עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הפוליטיקה

• אנא התחבר בכדי להגיב
1504 תגובות לנושא זה

#1141 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎15/07/2012‏, ‎15:27

תמונה שפורסמה

#1142 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎15/07/2012‏, ‎16:51

אחלה פרופגנדה.

#1143 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎15/07/2012‏, ‎17:51

הוא כן ניסה להשתמת מהחובות שלו(משה סלימן), ומה לעשות שאם יקחו מתשובה בפעם אחת את כל הכסף שלו המון אנשים יאבדו את העבודה שלהם.... (לא שאני תומך בהסדרי חובות ההזויים של הבניזונות האלה)

#1144 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎23/07/2012‏, ‎16:30

http://www.ynet.co.i...4258838,00.html

#1145 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎27/07/2012‏, ‎07:05

http://news.walla.co.il/?w=/9/2553587
Posted Image

#1146 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2012‏, ‎23:20

http://www.ynet.co.i...4263498,00.html

#1147 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2012‏, ‎00:08

http://www.ynet.co.i...4260988,00.html

#1148 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2012‏, ‎00:31

בשביל מה הקפצתם את זה?!? :(
  • Murdock ו dorel310 אוהבים את זה

#1149 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2012‏, ‎00:50

חח רותם יא מלך. :)

#1150 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2012‏, ‎00:55

הנגיחה הגיעה לאחר שהפלסטיני אמר "אני בלגן", והקצין ענה לו "אתה בלגן? אתה בלגן?", ונגח בו. לאחר מכן הנער הפלסטיני מפסיק להתנגד לקצין ואומר "בסדר בסדר".

רואים, איזה יופי הוא למד? 12 שנות לימוד בנגיחה.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#1151 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎06/09/2012‏, ‎16:59

מצטער על ההקפצה של האשכול, אבל ליד הגדר הגבול עם מצרים כלואים ומורעבים כבר שבוע 20 פליטים ומבקשי מקלט, שהצליחו לברוח מהמשטר שלהם וגם לא לעבור התעללויות בסיני. החיילים קיבלו הוראה לספק להם מים, אבל "כמה שפחות".
הצבא הכריז על שטח צבאי סגור, ומונע כניסה של רופאים ושל פעילים שרוצים לסייע להם. המשימה של קבוצת החיילים שם היא לצפות באנשים גוססים למוות.
הבוקר התקיים דיון דחוף בבג"ץ בעניין שבו המדינה הגנה על המדיניות הזאת. בג"ץ נמנע מהחלטה ויחליט ביום ראשון. עד אז יכול להיות כבר מאוחר מדי בשבילם.
מבחינתי, מי שמגן על הדבר הזה איבד את הזכות להתלונן על שוויץ ועל מדינות אחרות במלחמת העולם השנייה שסירבו לקבל פליטי חרב יהודים בזמן השואה.

http://www.haaretz.c...nions/1.1818861

#1152 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎07/09/2012‏, ‎17:53

"ההיסטוריון" השמאלני בני מוריס, שחשף "מעשי זוועה של צה"ל" וסירב לשרת במילואים בזמן האינתיפאדה, מתייאש ומודיע שאין פתרון לסכסוך הישראלי-פלסטיני. והכל בגלל שהפלסטינים הם פנאטים שרוצים לגרש אותנו מפה.

http://www.haaretz.c...azine/1.1817772

“אני מבקש להאיר את עיני הקוראים לגבי האמת. המטרה היא לחשוף את מטרות התנועה הלאומית הפלסטינית - להכחיד את המפעל הלאומי היהודי ולרשת את פלסטין כולה עבור הערבים והאיסלאם”...

באינתיפאדה הראשונה סירב מוריס לשרת בשטחים כי האמין שמדובר ב"מאמץ של עם להוריד מעליו כיבוש צבאי שנמשך 20 שנה".. בעקבות גלי הטרור באינתיפאדה השנייה, עמדותיו של מוריס ביחס לסכסוך עברו שינוי חריף. בראיון שהעניק ב–2004 למוסף “הארץ”, טען כי בתנאים מסוימים גירוש הוא לא פשע מלחמה ושיש נסיבות בהיסטוריה שבהן יש הצדקה לטיהור אתני.

#1153 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/09/2012‏, ‎14:19

אני לא מבין איך הוא טוען שמסוף שנות השמונים ישראל מוכנה לפשרה בזמן שדווקא בשנים האלה ישראל בנתה, חיזקה ועודדה את מפעל ההתנחלויות, שמהווים מכשול לכל פשרה ולכל הסכם שלום ביננו לבין הפלסטינים.

#1154 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎08/09/2012‏, ‎22:20

מצטער על ההקפצה של האשכול, אבל ליד הגדר הגבול עם מצרים כלואים ומורעבים כבר שבוע 20 פליטים ומבקשי מקלט, שהצליחו לברוח מהמשטר שלהם וגם לא לעבור התעללויות בסיני. החיילים קיבלו הוראה לספק להם מים, אבל "כמה שפחות".
הצבא הכריז על שטח צבאי סגור, ומונע כניסה של רופאים ושל פעילים שרוצים לסייע להם. המשימה של קבוצת החיילים שם היא לצפות באנשים גוססים למוות.
הבוקר התקיים דיון דחוף בבג"ץ בעניין שבו המדינה הגנה על המדיניות הזאת. בג"ץ נמנע מהחלטה ויחליט ביום ראשון. עד אז יכול להיות כבר מאוחר מדי בשבילם.
מבחינתי, מי שמגן על הדבר הזה איבד את הזכות להתלונן על שוויץ ועל מדינות אחרות במלחמת העולם השנייה שסירבו לקבל פליטי חרב יהודים בזמן השואה.

(אבל בתאכלס, סתם בא לי קצת צומי)

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#1155 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/09/2012‏, ‎23:32

(אבל בתאכלס, סתם בא לי קצת צומי)

כי אני זה שמגיב תגובות בלי תוכן מתוך מטרה לריב עם אנשים באינטרנט, אה?

#1156 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎09/09/2012‏, ‎14:34

שתוק, זה לא ככה אז אל תציג את זה ככה.
אתה כתבת את זה אחרי שאשכול הפוליטיקה (המקולל <-- שהמון יסכימו) ירד המון למטה
אתה יודע טוב מאוד מה התפקיד של האשכול, ומה בפועל קורה פה,
אתה כתבת את זה כדי להדליק שוב את הנושא של המסתננים.
הדעה שלך מעניינת לחצי מהאנשים פה את הביצה, ואתה בעצמך מעניין לכולם את הביצה, היית מאוד חסר במפגש פורום.)
עשה טובה לכולם ותתאבד.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#1157 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎09/09/2012‏, ‎15:54

לא במקרה אתה לא מפרט את הסיבה שאשכול הפוליטיקה הוא מקולל ומה שבפועל קורה בו.
הסיבה היא שאתה ורודפי צומי פה כמו ג'ולס (ואני מאוד מקווה שאתה יורד עליי שאני רוצה צומי בקטע אירוני מודע לעצמו אחרת המצב חמור ממה שחשבתי), נוטים להרוס כל דיון ענייני שמתנהל בצורה יפה.
לאנשים אין בעיה עקרונית עם דיון פוליטי או עם דיון אידיאולוגי שמתקיים. הבעיה עם דיונים פוליטיים היא שבגלל שהם מתוחים מאוד, קל מאוד לעצבן אנשים ולהוריד אותם לפסים אישיים, עד שהדיון הפוליטי המהותי הופך לויכוח אישי חסר תועלת.
לא חסרות דוגמאות לזה גם באשכולות אחרים.
אתה יכול להציץ שוב באשכול שמורדוק פתח על תעשיית הבשר. תסתכל על העמודים הראשונים שלו, שהתנהל בהם דיון חשוב וענייני שכלל אותי, את ספארקלס, את מורדוק, את Geralt ואחרים. גם העמודים האלה מלאים בניסיונות כושלים שלך לדרוש צומי, להטריל, ולשנות את הדיון לכמה שאתה מת על בשר וכמה שאנשים שמעזים לא לאכול בשר הם כוסיות, לפלפים ונמושות.
בעמודים האחרונים ההטרלה שלך הצליחה, yosefdd נפל בפח שלך והתעסק בלהוכיח לך שטבעונים הם לא כאלה והעביר את הדיון לדוד שלו (עד כדי כך שפרסם תמונות שלו) והדיון הפך לויכוח מלא בקללות.

אתה הסיבה שלא הגבתי פה הרבה זמן. התגובות שלך מונעות כל אפשרות לדיון ענייני והופכות כל אשכול להתנצחות אישית מגוחכת ומביכה שאם רציתי בה הייתי מדבר עם ילדים בכיתה ג'.
יש שתי סיבות לכך שחרגתי ממנהגי. האחת היא שחשבתי שיש סיכוי שהריסת אשכול הצמחונות הספיקה לך החודש, והשנייה היא שהרעבת 20 פליטים בגדר הגבול זה דבר חמור מדי בשביל שנתעלם ממנו, ושאולי חברי הפורום ההגיוניים יבינו יותר את הצד הזה בסיפור אם ייחשפו אליו יותר.
  • yosefddd אוהב את זה

#1158 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎09/09/2012‏, ‎15:59

האשכול הזה עוד קיים? :|

#1159 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎09/09/2012‏, ‎16:09

האשכול הזה צריך להיות קיים. חלק מהתוכן שמפרסמים באשכול ספאם מתאים לפה יותר.
כדי למנוע את מה שקרה בפעם הקודמת, צריכים להיות לדעתי כללים ברורים לאשכול הזה. אפשר למשל להקפיד למחוק כל תגובה עם קללות אישיות ולמחוק גם תגובות מיותרות שנועדו רק להזיק לקיום דיון.

#1160 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎09/09/2012‏, ‎16:16

רק שתדע שאני מסכים עם שניר (כמובן לא עם הקללות המגעילות שלו - וזה המקום להגיד לך שניר שאתה צריך להתבייש בעצמך). ההקפצה שלך באמת דורשת צומי, כמובן שלא נדבר שהדעות המעוותות שלך ושל חבריך מהשמאל הקיצוני הם סרטן למדינת ישראל. אבל אני לא אפול לתכסיס הזה שוב, אני מקווה שאף אחד לא יגיב כאן יותר... כמובן חוץ ממך
  • FreshMan אוהב את זה

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים