לאן נעלם לכל הרוחות האפשרות לשלוח ההודעות פרטיות ????? איך אפשר לשלוח הודעות פרטיות כאן ?!?!
אין הודעות פרטיות באתר, ואני ספק אם נחזיר זאת
מה אתם גנובים למה אתם לא מחזירים את זה , זה היה אחד הדברים הטובים שהיו באתר הקודם חוץ מלהוריד כתוביות וזה ממש חסר לי למעלה לכל אתר שמכבד
את עצמו יש הודעות פרטיות ... לטורק וHDSUBS ל-Q לאקסטרים לכולם !!! אני לא מבין מה אתם רוצים שנעבור לטורק (טחורק) !?!?! תעשו את האתר מתאים לגולשים ולא מתאים לאינטרסים שלכם !!
יש פה גם כמה מילים של תודה מה שמאוד נחמד אהבתי את היומן של העידכונים של הסדרות אחד הדברים הגאונים שייש באתר הזה !!! והמערכת הרבה יותר נוחה מהקודמת !
אני חושב שכדאי שתוסיף סימני קריאה מידי פעם, כדי להעביר את המסר טוב יותר,
סתם לא מעניין לקרוא הודעה בלי כמה סימני קריאה טובים..
למשל זה משעמם מאוד לקריאה:
"לטורק וHDSUBS ל-Q לאקסטרים לכולם. אני לא מבין מה אתם רוצים שנעבור לטורק (טחורק) ? תעשו את האתר מתאים לגולשים ולא מתאים לאינטרסים שלכם.
יש פה גם כמה מילים של תודה מה שמאוד נחמד אהבתי את היומן של העידכונים של הסדרות אחד הדברים הגאונים שייש באתר הזה!"
זה כבר הרבה יותר טוב:
"לטורק וHDSUBS ל-Q לאקסטרים לכולם !!! אני לא מבין מה אתם רוצים שנעבור לטורק (טחורק) !?!?! תעשו את האתר מתאים לגולשים ולא מתאים לאינטרסים שלכם !!
יש פה גם כמה מילים של תודה מה שמאוד נחמד אהבתי את היומן של העידכונים של הסדרות אחד הדברים הגאונים שייש באתר הזה !!!"
ולדעתי? הכי טוב ככה:
"לטורק וHDSUBS ל-Q לאקסטרים לכולם !!!!!!!!!!! אני לא מבין מה אתם רוצים שנעבור לטורק (טחורק) !?!?!?!?!?!?!?!?! תעשו את האתר מתאים לגולשים ולא מתאים לאינטרסים שלכם !!!!!!!!!!!
יש פה גם כמה מילים של תודה מה שמאוד נחמד אהבתי את היומן של העידכונים של הסדרות אחד הדברים הגאונים שייש באתר הזה !!!!!!!!"
.....