אשכול הפוליטיקה
נכתב ב- 15/07/2012, 15:27
נכתב ב- 15/07/2012, 16:51
נכתב ב- 15/07/2012, 17:51
נכתב ב- 02/08/2012, 00:31
- Murdock ו dorel310 אוהבים את זה
נכתב ב- 02/08/2012, 00:50
נכתב ב- 02/08/2012, 00:55
רואים, איזה יופי הוא למד? 12 שנות לימוד בנגיחה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 06/09/2012, 16:59
הצבא הכריז על שטח צבאי סגור, ומונע כניסה של רופאים ושל פעילים שרוצים לסייע להם. המשימה של קבוצת החיילים שם היא לצפות באנשים גוססים למוות.
הבוקר התקיים דיון דחוף בבג"ץ בעניין שבו המדינה הגנה על המדיניות הזאת. בג"ץ נמנע מהחלטה ויחליט ביום ראשון. עד אז יכול להיות כבר מאוחר מדי בשבילם.
מבחינתי, מי שמגן על הדבר הזה איבד את הזכות להתלונן על שוויץ ועל מדינות אחרות במלחמת העולם השנייה שסירבו לקבל פליטי חרב יהודים בזמן השואה.
http://www.haaretz.c...nions/1.1818861
נכתב ב- 07/09/2012, 17:53
http://www.haaretz.c...azine/1.1817772
“אני מבקש להאיר את עיני הקוראים לגבי האמת. המטרה היא לחשוף את מטרות התנועה הלאומית הפלסטינית - להכחיד את המפעל הלאומי היהודי ולרשת את פלסטין כולה עבור הערבים והאיסלאם”...
באינתיפאדה הראשונה סירב מוריס לשרת בשטחים כי האמין שמדובר ב"מאמץ של עם להוריד מעליו כיבוש צבאי שנמשך 20 שנה".. בעקבות גלי הטרור באינתיפאדה השנייה, עמדותיו של מוריס ביחס לסכסוך עברו שינוי חריף. בראיון שהעניק ב–2004 למוסף “הארץ”, טען כי בתנאים מסוימים גירוש הוא לא פשע מלחמה ושיש נסיבות בהיסטוריה שבהן יש הצדקה לטיהור אתני.
נכתב ב- 08/09/2012, 14:19
נכתב ב- 08/09/2012, 22:20
מצטער על ההקפצה של האשכול, אבל ליד הגדר הגבול עם מצרים כלואים ומורעבים כבר שבוע 20 פליטים ומבקשי מקלט, שהצליחו לברוח מהמשטר שלהם וגם לא לעבור התעללויות בסיני. החיילים קיבלו הוראה לספק להם מים, אבל "כמה שפחות".
הצבא הכריז על שטח צבאי סגור, ומונע כניסה של רופאים ושל פעילים שרוצים לסייע להם. המשימה של קבוצת החיילים שם היא לצפות באנשים גוססים למוות.
הבוקר התקיים דיון דחוף בבג"ץ בעניין שבו המדינה הגנה על המדיניות הזאת. בג"ץ נמנע מהחלטה ויחליט ביום ראשון. עד אז יכול להיות כבר מאוחר מדי בשבילם.
מבחינתי, מי שמגן על הדבר הזה איבד את הזכות להתלונן על שוויץ ועל מדינות אחרות במלחמת העולם השנייה שסירבו לקבל פליטי חרב יהודים בזמן השואה.
(אבל בתאכלס, סתם בא לי קצת צומי)
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 08/09/2012, 23:32
כי אני זה שמגיב תגובות בלי תוכן מתוך מטרה לריב עם אנשים באינטרנט, אה?
מצטער על ההקפצה של האשכול, אבל ליד הגדר הגבול עם מצרים כלואים ומורעבים כבר שבוע 20 פליטים ומבקשי מקלט, שהצליחו לברוח מהמשטר שלהם וגם לא לעבור התעללויות בסיני. החיילים קיבלו הוראה לספק להם מים, אבל "כמה שפחות".
(אבל בתאכלס, סתם בא לי קצת צומי)
נכתב ב- 09/09/2012, 14:34
אתה כתבת את זה אחרי שאשכול הפוליטיקה (המקולל <-- שהמון יסכימו) ירד המון למטה
אתה יודע טוב מאוד מה התפקיד של האשכול, ומה בפועל קורה פה,
אתה כתבת את זה כדי להדליק שוב את הנושא של המסתננים.
הדעה שלך מעניינת לחצי מהאנשים פה את הביצה, ואתה בעצמך מעניין לכולם את הביצה, היית מאוד חסר במפגש פורום.)
עשה טובה לכולם ותתאבד.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 09/09/2012, 15:54
הסיבה היא שאתה ורודפי צומי פה כמו ג'ולס (ואני מאוד מקווה שאתה יורד עליי שאני רוצה צומי בקטע אירוני מודע לעצמו אחרת המצב חמור ממה שחשבתי), נוטים להרוס כל דיון ענייני שמתנהל בצורה יפה.
לאנשים אין בעיה עקרונית עם דיון פוליטי או עם דיון אידיאולוגי שמתקיים. הבעיה עם דיונים פוליטיים היא שבגלל שהם מתוחים מאוד, קל מאוד לעצבן אנשים ולהוריד אותם לפסים אישיים, עד שהדיון הפוליטי המהותי הופך לויכוח אישי חסר תועלת.
לא חסרות דוגמאות לזה גם באשכולות אחרים.
אתה יכול להציץ שוב באשכול שמורדוק פתח על תעשיית הבשר. תסתכל על העמודים הראשונים שלו, שהתנהל בהם דיון חשוב וענייני שכלל אותי, את ספארקלס, את מורדוק, את Geralt ואחרים. גם העמודים האלה מלאים בניסיונות כושלים שלך לדרוש צומי, להטריל, ולשנות את הדיון לכמה שאתה מת על בשר וכמה שאנשים שמעזים לא לאכול בשר הם כוסיות, לפלפים ונמושות.
בעמודים האחרונים ההטרלה שלך הצליחה, yosefdd נפל בפח שלך והתעסק בלהוכיח לך שטבעונים הם לא כאלה והעביר את הדיון לדוד שלו (עד כדי כך שפרסם תמונות שלו) והדיון הפך לויכוח מלא בקללות.
אתה הסיבה שלא הגבתי פה הרבה זמן. התגובות שלך מונעות כל אפשרות לדיון ענייני והופכות כל אשכול להתנצחות אישית מגוחכת ומביכה שאם רציתי בה הייתי מדבר עם ילדים בכיתה ג'.
יש שתי סיבות לכך שחרגתי ממנהגי. האחת היא שחשבתי שיש סיכוי שהריסת אשכול הצמחונות הספיקה לך החודש, והשנייה היא שהרעבת 20 פליטים בגדר הגבול זה דבר חמור מדי בשביל שנתעלם ממנו, ושאולי חברי הפורום ההגיוניים יבינו יותר את הצד הזה בסיפור אם ייחשפו אליו יותר.
- yosefddd אוהב את זה
נכתב ב- 09/09/2012, 15:59
נכתב ב- 09/09/2012, 16:09
כדי למנוע את מה שקרה בפעם הקודמת, צריכים להיות לדעתי כללים ברורים לאשכול הזה. אפשר למשל להקפיד למחוק כל תגובה עם קללות אישיות ולמחוק גם תגובות מיותרות שנועדו רק להזיק לקיום דיון.
נכתב ב- 09/09/2012, 16:16
- FreshMan אוהב את זה
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים