מה-'דוגמא הכי מפגרת' שלך הבנתי שאת מצדדת ב'פרידמנים', כלומר נתת לגיטימציה לביטוי הזה, אז חשבתי שלא תיפגעי אם אשתמש בו כלפייך.דוגמה קלאסית.תשתקי, יהודיה סוג ב'.אני גם פולניה וגם עיראקית.
ואני יכולה להגיד לך בלב מלא שבחיים, אבל בחיים, לא הפליתי בנאדם על רקע המוצא והעדה שלו.
ולא רק זה, גם לא יצא לי להחשף לאפליה כזאת. אם היה יוצא לי להחשף, הייתי מביעה דעה ונוקטת עמדה,
ולא זכורה לי סיטואציה כזו מעולם.
ובוא ניקח את הדוגמה הכי מפגרת, האח הגדול [לא VIP]. כל הבלאגן שהיה סביב הבובלילים והפרידמנים,
זה היה כזה חארטה. אני, אישית, לא סבלתי את יוסי בובליל, פשוט כי הוא היה אדיוט, עילג, מבזה ומשפיל,
ופשוט לא ראוי להיקרא "אדם". נגד עינב למשל, לא היה לי כלום.
ואם כבר נתייחס לדוגמה הזו, מי שהיחס שלו לאחרים היה מעליב, היו ה"בובלילים" ל"פרידמנים", ולא להיפך.
ואתה יודע מה, גם בעוד 1000 שנה, הגזענות לא תיעלם. למה? כי יש אנשים שפשוט קשה להם לקבל את האחר,
ולא יעזור מה, תמיד יהיו כאלה.
בדיוק על סוג כזה של אנשים אני מדברת.
לא יודעים לקבל את האחר, כבר אמרתי?
אתה חושב שתעליב אותי אם תקרא לי ככה? היחיד שיוצא פה קטן זה אתה.

ואני שואל האם זו גזענות?
נכתב ב- 11/03/2009, 15:30
נכתב ב- 11/03/2009, 15:30
מספיק,
אך זה לא באמת מביא שינוי ואנשים כמו חן מתקיימים בינינו.
בתקווה שאולי יהיה שינוי בעולם - אובמה אמא לבנה אבא שחור
אגב זה בדיוק מוכיח את הטענה שלי שב2009 אין כמעט ואין גזענות
העבודה שנבחר נשיא שחור!!
כמו שאתם רואים באשכול הזה אשכנזי יורד על אשכנזי או ספרדי על ספרדי ולא על רקע גיזעני אלא משום שכולם שונים מכולם
הגזענות לא אשמה בכך זה טבע האדם והחינוך שלו
---------------------------------------------------------------------------------------------------

