מבקש שתחזירו ת'אשכול של HIMYM מהמזבלה.
נכתב ב- 01/10/2010, 01:11

אורח_STFU_*
נכתב ב- 01/10/2010, 01:33
בקשר למשפט הראשון, צודק, אבל זה לא הדאגה העיקרית שלי בוא נגיד ככה.אם מישהו יפנה לספקית שלו הוא רק יוכיח כמה הוא אפס.
ותומר יכול להחזיר באותו מטבע ולהביא שמות לאליס אבל הוא לא כזה אפס.
אממ, תתפלא ;]
סתם לא, אבל חכה, נראה איך יתפתח.
וואלה?הוא לא יודע את השם משפחה או ת.ז של אף מתרגם.חברי צוות...אפשר ללכת הרבה יותר רחוק מזהעד שיפנו לספקית שלותומר תמיד יכול לפתוח משתמש חדש כמו שהוא עשה עכשיו פעמיים
חחח גם לזה יש פתרונות .
שמות של מי?תומר יכול להחזיר באותו מטבע ולהביא שמות לאליס אבל הוא לא כזה אפס.
ואליס ממש לא צריכה אותו.
שוב, תתפלא. (בקשר למשפט הראשון).
ורק להבהיר משהו:
אם וכאשר אעשה דבר כזה, הרי בסך הכל עזרתי לשמור על החוק, לא?
א.ל.י.ס פועלים לפי החוק, והרי חוקים זה דבר חשוב לא?
ולפי מה שאני יודע, המשטרה יותר בסמכות ממכם, ואתם אוהבים לדבר על סמכויות וכמה שזה חשוב, אז..
אבל זאת לא דאגה שלי כרגע, כי אני לא אפנה לדבר כזה נבזי. Yet.
מה הקשר צביעות?הוא הפך את הפורום למזבלה בכל מקום שהגיב.סופרב תחזיר לו, בחייאת..
כולנו יודעים שהוא עשה את הפורום ליותר נחמד,
אפילו אם פעם אחת הגזים.
לא צריך להיות צבוע כי אתה מנהל
הוא קיבל אזהרה לאחר "פעם אחת" שהגזים והמשיך בסורו.
מה הקשר צביעות?
אתה אחד האנשים הכי צבועים שאני מכיר.
אתה, עדי בלי בצל וZIPC.
נמאס לי כבר להגיד את זה:
ZIPC איחל דברים שאני שם כסף שאם אני היתי אומר הייתם שמים לי טרול בלי להזהיר אפילו.
ואני, עד כמה שזכור לי, לא קיללתי. הקללה הכי "נוראה" שאמרתי הייתה חנון וילד כאפות.
כל השאר היו 'עקיצות' ודיבור על האופן שבו הוא מתנהג, שום דבר דומה למה שהוא אמר.
ZIPC פשוט לא יודע להגן על עצמו.
במקום לפתור את זה איתי בפרטי, כמו שניסיתי, הוא בחר להתעלם ולתת לאנשים אחרים לריב במקומו.
חלש אופי.
נכתב ב- 01/10/2010, 01:33
כמו שנאמר כבר אינספור פעמים:אני בכלל לא מסכים עם המעשים של תומר... חלקם אני ממש מתעב..לאלו שתומכים בתומר...
מדוע אתם מתעלמים מהעובדה שהוא מאיים על אנשים?
ועוד בחשיפת פרטים אישיים כאשר ידוע לכולנו שזה דבר חשוב?
אבל אי אפשר להתעלם מזה שהוא השקיע פה שנתיים ויותר מהחיים שלו..
לכולנו יש יום לא טוב שאנחנו עצבניים ומוציאים את זה על מישהו שכלל לא אמור לקבל את זה.
גם זיפק לא בידיוק שה תמים... החלק של תומר בריב הזה היה יותר גדול ומגיע לו להיענש על כך בהתאם.. אבל שוב, אני חושב שבאן זה צער אחד רחוק מידי..
אנחנו בני אדם... אני אדבר איתו בתקווה שיפנים ויקשיב לי..
יש סיכוי להזדמנות אחרונה בשבילו?
1. הוא קיבל הזדמנות נוספת לפני זמן רב.
2. נשלחה לו אזהרה בה"פ להפסיק והוא המשיך בסורו.
3. מצטער שלא הבחנתי בזה, אבל לא ראיתי שום השקעה שלו אלא ספאם מתמשך, קללות וריבים.
ExeAction, החתימה באמת מצחיקה אבל שוקלת המון.
תוריד אותה, בבקשה.
עריכה:
תומר, איך בדיוק ניסית לפתור את זה בפרטי? באיומים?
בהצגת פרופיל שלו מאתר מסוים?
אורח_STFU_*
נכתב ב- 01/10/2010, 01:34
אממ, לא זכור לי שאיימתי פה על מישהו.לאלו שתומכים בתומר...
מדוע אתם מתעלמים מהעובדה שהוא מאיים על אנשים?
ועוד בחשיפת פרטים אישיים כאשר ידוע לכולנו שזה דבר חשוב?
לא זכור לי שאמרתי למישהו: תעשה ככה וככה או שאני מגלה לכולם איך קוראים לך.
אז תפסיק לזיין תמוח ולהגיד סתם דברים.
אולי הדבר הכי קרוב לזה שאמרתי לאנשים היה עקיצה עם רמיזה קלה, אבל לא משהו שיכולים להסיק מזה פרטים. וגם זה, נעשה באשכול ספאם ורק כי הבנאדם עיצבן. אבל לא חשפתי שום פרט ממשי על מישהו בלי שהוא רצה.
(למרות שהמון המון המון פעמים יכולתי, ודברים הרבה יותר גדולים משם משפחה\איפה הוא גר).
ולכל החבר'ה השפויים שעוד נשארו פה, לא לדאוג, אני אמשיך להיות פה עוד פה ושם, לא אתן לאפסים האלה לנצח :]
רק להדגיש
אתם תמיד מתיימרים לא להיות כמו טורק, כמו FXP
כאלה שלא נותנים באנים, נועלים אשכולות.
לא נעים לי לבשר, אבל זה בדיוק מה שאתם.
פשוט מצאתם לזה שם יפה.
לנעול אשכול: "להעיף למזבלה". במה זה שונה?!
לתת באן: "לתת טרול", אוי נו באמת, הדבר הכי מטופש שראיתי.
אז חלאס לשחק אותה.
ושיהיה ברור, עד עכשיו היתי פה לא בגלל הצוות מתרגמים המופלא שלכם, או בגלל שכולכם (המתרגמים) אנשים טובים ומופלאים.
אלא רק בגלל החבר'ה שלא בצוות, כל האנשים הטובים שיש פה, ו-וואלה יש.
אנחנו עוד נתראה בהמשך חבר'ה ;]
נכתב ב- 01/10/2010, 01:36
נכתב ב- 01/10/2010, 01:39
יש סיבה שאתה כבר לא איתנו כאן אז לא תקבל תשובה על דפי הפורום.
נכתב ב- 01/10/2010, 01:41
אתה נלחם על מה שאתה מאמין בו ועומד מאחורי זה, את זה בחיים לא יקחו לך .לא יודע אם אתה ככה באמיתי אבל זה מה שאני אוהב אצל אנשים וככה זה אני וחברים שלי .
נכתב ב- 01/10/2010, 01:49
נכתב ב- 01/10/2010, 04:35
עכשיו חייבים להעביר למזבלה, לא?
נכתב ב- 01/10/2010, 04:38
גם זה!
נכתב ב- 01/10/2010, 04:47
הכל התחיל בתביעה של אליס - הח'ברה הטובים הורידו פרופיל והתנתקו מהאתר.
נתנו לבצל להשתלט על הצוות ולהשליט פה טרור... חבל שכל הזמן אומרים כמה הם שונים מטורק ובסוף הם מתנהגים בדיוק כמוהם ואף יותר גרוע.
עשיתם רצח אופי לבן אדם וזה דבר נתעב. בדיוק כמו שבילד יצא נגדכם באתר שלו ככה אתם יצאתם נגד תומר.
עכשיו גם בפורום שטויות אסור לדבר על תומר, לאן הגעתם?!
באמת שאני מאחל לכם רק בריאות...
אורח_bugmenot2_*
נכתב ב- 01/10/2010, 09:32
אני מאחל לך מוותעזוב, הסתימת פיות פה נהיית גרועה מיום ליום.
נתנו לבצל להשתלט על הצוות ולהשליט פה טרור... חבל שכל הזמן אומרים כמה הם שונים מטורק ובסוף הם מתנהגים בדיוק כמוהם ואף יותר גרוע.
עשיתם רצח אופי לבן אדם וזה דבר נתעב. בדיוק כמו שבילד יצא נגדכם באתר שלו ככה אתם יצאתם נגד תומר.
נכתב ב- 01/10/2010, 10:04
יופי גיבור יצאת עכשיו הכי קטן... תנו לו טרול..אני מאחל לך מוותעזוב, הסתימת פיות פה נהיית גרועה מיום ליום.

נכתב ב- 01/10/2010, 10:12
אני מאחל שיאנסו אותך 40 כושים בתחת יבן של זונהאני מאחל לך מוותעזוב, הסתימת פיות פה נהיית גרועה מיום ליום.
שתמות בעינויים קשים אמן
נכתב ב- 01/10/2010, 10:30
חבל שכך אתה חושב. נסה רגע להסתכל על הדברים בצורה קצת יותר רחבה:עזוב, הסתימת פיות פה נהיית גרועה מיום ליום.
קרה משהו, כפי שאמרת בעצמך, שחייב את חברי הצוות (שנשארו) לנקוט אמצעי זהירות מסוימים.
ההגבלות שהוטלו על הפורום נעשו לא על מנת לסתום פיות או מתוך רצון להשליט טרור,
אלא כדי שאנחנו נוכל להמשיך להנות מתרגומים.
הכי קל היה לסגור את הפורום לצמיתות ולפרוש.
אם ההגבלות נראות לנו מוצדקות או לא- זה לא מעניין. כל עוד לא אנו אלו שמסתכנים, דעתנו אינה רלוונטית.
כש"ותיק" מנצל אשכול תודה כדי להשחיל תגובות בדיוק בנושא עליו ביקשו מאיתנו לא להגיב, זו התנהגות מכוערת.
למרות זאת, הוא זכה לקבל תשובות מכובדות עם הסברים.
מכאן ואילך, הוא בחר להתגרות ולהשתלח בחבר צוות שענה לו, ללא שום הצדקה.
יש לפורום חוקים. על שני הראשונים ידידך הספאמר הקפיד לעבור באדיקות כל שני וחמישי.
אני מבינה שהביריונות הזו שיעשעה חלק מהקוראים והכניסה "צבע", אבל מאז ומעולם היא הייתה מגעילה.
כשלא מבינים לבד היכן עובר הגבול, מישהו אחר צריך לשים לזה סוף,
ואם הנהלת הפורום הזה לא הייתה כל כך נגד סתימת פיות, הסוף הזה כבר היה מגיע מזמן.
מחירה של הפתיחות הזו הוא אותם אלו שלא מבינים על מה ולמה ניתן הטרול.
נכתב ב- 01/10/2010, 11:43
בשורה התחתונה, תומרררר כבר הועף מהפורום בעבר, והיתה טעות לאפשר לו לחזור. תרומתו לדיון כאן היתה לא יותר מהשפרצה מתמשכת של שטויות, ואם מישהו חושב שזה "מצחיק", נותר לי רק להשתתף בצערו על הסטנדרטים הנמוכים של שעשוע מבחינתו.
זכות הדיבור כאן היא מלאה, למעט כמה סייגים מאוד בסיסיים כמו איומים וגזענות. כל השוואה בינינו לבין צורת הדיון והצינזור של טורק היא לא סתם טענה מגוחכת, אלא עיוורון מוחלט כלפי המציאות.
אף אחד כאן לא ערער על זכותו של תומרררררר להיות אחד המשתמשים המעצבנים והמיותרים ביותר בפורום. למדנו כבר להתרגל לקשקשנות הריקנית והילדותית שלו ממזמן, אבל אם היא מידרדרת להתקפה אלימה כלפי אחד מחברי הצוות, שלא פוסקת למרות התראה, הרי שמקומו לא איתנו. החופש מספאם שלו הוא רק הבונוס.
נכתב ב- 01/10/2010, 11:47
צטט לי פעם אחת שאיימתי על מישהו.חן, זו הפעם השניה שאתה משמיץ אותי באופן ריק ונטול ביסוס. אם יש לך משהו חכם או מגובה בטיעונים כלשהם, תרגיש חופשי לשפוך את ליבך ולהביע את הסיבות למסקנתך, אל תזרוק שטויות בלי הסברים.
בשורה התחתונה, תומרררר כבר הועף מהפורום בעבר, והיתה טעות לאפשר לו לחזור. תרומתו לדיון כאן היתה לא יותר מהשפרצה מתמשכת של שטויות, ואם מישהו חושב שזה "מצחיק", נותר לי רק להשתתף בצערו על הסטנדרטים הנמוכים של שעשוע מבחינתו.
זכות הדיבור כאן היא מלאה, למעט כמה סייגים מאוד בסיסיים כמו איומים וגזענות.
אף אחד כאן לא ערער על זכותו של תומרררררר להיות אחד המשתמשים המעצבנים והמיותרים ביותר בפורום. למדנו כבר להתרגל לקשקשנות הריקנית והילדותית שלו ממזמן, אבל אם היא מידרדרת להתקפה אלימה כלפי אחד מחברי הצוות, שלא פוסקת למרות התראה, הרי שמקומו לא איתנו. החופש מספאם שלו הוא רק הבונוס.
אתה זה שאומר דברים בלי ביסוס, לא חן!
צטט לי פעם אחת שאיימתי על מישהו. (לא איום של: "תיזהר ממני", נו באמת, זה לא איום).
צטט לי שורות שלי שגרמו לך לחשוב שהתקפתי את ZIPC בצורה אלימה.
אגב, אם "חנון, ילד כאפות" זה אלים בשבילך, כמה אלים זה מה שהוא אמר?
(ואני כבר משער מראש שלא תעשה את זה, מהסיבה הפשוטה שלא תמצא, ובטח תתרץ את זה שלא מגיע לי שתעשה את זה כי עפתי מפה).
נכתב ב- 01/10/2010, 12:08
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 02/10/2010, 21:04
צטט לי פעם אחת שאיימתי על מישהו.
שליחת הודעה פרטית עם לינקים שמתיימרים לזהות חבר צוות מהווה איום.
צוות IDXfree
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים