כן שמעתי גם שהספינאוף ממש טוב. אבל הוא נראה מממממש כבד. אם אוהב את ילו אראה גם אותו
ולא לא אין שום הלוויה בהתחלה. רחוק מזה. אני ממש ממש אהבתי את סצנת הפתיחה, והיא תהיה הרבה יותר הגיונית כשמתקדמת הסדרה.
נכתב ב- 04/02/2022, 18:22
כן שמעתי גם שהספינאוף ממש טוב. אבל הוא נראה מממממש כבד. אם אוהב את ילו אראה גם אותו
ולא לא אין שום הלוויה בהתחלה. רחוק מזה. אני ממש ממש אהבתי את סצנת הפתיחה, והיא תהיה הרבה יותר הגיונית כשמתקדמת הסדרה.
נכתב ב- 04/02/2022, 19:14
אז כנראה הורדתי משהו פגום
מוזר
אנסה שוב
לא היה איזו סעודה שעושים אחרי שמישהו מת? האשכבה?
נכתב ב- 05/02/2022, 06:02
החצי הראשון של העונה החדשה של אוזרק (שוחררו כרגע רק 7 פרקים), איכותית ברמות, עשו קפיצת מדרגה רצינית ביחס לעונות קודמות.
-
נכתב ב- 05/02/2022, 10:18
אז כנראה הורדתי משהו פגום
מוזר
אנסה שוב
לא היה איזו סעודה שעושים אחרי שמישהו מת? האשכבה?
היה ממש בקצרה כזה, אבל הרבה הרבה אחרי ההתחלה..אני בכלל לא בטוח אם זה היה בראשון או בכלל בשני. לא זכורה לי עוד אשכבה חוץ מזו
נכתב ב- 05/02/2022, 11:21
נכתב ב- 05/02/2022, 18:38
אני לא זוכר סדרה מאז בטר קול סול שכל כך נהנתי מהדיאלוגים שלה. כבר לא עושים סדרות כאלה, הכל שטחי ומטומטם.
כל כך אהבתי שאני הולך לנסות את הסדרה השנייה של היוצר שלה אחכ, ילוסטון. וזה למרות שאני לא מתחבר למערבונים יותר מדי
Yellowstone מהיוצרים של בטר קול סול ושובר שורות? ממש חסר לי סדרה שאני נהנה רק מהדיאלוגים בלי קשר למסביב..
אם כן, זה נכנס לרשימה שלי חח
נכתב ב- 05/02/2022, 20:57
החצי הראשון של העונה החדשה של אוזרק (שוחררו כרגע רק 7 פרקים), איכותית ברמות, עשו קפיצת מדרגה רצינית ביחס לעונות קודמות.
סדרה נוראית לדעתי.
ראיתי שבוע שעבר את 2 העונות ופרשתי אחרי 3 פרקים של השלישית.
לא מתקדמת ולא מתפתחת, חוזרת על עצמה בלי הרבה פואנטה, קשה להתחבר לדמויות.
לא אכפת לך אם הם ימותו או לא, שום רגש, עלילה זבל, אני מצטער על כל רגע שביזבזתי עליה.
נכתב ב- 05/02/2022, 21:28
אני לא זוכר סדרה מאז בטר קול סול שכל כך נהנתי מהדיאלוגים שלה. כבר לא עושים סדרות כאלה, הכל שטחי ומטומטם.
כל כך אהבתי שאני הולך לנסות את הסדרה השנייה של היוצר שלה אחכ, ילוסטון. וזה למרות שאני לא מתחבר למערבונים יותר מדי
Yellowstone מהיוצרים של בטר קול סול ושובר שורות? ממש חסר לי סדרה שאני נהנה רק מהדיאלוגים בלי קשר למסביב..
אם כן, זה נכנס לרשימה שלי חח
לא, ילוסטון מהיוצרים של ראש העיר מקינגסטאון
נכתב ב- 06/02/2022, 02:12
סדרה נוראית לדעתי.