"השומרים" משחק מחשב:
http://dc-angel.com/...mes... - Part 1
נכתב ב- 11/03/2009, 15:33
יאללה חלאס,הבנו נכוןןןןן אין גזענות
יופי לך!
חלאס להיות ילדים קטנים
מה לעשות היא צודקתמה-'דוגמא הכי מפגרת' שלך הבנתי שאת מצדדת ב'פרידמנים', כלומר נתת לגיטימציה לביטוי הזה, אז חשבתי שלא תיפגעי אם אשתמש בו כלפייך.
בובליל הוא טיפש,אפס וגזען
זה לא אומר שהיא גזענית.
אה,אם זה עוזר לך אני עיראקי
נכתב ב- 11/03/2009, 15:35
תגיד, את אותו דבר אתה יכול להגיד על אנטישמיות? שאנו חובים על בשרנו.מספיק,
אך זה לא באמת מביא שינוי ואנשים כמו חן מתקיימים בינינו.
בתקווה שאולי יהיה שינוי בעולם - אובמה אמא לבנה אבא שחור
אגב זה בדיוק מוכיח את הטענה שלי שב2009 אין כמעט ואין גזענות
העבודה שנבחר נשיא שחור!!
אין לנו אנשים יהודים מצליחים בעולם? יש ויש הרבה אך זה לא מונע את האנטישמיות.
להגיד נבחר נשיא שחור ו"שכמעט אין גזענות" זו קלישאה, בנוגע לגזענות/אנטישמיות, תלוי איפה.
לא מספיק שאתה בתור אדם לבן וסלחו לי אם מישהו נפגע צריך להתמודד עם אנטישמיות, אני צריך להתמודד עם אנטישמיות וגם עם גזענות.
ואני לא צריך לנסוע לצרפת או לאחת המדינות באירופה, יש מספיק כבר פה.
נכתב ב- 11/03/2009, 15:37
מה הקשר בין מה שרשמתי למה שאתה רשמת?מה לעשות היא צודקתמה-'דוגמא הכי מפגרת' שלך הבנתי שאת מצדדת ב'פרידמנים', כלומר נתת לגיטימציה לביטוי הזה, אז חשבתי שלא תיפגעי אם אשתמש בו כלפייך.
בובליל הוא טיפש,אפס וגזען
זה לא אומר שהיא גזענית.
אה,אם זה עוזר לך אני עיראקי
ומה אכפת לי שאתה כורדי?
נכתב ב- 11/03/2009, 15:38
נכתב ב- 11/03/2009, 15:39
במקרה זה אין.
That's the way the cookie crumbles
נכתב ב- 11/03/2009, 15:42
ורק 2 אחוז לא בחרו בו בגלל גזענות
לפי דעתי הצלחה להיבחר כנשיא היא לא הצלחה כלזכות במליוןאין לנו אנשים יהודים מצליחים בעולם?
זה הצלחה בשינוי תפיסת העולם
(מקווה שזה מה שאובמה חושב ולא הצלחה עיסקית .
למרות שהוא מוסלמי יהודים רבים תמכו בו ואף היו מובילי הקמפיין שלו)
---------------------------------------------------------------------------------------------------

"השומרים" משחק מחשב:
נכתב ב- 11/03/2009, 15:43
מה-'דוגמא הכי מפגרת' שלך הבנתי שאת מצדדת ב'פרידמנים', כלומר נתת לגיטימציה לביטוי הזה, אז חשבתי שלא תיפגעי אם אשתמש בו כלפייך.דוגמה קלאסית.תשתקי, יהודיה סוג ב'.אני גם פולניה וגם עיראקית.
ואני יכולה להגיד לך בלב מלא שבחיים, אבל בחיים, לא הפליתי בנאדם על רקע המוצא והעדה שלו.
ולא רק זה, גם לא יצא לי להחשף לאפליה כזאת. אם היה יוצא לי להחשף, הייתי מביעה דעה ונוקטת עמדה,
ולא זכורה לי סיטואציה כזו מעולם.
ובוא ניקח את הדוגמה הכי מפגרת, האח הגדול [לא VIP]. כל הבלאגן שהיה סביב הבובלילים והפרידמנים,
זה היה כזה חארטה. אני, אישית, לא סבלתי את יוסי בובליל, פשוט כי הוא היה אדיוט, עילג, מבזה ומשפיל,
ופשוט לא ראוי להיקרא "אדם". נגד עינב למשל, לא היה לי כלום.
ואם כבר נתייחס לדוגמה הזו, מי שהיחס שלו לאחרים היה מעליב, היו ה"בובלילים" ל"פרידמנים", ולא להיפך.
ואתה יודע מה, גם בעוד 1000 שנה, הגזענות לא תיעלם. למה? כי יש אנשים שפשוט קשה להם לקבל את האחר,
ולא יעזור מה, תמיד יהיו כאלה.
בדיוק על סוג כזה של אנשים אני מדברת.
לא יודעים לקבל את האחר, כבר אמרתי?
אתה חושב שתעליב אותי אם תקרא לי ככה? היחיד שיוצא פה קטן זה אתה.
לא נתתי שום לגיטימציה לשום ביטוי, ציינתי את העובדות כפשוטן. הוא השתמש בביטוי "פרידמנים". זו עובדה.
ועם כל הכבוד לאינטלגנציה שלך, "פרידמן" ו-"יהודי סוג ב'" זה לא בדיוק אותו ביטוי.
חוץ מזה, אני לא 'מצדדת' באף אחד. ממה הסקת שאני "מצדדת בפרידמנים"? מזה שאמרתי שאני לא אוהבת את יוסי בובליל?
אז אסור לי לא לאהוב את האופי של בן אדם אם הוא מזרחי? זה אוטומטית משליך על כך שהוא לא מוצא חן בעיניי בגלל המוצא שלו?
לא אהבתי את ההתנהלות שלו ואת ההתנהגות שלו כלפי אחרים, זה לא היה קשור בכלל לעדה שלו.
ואני לא צריכה להוכיח לך שום דבר, אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, באמת שלא כזה אכפת לי.
אני לא מכירה אותך, אתה לא מכיר אותי. אני יודעת מי אני ומה אני, ואתה האחרון שיצליח לשנות את זה.
אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות בנוגע לתהליכים, כי לא תקבלו תשובה.
כל הזכויות שמורות ל- WorkBook™
נכתב ב- 11/03/2009, 15:43
אילן, אתה צודק.עוד הומוחן, לעולם אל תתווכח עם טיפשים, הם יורידו אותך לרמה שלהם, וינצחו אותך עם הניסיון שלהם.
חשבתי שהוא יבין אבל הוא פשוט אטום.
נכתב ב- 11/03/2009, 15:51
לקרוא לה ילדותית עד טירוף זה ממש אנדרסטייטמנט...
אתה חושב שבחירת אובמה היא הקץ לגזענות?
האם הקמת מדינת ישראל סימנה את קץ האנטישמיות?
מעניין שאנשים יוצאים כאן נגד גזענות ושנאת האחר, ושנייה אחר כך מקללים ומעליבים בעצמם.
אבל אם ככה אתם מגדירים ומבטאים את עצמכם, אז שיבושם לכם.
נכתב ב- 11/03/2009, 15:53
יש הבדל בין להעליב ולקלל מישהו בגלל הצבע/גזע/דת/עדה וכו' שלו לבין העלבת מישהו בגלל שהוא אידיוט.בוריס, עם כל הכבוד שיש לי לכל גולש בפורום, אני מתקשה לכבד את נקודת המבט שלך.
מעניין שאנשים יוצאים כאן נגד גזענות ושנאת האחר, ושנייה אחר כך מקללים ומעליבים בעצמם.
נכתב ב- 11/03/2009, 15:53
בוריס, עם כל הכבוד שיש לי לכל גולש בפורום, אני מתקשה לכבד את נקודת המבט שלך.
כמו שאתם רואים באשכול הזה אשכנזי יורד על אשכנזי או ספרדי על ספרדי ולא על רקע גיזעני אלא משום שכולם שונים מכולם
הגזענות לא אשמה בכך זה טבע האדם והחינוך שלו

"השומרים" משחק מחשב:
נכתב ב- 11/03/2009, 15:55
נכתב ב- 11/03/2009, 15:55
נכתב ב- 11/03/2009, 15:58
מה אתה מתעסק בשטויות האלה? אתה צריך אישה אחי
אם דיברת עליי
ואיי לפני כמה ימים ראיתי את האתיופית הכי יפה בחיים שלי משהו מדהים
תשיג לי אותה אני מתחתן

"השומרים" משחק מחשב:
נכתב ב- 11/03/2009, 16:00
אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות בנוגע לתהליכים, כי לא תקבלו תשובה.
כל הזכויות שמורות ל- WorkBook™
נכתב ב- 11/03/2009, 16:01
כל אחד סובל מגזענות במדינה הזאת לא משנה אם הוא עיראקי מרוקאי אשכנזי אתיופי רוסי או כל עדה אחרתתתתתתת!!!!!
כולנו יהודים יאללה סולחה.
נכתב ב- 11/03/2009, 16:01
מה אתה מתעסק בשטויות האלה? אתה צריך אישה אחי
אם דיברת עליי
ואיי לפני כמה ימים ראיתי את האתיופית הכי יפה בחיים שלי משהו מדהים
תשיג לי אותה אני מתחתן
חחחח אני בטוח שאתה יכול להשיג אותה לבד ,כל מה שצריך ,זה להשקיע אנרגיות בדברים האלו ,ולא בגזענות שתמיד תיהיה קיימת אחי
להתעצבן על משהו שאי אפשר לשנות זה סתם ביזבוז אנרגיה לדעתי ,ברגע שתצא עם בחורה יפה ,הדברים האלו לא יעניינו אותך בכלל סמוך עליי חחחח

0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים