קיצר, תסתמו. זיינתם ת'שכל.
נהייתם צדיקים, חן ואביב.
המשפט שאמרתי על אפריקה תקף גם על רוב מזרח-אסיה.
לא אמרנו שהוא לא ביקר בשום מקום,
רק שנשמע לנו שכל הסיפורים שלו נשמעים הזויים.
אני הייתי בארה"ב פעם, אם אני אגיד לכם שעשיתי אורגיה עם כוכבות פורנו, תאמינו?
אני אראה לכם תמונה שהצטלמתי עם כוכבת פורנו אמיתית... :S
בוקר טוב לכולם, ערן תרשה לי לך הגיד משהו אתה לא היית שם נכון? דנה לא הייתה שם נכון? איזה אינטרס יש לי לשקר לכם? אבל אם אתם בוחרים בלא להאמין לדברים שלי, זו זכותכם, הרי זה ברור שתמיד יהיו אנשים שמתנגדים זה ככה בכל דבר ואני רציתי לראות מי יאמין ומי לא אבל לא ציפיתי ממך ערן לא להאמין לי, מה ותנין יותר נורמלי וגיניפיג אתה יודע בכלל מה זה גיניפיג הרי אם תדעו כולכם תגידו בכלל שאני לא נורמלי שאכלתי את זה בפרו ואם הייתם רואים את החיה הזאת הייתם אומרים אז למה מגדלים חיה כזאת יפה בשביל לאכול אותה אחר כך? ובקשר לאפריקה - באפריקה לפי הסיפורים של אבי המצב הרבה יותר גרוע שלו נדע ויש שם גם מלחמות שמה שוחטים אחד את השני כל יום, אבי היה שם אבל לפני יותר מ20 שנה וגם אני רוצה ליהיות שם אבל לא בקניה אלה לעשות מסע מקיף לדרום אפריקה כולל מפלי וויקטוריה בטנזניה שזה אחד מפלעי עולם יותר נכון היה בעבר ונכשיו גם היום פוגשים את שבט אמסאי, שמורת קרנפים לבנים, טיול בשמורה פרטית ועוד ועוד, זה עולם אחר, תרבויות אחרות לא כמו שהיה לנו בדרום מזרח אסיה פשוט זה טיסות אל על ואלו טיסות ממש יקרות אולי בעתיד, אנחנו עכשיו מתרכזים בלחסוך כסף לטיול מאורגן לחודש לאוסטרליה וניו זילנד נכון לעכשיו המחיר הוא 8600 דולר כולל הכל לפי הצפי שלנו היום והכמות ששניינו חוסכים כל חודש זה לא יהיה לפני אוקטובר 2009 אז יש למה לצפות לפחות מבחינתי וערן אם אתה גבר שרוצה להתחתן עם דנה

אז תראה תמונה שהתטלמת עם כוכבת פורנו אמריקאית ואני יראה לך תמונה שאני אצטלמתי אם כוכבת פורנו ברזילאית הולך?