ראיתי שבוע שעבר את 2 העונות ופרשתי אחרי 3 פרקים של השלישית.
לא מתקדמת ולא מתפתחת, חוזרת על עצמה בלי הרבה פואנטה, קשה להתחבר לדמויות.
לא אכפת לך אם הם ימותו או לא, שום רגש, עלילה זבל, אני מצטער על כל רגע שביזבזתי עליה.
ראית 2 עונות שלמות ואז פרשת? הסגנון שלה לא השתנה במהלך העונות, אם לא אהבת אחרי כמה פרקים מהעונה הראשונה כבר היה עדיף לפרוש.
בכל אופן, אני גם באמת לא הכי עפתי עליה במהלך העונות הראשונות, היא הייתה סבבה כזה אבל רחוקה ממושלמת, המשכתי איתה כי אהבתי את האווירה בעיקר, אבל עונות 3-4 השתפרו מאוד מבחינת עלילה.
גם בביקורות עונות 3-4 מדורגות הרבה יותר טוב
אגב ממש כמו שצויין פה בביקורות על העונות, השחקנית שמגלמת את וונדי דפקה הופעות מטורפות, שחקנית מעולה ובשילוב עם ג'ייסון בייטמן לצידה הם צמד אדיר.
-
נכתב ב- 06/02/2022, 07:35
קליפס, בדרך כלל אני מסכים עם הטעם שלך בסרטים וסדרות אבל הפעם טעית בענק. אוזרק היא אחת הסדרות היותר טובות שרצה עכשיו. אתה חייב להמשיך איתה.
נכתב ב- 06/02/2022, 13:12
דאמ פיסמייקר דאמ
לא מאמין שנשארו רק עוד שני פרקים
נכתב ב- 06/02/2022, 16:18
דאמ פיסמייקר דאמ
לא מאמין שנשארו רק עוד שני פרקים
ג'יימס גאן מעולה!
מקווה שייתנו לו חוץ מהפרוייקט שכבר דיברו עליו עוד פרוייקטים עם DC.
גם ה-suicide squad שלו הרבה יותר טוב מהראשון.
נכתב ב- 07/02/2022, 10:10
אמת
אני יודע שהוא חתם בינתיים רק על זו יחד עם המתאבדים. עכשיו הוא חזר למארוול הרי, אבל הלוואי ויצור עוד. הוא אשכרה יכול להחיות את היקום (שגם ככה יספוג עוד נפילה עם הבאטמן החדש עכשיו)
נכתב ב- 07/02/2022, 16:38
נשארו לי 2 פרקים בלבד ל"ראש העיר של קינגסטאון", ופרק 8 היה פשוט וואו.
אני מוריד את הכובע בפני היוצרים והשחקנים כאן, כי זה הדבר הכי קרוב שראיתי בהמון זמן לסדרות האיכות של שנות ה2000. סממנים של אוז, של הסמויה, של המגן, הכל יש כאן. וזה כל כך פאקינג כיף.
נכתב ב- 07/02/2022, 21:38
ג'יימס גאן אומר שיש דיבורים כרגע על עוד סדרת ספין אוף ל-suicide squad אבל כרגע זה עדיין בשלב הדיבורים, ללא תסריט ושום דבר לא רישמי.
https://www.cbr.com/...spinoff-series/
נכתב ב- 08/02/2022, 16:27
זהו, סיימתי את ראש העיר של קינגסטאון. אני חושב שזו העונה הכי טובה לסדרה מזה שנים טובות. שילוב של מתח, כתיבה רהוטה, משחק מדהים ופסקול טוב. הזכירה לי את העונות הטובות של סדרות המופת.
נכתב ב- 10/02/2022, 05:42
נכתב ב- 10/02/2022, 19:14
סוף סוף, סמוך על סול, 18.4, עונה 4.
נכתב ב- 11/02/2022, 09:37
יווואווווו זה ממש עכשיו.. תענוג!!
נכתב ב- 11/02/2022, 10:00
חחח עונה 4? נסה יותר 6
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים