נהדר. MPC-HC לא זקוק לפילטר כתוביות חיצוני.1. דווקא אני כן רוצה שתפרט.
הוא מסוגל להציג את הכתוביות בעצמו ישירות על ה-Renderer, כאשר משתמשים ב-Custom EVR (או EVR Sync, או Renderless VMR7/9).
הקוד ל"רינדור" הכתוביות הינו אותו הקוד של VSFilter (לשעבר DirectVobSub), כך שתצוגת ה-IDX/SUB תהיה מדוייקת. (הרי Gabest, יוצר ה-IDX/SUB הוא זה שכתב את הקוד)
בנוסף, כאשר מציגים את הכתוביות ישירות ל-Renderer, יש לך את היתרון שאינך מוגבל למספר הפיקסלים בפריים של הוידאו. זו גם הסיבה שאפשר לשים לב לחדות הכתוביות כאשר מנגנים תכני SD על מסך FullHD.
אין צורך בשום התקנת פילטר כתוביות במערכת. הכל מובנה בנגן, כך שאין השפעה על תוכנות או משחקים חיצוניים המתבססים על DirectShow לניגון תכני מדיה למיניהם.
ובמקרה הרע יכול להיות שאתה סתם משתחצן ולא מבין הרבה יותר, ואולי אפילו פחות, ממני.ואני לא "מבין במחשבים", אני בעל תואר במדעי המחשב, וטכנאי.... אז, חמודי, רוב הסיכויים שאני מבין פי 10 ממך, במקרה הטוב.
בכתוביות, הצגתן, בקודקים, ב-DirectShow, בקוד של MPC-HC וב-IDX/SUB אני בטוח שאתה מבין פחות.
אוי, אחלה השוואה.2. אם אני זוכר נכון היה שלב די ארוך של "טורק (טחורק, ט!רק) פוגע במתרגמים".
מה היו החלופות שלהם? להתעלם, להפסיק לתרגם, או לפתוח במאבק. שלושת האופציות ממש טובות, אה?
ומהי החלופה שלך? להשתמש בנגן נוסף (או אפילו לעבור אליו) כדי לנגן את הפורמט המוגן. כמה קשה! כמה אתה צריך לתת מעצמך!
אתה צריך להבין, הם אלה שמשקיעים שעות. הם אלה שמשקיעים זמן. בכך הם "קונים" לעצמם את הזכות להביע את אי שביעות רצונם מהמצב (ואף לפעול לשינויו).
אתה, לעומת זאת, לא תורם כלום, לא נותן כלום, לא משקיע כלום ועדיין מוצא לנכון להתלונן. כאן הבעיה.
סבבה אחי. שמענו. (כי זה אתה שהיית כאן בשלושת השנים האחרונות כדי לראות כמה זמן לוקח לסצינה שכזו להתפתח, כן?)3. אין מה לעשות, הסצנה מושפעת מהאנשים שמשתמשים בתרגום. ברגע שיקומו קבוצות אחרות (וכבר קמו) אז QSUBS תהיה לא רלוונטית.
אל תתנשא. לא יאה ולא יפה.לפני שאתה רושם תגובה על סיסמא הזויה, תבדוק מה המשמעות שלה.
הסיסמה שכתבת אכן הזוייה. הדרך בה Qsubs נאבקים מתגלה כיעילה ביותר, והפגיעה בגולשים אינה גדולה כפי שאתה אוהב לחשוב.
תתפלא שעוד הרבה אנשים ("אלף אחרים") צופים בזה מצויין.4. אתה צופה בזה בסבבה, אלף אחרים לא... ומן הסתם אני לא מדבר רק על עצמי, בניגוד לאנשים אחרים פה......
אפילו אתה יכול, אם היית רק רוצה/בוחר.
אוי חכמולוג. אמרת שניסית לנגן את התרגום המוגן על MV2Player ועל VLC, ובשניהם זה לא עבד. לכן אמרתי שמשתמשי MV2Player ו-VLC הם לא "כל העולם".5. זה שרשמת "משתמשי VLC" הם גם לא "כל העולם" מראה כמה אתה קורא את התגובות שלי. אין ספק שאתה שם לב לפרטים....