עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ראש חסידות: הצונאמי - בשל מאסר חרדים ביפן

• אנא התחבר בכדי להגיב
116 תגובות לנושא זה

#101 RuinSain

RuinSain

https://taamtov.net

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎31/03/2011‏, ‎15:42

להלן כמות הקללות שלך (רק כלפי):

ברק, אתה בושה וחרפה למין האנושי!

אם אתה חושב שזו מחמאה, תדחוף אותה לתחת עמוק עמוק יא חתיכת הומו שמאלני מסריח!

העניין הוא ברק(ואמן שיפגע בך אחד), שאתם לא מציגים סתם דעה נגד הדת
אתה פשוט אידיוט מושלם, זה מה שאתה.

אתה סתם שמאלני מזדיין(בתחת) שמסווה את עצמו לימני מתון כי אתה יודע שלהיות שמלאני זה ז-י-ן.

יא חתיכת מוצץ מזדיין לסטיב ג'ובס שעם כול הכסף שלו עכשיו משהו זוחל לו בתוך הגוף ואוכל את הזין הזה מבפנים.
אתה דומה לו, כחוש ומסכן, עם פה מטונף שלא ברא הג'ובס...
ברק, אתה חתיכת אפס מאופס.
קולע בול עליך!-חתיכת אפס!

וזה רק אלי ואחרי מספר לא מבוטל של עריכות.
למה אתה כ"כ מגן על האלוהים שלך? למה הוא לא מגן על עצמו?
למה אתה כ"כ רוצה שאנשים יפנו אל התורה, למה לא מספיק לך שאתה שם?

כל הדברים הנ"ל שרשמתי הם בדיוק דברים שאתה רושם על דתיים/חרדים/ה'. איך זה מרגיש?
ד"א העריכות היו לשגיאות כתיב.

סמוך עלי, אני לא צריך להגן על אלוקים.אני מגן על האמונות שלי, ואתה רומס כל דבר שחשוב ויקר לי בקלות ראש מטריפה.פשוט בושה וחרפה.
מי אמר שאני רוצה שאנשים יפנו לתורה? תישאר איפה שאתה ואני איפה שאני. אל תתקרב בכלל.אנשים כמוך גם אם היו מתקרבים הייתי מקיא אותם מתוכי כמו אחרי לילה של וודקות בנמל תל לאביב.אתה פשוט כזה, לא יעזור לך.
אין לי דבר נגדך באופן אישי. אלא פשוט על הדרך הכללית שלך.

dLORI9W.png  

#102 assassnake

assassnake

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 71 הודעות

נכתב ב- ‎31/03/2011‏, ‎23:43

באמת שלא שמתי לב שמישהו פה (כולל ברק) שמייצג דעה אתאיסטית או אנטיתאיסטית קורא לדתיים\אלוהים מזדיינים מוצצים כמוך.
אלוקים כפרעליו לא קיים.
דתיים מושפעים מהסביבה ולא חושבים מחוץ לקופסא (חלקם פשוט לא מקבלים את המידע כמו חילוני).
מוצצים? אין לי מושג, עיניין שלהם.

#103 RuinSain

RuinSain

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎01/04/2011‏, ‎04:53

באמת שלא שמתי לב שמישהו פה (כולל ברק) שמייצג דעה אתאיסטית או אנטיתאיסטית קורא לדתיים\אלוהים מזדיינים מוצצים כמוך.
אלוקים כפרעליו לא קיים.
דתיים מושפעים מהסביבה ולא חושבים מחוץ לקופסא (חלקם פשוט לא מקבלים את המידע כמו חילוני).
מוצצים? אין לי מושג, עיניין שלהם.

לא יודע אם אתה בן 13 או 14 אבל אתה פשוט לא מבין כלום מהחיים שלך.ואני לא היחיד שאומר לך את זה.

בכל מקרה, איך קבעת שאלוקים לא קיים? אני קובע שהוא קיים.אתה עושה צחוק?
עוד דבר, מאיפה אתה יודע שהם לא חושבים מחוץ לקופסא כמו שאמרת? הרי בחיים לא היית קרוב אליהם או בכלל ניסית. אני שונא אנשים כמוך.
ואל תגיד לי שיש לך בן דוד שיש לו ציצית בבית. זה לא דתי.
אתה המידע שלך עליהם(במיוחד החרדים, אבל כל מה שנוגע ליהדות) אתה מקבל מהתקשורת שלא נוטה מי יודע מה לימין.
והוא בערך מסתכם אצלך בבגרות בתנ"ך האומללה והמוכה עד אנוש שיש לנו במדינה. שגם את זה בקושי עוברים.

dLORI9W.png  

#104 assassnake

assassnake

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 71 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2011‏, ‎07:31

אני לא רוצה עוד ידע בתנ"ך :).
סיפורים חשובים וגדולים אני יודע חוץ מזה תודה רבה יש מספיק שטויות במה שאני מכיר אין לי כח לעוד.
אני קובע שאלוקים לא קיים כמו שכל העולם קבע שהוא כן. זה מה שאני חושב :). בעיקרון לפי הדעה שלי יש סיכוי שהוא קיים אבל כלכך קטן כך שלא באמת מעניין אותי להתפלל סתם.
הכרתי קצת דתיים וחרדים יש ביניהם טובים, חכמים, רעים, תמים וכאלה שלא יודעים לשאול. הם בדיוק כמוני, אם הם טובים זה לא כי הדת גרמה להם לכך אלא כי ככה הם.
מבחינתי הם מקובעים בגלל שהשרישו להם את הדת מגיל 0 ועכשיו לצאת משם מאוד קשה, אבל עם הרבה חשיבה אפשרי.
עוד פעם אתם דוחפים את הימין שלכם. זה לא קשור! רק שתקלוט כבר אבא שלי הצביע ליברמן, אחי כתב ערוץ 2.
חוץ מזה, אין לי מושג איך להסביר את הרמת לימודים של התנ"ך בארץ, אבל היא מאוד מתונה ומציג את 2 הדעות. כנראה שאם שרק אחת מהדעות מתאימה לך הלימודים הם חרא.
אגב מבחינתי הם חרא כי לומדים אותם מכיתה ב'. אותי התנ"ך מעניין כספר היסטוריה\לשון לשנתיים של לימודים. מי שרוצה ללמוד על הדת יש מילונים של בתי כנסת.

#105 RuinSain

RuinSain

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2011‏, ‎08:47

סיפורים חשובים וגדולים אני יודע חוץ מזה תודה רבה יש מספיק שטויות במה שאני מכיר אין לי כח לעוד.
אני קובע שאלוקים לא קיים כמו שכל העולם קבע שהוא כן. זה מה שאני חושב :). בעיקרון לפי הדעה שלי יש סיכוי שהוא קיים אבל כלכך קטן כך שלא באמת מעניין אותי להתפלל סתם.
הכרתי קצת דתיים וחרדים יש ביניהם טובים, חכמים, רעים, תמים וכאלה שלא יודעים לשאול. הם בדיוק כמוני, אם הם טובים זה לא כי הדת גרמה להם לכך אלא כי ככה הם.
מבחינתי הם מקובעים בגלל שהשרישו להם את הדת מגיל 0 ועכשיו לצאת משם מאוד קשה, אבל עם הרבה חשיבה אפשרי.
עוד פעם אתם דוחפים את הימין שלכם. זה לא קשור! רק שתקלוט כבר אבא שלי הצביע ליברמן, אחי כתב ערוץ 2.
חוץ מזה, אין לי מושג איך להסביר את הרמת לימודים של התנ"ך בארץ, אבל היא מאוד מתונה ומציג את 2 הדעות. כנראה שאם שרק אחת מהדעות מתאימה לך הלימודים הם חרא.
אגב מבחינתי הם חרא כי לומדים אותם מכיתה ב'. אותי התנ"ך מעניין כספר היסטוריה\לשון לשנתיים של לימודים. מי שרוצה ללמוד על הדת יש מילונים של בתי כנסת.

נו, לא חידשת כלום. רק רשמת הכל בצורה עילגת יותר.
עוד חילוני מצוי...

dLORI9W.png  

#106 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2011‏, ‎09:14

אתה מתחיל להרגיז אותי.
אולי הבחור לא מתבטא כמו שצריך ואולי דעתו עדיין לא מעוצבת, אבל יש לו דעה והתגובות שלך דמגוגיות ורק יגרמו לו להתבצר בדעות האלו.

#107 RuinSain

RuinSain

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2011‏, ‎10:17

אתה מתחיל להרגיז אותי.
אולי הבחור לא מתבטא כמו שצריך ואולי דעתו עדיין לא מעוצבת, אבל יש לו דעה והתגובות שלך דמגוגיות ורק יגרמו לו להתבצר בדעות האלו.

למה להרגיז אותך?
כי מה שאני אומר זה נכון?
ואם הייתי אומר את זה לברק? הדעה שלו מעוצבת לחלוטין, הבחור כאן בדיוק בדרך לשם...
גם לי יש דעה, והיא מוצגת כאן.
אני לא בא לשנות דעות, אי-אפשר. זה אינטרנט, פורום, אבל כשאני רואה תגובות כאלו שכל מטרתם היא להוכיח עד כמה
טוב להם מחוץ לדת(מבלי שום רקע, גם לו וגם לרוב המוחץ פה) או משהו בסגנון המוכר והחולה הזה ועל הדרך
להשמיץ את הדת ולהקיא עליה את הבורות המוחלטת שמוצגת כאן על הבמה ושרואים אותה רבים אחרים, זה בדיוק מה שארשום. וגם זה בלשון עדינה.

dLORI9W.png  

#108 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2011‏, ‎10:45

אתה מתחיל להרגיז אותי.

למה להרגיז אותך?
כי מה שאני אומר זה נכון?
אני לא בא לשנות דעות, אי-אפשר. זה אינטרנט, פורום, אבל כשאני רואה תגובות כאלו שכל מטרתם היא להוכיח עד כמה
טוב להם מחוץ לדת(מבלי שום רקע, גם לו וגם לרוב המוחץ פה) או משהו בסגנון המוכר והחולה הזה ועל הדרך
להשמיץ את הדת ולהקיא עליה את הבורות המוחלטת שמוצגת כאן על הבמה ושרואים אותה רבים אחרים, זה בדיוק מה שארשום. וגם זה בלשון עדינה.

איזה ידע יש לך חוץ מהתנ"ך? אגב, ידע בתנ"ך תקף בחברות היי טק? (או בכל מקום אחר)
אני לא יודע איפה אתה חי או במה אתה באמת מאמין, אבל אני די בטוח שעם הקללות הרבות שלך עברת על כמה חוקים בתנ"ך. (אני יודע, יש לי 92 בבגרות מיותרת 2 יחל).
(אגב, מאיפה לקחת את העבודה שהרוב נכשלים בתנ"ך?)
ומה קשור "אם הייתי אומר לברק?" לא הבנתי כלל וכלל. (אולי כי אני חילוני)
לא ראיתי אף דתי (למעט אברהםקול) שאיכשהו מצליח לנהל שיחה סבירה בלי לקלל את החיים שלו ואת הסובבים אותו.
תמונה שפורסמה

#109 RuinSain

RuinSain

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2011‏, ‎10:55

לא אמרתי שאני שומר מצוות או שומר על הכל. סתם יהודי פשוט.
השאל היא על מה אתה עובר שאתה מקלל ומגדף את כל הסובבים אותך?
ה92 שלך בבגרות שעית לא אומרת דבר וחצי דבר.
מי זה אברהם הזה? שיהיה לו בכיף.
אבל אם צריך להתרפס ולהסכים(אם זה מה שהוא עושה) לכל מה שאתם אומרים כדי שזה ייחשב שיחה סבירה, אני לא מעוניין בזה.
אתה לא תמצא פה דתיים של ממש.

dLORI9W.png  

#110 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2011‏, ‎11:11

כל הדתיים שהיו בפורום הזה (למעט אברהם קול) היו פנאטים משהו ולבסוף עזבו את הפורום.
למשל שבורית זכוכה, גבריאל ועוד כמה ממתקים שלא קיבלו את הדעה של האחר.
תמונה שפורסמה

#111 RuinSain

RuinSain

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2011‏, ‎11:31

אתה מתכוון כל הדתיים שאשכרה היו דתיים כנראה. אמרו את דעתם ולא שינו אותה?
תאמין לי גם אני יכול להתחפש לדתי.

אין פה כבבר על מה להתווכח.
זה חוזר עוד פעם להיות אותו אשכול שנמצא ברחבי האינטרנט כבר טחון עד דק.
הספיק לי.

dLORI9W.png  

#112 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2011‏, ‎11:31

אני לא מבין איך לא הספיק לך עוד לפני 4 דפים, אבל זה כבר עניין שלך.
תמונה שפורסמה

#113 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2011‏, ‎11:36

אתה מתחיל להרגיז אותי.

למה להרגיז אותך?
כי מה שאני אומר זה נכון?

שום דבר ממה שאתה אומר הוא נכון, הכל מעוות ומעוצב רק על פי דעתך על האנשים שמסביבך.
אם מישהו מעוניין להשמיץ את הדת, מכל סיבה שהיא, זו זכותו המלאה וממש לא משנה אם הוא מבסס את דבריו על משהו.
אתה יכול לנסות לשכנע אותו (בלי הרבה סיכוי, אם להיות כנה), אבל לקרוא לדעה שלו ולו עצמו טיפש, זה אידיוטי.
הדעה שלך שמוצגת כאן היא לא דעה על אלוקים או על דת, אלא על האנשים שמאמינים או לא מאמינים בו.
אם אתה לא רוצה שהם יתיימרו לדעת דברים לגביך, אל תתיימר אתה לדעת דברים עליהם.

#114 gggg

gggg

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2011‏, ‎01:17

כל הדתיים שהיו בפורום הזה (למעט אברהם קול) היו פנאטים משהו ולבסוף עזבו את הפורום.
למשל שבורית זכוכה, גבריאל ועוד כמה ממתקים שלא קיבלו את הדעה של האחר.

אולי הם ברחו מסתימת הפיות והגזענות ה(לא) סמויה נגד דתיים של אבירי זכויות האדם כאן...

#115 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2011‏, ‎01:49

מגניב, דיברו עליי פה חח

RuinSain, אני חרדי. לא דתי, לא מזרוחניק, לא דתל"ש.. חרדי אמיתי, ואני עדיין פה (לא מגיב כי אין תמיד על מה, וכשיש.. אין תמיד זמן).
אני לא מתרפס בפני אף אחד (לא לחילונים ולא לחרדים), אני פשוט משתדל לכתוב גם באינטרנט בצורה שבה הייתי מדבר בחיים לאנשים שאני מעריך.
זה שאתה מקלל הרבה לא הופך אותך ליותר חכם, צודק או ליותר דתי.. אלא להפך! אולי תבין את זה כשתתבגר קמעה.
כפי שאמר ברק, היו פה כמה "פאנטים" לפניך (גביראל למשל) שלדעתי הרסו יותר ממה ששיפרו.
גם אותי שאלו פה בפורום שאלות בדת, וגם אותי גררו לוויכוחים.
אבל בגלל שזה חשוב לי.. לא הפכתי כל דבר לוויכוח עלוב, ולא עניתי תשובות מהבטן לשאלות חשובות של אנשים..
לא נגררתי לקללות חסרות קשר, ולא פגעתי באמונה (או חוסר-אמונה) של אף אחד.

ברק, לדעתי גם אתה לוקה בחסר בעניינים הקשורים להתבטאות על דת (אמרתי לך בעבר שאני אישית מאוכזב ממך [הזיז לך בכלל?]).
אבל האמת שבדף האחרון (היחיד שקראתי) יצאת בסדר גמור..

assassnake, יש הרבה דתיים (וחרדים) שיודעים לחשוב (הן בתוך והן מחוץ לקופסא).. אל תזלזל במה שאתה לא מכיר.
אם אתה מעוניין, תברר.. תכיר את הנושא.. ואז תגיב.

חן, לדעתי אתה לא מדייק.
סתימת פיות אין כאן (אף פעם לא הרגשתי שאני לא יכול להגיד מה שבא לי) - הנה, תראה את האשכול הנוכחי.. וכל הקללות הפיגוריות שלו.
גם גזענות לא ממש שייך כאן, לא מדברים אליך באופן מיוחד כי אתה חרדי (לפחות לא לי..).
מה שכן יש פה, זה רוב של אנשים שלא מאמינים בה'..
והרוב הזה מגיב באשכולות על דת. -וסבבה להם..
השאלה הנשאלת היא, מי ביקש מאנשים כמו גבריאל ו-RuinSain לבוא ולנסות להטיף להם חזרה?
ואם כבר להטיף, אז למה לעשות זאת בצורה הרסנית ופוגענית?
תחפש באשכולות ישנים, כששאלו אותי פה שאלות על דת..
אמרתי בכנות שאני לא יודע לענות על הכל, ושאני אלך לשאול ואחזור עם תשובות (ועשיתי).. וקיבלתי אחלה יחס במהלך הוויכוחים (וגם מחוץ להם).
אבל אחרים שמתלהטים, ומקללים בלי קשר.. מקבלים חרא יחס, זה טבעי.. מצטער.
זה לא קשור לדת.. וזה לא נובע מגזענות.

{אין לי כח לקרוא 4 עמודים, אני אפילו לא יודע על מה אתם מדברים - אז אנא, לא לתפוס אותי אם הגבתי בלי קשר..}

כן , כן , מלכים אין רק באגדות...

1411724.png

#116 ZANGI

ZANGI

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 134 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2011‏, ‎20:02

נו, לא חידשת כלום. רק רשמת הכל בצורה עילגת יותר.
עוד חילוני מצוי...

שמע אתה פשוט מטומטם.

#117 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2011‏, ‎20:10

וואי, הספיק לי לקרוא את 2 העמודים הראשונים של האשכול כדי לקלוט שהוא צריך לעוף למזבלה. אין לכם שום תרבות דיון.
קראו את חוקי הפורום והפנימו.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים