כמה סדרות חדשות שהתחלתי לאחרונה
בתכלס אני ממעיט להתחיל סדרות בעונה הראשונה שלהן, אבל זו תקופת יובש אז אמרתי ננסה כמה דברים חדשים.
Reacher - כבר יותר מחצי עונה והיא כייפית, אמנם קצת טראש של סדרות וסרטי אקשן אבל באופן כללי הסדרה ממש מהנה והקאסט ובמיוחד ג'ק ריצ'ר בעצמו פשוט מעולה, שילוב טוב בין כל השחקנים הראשיים.
From - דרמת אימה\מסתורין\מדע בדיוני,
כבר 5 פרקים בפנים, היא מסקרנת ובנויה יפה, הקאסט לא הכי מרשים וחוץ משחקן 1 או 2 כולם שם אנונימיים יחסית, אבל הסדרה טובה ולא נגררת יותר מידי. גם פה יש קצת טראש שזה נהיה אופנתי בתקופה האחרונה... לצערי
Severance - סדרה בסגנון של Black Mirror על התקדמות טכנולוגית שהלכה קצת " too far"
גם פה 5 פרקים בפנים, לסדרה יש רעיון ממש יפה ומעניין, השחקנים נותנים משחק ממש טוב והכל, היא גם טובה לפרקים, אבל ההתקדמות בה נורא איטית ויש חלקים משעממים יחסית שאני רק מחכה שיגמרו ויחזרו ל'תכלס', ולפעמים זה נגרר ל-שליש\חצי פרק, אבל יש מצב שזה בסופו של דבר ישתלב עם העלילה הראשית.
Station Eleven - רק 3 פרקים בפנים, הפרק הראשון היה מדהים אבל אחר כך ירידת מתח חדה, אני חושב שככה הסדרה תמשיך מפה, יותר דרמה כבדה בעולם פוסט אפוקליפטי. אשמח לשמוע אם מישהו ראה והיא משתנה בהמשך הפרקים ויש לי טעם להמשיך, קצת אפורה בשבילי אם היא ממשיכה כמו פרקים 2-3.