אז כדאי מאוד שגם תיתן תגובה יפה לאנונימי, שעשה את מה שהיית צריך לעשות כבר בפעם הראשונה.
מה אתה רוצה שאני אגיד, תודה?
ממש לא, זה לא היה צריך להיות מהתחלה וגם שהסנדק פנה אלייך שתשנה אמרת לו שאתה לא מוכן עד שאני לא אבקש יפה.
ואתה בגלל האגו שלך לא רצית לתקן את הקרדיט
שאתה רשמת בצורה מעוותת אלא אם כן אני אבקש יפה, מה אתה ילד בגן?
מגיע לי את הקרדיט על הכתוביות שעבדתי עליהם בכל מקרה, לא משנה איך התנהגתי או איך דיברתי.
אם החלטת להעלות אותם לאתר שלך,
תיתן קרדיט כמו שצריך. לא מתאים לך? אל תעלה את התרגום..
עכשיו כל פעם שמישהו ידבר איתך לא יפה צריך לחשוש לקרדיט התקין שלו?
קרה פעם אחת, יכול לקרות עוד פעם.
מקווה מאוד, שמה שרשמתי למעלה עכשיו יכנס לך לראש לפעם הבאה.לילה טוב.
מה שבעיקר מעצבן אותי שמבחינתך זה בסדר לחנך אנשים איך שאתה רוצה ואם לא יתנהגו/ידברו יפה, לא יקבלו כלום (בקשר לזה אני מסכים, לא מדברים יפה לא תקבלו) אבל עד לקרדיט של הבן אדם שעבד על התרגום, קרדיט זה דבר שלא נוגעים, קדוש!
עכשיו שיהיה לילה טוב.
עריכה:
דרך אגב מחיקת השורות על ידי קו, זה כדי למחוק את החלק שלא רלוונטי בתגובה שלי ולא על מנת לצפצף על מה שרשמת (תום).
מהניסיון אנשים מחפשים את החורים האלה כדי להתנפל על בן אדם, אז לא השארתי מקום לספק.