זהו, סיימתי עונה שנייה של פיזיקל. העונה לא הייתה משהו אבל השלושה פרקים אחרונים היו מעולים.
דיבורי סדרות
נכתב ב- 13/08/2022, 12:54
נכתב ב- 14/08/2022, 10:57
נכתב ב- 14/08/2022, 16:56
מישהו ראה/רואה For All Mankind?
ראיתי שתי עונות של הסדרה. לדעתי היא מהנה.
- dvodvo123 אוהב את זה
נכתב ב- 14/08/2022, 18:49
נכתב ב- 14/08/2022, 20:37
טירוף של פרק של סול
רק עכשיו ראית את הפרק לפני האחרון? יש לך דחיית סיפוקים של אדם בוגר ממש..
נכתב ב- 14/08/2022, 20:47
מישהו ראה/רואה For All Mankind?
ראיתי עונה וחצי
היא הולכת ונהיית כבדה יותר ויותר, לא יכולתי להמשיך.. הפרקים פשוט היו כל כך ארוכים
היא נחמדה בסך הכל, לא יותר
-
נכתב ב- 15/08/2022, 03:21
טירוף של פרק של סול
רק עכשיו ראית את הפרק לפני האחרון? יש לך דחיית סיפוקים של אדם בוגר ממש..
אני אדם בוגר ממש מסתבר חח
נכתב ב- 15/08/2022, 04:17
איזה הפתעה טובה סנדמן, פרק 4 היה מעולה ממש
-
נכתב ב- 15/08/2022, 23:51
נכתב ב- 16/08/2022, 17:22
שתי סצנות הסיום של סול היו מדהימות, במיוחד הלפני אחרונה.
לגבי הפרק עצמו, והפרקים האחרונים בכלל
נכתב ב- 17/08/2022, 04:06
הסיום של סול.
-
נכתב ב- 17/08/2022, 17:38
יכול להבין קצת את מה שאתם אומרים, לא חושב שפגם מהותית בסיום,
לדעתי סוף מספק מאוד, לא מלהיב כמו שובר שורות אבל מרגש לא פחות, סול תמיד הייתה פחות גרנדיוזית.
באמת סדרת מופת, אחת הגדולות שהיו.
לגבי התפיסה שלו, קצת הפריע התפיסה שלו בפח, למרות שהוא עשה שם טעות עם הרעש והם היו באזור,
כן קצת קל מדי.
לא חושב שמוגזם כמות השוטרים ברגע שגילו את הזהות האמיתית שלו עם כל הפשעים שעשה.
הוא לא רצה להיתפס בתחילה ולכן כעס על עצמו, הכל "נפל" לו ברגע שאמרו לו שקים גילתה את האמת על הווארד.
אני לא חושב שהוידוי שלו היה בשביל לעזור לה אלא יותר בשבילה, הוא רצה שהיא תראה "חוזר " למוטב ולוקח אחריות על המעשים שלו,
כמו שאמרה בסצנה בפרק הקודמת לג'סי ששאל אותה אם הוא טוב? אמרה שפעם היה. סוף שלהם בחדר בכלא היה מרגש מאוד
נכתב ב- 17/08/2022, 18:53
פייר? קצת בא לי לבכות שהיא נגמרה. אני חושב שהפינאלה הייתה לא פחות ממושלמת, ואני חושב שזה היה פרק מופתי בהיסטוריה של הטלוויזיה.
זה היה חייב להסתיים בבית משפט. אין סיכוי שבעולםםם שהיו נותנים לסדרה לא לקבל את ג'ימי כעורך דין בפעם האחרונה. הסצנה הזאת הייתה מושלמת.
הוא התחיל את המשפט כסול, אבל אחרי שפרק הכל והתוודה זהו, אין סול, עכשיו הוא ג'ימי שוב. זה היה יפיפה.
לגבי הטענות שלכם - בפרק הקודם הם רצו שנחשוב שהוא הולך לחנוק את הסבתא, כדי להראות כמה רחוק הוא הלך. ואז איפקו אותו והיוצרים הראו לנו שלא, הוא לא שם (למרות שחלקנו לא היינו מופתעים כנראה). זו הסיבה ללמה הוא לא נגע בסבתא.
בטח שכל המשטרה תקפוץ על זה, הבנאדם מבוקש כמו אלוהים, זה היה מאוד הגיוני.
הוא עשה רעש בפח כשהוא הפיל את הקופסא, זה איך מצאו. והוא לא הלך למקום עם השוטרים, הם הקיפו את כל האיזור שהוא היה בו.
הוא וויתר על העסקה בשביל לפרוק, זהו. שימו לב שהוא החליט לוותר רק אחרי שגילו לו שקים סיפרה בעצמה. לפני כן הוא היה נעול על להישאר בכלא כמה שפחות.
אני מבין את הטענה לגבי העתיד (אגב, כמה ענק זה ששחור לבן זה בדרכ עבר, וכאן זה מסמל עתיד? ניגודיות רצינית בהתאם לסדרה שאנחנו רואים כפריקוול.
סצנת הסיום הייתה מושלמת, ונשבע שהחזקתי את הידיים על הפה כמו ילד קטן שצופה במשהו שהוא אוהב.
אתגעגע רצח
- RonB אוהב את זה
נכתב ב- 17/08/2022, 19:10
אני לא מרבה להסכים עם ביקורות של וואלה, אבל יש פה סיכום פנומנלי של הפינאלה
https://e.walla.co.il/item/3524921
נכתב ב- 17/08/2022, 22:16
פייר? קצת בא לי לבכות שהיא נגמרה. אני חושב שהפינאלה הייתה לא פחות ממושלמת, ואני חושב שזה היה פרק מופתי בהיסטוריה של הטלוויזיה.
זה היה חייב להסתיים בבית משפט. אין סיכוי שבעולםםם שהיו נותנים לסדרה לא לקבל את ג'ימי כעורך דין בפעם האחרונה. הסצנה הזאת הייתה מושלמת.
הוא התחיל את המשפט כסול, אבל אחרי שפרק הכל והתוודה זהו, אין סול, עכשיו הוא ג'ימי שוב. זה היה יפיפה.
לגבי הטענות שלכם - בפרק הקודם הם רצו שנחשוב שהוא הולך לחנוק את הסבתא, כדי להראות כמה רחוק הוא הלך. ואז איפקו אותו והיוצרים הראו לנו שלא, הוא לא שם (למרות שחלקנו לא היינו מופתעים כנראה). זו הסיבה ללמה הוא לא נגע בסבתא.
הוא עשה רעש בפח כשהוא הפיל את הקופסא, זה איך מצאו. והוא לא הלך למקום עם השוטרים, הם הקיפו את כל האיזור שהוא היה בו.
הוא וויתר על העסקה בשביל לפרוק, זהו. שימו לב שהוא החליט לוותר רק אחרי שגילו לו שקים סיפרה בעצמה. לפני כן הוא היה נעול על להישאר בכלא כמה שפחות.
אני מבין את הטענה לגבי העתיד (אגב, כמה ענק זה ששחור לבן זה בדרכ עבר, וכאן זה מסמל עתיד? ניגודיות רצינית בהתאם לסדרה שאנחנו רואים כפריקוול.סצנת הסיום הייתה מושלמת, ונשבע שהחזקתי את הידיים על הפה כמו ילד קטן שצופה במשהו שהוא אוהב.
אתגעגע רצח
-
נכתב ב- 18/08/2022, 07:49
אני מבין את הטענה לגבי העתיד (אגב, כמה ענק זה ששחור לבן זה בדרכ עבר, וכאן זה מסמל עתיד? ניגודיות רצינית בהתאם לסדרה שאנחנו רואים כפריקוול.סצנת הסיום הייתה מושלמת, ונשבע שהחזקתי את הידיים על הפה כמו ילד קטן שצופה במשהו שהוא אוהב.
אתגעגע רצח
Spoiler
מה?
נכתב ב- 18/08/2022, 12:51
אחלה פרק פתיחה של שי-האלק וסצינת פוסט קרדיטס מעולה
נכתב ב- 18/08/2022, 17:17
פרק ראשון קצת מעפן לטעמי של שי-האלק, מרגיש קצת מהיר ופתאומי (כשקוראים קצת על תהליך ההפקה מבינים גם למה). אני אופטימי כי הביקורות על ארבעת הפרקים הראשונים די טובות.
נכתב ב- 18/08/2022, 18:59
מתכנן לצפות בה, יש צורך להשלים את הסדרה עם הנערה המוסלמית? אם זה רק משהו קטן שהופיע בסוף אשמח אם פשוט תעדכנו אותי פה בתוך ספוילר, כי להבנתי הסדרה הייתה די גרועה.
נכתב ב- 18/08/2022, 19:02
רק הקטע אחרי הקרדיט בפרק האחרון היה משמעותי
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים