NBA
נכתב ב- 30/01/2011, 16:39
היום ב-22:30 האלופה לייקרס מארחת בסטפלס סנטר את הסגנית שלה בוסטון למשחק מאוד מסקרן. נקווה להפסד של הלייקרס והאנס הראשי שלה. שידור ישיר בערוץ הספורט.
לפני כן הטריו של מיאמי יצאו לאוקלוהומה של דוראנט ב-20:05. חבל שהמשחק לא משודר, אך יש דווקא שידורים טובים באינטרנט למשחקים בשעות האלה.
והכי חשוב, ב-02:30 ניקס אהובתי פוגשת את דטרויט פיסטונס ופשוט חייבים לנצח את המשחק הזה אחרי ההפסד לאטלנטה והתקופה הלא כ"כ טובה לאחרונה, צריך את סטודמאייר במיטבו.
נכתב ב- 31/01/2011, 01:20
מיאמי היט מנצחים בחוץ את אוקלוהומה ת'אנדר 108-103 בסיומו של מותחן. 33 נק' של דוראנט לא הספיקו מול 32 של ווייד וטריפל דאבל של קינג ג'יימס עם 23 נק' 13 אס' ו-11 ריב'.
נכתב ב- 31/01/2011, 02:11
נכתב ב- 31/01/2011, 11:58
חבריקו, לברון לא סיים עם טריפל דאבל לצערי...בוסטון סלטיקס מנצחת בסטייפלס סנטר את לוס אנג'לס לייקרס 109-96 במשחק כדורסל משובח ומהטובים שהיו השנה. פירס, גרנט ואלן - תותחים, אין מילים. רונדו אחרי מחצית ראשונה חלשה שלו עם 3 אס' בלבד הפציץ בחצי השני ובמיוחד ברבע האחרון וסיים עם 16 אס' והזכיר לכולם למה הוא המוסר הטוב ביותר ב-NBA. קובי האנס החזיק לבד את הלייקרס עם 41 נק', אבל שוב הוכח שבלי גאסול במיטבו יחד עם קובי ללייקרס אין מה למכור נגד הגדולות.
מיאמי היט מנצחים בחוץ את אוקלוהומה ת'אנדר 108-103 בסיומו של מותחן. 33 נק' של דוראנט לא הספיקו מול 32 של ווייד וטריפל דאבל של קינג ג'יימס עם 23 נק' 13 אס' ו-11 ריב'.
MIA: L. James 23 Pts, 4 Reb, 13 Ast

נכתב ב- 31/01/2011, 14:11
צודק, במחצית המשחק של הלייקרס בוסטון כתבו את זה, סליחה טעות שלי.חבריקו, לברון לא סיים עם טריפל דאבל לצערי...בוסטון סלטיקס מנצחת בסטייפלס סנטר את לוס אנג'לס לייקרס 109-96 במשחק כדורסל משובח ומהטובים שהיו השנה. פירס, גרנט ואלן - תותחים, אין מילים. רונדו אחרי מחצית ראשונה חלשה שלו עם 3 אס' בלבד הפציץ בחצי השני ובמיוחד ברבע האחרון וסיים עם 16 אס' והזכיר לכולם למה הוא המוסר הטוב ביותר ב-NBA. קובי האנס החזיק לבד את הלייקרס עם 41 נק', אבל שוב הוכח שבלי גאסול במיטבו יחד עם קובי ללייקרס אין מה למכור נגד הגדולות.
MIA: L. James 23 Pts, 4 Reb, 13 Ast
ניקס ניצחה בלילה 104-96 את דטרויט, סטודמאייר ענק כהרגלו עם 33 נק'.
נכתב ב- 31/01/2011, 19:13
שאני חושב על זה עכשיו אם כריס פול לברון ו-ווייד היו בסוף באותה קבוצה, מיאמי הייתה קבוצה מטורפת ודורסנית בלי להסתכל ימינה ושמאלה פשוט משפילים את כל הקבוצות בליגה וגם לברון ודוויין היו שומרים על הסטטיסטיקה שלהם של 30 נקודות בממוצע ואפילו יותר עם החוכמת משחק של כריס פול והיכולות של ווייד ולברון לקבל את הכדור במצב הכי טוב שאפשר כדי לעשות סלים קלים בלי בעיה.
בצורה הכי ברורה שיש, רואים שלמיאמי יש חיסרון ענק בעמדת הרכז ואם הם לא יעשו חיזוק נורמלי (לא רק בעמדת הרכז אלא לעבות את הספסל עם שחקנים טובים ומעלה ולא בינוניים ומטה כמו שיש להם עכשיו) אין מצב שהם יקחו אליפות, פשוט אין מצב מול קבוצה כמו בוסטון, מול קבוצה כמו סאן אנטוניו...
כריס בוש לא תורם כזה הרבה כמו שעשו ממנו והוא לא יודע הגנה, הוא כבר לא עושה סלים ושולט בצבע כמו שהוא היה עושה את זה בצורה מפלצתית בטורונטו בלי בעיה, הוא פשוט נהייה פרווה...
בכל מקום עשו השוואה, האם כריס בוש עדיין נקרא אול סטאר?, האם הוא עדיין נחשב כזה?, לפי דעתו הוא עדיין נחשב אול סטאר אבל לדעתי הוא כבר לא כזה.
הוא שחקן במיאמי שנחשב לקצת יותר טוב מכל השחקנים בקבוצה שהם לא לברון ודוויין.

נכתב ב- 31/01/2011, 20:12
אני מסכים איתך, בוש לדעתי אוברייטד. הוא שחקן טוב אבל יש שחקנים טובים ממנו בעמדה הזאת בליגה (גאסול, סטודמאייר, דאנקן.). כריס פול מצוין, אול סטאר אמיתי, אני באופן אישי אוהב יותר את רונדו אבל פול גם קלעי מצוין בניגוד לרונדו שהוא המוסר הטוב היום בליגה, אבל פול לא הרבה מאחוריו בקטע הזה ולכן הוא גם שחקן טוב יותר כרגע. אני גם מקווה שפול יגיע לניקס יחד עם אנתוני ויחד הם יצרו שם קבוצה מפחידה.דוראל בקשר לחתימה של לברון ובוש במיאמי אתה זוכר שהיה דיבורים על כריס פול או כריס בוש?
שאני חושב על זה עכשיו אם כריס פול לברון ו-ווייד היו בסוף באותה קבוצה, מיאמי הייתה קבוצה מטורפת ודורסנית בלי להסתכל ימינה ושמאלה פשוט משפילים את כל הקבוצות בליגה וגם לברון ודוויין היו שומרים על הסטטיסטיקה שלהם של 30 נקודות בממוצע ואפילו יותר עם החוכמת משחק של כריס פול והיכולות של ווייד ולברון לקבל את הכדור במצב הכי טוב שאפשר כדי לעשות סלים קלים בלי בעיה.
בצורה הכי ברורה שיש, רואים שלמיאמי יש חיסרון ענק בעמדת הרכז ואם הם לא יעשו חיזוק נורמלי (לא רק בעמדת הרכז אלא לעבות את הספסל עם שחקנים טובים ומעלה ולא בינוניים ומטה כמו שיש להם עכשיו) אין מצב שהם יקחו אליפות, פשוט אין מצב מול קבוצה כמו בוסטון, מול קבוצה כמו סאן אנטוניו...
כריס בוש לא תורם כזה הרבה כמו שעשו ממנו והוא לא יודע הגנה, הוא כבר לא עושה סלים ושולט בצבע כמו שהוא היה עושה את זה בצורה מפלצתית בטורונטו בלי בעיה, הוא פשוט נהייה פרווה...
בכל מקום עשו השוואה, האם כריס בוש עדיין נקרא אול סטאר?, האם הוא עדיין נחשב כזה?, לפי דעתו הוא עדיין נחשב אול סטאר אבל לדעתי הוא כבר לא כזה.
הוא שחקן במיאמי שנחשב לקצת יותר טוב מכל השחקנים בקבוצה שהם לא לברון ודוויין.
למיאמי יש שלושה שחקנים בסגל, כל השאר פחים, ומול קבוצות מנוסות ומצליחות כמו סן אנטוניו, בוסטון ולייקרס לא יהיה להם מה למכור עם הסגל הקצר הזה. ארויו פשוט גרוע, הסנטר הליטאי ששכחתי את שמו הוא הסנטר היחידי שראיתי שלא יודע לקלוע מתחת לסל, אי אפשר עם סנטר כזה להצליח. בעצם יש רק שחקן שאם יחזור לעצמו הוא יעזור רבות למיאמי, וזה מילר. הוא אחד הכשרונות המפוספסים הגדולים בתולדות הNBA ולמרות שהוא דפק לפני כמה ימים משחק אני עדיין לא יודע אם הוא חזר לעצמו, כי אם כן הוא יכול להיות שחקן 6 מצוין, הוא קלעי מצוין והוא מגוון במשחק שלו, ללייקרס למשל יש את לאמאר אודום כשחקן 6, שבמרבית הקבוצות בליגה הוא היה יכול להיות כוכב. אני מאמין שמיאמי תגיע לגמר המזרח נגד בוסטון, כי לשיקגו ולאורלנדו אין מה למכור נגדה לדעתי, אבל שם היא תהיה בבעיה.
נכתב ב- 31/01/2011, 21:02

נכתב ב- 31/01/2011, 21:14
בוסטון בכושר שיא ומיאמי רק יצאה ממשבר פציעות והפסדים. בוסטון פייבוריטים אבל אם מיאמי ינצחו זה יכול לתרום הרבה לביטחון של הקבוצה.שבוע הבא אם אני לא טועה למיאמי יש משחק מול בוסטון בפעם השלישית העונה, נראה אם יש לה מה להציע הפעם או שזה יגמר בעוד הפסד כואב...
נכתב ב- 31/01/2011, 21:21

נכתב ב- 31/01/2011, 21:29
יפטרו אותו לדעתי רק אם ריילי יסכים להחליפו כמאמן.אני גם מקווה כל כך שיפטרו את אריק ספולסטרה המאמן של מיאמי לפני שיתחיל הפלייאוף...
נכתב ב- 04/02/2011, 07:57
הנתון המדהים שהוא קלע את כל 11 הזריקות הראשונות מהשדה (11 מ-11 עד אמצע הרבע השני), סיים את הרבע הראשון עם 23 נקודות....
הוא מלךךךך הוא מפלצתתתתת ואין אף אחד שיכול עליו, בקרב אנשי המקצוע בנבא בקושי מזכירים אותו בתחרות לMVP השנה וזה בושה...
הוא השחקן הכי טוב בעולם כיום, משחק כדורסל זה לא מי קולע יותר נקודות, תראו את קליבלנד איפה היא נמצאת בלי לברון.דוראנט קולע את ה30 שלו במשחק ולא עושה מעבר מפה לשם עם משחקים עם יותר נקודות ופחות נקודות הממוצע שלו 29.3, יפה בשבילו אבל זה ממש לא מתקרב לדעתי לסטטיסטיקה של לברון עם 27 נקודות, 7.5 ריבאונדים ו7.5 אסיסטים בממוצע למשחק (מה שגרם זה ממוצע הקריירה שלו, נתון פשוט מטורף!!!)

נכתב ב- 04/02/2011, 13:53
משחק ענק שלו, כל הכבוד, אבל הוא לא יבחר לדעתי לMVP, כי הוא כבר נבחר בשנתיים הקודמות, וכי הסיכויים שהקבוצה שלו תסיים מקום ראשון בעונה הסדירה לא נראים גבוהים, בד"כ הכוכב של הקבוצה שמסיימת מקום ראשון בעונה הסדירה ב-NBA זוכה ב-MVP, ות'אמת זה גם לא נראה לי מעניין אותו, הוא רוצה לזכות באליפות ויותר חשוב לו הMVP של סדרת הגמר.משחק פנומנלי של לברוןןןןןןןןן ומהטובים בקריירה שלו קלע 51 נקודות, 10 ריבאונדים ו8 אסיסטים.
הנתון המדהים שהוא קלע את כל 11 הזריקות הראשונות מהשדה (11 מ-11 עד אמצע הרבע השני), סיים את הרבע הראשון עם 23 נקודות....
הוא מלךךךך הוא מפלצתתתתת ואין אף אחד שיכול עליו, בקרב אנשי המקצוע בנבא בקושי מזכירים אותו בתחרות לMVP השנה וזה בושה...
הוא השחקן הכי טוב בעולם כיום, משחק כדורסל זה לא מי קולע יותר נקודות, תראו את קליבלנד איפה היא נמצאת בלי לברון.דוראנט קולע את ה30 שלו במשחק ולא עושה מעבר מפה לשם עם משחקים עם יותר נקודות ופחות נקודות הממוצע שלו 29.3, יפה בשבילו אבל זה ממש לא מתקרב לדעתי לסטטיסטיקה של לברון עם 27 נקודות, 7.5 ריבאונדים ו7.5 אסיסטים בממוצע למשחק (מה שגרם זה ממוצע הקריירה שלו, נתון פשוט מטורף!!!)
נכתב ב- 07/02/2011, 00:31
אני מקווה שהוא יצא מזה מהר...

נכתב ב- 09/02/2011, 02:28
מדברים על טרייד של כרמלו אנטוני ללייקרס...

נכתב ב- 14/02/2011, 23:38
נכתב ב- 15/02/2011, 00:08

נכתב ב- 18/02/2011, 15:23
רוז ללא ספק הרכז הטוב ביותר בליגה היום, והוא מתמודד ראוי לזכות בתואר הMVP של העונה הסדירה.
נכתב ב- 18/02/2011, 19:55
היום משחק הרוקיס נגד הסופמורס

נכתב ב- 20/02/2011, 10:12
איזה מקוריות, איזה רעיונות, איזה ביצועים, פשוט מדהיםםםםםםםםםם.
ג'יימס ג'ונס זכה בשלשותתתתתת- ענקקקקקקקקקקקקק!!!
הכניס לאלן פירס ודוראנט חזק, מההתחלה הימרתי עליו, כולם היו בעד ריי אלן או דוראנט. ראיתי את כל המשחקים של מיאמי העונה והוא פשוט קלעי גדול!!!

1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים