מישהו במקרה ראה את:
Nine.Perfect.Strangers
או את
Mayor.of.Kingstown
?
נכתב ב- 30/12/2021, 16:24
מישהו במקרה ראה את:
Nine.Perfect.Strangers
או את
Mayor.of.Kingstown
?
נכתב ב- 30/12/2021, 16:36
ניסיתי את הפרק הראשון של תרגיע, לא שרדתי את זה שהם חוזרים על כל משפט בואריאציות שונות 70 פעם. אשכרה כל דיאלוג לוקח שם נצח כי הם לא מצליחים להתקדם. מתיש.
נכתב ב- 30/12/2021, 17:42
גם אני חושב שמחזור כישור הזמן היתה הרבה יותר מוצלחת מהעונה הראשונה של המכשף או צל ועצם.אני מסכים איתך שהמשחק שם לא בשיאו, אין ספק. הדמויות לא משכנעות עד הסוף וזו אחת הבעיות.
ברצינות אתה אומר שהיא יותר "בוגרת ובשלה" מהמכשף? על האחרים אני עוד איכשהו יכול להסכים.
סיימתי אותה. הבנתי מקוראי הספרים שעשו עוול מטורף שם. אם יש אלוהים, גם הוא לא מבין למה תסריטאים לא הולכים לפי ספרים (טמטום שאין שני לו זה לא ללכת על פי תוכן שבוודאות עובד והצליח, אחרת הוא לא היה מעובד לסדרה).
בכללי היא חמודה, והיא כן תפסה אותי יותר מסדרות הפנטזיה האחרות בשנים האחרונות (המכשף, חומריו האפלים, צל ועצם ועוד). היא יותר בוגרת ויותר בשלה. הפינאלה הייתה קצת אנטי קלימטית.
זאת סדרת YA קלאסית עם משחק צולע. בהרגשה שלי, למשל כשהדמויות מנסות להביע רגש או רגעי שבירה (שזה קרה כל כך הרבה פעמים בעונה הזאת שזה כבר מציק) זה פשוט מרגיש זיוף אחד גדול כאילו אין להם מושג על מה הם צריכים להביע את הרגש הזה.. אם לא הייתי יודע שהסדרה באמזון והיו אומרים לי שזאת סדרה של CW, בכיף הייתי מאמין.
שוב, אני לא אומר שהיא גרועה, היא בסדר.. אבל ממש לא יותר טובה או בוגרת ובשלה מהמכשף (לפחות לדעתי).
עריכה קטנה: בדיוק ראיתי את זה וזה בערך מסכם את החוויה שלי:
https://www.reddit.c...appreciate_the/
אבל, העולם שם הרבה יותר מעניין, יותר מסובך, יותר מסקרן. זה משאיר אותך עם טעם של עוד.
אני בכללי חושב שהעונה הראשונה של המכשף זה בזבוז כסף וזמן ענק של כל ההפקה ההיא, שכן היא פשוט הייתה על כלום ושום דבר. יכולת לצפות באוויר ולקבל את אותה התוצאה. ראית נהמות של בנאדם ללא כל תכלית וללא פואנטה.
נכתב ב- 30/12/2021, 22:43
דווקא העונה החדשה של תרגיע הייתה בין הגרועות לדעתי. היו פרקים פה ושם שהיו מעולים כי זו עדיין "תרגיע", אבל גם הרבה TOO MUCH
מה שכן בפרק האחרון עם המוזיאון, זה גמר אותי
נכתב ב- 30/12/2021, 22:51
דווקא העונה החדשה של תרגיע הייתה בין הגרועות לדעתי. היו פרקים פה ושם שהיו מעולים כי זו עדיין "תרגיע", אבל גם הרבה TOO MUCH
מה שכן בפרק האחרון עם המוזיאון, זה גמר אותי
כן גם אני אמרתי את זה, לעומת העונות הקודמות זאת כנראה העונה הכי פחות טובה.
לא הייתי מגדיר את זה גרוע, כי עדיין היו קטעים מבריקים שלא תמצא בשום סדרה אחרת.
מי שניסה ולא אהב, זה בסדר... למרות שאני תמיד מתקשה להבין למה.
נגיד דולב, אתה צריך לתת לה עוד צ'אנס, אולי כי אתה רואה הרבה סדרות, אתה מוצא את עצמך מוותר מהר וממשיך הלאה.
נכתב ב- 31/12/2021, 17:41
מישהו ראה Landscapers?
https://www.imdb.com/title/tt11471892/
-
אגב אני באמצע של Hawkeye ואחלה סדרה עד כה, אוהב את האווירה והדמויות הראשיות, העלילה ככה ככה אבל כל השאר ממש זורם וזה מה שחשוב.
-
נכתב ב- 31/12/2021, 19:23
מישהו ראה Landscapers?
https://www.imdb.com/title/tt11471892/
-
אגב אני באמצע של Hawkeye ואחלה סדרה עד כה, אוהב את האווירה והדמויות הראשיות, העלילה ככה ככה אבל כל השאר ממש זורם וזה מה שחשוב.
נכתב ב- 02/01/2022, 14:24
אני ממשיך לבלוע את "תרגיע".. וזה אחד הדברים הטובים שיצא לי לראות..
הקטע הטוב שמה לדעתי, שהוא אומר את האמת בפרצוף על כל מיני מנהגים של אנשים וזה.. כאילו לא שומר בבטן כלום.
נכתב ב- 02/01/2022, 17:13
זה כל הקטע, אין לו טאקט והוא לא עוצר את עצמו,
הכי מצחיק אותי הקטעים שנגיד שואלים אותו "רוצה לבוא אלינו למסיבה?" והוא כזה: "אהההההההההההההההההההההה לא." בלי סיבה בלי כלום.
מת מת עליו.
ראיתי אתמול עוד פרק מהעונה הנוכחית (אני בכוונה לא רץ עליה שלא יגמר מהר) ואין סוף לצחוקים איתו, באמת קומדיה טופ של הטופ. רק ב-"חברים" צחקתי ככה מהבדיחות של צ'נדלר ורוס.
-
נכתב ב- 02/01/2022, 17:38
הכי מצחיק אותי הקטעים שנגיד שואלים אותו "רוצה לבוא אלינו למסיבה?" והוא כזה: "אהההההההההההההההההההההה לא." בלי סיבה בלי כלום.
והקטע שאומרים לו על זה.. למה שלא תבוא? זה הכי כייף וזה.. והוא נכנס לויכוחים!!! והוא עושה עם הגבות עצבני כזה.. אין אין זה ענק..
נכתב ב- 02/01/2022, 22:51
אחרי שלא ראיתי סדרת נטוורק כבר שנים רבות, ניסיתי את מניפסט שעלתה לנטפליקס השבוע.
קצת מתנשא מצידי אבל סדרות נטוורק תמיד היו כאלה גרועות? משחק גרוע, קצב מוזר
נכתב ב- 02/01/2022, 22:52
נכתב ב- 02/01/2022, 23:22
תרגיע בעיני היא אחת הסדרות הכי מצחיקות אי פעם
הפרק עם ג'ון האם הוא אחד הפרקים הכי מצחיקים שהיו בסדרה
נכתב ב- 03/01/2022, 21:48
אחלה פרק ספיישל של דוקטור הו
נכתב ב- 05/01/2022, 17:05
סיימתי קוברה קאי עונה 4.. מה יכול להגיד.. באסה שנגמר.. פשוט אוהב את ההומור הקיצ'י הזה..
עכשיו צריך להמתין עוד מלא זמן לעונה הבאה חחח
נכתב ב- 05/01/2022, 19:21
נכתב ב- 05/01/2022, 19:48
ושוב חוזר הניגון... האנטומיה של גריי, תחנה 19 והטירון דחו בשבוע את חזרתם להפקה בגלל עלייה במקרי אומריקון. אני בעד עצירת על הצילומים של הכל לכמה חודשים חח
כמובן. צריך להשלים את ה-Backlog המטורף שצברנו
נכתב ב- 05/01/2022, 20:42
נכתב ב- 06/01/2022, 04:47
סיימתי את Hawkeye - הופתעתי ממש לטובה, קאסט נהדר, אווירה טובה, קטעים קומיים נחמדים, עלילה קלילה וצבעונית.
קייט תוספת נחמדה לעולם של מארוול. גם אחות של האלמנה השחורה. אחלה דמויות.
חייב להגיד, הייתי ממש סקפטי כשהכריזו על הסדרות החדשות של מארוול, אבל חוץ מפלקון וחייל החורף ששיעמם אותי, ממש נהניתי מלוקי, וונדהוויז'ן ועכשיו הוקאיי. שיחקו אותה שם.
יש עוד סדרות מצופות ממארוול שאמורות לצאת בקרוב?
-
נכתב ב- 06/01/2022, 06:06
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים